Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Nagyvenyim

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb nagyvenyimi férfi társkeresők

Zoltán (38)
Társkereső Nagyvenyim
3 napja tag
Zoltán vagyok, 38 éves. Társam keresem Nagyvenyim környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ferenc (66)
Társkereső Nagyvenyim
16 napja tag
Ferenc vagyok, 66 éves. Társam keresem Nagyvenyim környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gyurka (32)
Társkereső Nagyvenyim
32 napja tag
Bővebben: szimpátia esetén kölcsönös tiszteletet, bizalmat, barátságot, gondoskodást, elfogadást, odaadást, gyöngédséget, vonzást, ha kialakul: szerelmet, testit és lelkit, hűséget... Tükröt tartok eléd: ha igaz vagy, látni fogom, s én is az leszek, ha játszol, játszótársad leszek. Kérdés, te mit akarsz? Szikrázó napsütésben reszkető, sötét éjszakában égő... Lehetek a szerelmed, aki mellett minden nap ébredni akarsz... vagy a szeretőd, akinek szíve sosem lesz a tiéd... Lehetek egy elveszett fiú, akire vigyáznod kell... vagy egy démon, aki elsöpör téged... Rajtad áll, hogy ki leszek melletted. De érezni akarom a bizsergést, a sodrást, a varázst amíg tart ez az életnek nevezett JÁTÉK... s ha te vagy az, akire vágyom, talán még az álarcom is eldobom.
Gyula (45)
Társkereső Nagyvenyim
62 napja tag
Gyula vagyok, 45 éves, lakhelyem Nagyvenyim. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

NagyvenyimNagyvenyim

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk