Társkereső Révfülöp

Legújabb révfülöpi női társkeresők

Éva, 57 éves
Társkereső Révfülöp
398 napja tag
Éva vagyok, 56 éves, lakhelyem Révfülöp. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Andrea, 55 éves
Társkereső Révfülöp
467 napja tag
Barátkozom,beszélgetek az élet kis és nagy dolgairól.
Éva, 57 éves
Társkereső Révfülöp
563 napja tag
Az “Igazit” keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy hiba volt… Most már az “Igazat” keresem… Mert az “Igazi” szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az “Igaz” odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz… Az “Igazi” megcsókolja a kezed, az “Igaz” megfogja… Az “Igazi” álmodik veled, az “Igaz” virraszt melletted… Az “Igaziba” belehalsz, az “Igaz” meghal érted, ha kell… (Vass Albert)
Erika, 61 éves
Társkereső Révfülöp
610 napja tag
Szia, Er vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb révfülöpi férfi társkeresők

István, 65 éves
Társkereső Révfülöp
18 napja tag
István vagyok, 65 éves. Társam keresem tartós kapcsolat kialakítása céljából.Révfülöp településen élek, szeretem a természetet, az állatokat - elsősorban a kutyákat -, sportot, zenét és minden olyan tevékenységet ami megszínesíti szebbé , élvezetesebbé teszi az életet. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László, 77 éves
Társkereső Révfülöp
271 napja tag
sportos vagyok szeretem a vidámságot és szeretek beszélgetni
Andras, 45 éves
Társkereső Révfülöp
620 napja tag
Termeszet szereto, konzervativ, vidam, nemzeti, sportos, olvasos, komoly ha kell\/vidam ha kell, elvezem a csendet, szeretem a szorakozast
József, 61 éves
Társkereső Révfülöp
1101 napja tag
Szia Kedves! József vagyok.Szeretnélek megismerni,randizni veled és kölcsönös szimpátia esetén mindenre nyitott vagyok.JA!!! házasságra NEM!

Éppen online révfülöpi társkereső nők

Tímea, 51 éves
Társkereső Révfülöp
2 órája lépett be
Nem vagyok előfizető, ezért nem tudok válaszolni, adj elérhetőséget. Sok mindent keresek, mivel most sok minden hiányzik az életemben, ebből csak pár dolog: szerelem, meghittség, intimitás, humor-nevetés minden mennyiségben, tartalmas beszélgetések és szabadidős programok, lelkesedés, lazulás, jó borozgatások, világmegváltó ötletek, utazás, színház, közös sport, közös célok, sok-sok kellemes meglepetés... :-) Ha többnyire hasonló dolgokat keresünk és Neked is hiányzik az életedből, lehet, hogy találkoznunk kellene? :) Kiegészítés a tapasztalatok alapján: Nem engem keres az a fiatal ember (20-40 év), aki távolban él és úgy gondolja, hogy a távkapcsolat működne velem és a szex teszi ki gondolatai közel 100%-t, laza, barátság extrákkal kapcsolatot szeretne a szabadidő eltöltésére. Továbbá akkor sem, ha az elképzeléseihez szponzort látna bennem, esetleg mamahotel pótlást vagy az anyai szeretet újszerű élvezetét. 😊 Viszont nem engem keres az a korosodó úriember (60-80 év) se, aki nyugdíjas korára szeretne fiatalodást elősegítő szolgáltatást tőlem. 😊 Na, de ki keressen engem? Aki a fenti kategóriákon kívül esik, kivételt erősít, és én is őt keresem. 😊 Azaz: az együtt eltöltött élvezetes idő során mindketten azt keressük, hogy a másik, lehet-e társam minden téren, szerelmem, bizalmasom, örömforrásom, támaszom… Egy szóval felelősséget vállalva, családban gondolkodva, másik szokásait elfogadva, magánszféráját tisztelve gondolni a közös jövőre, de mindezt vidáman és nem görcsösen akarva. 😊 Újból megkérdezem: Ha hasonló dolgokat keresünk és közel lakunk egymáshoz, valamint szereted a gyerekeket és a kutyákat, nem kellene találkoznunk? 😊

Diplomás révfülöpi társkereső férfiak

Laci, 57 éves
Társkereső Révfülöp
Főiskolai diplomás (Katonai Műszeki Főiskola)
A barátaim szerint megbizható,társaságkedvelő,intelligens,nyugodt,őszinte ember vagyok. Szeretem a gyerekeket,szeretetben,egésségben élni. Amit nem kedvelek az a hazugság. Ha lehetne eg kívánságom, azt szeretném,hogy legyen egy olyan társam aki nélkül nem tudnám leélni az életem.

Keresztény révfülöpi társkereső nők

Zsuzsa, 38 éves
Társkereső Révfülöp
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Sziasztok! Mit is írhatnék? Ismerj meg!!!! Hosszútávú, komoly kapcsolatot keresek, méghozzá olyan férfi személyében, aki képes őszinte, tiszta szívvel igazán szeretni.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Edit (61), Budapest Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék. Egyedül nagyon nem jó! Valaki kell Nekem is aki csak az Enyém,,, 62-66-éves jelentkezését várom. Köszönöm szépen S..O,,S,,VÁLASZOLNI SENKINEK NEM TUDOK. PRIVÁTBAN KÜLDJÉL ELÉRHETŐSÉGET.
  • Dávid (55), Győr Sziasztok! A futás, a zene, a humor az életem. Keresem a másik felemet, aki jóban-rosszban velem tart és szintén komoly kapcsolatot akar.
  • Ildi (55), Budapest, XVI. Az ismerkedés kívülről befelé történik. Egészséges IQ, egészséges EQ, egészséges SQ. Magamhoz illő férfit keresek. Nincs előfizetésem.
  • Kálmán (48), Kötegyán Sziasztok! Ne akarj valami lenni, ami nem vagy! Az élet egyik legnagyobb kihívása az, hogy önmagad légy egy olyan világban, amelyik próbál olyanná tenni, mint mindenki más. Valaki mindig csinosabb lesz, valaki más okosabb, vagy fiatalabb, de soha nem lesz olyan, mint te. Ne változz azért, hogy az emberek kedveljenek! Légy önmagad és a megfelelő emberek szeretni fogják a valódi énedet! :-)
  • Dorka (37), Budapest Kutya nélkül lehet élni de nem érdemes Milyen vagyok? Sokszor nagyokat nevetős, életvidám, kutyás. A kitűzött céljaimat igyekszem megvalósítani. Ha felcsendül egy jó szám főzés közben is táncra perdülök. Én még papír alapú könyveket olvasok, mert számomra az illatuk hozzá tartozik az olvasás élményéhez. Ez csak néhány példa a személyiségemből, összességében ennél sokkal több vagyok. Ha érdekel a lényem többi része, ismerkedjünk meg. Aztán meglátjuk. 😊

Társkeresés Révfülöp-n

RévfülöpRévfülöp

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk