Társkereső Cece

Legújabb cecei női társkeresők

Zsu, 53 éves
Társkereső Cece
193 napja tag
Szia, Zsu vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csillu, 46 éves
Társkereső Cece
262 napja tag
Csillu vagyok, 45 éves. Társam keresem Cece környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Márta, 50 éves
Társkereső Cece
474 napja tag
Szia, Márta vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anita, 35 éves
Társkereső Cece
735 napja tag
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb cecei férfi társkeresők

Tivadar, 40 éves
Társkereső Cece
16 órája tag
Szia, Tivadar vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Richard, 26 éves
Társkereső Cece
204 napja tag
Richard vagyok, 25 éves, lakhelyem Cece. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Imre, 41 éves
Társkereső Cece
352 napja tag
Imre vagyok, 40 éves, lakhelyem Cece. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bálint, 19 éves
Társkereső Cece
506 napja tag
Bízom abban, hog most végre rám talál az a férfi, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 175 cm magas férfit? Írj rám és meglátjuk!

Keresztény cecei társkereső férfiak

Tibi, 45 éves
Társkereső Cece
hite: római katolikus
Szeretem a vidéki életet. Az emberek és a világ dolgai felé nyitott és érdeklődő vagyok. Mezőgazdasági munkával foglalkozom. Természet-és állatszerető vagyok. Fontosnak tartom a családot. Szívesen veszek részt olyan programokon, ahol lehet beszélgetni másokkal. Szeretek barkácsolni, megjavítani dolgokat.
Kornél, 46 éves
Társkereső Cece
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Kornél vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti cecei társkereső nők

Andrea, 23 éves
Társkereső Cece
Makacs. Hisztis. Türelmes. Bizalmatlan. De, ha valaki igazán türelmes hozzám, akkor igazán örülni fog, hogy akkor rám írt és elkezdett velem beszélgetni. Egyéb amit érdemes tudni, hogy a kislábujjamtól a fejem búbjáig macskás vagyok és csak ugyanilyen ember mellett tudom elképzelni magamat.

30-as cecei társkereső nők

Anita, 35 éves
Társkereső Cece
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as cecei társkereső férfiak

Józsi, 39 éves
Társkereső Cece
Szeretnék egy komoly kapcsolatot, akire hosszú távon számíthatok.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.

Társkeresés Cecén

CeceCece

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk