Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Alsónémedi

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb alsónémedi női társkeresők

Julcsi (65)
Társkereső Alsónémedi
1449 napja tag
Szeretem a természetet a kirándulást, a napsütés, a kultúra minden nívós megnyilvánulását. "Mit szolnál egy öleléshez, jól esne az te neked? Bele lenne csomagolva barátság és szeretet. Az ölelés azért csodás: szívünk lelkünk benne van. Nem is értem, miért félnek kipróbálni annyian?" Elérhetőséget kérek! Bob Marley-től egyszer megkérdezték, hogy létezik-e a tökéletes nő. Erre ő azt mondta: “-Kit érdekel a tökéletesség? A hold sem tökéletes, tele van kráterekkel.... Mi a helyzet a tengerrel? Túl sós, és sötét a mélyben. Az égbolt? Mindig olyan végtelen, vagyis a legszebb dolgok nem tökéletesek, különlegesek. Minden nő, mint minden férfi, és minden ember kiválasztja, hogy ki a "különleges" az életében. Ne akarj "tökéletes" lenni, és ne a tökéletesre vágyj, hanem próbálj szabad lenni. Élj anélkül, hogy mások tetszését szeretnéd elnyerni.”
Zsóka (62)
Társkereső Alsónémedi
1461 napja tag
Szeretek kirándulni utazni , Olyan társat keresek aki osztozik kalandokban ! A hétköznapokat is meg oszthatjuk egymással !
Eszter (73)
Társkereső Alsónémedi
2370 napja tag
Özvegy vagyok, nyugdíjas, sötétszőke hajú.Jó alakúnak mondott - Bp. mellett élek 3-lakásos társasházban, rendezett körülmények között, egyedül. Egyik az én lakásom, Élettársat, társat keresek 68-től 75 éves korig. Jelenleg nincs előfizetésem, így csak a *moderálva*címre lehet nekem írni, csak ott tudom elolvasni.Csak komoly, őszinte érzésű férfi jelentkezését várom. Szeretem a természetet, kirándulást, utazást.Szépirodalmi könyveket olvasom, de az elbűvölő helyek, tájak könyvei is kedvesek számomra, sőt az idegen országok kultúrái, szokásai is. Szerény, kedves, őszinte nő vagyok, kertelni nem szeretek. Két gyermekem van felnőttek, külön élnek. Nagyon szeretnek, de egy társ szeretetét nem pótolják. Leendő jelentkező legyen komoly, őszinte, rendezett körülmények között élő. Bp. vonzáskörzetében 30 km-en belül. Bp-től 9 km-re lakom, nem nagy távolság, mindig (nyugdíjas koromig) Bp-en dolgoztam.A Fővárosi Ítélőtábláról jöttem nyugdíjba, bíró mellett dolgoztam ügyintézőként. A leendő társ szeressen utazni, nem csak külföldre, hiszen Mo-on is sok különösen szép tájak vannak, kedvelje a természetet. Legyen egyedülálló, nyugdíjas. Szívesen venném, ha a kellő ismeretség után - persze beleegyezéssel hozzám költözne -. Legyen humoros, jókedvű, a problémákat együtt megoldhatjuk, ne legyen önző, egoista.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Dani (26), Szalatnak Sziasztok! Szeretem az állatokat . Dinókat . Figurákat festek . Olyan nőt keresek aki mellett önmagam lehetek és nem zavarja a hobbijaim aki mellett békét és harmóniát érzek. Dolgozok napi 8 órát. Saját tulajdonú házam van, amiben élek. Animézek, szeretek meghitt nyugalomban filmet nézni. A munkám miatt keveset olvasok de szoktam .
  • Józsi (45), Oroszlány Sziasztok! Szia kedves ismeretlen! Írhatok én itt oldalakat magamról, nem fogsz megismerni. Beszélgessünk, találkozzunk és minden ki fog derülni rólam. Leszögezem:erős dohányos vagyok, de ha valaki segítene, próbálkoznék a leszokással.
  • Zsolt (45), Csorna Sziasztok! sziasztok, komoly kapcsolatot keresek
  • Henrietta (42), Békés Párosan szép az élet Heni vagyok, remélem itt megtalálom életem párját akivel jóban rosszban megértjük egymást. Elég volt a magányból, legyünk együtt boldogok.
  • Julia (63), Cegléd Sziasztok! Szia, Julia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Nem vagyok előfizető ezért kérlek írj e-mail címet.

AlsónémediAlsónémedi

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk