Társkereső Balatonkenese

Legújabb balatonkenesei női társkeresők

Erzsi, 65 éves
Társkereső Balatonkenese
110 napja tag
Szia, Erzsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tímea, 25 éves
Társkereső Balatonkenese
145 napja tag
Szia, Tímea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Teca, 66 éves
Társkereső Balatonkenese
160 napja tag
Jelenleg egyedül élek egy családi házban. Két kutyusom van róluk gondoskodom. Keresem társam akivel vidámabban, könnyebben tartalmasabban töltenék időnket. Nyugdíjas vagyok .Társamnak 65-70 év körüli őszinte nemdohányzó vidám karakterű társat keresek. A többit ha érdekel telefonon . levelezéssel ,vagy személyesen üdv. Teréz
Anna, 25 éves
Társkereső Balatonkenese
361 napja tag
Szia, Anna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb balatonkenesei férfi társkeresők

Péter, 58 éves
Társkereső Balatonkenese
39 napja tag
Társat keresek egy csodálatos nő személyében, nagyon hosszú távra – hiszen előttünk az élet - akivel kölcsönösen megoszthatjuk egymással örömeinket, bánatainkat, titkainkat és gyengeségeinket… Nagy beszélgetéseket szeretnék, kis közös csendeket, sok nevetést, „csak úgy” öleléseket, sétát az őszi avarban, csillagnézést és alkonyi szelet, ami a hajaddal játszik… (Ennyire nincs nagy baj, de most ez van bennem. Holnap talán mást fogok írni.) Cserébe sok zenét és sok könyvet, slambucfőzést, Balatont (a legjobb lángossal Akarattyán, ahol megállt az idő), a „Volt egyszer egy Vadnyugat” 15. újranézését, néhány saját gondolatot és töretlen optimizmust ígérek. És szívesen betonozok is… De ezek egyáltalán nem fontos dolgok. Fontos majd az lesz, amit Veled együtt találunk ki, csinálunk meg és élünk át.
Feri, 35 éves
Társkereső Balatonkenese
51 napja tag
Kötetlenül ismerkedem, barátkozom....
Laci, 57 éves
Társkereső Balatonkenese
70 napja tag
Komoly tartós kapcsolatot keresek! Egy társat akivel megélhetem a mindennapokat, akinek boldog mosolyt varázsolhatok az arcára.
Attila, 48 éves
Társkereső Balatonkenese
101 napja tag
Egyedül élő elvált apuka vagyok aki imádja a gyerekeket. Hagyományos értékeket tisztelő, de fiatalos lendületet élő férfi vagyok. Őszinte szerető társat keres hosszú távra.

Diplomás balatonkenesei társkereső nők

Zsóka, 66 éves
Társkereső Balatonkenese
Főiskolát végzett
A fenti sorok a valóságnak megfelelnek. Kedvenc időtöltésem a bringatúra és a tánc.Szeretem a társaságot, de egyedül is jól érzem magam. Persze egy ideális partner mellett a fentiek sokkal kellemesebbek. A személyes találkozás mindenképpen fontos, az első benyomások mérvadóak. Várom a válaszát annak a kedves, őszinte, táncolni és bringázni szerető féfiúnak aki a fenti soroktól nem riadt vissza.

Diplomás balatonkenesei társkereső férfiak

Géza, 64 éves
Társkereső Balatonkenese
Főiskolát végzett
Géza vagyok, 64 éves, lakhelyem Balatonkenese. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 64 éves
Társkereső Balatonkenese
Főiskolai diplomás (villamosság)
Alkalmazkodó sportos vagyok. Szeretem a kirándulásokat a mozgást, kirándulásokat. Nem vagyok elfizető ezért kérnék email címet.
Barna, 28 éves
Társkereső Balatonkenese
Egyetemi diplomás (mûszaki)
desztinációs menedzsmenttel és településüzemeltetéssel foglalkozom. Két tényező teszi sikeressé az embert: a tehetsége és a motiváltsága. természet, sport, kultúra, szórakozás
Attila, 56 éves
Társkereső Balatonkenese
Főiskolai diplomás (marketing)
Személyesen szívesen válaszolok a kérdésekre. ....

Keresztény balatonkenesei társkereső nők

Barbi, 30 éves
Társkereső Balatonkenese
hite: római katolikus
Úgy élj,hogy ne vegyék észre ott ahol vagy,de hiányozz onnan ahonnan elmentél.

Keresztény balatonkenesei társkereső férfiak

Roland, 24 éves
Társkereső Balatonkenese
hite: református (nem gyakorlom)
Szia, Roland vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tibor, 53 éves
Társkereső Balatonkenese
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia. Frissen egyedül élővé vált de vidám, kirándulni, szórakozni vágyó ember vagyok. Keresem azt a hölgyet aki kiegészítene az életben.
Károly, 63 éves
Társkereső Balatonkenese
református vallású
Egyedül élek Édesanyámmal.Szeretnék találni egy kedves hozzám illő párt!!l Ha meg tetszettem neked írj !!!

Fiatalabb, 30 év alatti balatonkenesei társkereső nők

Fanni, 22 éves
Társkereső Balatonkenese
Fanninak hivnak szeretek olvasni zenet hallgatni ha tehetem akkor kosarazok! 18 éves vagyok idős gondozó szeretnék lenni !

30-as balatonkenesei társkereső férfiak

Péter, 38 éves
Társkereső Balatonkenese
Péter vagyok, 37 éves, lakhelyem Balatonkenese. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 39 éves
Társkereső Balatonkenese
Sziasztok, ha lehet akkor barátkozni,és beszélgetni
Bálint, 30 éves
Társkereső Balatonkenese
Szia, Bálint vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltán, 31 éves
Társkereső Balatonkenese
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú balatonkenesei társkereső férfiak

József, 49 éves
Társkereső Balatonkenese
rendezetten élő egyedülálló férfi vagyok.
Zoli, 43 éves
Társkereső Balatonkenese
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor, 49 éves
Társkereső Balatonkenese
Figyelem! Nem vagyok előfizető jelenleg, ha nem kapok mail címet, akkor nem tudok válaszolni, illetve képeket nézegetni. Megértést köszönöm! :-) Köszöntöm a kedves Látogatót! Vidéken élő, de heti több alkalommal a fővárosban is megforduló intelligens, lelkileg és testileg egészséges, pozitív gondolkodású és érzelemgazdag férfi vagyok. Igen intenzív és gyors életet élek a munkámnak és a szűnni nem akaró kielégíthetetlen tapasztalatgyűjtési igényemnek köszönhetően. Szinte minden érdekel és kíváncsivá tesz. Ezen a lendületen szeretnék a közeljövőben változtatni. Családcentrikus, határozott időnként kritikus vagyok. Sokat utazom, ahová a páromat is magammal vinném. A felbukkanó problémákat és nehézségeket gyorsan megoldom. Önképzés formájában foglalkozom spiritualitással és ezotériával. Munkámat tekintve a saját cégemben élelmiszer gyártással foglalkozom, mely felfuttatása jelenleg a legtöbb időmet és energiámat igényli. Hobbiként szeretem az amerikai és veterán autókat, illetve az elektrotechnikai eszközöket, emellett fotózni is szoktam. Szívesen járok moziba és színházba főleg a vígjátékok szórakoztatnak. Három gyermekem van, fiú - lány - fiú sorrendben, akiket az édesanyjuk nevel. Szeretem a gyerekeket, mások gyermekeinek a befogadása nem akadály, valamint lehetőség szerint szeretnék is még saját gyermekeket is. Világnézetem tág, tájékozottságom széles, öt-hat szakmához értek. Voltam már fent és lent, voltam már válságban és úsztam a sikerekben, tudom milyen boldognak és boldogtalannak lenni, úgy gondolom tudok különbséget tenni fontos és lényegtelen között. Megvan az a képességem, hogy belelátok az emberekbe, gondolataik és tettük háttereit nagyjából előre látom, így hozzám a tiszta és egyenes út vezet. Szeretem az embereket, szinte mindenkivel megértetem magam. Kihívásokat, megmérettetéseket jól fogadom, de a meg nem érettséget és igazságtalanságot a lelkemre veszem. Vállalom a tetteimért a felelősséget, vallom, hogy az igazság örök és elpusztíthatatlan, a hamisság fájdalmas és gyorsan múlandó. Zenét imádom, bár egy kicsit szélsőséges az ízlésem, mert a keményebb technótól, a pop-on és dance-n át a lakodalmasig jöhet minden. Rock és klasszikus hangulat függő, azonban a jazz-t, blues-t, metált nem szeretem. Anyagilag jól megállok a lábamon, de a helyes beosztásában segítséget elfogadok. Amit csak a fejembe vettem eddig az életemben, mindent el is értem illetve megvalósítottam. Tudok nevetni és nevettetni, bár a hozzám közelálló abszurd humor nem mindenki számára érdekes. Türelmem hatalmas, sokáig bírom a kellemetlen helyzeteket, de a betlik a pohár földindulás várható. Figyelem! Nem vagyok előfizető jelenleg, ha nem kapok mail címet, akkor nem tudok válaszolni, illetve képeket nézegetni. Megértést köszönöm! :-)

50 év feletti balatonkenesei társkereső férfiak

Attila, 60 éves
Társkereső Balatonkenese
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj kukacost vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mariann (43), Veresegyház Sziasztok! Elvált 43 éves vagyok, keresem a társam. Csak szex kiméljenek nem érdekel!!!
  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!
  • Balázs (45), Marcali Szia! Balázs vagyok, 45 éves. Társam keresem Marcali környékéről,Somogy megyéből.Az adatlapomon főbb tulajdonságaimat láthatod,ezeken kívül csak pár szót még magamról.Nagyon kötődöm a természethez,sok erőt,tapasztalatot kapok tőle.Olyan embernek tartom magamat,aki társáért,szeretteiért tűzbe megy ha kell,s senkit nem hagy hátra.De ha a helyzet úgy hozza,akkor szívesen fogadom az újat,vonzanak a felfedezések,bár a bőrömet nem szívesen viszem vásárra.Izzót,kereket cserélni tudok,de recepteket nem cserélhetsz velem.Egy jó kávé.egy csöppnyi ital mellett jókat tudok beszélgetni,de káros szenvedélyeim nincsenek. Azt tudnod kell,hogy gyermekeim nem élnek velem,de fontosak vagyunk egymásnak,számíthatnak rám.Szeretem őket,neked nem muszáj,de nélkülük soha nem lettem volna igazi férfi. Akit keresek?Olyan Hölgyet,aki szereti,ha szeretik.Igényli az odafigyelést, a biztos támaszt maga mellett.Észreveszi az élet apró csodáit is.de mer nagyokat álmodni,közösen.Alkatában a magasságához ajánlott testsúlyt tartsa,s becsülhessem benne a külső,belső ápoltságát.S ha a kitaposott utat el kell hagynia,akkor sem féljen elfogadni a segítő kart.
  • Era (59), Budapest, XX. Légy vidám, minden sokkal egyszerűbb! Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉
  • Edit (61), Budapest Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék. Egyedül nagyon nem jó! Valaki kell Nekem is aki csak az Enyém,,, 62-66-éves jelentkezését várom. Köszönöm szépen

Társkeresés Balatonkenesén

BalatonkeneseBalatonkenese

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk