Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Fót

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb fóti női társkeresők

Timea (57)
Társkereső Fót
57 napja tag
Sziasztok fiúk !Életvidám, energikus, problémákat nem gyűjtő nő vagyok. Olykor bohém, de felelősséggel élő ember vagyok. Érdekelnek az emberek. Bejártam a világot, nyitott vagyok és elfogadó. Szeretnék még szerelembe esni:) kézen fogva és mezítláb sétálni bármely vízparton. Pörögni, élni de néha ülni mint nyúl a fűben és csak attól jól érezni magam, hogy szótlanul is jó a másik jelenléte. Nem hiszem, hogy van szerelem első látásra ebben a korban, de haladni az úton a cél felé az még tuti bele kell férjen:) Sokat várok? Hááát lehet! Majd a jövő eldönti:)
Ágnes (56)
Társkereső Fót
97 napja tag
Az agyam az erogén zónám. Szeretem a mély beszélgetéseket, sokat nevetni, jó ha érted a viccet. Mindig, minden helyzetben a megoldásokat keresem. Soha, senkit nem csaltam meg életemben, erre büszke vagyok. A hűség döntés kérdése. Amikor valami nem jó, meg kell próbálni megszögelni, ha ez sem megy, akkor tisztességben elválni és utána keresni másikat. Tisztában vagyok az adottságaimmal. Pontosan tudom milyen sokat érek. Már nem szeretnék megfelelni, olaszos temperamentumom van, ami a szívemen az a számon! Kommunikáció párti vagyok, velem mindent meg lehet beszélni. Igénylem is, hogy legyen véleményed. Kedvelem a természetet, az állatokat a növényeket. A tenger látványa belülről képes feltölteni. Szeretek utazni. Mozi, színház, koncert, minden ami építő. Egy jól megfogalmazott gondolat, amelyet sajátomnak érzek: Nézd a szemét! minden ott van a szemében! Minden ami ő valójában. És aki erre vak az a szavát sem érti. Ott csak egy lehetősége marad, hiszen nem hagyott mást. Keresni egy "látót"
Hajni (54)
Társkereső Fót
105 napja tag
Kedves, szerethető nő vagyok. Szeretek kirándulni, utazni. Olyan társat keresek akivel minden tekintetben jól érzem magam.
Angi (51)
Társkereső Fót
107 napja tag
Szia, társat keresek az elkövetkező 30 évre, az “Élet” című filmhez. …olyat, aki mellett jó ébredni, aki a szürke hétköznapokba próbál színt vinni, aki mindenféle kerülő utak és kitérők nélkül halad előre az életben. Fontos a humor, a jókedv, egy jó kávé és a kölcsönös szimpátia. A kávé a legkevésbé 😉 Helyes, vidám, őszinte vagy, szívesen megismernél, akkor valahogy találj meg 🤗 Önző, nőfaló, nagyképű, mellékutakon csámborgók, nős, kapcsolatban élők, dohányzó férfiak kérem kíméljenek. Köszönöm. Előfizetésem nincs, az első fotót látom,ha írsz és gondolod, a többi fotód küld el itt levélben 🤗 Személyes találkozás híve lennék Fót, vagy Westend. Kitalaljuk. Írj e-mail elérhetőséget . Szép napot 🌞 Angi

Diplomás fóti társkereső férfiak

Zoli (37)
Társkereső Fót
Főiskolát végzett
Szabadidőmet főleg a sportok és a barátokkal/családdal átélt élmények töltik ki. Keresem azt az embert, aki társ, barát, szerelem egy személyben. Akivel megoszthatom a mindennapjaimat, és aki miatt megéri hazasietni egy munkával töltött hosszú nap után. Akinek hasonló az értékrendje és a jövőképe, aki értelmet ad a magánélet fogalmának. És ha még van ilyen, akkor akivel kéz a kézben együtt lehet megöregedni. A sportoláson, sporteseményeken kívül szeretek moziba járni, sorozatokat nézni, jókat enni/inni, sétálni, kutyázni.
Lajos (64)
Társkereső Fót
PhD végzettségű (Mérnök-közgazdász)
A szeretteim, a család, a párom nagyon fontosak számomra. Romantikus és néha kissé szentimentális vagyok. Stabil egzisztenciájú nyugdíjas gépészmérnökként soha nem unatkozom, mindig találok elfoglaltságot, amit szívesen végzek és hasznosnak találok. Őszinte, szereteten és tiszteleten alapuló monogám kapcsolatot várhatsz tőlem, ha megszeretjük egymást, akkor holtomiglan - holtodiglan. A képeim 2 éven belül készültek. Kérlek küldj mail címet, mert nem vagyok előfizető, így nem tudok válaszolni az üzenetekre!
Péter (29)
Társkereső Fót
Egyetemet végzett
Matek, olvasas, Reformatus Hivo.
Zoltán Dávid (43)
Társkereső Fót
Főiskolai diplomás (Számvitel)
Szerelem, vonzalom, vidámság, együttlét, programok... Aki itt van általában ezeket keresi, én sem vagyok kivétel :-)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tibor (50), Budapest, VII. Elsősorban komoly kapcsolat a cél , de nem vagyok semminek az elrontója.
  • Robi (29), Tatabánya Sziasztok ! Nyilt vagyok a komoly, hosszú tàvu kapcsolatra, illetve ismerkedès baràtkozàs alkalmi kiruccanàs is szòba jöhet ! Szeretek jönni ,menni èlni az èletet !! Nem vagyok kedvetlen lehangolt tìpusu (Hàla istennek) ha teszem neked keress bizalommal ! Csuma
  • Rozália (67), Szolnok Szeretni, és szeretve lenni! Minden ember erre vágyik..
  • Piroska (69), Budapest, XVIII. Táncolni nagyon szeretek(egy kicsit tudok is), táncos programokhoz keresek társat.
  • Károly (63), Kecskemét Sziasztok Kedves Társkeresők! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalon. Vékony ,átlagos vagy sportos hölgyet keresek de természetesen a belső értékek sem mellékesek számomra...sőt , nagyon is fontosak! A személyes találkozást részesítem előnybe...ott kiderülhet ,működik -e a kémia köztünk , megvan -e az a bizonyos szikra. Néhány gondolat magamról....Alapvetően vidám természetű ,minden újra nyitott ,nagyfokú empátiával megáldott ...néha még a szárnyaló fantáziát sem mellőző , de az élet legkisebb örömeit is értékeli tudó , két lábbal a földön álló ember vagyok! Kérlek ismerj meg ,ismerjük meg egymást.

FótFót

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]