Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Fót

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Keresztény fóti társkereső férfiak

Dani (22)
Társkereső Fót
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok Dani vagyok, 22 éves Fóton élek. Műszaki szakgimnáziumban végeztem és most dolgozom. Szeretek eljárni itthonról, legyen szó bulizásról, egy jó kirándulásról vagy mozizásról. Kevésbé gyakran de olvasok, szeretem a háborús műveket, de az önéletrajzi könyveket se vetem meg. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj bátran :)
Laci (69)
Társkereső Fót
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Mivel még nem vagyok előfizető, kedves hölgyek elérhetőséget kérek!
Jocó (51)
Társkereső Fót
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Természetet,napfényt,vízpartot kedvelő fiatalember vagyok.Hobbim a sport és a tànc- latin tàncok-,szeretek olvasni -zenét hallgatni.Sokat dolgozom.de a szabadidőmet igyekszem tartalmasan eltölteni. Milyen tàrsat keresek? Olvasd el az idézetet♥️😊 Keletre vágyom utazni, Ott, a párom felkutatni. Mikor jön végre a pillanat, Olyan ami csak ritkán akad. LYukas már a nadrágom, Ahogyan a világot utánad bejárom. Te leszel, akinél majd megállok. ♥️😊
Zoli (47)
Társkereső Fót
hite: görög katolikus (nem gyakorlom)
Szia Zoli vagyok.Barna hajú,és szemű,175 magas.Komoly kapcsolat végett regisztrálzam ezen oldalra,ha te is komoly kapcsolatot keresel,akkor várom jelentkezésedet.Szia Zoli

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • József (34), Cserépváralja Józsinak hívnak 34 éves srác vagyok és Olyan lányt keresek aki olyannak tud szeretni elfogadni amilyen vagyok. Látás sérült vagyok de tudom hogy az életben vannak akadályok amiket le kell győzni még ha nehéz is.
  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!

FótFót

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk