Társkereső Tamási

Legújabb tamási női társkeresők

Magdolna, 43 éves
Társkereső Tamási
6 napja tag
Sziasztok.ismerkedni,barátkozni szeretnék, komoly kapcsolatot keresek.kalandorok kíméljenek.
Krisztina, 37 éves
Társkereső Tamási
84 napja tag
Krisztina vagyok és ismerkedni szeretnék
Kata, 42 éves
Társkereső Tamási
160 napja tag
Szia, Kata vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Regina, 30 éves
Társkereső Tamási
193 napja tag
Szia, Regina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb tamási férfi társkeresők

Robert, 30 éves
Társkereső Tamási
27 órája tag
Szia, Robert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor, 40 éves
Társkereső Tamási
5 napja tag
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Viktor, 37 éves
Társkereső Tamási
31 napja tag
Szia, Viktor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
György, 28 éves
Társkereső Tamási
95 napja tag
György vagyok, 28 éves, lakhelyem Tamási. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online tamási társkereső nők

Anna, 48 éves
Társkereső Tamási
40 perce lépett be
Jó társaságot, könyvet, filmet, táncot, tengert kedvelő cigány NŐ vagyok. Szeretek új dolgokat felfedezni és tanulni, így kipróbálhattam a tandemugrást, vezettem már csoportokat Magyarországon, autót Angliában, (is), és az életemet a mindennapokban. Szeretem megélni a pillanatokat, de ez úgy jó, ha meg is tudom osztani őket. :) Kérlek, írj elérhetőséget, mert nem tudok válaszolni ezen az oldalon! Köszönöm.

Diplomás tamási társkereső nők

Andi, 33 éves
Társkereső Tamási
Főiskolát végzett
Szia, Andi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Andrea, 33 éves
Társkereső Tamási
Főiskolát végzett
Nem fényezem magam, aki tudni akarja milyen vagyok ismerjen meg.
Judit, 62 éves
Társkereső Tamási
Főiskolát végzett
Szia, Judit vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Anna, 61 éves
Társkereső Tamási
Főiskolai diplomás (építészet)
Régen elváltam, gyerekeim felnőttek,most érzem,hogy valaki hiányzik az életemből.Részmunkaidőben dolgozom,szeretek zenét hallgatni, olvasni.Hosszútávú kapcsolatot keresek.

Diplomás tamási társkereső férfiak

László, 61 éves
Társkereső Tamási
Főiskolát végzett
Természet barát, egyedül élő Maci vagyok
Laci, 48 éves
Társkereső Tamási
Egyetemi diplomás (Művészet)
Már két éve özvegy vagyok. Kapcsolatot, társat keresek. Nem élek egyedül, sőt unatkozni se nagyon van időm, mert vannak gyermekeim, de ők nem pótolják azt, amit egy nő tud adni. Szenvedélyem a futás, a hosszútávú terepfutás. Ez megadja a test és a lélek egészséges egyensúlyát. Hasonló, sportos beállítottságú nőt keresek. A zene az életem része még a sport mellett. Kicsit bővítek egy hét után, amióta itt vagyok a társkeresőn. Valószínűsítem, hogy sokatokat elijeszt azonnal, hogy gyerekeim vannak. Elmondom, hogy én nagyon rendezett életet élek. Se pénzre, se házra, se autóra, semmire sincs szükségem. Bővelkedem mindenben. Anyára sincs szüksége a gyerekeimnek, mert már két éve nevelem egyedül őket, s tökéletesen működik. Ezen nem is akarok változtatni. A nőnek lehetnek gyerekei, nekem is vannak. Meg hát 40 felett általában egy nő, ha társat keres, már elvált vagy özvegy, s vannak gyerekei. Szerintem, de lehet, hogy én még múltszázadi vagyok. Nekem kell egy társ, egy nő. Akivel közösen élhetem a saját életem. Ezt az tudja, aki magányos, s a magányt nem pótolja tucatnyi gyerek se. Az csak az időmet köti le. Szeretnék színházba, moziba, vendéglőbe, stb. járni (nyilván nem a covid alatt). Túrázni, utazni, s ehhez kell egy társ. Meg a testi kapcsolat is fontos. Remélem, hogy ezzel a bővítéssel egyértelműbb lett, hogy kit és mit keresek itt.
Attila, 40 éves
Társkereső Tamási
Főiskolát végzett
Szia aki éppen ezt olvasod! Életem egy szakasza lezárult. Most egy másik elindul... Keresem azt a Valakit akivel ezen úton el tudok indulni! Ha esetleg Te lehetnél az, kérlek írj rám!
Laci, 53 éves
Társkereső Tamási
Főiskolát végzett
Mit írjak ide?! Nem tudom. Meg kell ismerni a másikat!

Keresztény tamási társkereső nők

Andi, 46 éves
Társkereső Tamási
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Nem férjet, élettársat,pótaput keresek,hanem valakit, aki csavaroz, ölel, nem fél az egértől, imádja a kávémat és erősebb nálam. . .
Éva, 68 éves
Társkereső Tamási
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
A legnehezebb feladat a magam jellemzése. Bár tudom, hogy nézek ki, ismerem a személyiségemet, mégis mit írjak? Mennyi az elég? Mi a sok? Ne tűnjön a személyem tulajdonságaim "fényezésnek". Minden ember más szemüvegen keresztül lát! Szubjektív a megítélés. Ki mit bír még elviselni a másikból?! Kinek mi a kellemes a külsőből? Ez csak a találkozás után derül ki. Így tehát csak a szűk valóságot írom: 63 éves, vidám, jó humorú, szőke, arányos testalkatú, magára és a környezetére igényes óvodapedagógus voltam. Már nem dolgozom, sok szabadidővel rendelkezem, mert nyugdíjas vagyok.Szeretek utazni, olvasni, táncolni és nagyon kedvelem a kertészkedést, mivel családi házban lakom. Sok minden egyébre is nyitott vagyok.

Keresztény tamási társkereső férfiak

Tibor, 45 éves
Társkereső Tamási
hivő: római katolikus
Tibor vagyok, 45 éves, lakhelyem Tamási. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ferenc, 30 éves
Társkereső Tamási
hite: római katolikus
Ferenc vagyok, 29 éves. Társam keresem l. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! *moderálva*
Attila, 49 éves
Társkereső Tamási
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok. Attilának hívnak tolna megyében azon belül Tamásiban élek. 48 éves vagyok. Van 2 gyerekem akik külön élnek tőlem. Ha fel keltette érdeklődésed az adat lapom írj nyugodtan.
Ferenc, 54 éves
Társkereső Tamási
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Ferenc vagyok, 53 éves, lakhelyem Tamási. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti tamási társkereső nők

Marianna, 22 éves
Társkereső Tamási
Szia, Marianna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsancus, 29 éves
Társkereső Tamási
Sziasztok. Olyan emberekkel szeretnék beszélgetni ismerkedni, akik tudják, hogy mi a különbség a melegítő és farmer között.Akik tudnak helyesen írni és tudják mi az igényesség. Ha lehet 27- 35 éves korosztály írjon.

Fiatalabb, 30 év alatti tamási társkereső férfiak

Csaba, 22 éves
Társkereső Tamási
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoli, 24 éves
Társkereső Tamási
Zoli vagyok, 23 éves. Társam keresem Tamási környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szilveszter, 26 éves
Társkereső Tamási
Szia, Szilveszter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Róbert, 27 éves
Társkereső Tamási
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as tamási társkereső nők

Anikó , 39 éves
Társkereső Tamási
Anikó vagyok, 38 éves. Társam keresem Tamási környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as tamási társkereső férfiak

Attila, 38 éves
Társkereső Tamási
szeretek nevetni, de tudok komoly is lenni... Ha többet szeretnél tudni rólam, írj
Gábor, 33 éves
Társkereső Tamási
Gábor vagyok, 25 éves. Társam keresem Tamási környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú tamási társkereső nők

Anita, 45 éves
Társkereső Tamási
Sziasztok! Lányom rám unt (megnőtt) :)), a felszabadult időmet szívesen eltölteném a párommal. Szeretem a zenét, filmeket, természetet...E-mail címre tudok válaszolni.

Középkorú tamási társkereső férfiak

Zsolt, 44 éves
Társkereső Tamási
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ernő, 46 éves
Társkereső Tamási
Szia, Ernő vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
lajos, 46 éves
Társkereső Tamási
Szia, lajos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tibor, 47 éves
Társkereső Tamási
Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti tamási társkereső nők

Eva, 68 éves
Társkereső Tamási
Szia, Eva vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Katalin, 70 éves
Társkereső Tamási
Páromat keresem,de nem minden áron! Jó humorú,de komoly életfelfogásu,társtalan,de nem magányos egyszerű,szerény körülmények között élő nő vagyok!Szeretném megtalálni egy életre szóló másik felemet! Ne írjanak lelki sérültek,vagyon hajhászok,mert hozzám mérve a templom egere is gazdagabb!Nem érdekel a kortalan szerelem!!!Kizárólag korban hozzám illő személyek írjana k. Nem válaszolok gép generálta üzenetekre! Sajnos nem tudok válaszolni! Nem vagyok előfizető! Írj elérhetőségét!

50 év feletti tamási társkereső férfiak

Mihály, 65 éves
Társkereső Tamási
Komoly hölgyet keresek hosszú távú kapcsolat céljábol.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mariann (42), Ercsi Csak egy társra vágyom. Komoly kapcsolatot keresek.Remélem itt megtalálom. Szükségem van valakire, akinek egyetlen vagyok, aki tisztel, akinek tökéletes vagyok, aki szeret, aki megbecsül, és aki nem akar elveszteni sohasem!
  • Zoltán (60), Szlovákia Sziasztok! Karos szokasoktol mentes anyagilag rendezett termeszetrajongo es szenvedelyes turazo valamint ketekparos eletet elo kenyerkereso ferfikent keresem hasonlo erdeklodesu Lee do partnerom. Jobb kettesben tekerni jeligevel
  • Renátó (22), Tatabánya Sziasztok! 21éves vagyok Szingli Szeretem a sportot
  • Zsuzsa (67), Hódmezővásárhely szeretnék egy kicsit boldog lenni !! 11 éve özvegy vagyok. A közelmultig az Édesanyámmal éltem, de már Ő is "elment". A fiam a barátnőjével él, igy egyedül élek. Barátot keresek, akivel főként kiránduni, trandolni, szinházba tudnék elmenni. *moderálva* Ha egymás szemébe nézünk, sok mindent el lehet dönteni !
  • Ditte (56), Budapest, VIII. Páratlan vagyok! Gyönyörű ,izgalmas és odaadó vagyok ,annak aki megérdemli. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozást részesítem előnyben. Nem vagyok előfizető, elérhetőséget kérek!

Társkeresés Tamásiban

TamásiTamási

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk