Társkereső Alsónémedi

Legújabb alsónémedi női társkeresők

Terézia, 51 éves
Társkereső Alsónémedi
28 napja tag
Szeretnék egy társat randi kirándulás vízparti helyekre. Fiatalos jó kedvü vagyok. Majd még látjuk hogy alakul.Az élet úgy hozta hogy ilyen oldalra kellett mennem!
Zsuzsa, 48 éves
Társkereső Alsónémedi
65 napja tag
Szia, Zsuzsa vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Móni, 44 éves
Társkereső Alsónémedi
81 napja tag
Olyan elvált gyerekeket nevelő nő vagyok, aki nem bánta meg a válást, nem balhézok a gyerekek apjával. Jól érzem magam a bőrömben, de lehetne még fokozni. Fontos számomra a kölcsönös szeretet és hogy fel tudjak nézni a párosban minden tekintetben (163 cm mélységgel egyrészt megoldva 😉). Szabadidőmbe lehet tánc, kirándulás, film, főzöcskézés.
Eszter, 72 éves
Társkereső Alsónémedi
109 napja tag
Szia, Eszter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb alsónémedi férfi társkeresők

Fülöp, 48 éves
Társkereső Alsónémedi
6 napja tag
Fülöp vagyok, 48 éves, lakhelyem Alsónémedi. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Robi, 41 éves
Társkereső Alsónémedi
25 napja tag
Szia, Robi vagyok. A jelenlegi helyzetben egy könnyed kapcsolatra vágyom,ami mindenféle megfelelési kényszertől mentes. Nem a külsőségeket nézem,inkább azt ami te vagy.A könnyed kapcsolat nálam azt jelenti,hogy mosolyogsz amikor rám gondolsz és nem csak az ágyból áll a világ. A célom,hogy mind a ketten jól érezzük és nem kell komoly célokat kitűzni már az elején. Egy pohár jó bor,egy kis tánc,egy jó film,akár egy koncert vagy egy kirándulás a természetben. Amire most szükségem ,hogy felszabadultan érezzük magunkat. Képet direkt nem is rakok fel, de szívesen küldök..
Herczeg, 29 éves
Társkereső Alsónémedi
59 napja tag
Sosem tervezek ahogy a sors eldönti csak nekem is tetszen😆
Gábor, 32 éves
Társkereső Alsónémedi
62 napja tag
Gábor vagyok, 32 éves. Társam keresem Alsónémedi környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online alsónémedi társkereső nők

Julcsi, 64 éves
Társkereső Alsónémedi
1 perce lépett be
Szeretem a természetet a kirándulást, a napsütés, a kultúra minden nívós megnyilvánulását. "Mit szolnál egy öleléshez, jól esne az te neked? Bele lenne csomagolva barátság és szeretet. Az ölelés azért csodás: szívünk lelkünk benne van. Nem is értem, miért félnek kipróbálni annyian?" Elérhetőséget kérek!

Éppen online alsónémedi társkereső férfiak

János, 64 éves
Társkereső Alsónémedi
2 órája lépett be
János vagyok, 63 éves. Társam keresem Alsónémedi környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Imre, 41 éves
Társkereső Alsónémedi
2 órája lépett be
Sziasztok én komoly kapcsolatot keresek öszinte
Sandor, 40 éves
Társkereső Alsónémedi
10 perce lépett be
"Hosszú az út míg a kezem a kezedhez ér Szeretni valakit valamiér' Ne tudja senki ne értse senki, hogy mér' Szeretni valakit valamiér" Szeretek kirándulni, beszélgetni, biciglizni, barkácsolni, youtube ról ötleteket gyűjteni, majd ami tetszik azt megvalósítani DIY formában a ház körül. Egyszóval nem ijedek meg a csavarhúzótól és a fúrótól. Hiszek a régimódi férfi - női szerepekben, de nem derrogál beállni, segíteni főzni, krumplit pucolni, porszívózni... egyszóval főnyeremény! Amennyiben hasonló értékrenddel rendelkezel keress meg. 😁😁😄😃🍷🍷🍷🥧🥧🥧💥
István, 41 éves
Társkereső Alsónémedi
26 perce lépett be
TESCO ban dolgozok és mellete meg Polgárörködök

Diplomás alsónémedi társkereső nők

Eszter, 72 éves
Társkereső Alsónémedi
Főiskolai diplomás (igazságszolgáltatás)
Özvegy vagyok, nyugdíjas, sötétszőke hajú.Jó alakúnak mondott - Bp. mellett élek 3-lakásos társasházban, rendezett körülmények között, egyedül. Egyik az én lakásom, Élettársat, társat keresek 68-től 75 éves korig. Jelenleg nincs előfizetésem, így csak a *moderálva*címre lehet nekem írni, csak ott tudom elolvasni.Csak komoly, őszinte érzésű férfi jelentkezését várom. Szeretem a természetet, kirándulást, utazást.Szépirodalmi könyveket olvasom, de az elbűvölő helyek, tájak könyvei is kedvesek számomra, sőt az idegen országok kultúrái, szokásai is. Szerény, kedves, őszinte nő vagyok, kertelni nem szeretek. Két gyermekem van felnőttek, külön élnek. Nagyon szeretnek, de egy társ szeretetét nem pótolják. Leendő jelentkező legyen komoly, őszinte, rendezett körülmények között élő. Bp. vonzáskörzetében 30 km-en belül. Bp-től 9 km-re lakom, nem nagy távolság, mindig (nyugdíjas koromig) Bp-en dolgoztam.A Fővárosi Ítélőtábláról jöttem nyugdíjba, bíró mellett dolgoztam ügyintézőként. A leendő társ szeressen utazni, nem csak külföldre, hiszen Mo-on is sok különösen szép tájak vannak, kedvelje a természetet. Legyen egyedülálló, nyugdíjas. Szívesen venném, ha a kellő ismeretség után - persze beleegyezéssel hozzám költözne -. Legyen humoros, jókedvű, a problémákat együtt megoldhatjuk, ne legyen önző, egoista.

Diplomás alsónémedi társkereső férfiak

Zsolt, 57 éves
Társkereső Alsónémedi
Egyetemet végzett
Zsolt vagyok, 57 éves, lakhelyem Alsónémedi. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoli, 32 éves
Társkereső Alsónémedi
Főiskolát végzett
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tomi , 22 éves
Társkereső Alsónémedi
Egyetemet végzett
Szia, Tomi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény alsónémedi társkereső nők

Gréta, 30 éves
Társkereső Alsónémedi
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Gréta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény alsónémedi társkereső férfiak

Laci, 54 éves
Társkereső Alsónémedi
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Sziasztok, Laci vagyok! Vidámtermészetű, szeretetre vágyó mackós testalkatú férfi.Komoly, tartós párkapcsolatot keresek egy szintén vidám, megértő szeretetre vágyó hölgy személyében.
Fefe, 46 éves
Társkereső Alsónémedi
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Realista, békés természetű, önálló, talpraesett férfi vagyok. BRFK közèpvezetői hivatással! Újult erővel keresem a tutit aki esetleg rám vár ! Nem vagyok sem milliárdos sem kigyurt izombajnok . Elsősorban a vidám, jókedvű emberek vonzanak, az ő társaságukat kedvelem.Imadom a gyerekeket ès remèlem mèg nem kèstem el egy csodas családalapitásrol akár! Kedvenc szabadidős tevékenységeim közé tartozik a kirándulás, az utazás, új helyek megismerése, mindezek mellett szívesen látogatok el moziba, színházba, koncertre és kiállításra. Nem szandèkozom előfizetni mert távol áll tőlem de ha esetleg szimpi vagyok akkor irj rám! Szeretem a tengerpartot, a Bon Jovi dalokat, és a jó filmeket. Nem vagyok 20 èves de belül igen ! Szeretnèk családot ,szerelmet megèrtèst ès őszintesèget! Nyitott ès nyilt srác vagyok 😊. 😊A szeretet talán nem a nagylelkű gesztusok és üres ígéretek sora, amiket úgyis megszegünk, hanem a megbocsátás papírszalagja - morzsánkként szétszórt emlékek, amelyek visszavezetnek ahhoz, aki csak ránk vár?
Zsolt, 53 éves
Társkereső Alsónémedi
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Sziasztok ,lehet hogy a fotó kissé vad sajnos nem vagyok egy fotogén alkat de a belső teljesen mást takar.Én egy átlagos egyszerű srácnak tartom magam család centrikus vagyok,és elég jó a humorom,ha érzem a másik fél szeretetét,akkor én is odaadóan tudom viszonozni.Szeretek uszni uszodába járni,szauna stb.Nagyon szeretném megtalálni azt a társat akivel a jövőmet tudnám elképzelni,őszinte vagyok nem szeretem ha valaki fényezi önmagát.Az oldalon is olvasgaton sportolok futok fitnesz stb. és kissé molett!Nem baj ,nekem nincs bajom ha valakin súly fölösleg van! Nekem ha sovány vagy kövér egyaránt tetszik sokszor a belső, lélek, humor takar mindent ha megértik egymást nem számítanak ezek a dolgok.Röviden ennyi jelölj aztán email csere..
Balázs, 57 éves
Társkereső Alsónémedi
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Csendes szorgalmas férfi vagyok. Majdnem mindig szemüveget szoktam viselni.A munkán kivül nem szoktam eljárni sehová mostanában ezért próbálkozom az ismerkedés e formályával

Fiatalabb, 30 év alatti alsónémedi társkereső férfiak

Kornél, 18 éves
Társkereső Alsónémedi
Azt mondják aki nem keres, nem is talál és aki nem kockáztat, nem is nyer. Ezért vagyok itt, mert egy igazi férfi kell az oldalamra, hogy az életem boldogabb legyen. 18 éves férfi vagyok és társra vágyom. Elegem van az egy éjszakás kalandokból. Itt az ideje az igazinak! Tudnál szeretni egy pozitív gondolkodású, 178 cm magas férfit? Ez vagyok én!
Robi, 27 éves
Társkereső Alsónémedi
Szia, Robi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsombor, 21 éves
Társkereső Alsónémedi
Zsombor vagyok, 20 éves. Társam keresem Alsónémedi környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tibi, 28 éves
Társkereső Alsónémedi
Szia, Tibi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as alsónémedi társkereső nők

Márta, 37 éves
Társkereső Alsónémedi
Szia, Márta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Anna, 38 éves
Társkereső Alsónémedi
Kizárólag hölgy partnerem keresem testi örömökre! Férfiak és párok kizárt. Elerhetoseget irj nem vagyok elofizeto.

30-as alsónémedi társkereső férfiak

Gedeon, 39 éves
Társkereső Alsónémedi
Szia, Gedeon vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Fecó, 37 éves
Társkereső Alsónémedi
Fecó vagyok, 37 éves, lakhelyem Alsónémedi. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Balázs, 37 éves
Társkereső Alsónémedi
Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gedeon, 39 éves
Társkereső Alsónémedi
Szia, Gedeon vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú alsónémedi társkereső férfiak

Karcsi, 44 éves
Társkereső Alsónémedi
Karcsi vagyok, 43 éves. Társam keresem Alsónémedi környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Peti, 41 éves
Társkereső Alsónémedi
Életvidám, magas srác vagyok, imádom a zene szinte minden formáját, sőt, művelem is.. igen.. zenélek! Imádok utazni, világotlátni, új helyeket, ételeket és jófej embereket megismerni. Fontos a családom, dolgos ember vagyok és nem riadok vissza a kétkezi munkától sem Légy nyitott, kedveld a humort és szeress nevetni (is) nagyokat! Ha nem vagy mobil-függő sem, akkor beszélgessünk, ismerjük meg egymást! *moderálva*
Adrián , 42 éves
Társkereső Alsónémedi
Ismerkedés céllal vagyok itt, remélem találok valakit akivel sok időt tölthetünk együt
Istvan, 41 éves
Társkereső Alsónémedi
Szia, Istvan vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti alsónémedi társkereső nők

Erzsébet, 68 éves
Társkereső Alsónémedi
Elvált 20 éve egyedül élek a gyerekeim unokáim a mindenem
Zsóka, 61 éves
Társkereső Alsónémedi
Szeretek kirándulni utazni , Olyan társat keresek aki osztozik kalandokban ! A hétköznapokat is meg oszthatjuk egymással !

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Imre (46), Karcag Sziasztok! Sziasztok. Párt keresek.
  • Tünde (41), Hegymagas Nevetve Határozott, élettel teli, különleges kicsit konzervatív, kicsit hebrencs, kicsit vad... Sokszor aktív, olykor lusta... Szenvedélyesen élek, tüzzel, lendülettel, mosolyogva...szeretettel Makacs, konok olykor türelmetlen... Imádok főzni, ruhákat tervezni, varrni, kötni, hímezni, olvasni, sütni, sétálni, dolgozni...
  • Éva (66), Budapest, IV. Sziasztok! Jogász, 66 éves vagyok, Újpesten panelben élek. Imádom a zenét, szeretek sétálni, beszélgetni és mindent, ami jó. \"Imádok élni, imádok égni..\"
  • Peter (35), Budapest, XIII. Barátkozás, ismerkedés Igényes, kedves, intelligens, bonyolult típus vagyok. Független, gyerek -és füstmentes, egyedül élő férfi vagyok. Szívesen ismerkedek kívül-belül értékes nővel. Ismerkedjünk, barátkozzunk, s meglátjuk, mi lesz belőle. Állandóságra és minőségre vágyom.
  • Fàbien (35), Franciaország Sziasztok! Mes hobbies ce sont les activités caritatives , les automobiles , les balades , le bricolage , le cinéma , la danse , la déco , le dessin , les expositions musée , la fitness , internet , le jardinage , les jeux en ligne , la chicha , l\'art , lire , les sorties , la musique , la peinture , la photo , regarder le sport , le resto , la détente , le shopping , la Tv , le théatre , les travaux manuels , les voyages , etc ...

Társkeresés Alsónémedin

AlsónémediAlsónémedi

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk