Társkereső Berhida

Legújabb berhidai női társkeresők

Erzsi, 56 éves
Társkereső Berhida
234 napja tag
Erzsi vagyok, 55 éves, lakhelyem Berhida. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Nem vagyok elöfizetö ere az imelre irhatól *moderálva*
Adri, 37 éves
Társkereső Berhida
858 napja tag
Adri vagyok, 36 éves. Társam keresem Berhida környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb berhidai férfi társkeresők

dzsulio, 18 éves
Társkereső Berhida
19 napja tag
dzsulio vagyok, 18 éves, lakhelyem Berhida. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ricsi, 24 éves
Társkereső Berhida
45 napja tag
Szia, Ricsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán, 39 éves
Társkereső Berhida
48 napja tag
A mai világban mindenki két másodpercre kerül rivaldafénybe. Ennyi idő elég hozzá, hogy szóba se álljanak az emberrel. Bizonyítsuk be, hogy nem így van. Adjunk esélyt a másiknak!
márk, 26 éves
Társkereső Berhida
60 napja tag
márk vagyok, 26 éves, lakhelyem Berhida. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online berhidai társkereső férfiak

Zsigmond, 52 éves
Társkereső Berhida
2 órája lépett be
Zsigmond vagyok, 51 éves. Társam keresem Berhida környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 51 éves
Társkereső Berhida
1 órája lépett be
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás berhidai társkereső férfiak

Endre, 67 éves
Társkereső Berhida
Főiskolát végzett
67 éves, lakhely Berhida. Páromat keresem a hátralévő időre 58 - 66 éves hölgy személyében.
Adry, 66 éves
Társkereső Berhida
Egyetemet végzett
Bízom abban, hog most végre rám talál az a férfi, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 165 cm magas férfit? Írj rám és meglátjuk!
Máté, 38 éves
Társkereső Berhida
Egyetemi diplomás (Bölcsészettudomány, Pedagógia, Társadalomtudomány)
Párkapcsolatot, szerelmet, igaz barátot keresek. 37 éves, 172 cm magas, 93 kg, sportos, macis, de férfias, aktív/ uni, meleg, értelmiségi férfi vagyok. Egyedül élek. Dolgozom, nem iszom alkoholt, nem dohányzom, nem drogozom. Szeretek utazni, gyógyfürdőzni, társasjátékozni. Szeretem az éneket, zenét, a karaoke éneklést, a vokalizálást. Angol, német nyelven beszélek. Érzékeny, hűséges, ragaszkodó ember vagyok. Kereslek téged, akinek érték a párkapcsolat és a barátság. Várom válaszodat nagyon! 27-54 év közötti meleg férfit keresek, akinek én elfogadható vagyok. I'm looking for a relationship, love, a true friend. I am 37 years old, 172 cm tall, 93 kg, athletic, bear but masculine, active / sleep, gay, intellectual man. I live alone. I work, I don't drink alcohol, I don't smoke, I don't drug. I like to travel, take a bath, play board games. I love singing, music, karaoke singing, vocals. I speak english, german. I'm a sensitive, loyal, affectionate person. I am looking for you who has value in relationship and friendship. I look forward to your reply! I'm looking for a gay man between the ages of 27 and 54, for whom I'm acceptable. Ich suche eine Beziehung, Liebe, einen wahren Freund. Ich bin 37 Jahre alt, 172 cm groß, 93 kg schwer, sportlich, bärchen aber männlich, aktiv / schlafend, schwul, intellektueller Mann. Ich lebe alleine. Ich arbeite, ich trinke keinen Alkohol, ich rauche nicht, ich betreibe keine Drogen. Ich mag reisen, ein Bad nehmen, Brettspiele spielen. Ich liebe, Musik, Karaoke-Gesang, Gesang zu singen. Ich spreche Englisch, Deutsch. Ich bin eine sensible, treue, liebevolle Person. Ich suche dich, der Wert in Beziehung und Freundschaft hat. Ich freue mich auf Ihre Antwort! Ich suche einen schwulen Mann zwischen 27 und 54 Jahren, für den ich akzeptabel bin.
János, 73 éves
Társkereső Berhida
Főiskolát végzett
Szia, János vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény berhidai társkereső férfiak

Márk, 21 éves
Társkereső Berhida
vallása: egyéb keresztény (nem gyakorlom)
Márk vagyok, 20 éves. Társam keresem Berhida környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szilárd, 41 éves
Társkereső Berhida
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia! 40 èves komoly gondolkodásu talpra esett fèrfi vagyok! Komoly kapcsolat remènyèben társam keresem! Van egy 17 èves nagylányom akit egyedül nevelek! Nem anyukát keresek neki! Szeretnèm megtalálni a boldogságot! Ha a mai világban számit mèg a tisztelet tudás ès a jómodor akkor várom leveled! Nem iszom alkoholt!!! Mèg űnnepekkor ès alkalom adtán sem! Nem vagyok diplomás de ez nem is jelent számomra semmit egy kapcsolatban! Nem mindig az iskola az ösztönző! Attol hogy valaki diplomás nem biztos hogy őszinte ember!! Ne az arcról ítélj, ne a külső után, a lélek mutatja meg, kik vagyunk igazán, ne az arcot nézd, a lelket keresd, s a lelkén keresztül az embert szeresd.
Tibi, 53 éves
Társkereső Berhida
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Tibi vagyok, 50 éves. Társam keresem Berhida környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tibor, 57 éves
Társkereső Berhida
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, kedves, élet szerető, lehetőleg nem dohányzó hölgyet keresek, komoly kapcsolat céljából, saját:email *moderálva* ha választ vársz címet kérek.

Fiatalabb, 30 év alatti berhidai társkereső férfiak

Pál, 27 éves
Társkereső Berhida
Nehéz a felfogásom :)
Roland, 27 éves
Társkereső Berhida
Hiszem, hogy ami nem öl meg, az egyszerűen csak furcsábbá tesz. :)

30-as berhidai társkereső férfiak

Norbert , 39 éves
Társkereső Berhida
Norbert vagyok, 39 éves, lakhelyem Berhida. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 34 éves
Társkereső Berhida
Egy humoros, értelmes srácnak tartanak megfelelő értékekkel. Gyere döntsd el h igaz e

Középkorú berhidai társkereső férfiak

Mátyás, 41 éves
Társkereső Berhida
Szia, Mátyás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 48 éves
Társkereső Berhida
Attila vagyok, 47 éves, lakhelyem Berhida. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 45 éves
Társkereső Berhida
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Róbert, 42 éves
Társkereső Berhida
Róbert vagyok, 40 éves. Társam keresem Berhida környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti berhidai társkereső férfiak

Ferenc, 78 éves
Társkereső Berhida
Nyugdíjas vagyok. Szeretek kirándulni,kertészkedni.Szabadidőmben keresztrejtvényt fejteni.
Lajos, 59 éves
Társkereső Berhida
keresek egy molett hölgyet aki sok munkám mellet társam lenne

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Csaba (50), Balatonszentgyörgy Sziasztok! Egy 3 gyerekes apuka vagyok jelenleg válófélben a gyerekek velem vannak.Olyan társat keresek aki szereti a gyerekeket és esetleg hasonló cipőben jár.Rólam annyit 192cm magas vagyok kb 100kg,család centrikus jól alkalmazkodó természet és állat szerető jelenleg kertes házban élek.
  • Józsi (31), Szentes Sziasztok! csajok komoly kapcsolatot keresek jelentkezéseteket várom
  • Mónika (43), Vanyarc Sziasztok! Mit írhatnék magamról elsőre. 43 éves vagyok, van egy 13 éves fiam. Szeretek autót vezetni, bár biztos van néhány \"női\" hibám. Szeretek olvasni, igaz, mostanában nem volt sok időm erre a hobbimra. Jellemzően pszichológiai témájú könyvek érdekelnek, saját magam fejlesztése érdekében. Szeretem az utazást, a viccet is, a spontán dolgok is jöhetnek, a merev és túlzottan leszabályozott dolgokat annyira nem kedvelem.Szeretem a meglepetéseket, és azt gondolom, hogy én is tudok meglepetéseket okozni. Szeretem a focit is. Nem dohányzom, és nem kávézom, nekem a tea a mindennapos \"szükséglet\", télen-nyáron. Egy őszinte, kedves férfit keresek, akinek az életében én lehetnék a Valaki, a Nő, a Társ, Barát, Szerelem...
  • Ildi (55), Budapest, XVI. Az ismerkedés kívülről befelé történik. Egészséges IQ, egészséges EQ, egészséges SQ. Magamhoz illő férfit keresek. Nincs előfizetésem.
  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.

Társkeresés Berhidán

BerhidaBerhida

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk