Társkereső Fót

Legújabb fóti női társkeresők

Nóri, 38 éves
Társkereső Fót
18 napja tag
Huhhh... Ez nehéz... És a szokásos klísék unalmasak. Szeretek mindent ami jó, ami örömet okoz. Ez lehet egy szép naplemente, vagy egy hatalmas vihar. Egy jó könyv vagy film. Egy spontán vicces helyzet. Szeretem a humort, azzal lehet igazán megfogni. És méginkább azzal, ha valaki tud szépen beszélni. Nem szépet mondani, hanem szépen, változatosan, furfangosan, érdekfeszítően beszélni. És egy fontos infó! Van egy fiam. 9 éves. Nem apukát keresek neki, hanem társat magamnak, és egy barátot neki. ... Nem harap...
Orsi, 50 éves
Társkereső Fót
25 napja tag
Orsi vagyok, 50 éves. Társam keresem környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Erzsébet, 42 éves
Társkereső Fót
64 napja tag
Szia, Erzsébet vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erika, 53 éves
Társkereső Fót
134 napja tag
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb fóti férfi társkeresők

Peter, 74 éves
Társkereső Fót
4 napja tag
Peter vagyok, 74 éves. Társam keresem Fót környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamas, 21 éves
Társkereső Fót
5 napja tag
Szia, Tamas vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
peter, 37 éves
Társkereső Fót
17 napja tag
Nem szeretnék ódákat regélni magamról..hisz szerénységem határtalan..alkalmazkodó vagyok programokban mindent szeretek amivel boldogabbá tehetem hölgytársam..rendezett körülmények közt élek és szeretek nevetni az idiótákon.. Hasonló gondolkodású hölgyek előnyt élveznek. *moderálva*
István, 43 éves
Társkereső Fót
22 napja tag
Kedves, csinos, figyelmes lányt keresek hosszú távú kapcsolatra. A többit szerencsés esetben levélben is megbeszélhetjük.

Diplomás fóti társkereső nők

Emese, 54 éves
Társkereső Fót
Főiskolát végzett
A szeretet és a családi kötelékek gyökerek amelyek szilárdan tartanak bármilyen viharban. A szabadság érték de nem értékesebb mint a szeretet. Önmagában olyan mint a jég és nem melegít fel egy hideg éjszakán és nem hoz egy forró teát ha megfáztál.
Eszter, 64 éves
Társkereső Fót
Egyetemet végzett
Szia, Eszter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Mónika, 38 éves
Társkereső Fót
Főiskolai diplomás (Közgazdász)
Helló "Kedves Idegen"! 😉 Mit is lehet ide írni? 😊 Sok minden a személyes találkozás során dől el! Elváltam, van két gyermekem! Vidám, optimista, kitartó nő vagyok. A hazugságot nem szeretem. Komolyan gondolom az ismerkedést! Alapvetően társasági ember vagyok, de egyedül is eltöltöm az időt! Dolgozom, szabadidőmben szeretek kirandulni, olvasok, filmet nézek, táncolni járok!!! Elsőre talán ennyi.... Tánc, zene, vidámság....légy a Társam az életben és a táncban is!!!! Mona
Gabi, 43 éves
Társkereső Fót
Egyetemet végzett
Szia, Gabi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás fóti társkereső férfiak

Richárd, 41 éves
Társkereső Fót
Főiskolát végzett
Olyan lánnyal ismerkednék meg aki, hasonlóan hozzám, szeretne egy érzelmeken alapuló párkapcsolatot kialakítani. Nem vágyom az elérhetetlenre, mert az igazi férfi nem a legszebb nőt keresi, hanem azt a nőt, aki legszebbé teszi az életét. Fontos a tisztelet, kölcsönösség és a sok közös élmény. Épp ezért (is) nem levelezőpartnert keresek, ha a szimpátia kölcsönös a beszélgetést preferálom.
Àkos, 42 éves
Társkereső Fót
Főiskolai diplomás (Pènzügy)
Sziasztok Ákos vagyok! Keresem társam akivel megoszthatom az èlet örömeit, akivel eggyütt kereshetek válaszokat az elènk gördülö kèrdèsekre. Szeretnèk egy gondoskodó, de mègis egy önálló szemèlyisèggel rendelkezö igazi társat, akit èletem vègèig örizhetek,óvhatok! Vezetni csak az tud,aki tiszteli a màsik lènyèt.Tiszteli a szabadsàgàt.
Dániel, 38 éves
Társkereső Fót
Főiskolai diplomás (Közgazdász)
Elvált, rendkívül szenvedélyes, fehér holló Férfi, keresi párját komoly kapcsolatra! Legalább egyszer sorba álltam EQ osztásnál és nem szokásom full-ba nyomni a kretént! 😉 Van egy 10 éves lányom aki 12-15 napot van velem egy hónapban. 182cm/84kg ♏♏ ENFJ-A IQOS
Ferenc, 28 éves
Társkereső Fót
Egyetemet végzett
Ferenc vagyok, 28 éves. Társam keresem Fót környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény fóti társkereső nők

Hajni, 52 éves
Társkereső Fót
református vallású (nem gyakorlom)
Ha csinálok valamit abban érezzem jól magam , ami a mottóm is. Szeretek társasággal nyaralni, szórakozni, koncertre járni , színházba. Mind ezeket kettesben is eltudom képzelni. Személyes találkozást fontosnak tartom.
Mária, 70 éves
Társkereső Fót
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Marcsi vagyok!Kedves,romantikus,rendszerető, zenét, tengert\/tavakat,nyári záport a tavasz illatát kedvelő. Őszinte tiszteletet és sok szeretetet adó hozzám korban illő ff-val komoly kapcsolatot keresek. Személyes találkozáskor szemedbe nézve kiderül megcsillan a fény - megfogjuk egymás kezét v. elköszönünk. A sport minden ága érdekel különösen a vízilabda, de sajnos mostanában csak a kertészkedés "sportjàt űzöm". Ha gondolod keres engem Marcsi
Marika, 75 éves
Társkereső Fót
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Szia, Marika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Nem vagyok előfizető, csak emailcímre tudok válaszolni. Van egy pici yorkim. Akit zavar a lakásban tartott kutya, azt csak sajnálni tudom.Nincs kedvesebb picur nála. A fotóm tavalyi.
Rita, 46 éves
Társkereső Fót
vallása: református (rendszeresen gyakorlom)
Szeretném megtalálni azt a férfit, akivel az életem hátralévő részét leélem. Református vagyok, hiszek Istenben és ez az életemet alapvetően meghatározza. Nyitott ember vagyok, szeretek emberekkel beszélgetni, megismerni. Szabadidőm nagy részét a tánc és sportolás teszi ki, de szeretek utazni, színházba, moziba járni és persze a barátaimmal találkozni.

Keresztény fóti társkereső férfiak

Ferenc, 47 éves
Társkereső Fót
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Ferencnek hívnak.47 éves vagyok.Egyéni vállalkozóként,Árnyákolástechnikával foglalkozom. Kedves,vidám,humoros,romantikus ember vagyokSzabadidőmben szívesen sportolok, olvasok,kirándulok,horgászok, illetve kirándulok.Nem dohányzom.
István, 52 éves
Társkereső Fót
református vallású
Tartós, lelki- testi kapcsolatot keresek 50év felett
Dani, 21 éves
Társkereső Fót
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok Dani vagyok, 21 éves Fóton élek. Műszaki szakgimnáziumban végeztem és most dolgozom. Szeretek eljárni itthonról, legyen szó bulizásról, egy jó kirándulásról vagy mozizásról. Kevésbé gyakran de olvasok, szeretem a háborús műveket, de az önéletrajzi könyveket se vetem meg. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj bátran :)
Norbert, 31 éves
Társkereső Fót
hite: evangélikus
Komoly kapcsolatot keresek. Szeretném megtalálni az igazit.

Fiatalabb, 30 év alatti fóti társkereső nők

Dezike, 22 éves
Társkereső Fót
Néha hisztis de imádnivaló vagyok!
Henrietta, 28 éves
Társkereső Fót
A környezetem öszinte, jóhumorù csajnak tart. Szeretek fözni, olvasni, bulizni. Ès bàr rajtam nincs de imàdom a tetkókat.

Fiatalabb, 30 év alatti fóti társkereső férfiak

Laci, 29 éves
Társkereső Fót
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Sandor, 29 éves
Társkereső Fót
Sandor vagyok, 29 éves, lakhelyem Fót. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoltán, 22 éves
Társkereső Fót
Zoltán vagyok, 22 éves, lakhelyem Fót. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Sandor, 29 éves
Társkereső Fót
Szia, Sandor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as fóti társkereső nők

Anett, 36 éves
Társkereső Fót
Szia, Anett vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Enikő, 31 éves
Társkereső Fót
A kedvenc idézetem mindent elárul. Szándékosan nem magyarul írom. ...Cor tantum bene videt. Quod est primum absconditum est...
Zita, 39 éves
Társkereső Fót
Személyes találkozóban hiszek. Működjön a kémia,ez fontos és tudjunk -beszélgetni Legyél Férfi ,hódíts meg.. Humor, műveltség, udvariasság és mosoly! Elérhetőséget kérek szépen, itt nem tudok válaszolni
Klaudia, 30 éves
Társkereső Fót
Én egy sötét barna és sötét barna szemű lány vagyok.

30-as fóti társkereső férfiak

Richárd, 36 éves
Társkereső Fót
Szia, Richárd vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Akinek szimpatikus vagyok es megszeretne ismerni facebokon jelöljön meg *moderálva* sajnos nem tudok a levelekre válaszolni igy marad a Facebook aki egy normális es őszinte embert szeretne megismerni komoly kapcsolat céljából az jelöljön meg facebokon szép napot mindenkinek
Kálmán, 39 éves
Társkereső Fót
Helló! Szeretnék szenvedélyesen beleszeretni a hozzám illő hölgybe. Én egy vicces fiatal srác vagyok, szeretek szinte mindent.
Zoltán, 33 éves
Társkereső Fót
Zoli vagyok, 32 éves, Párkeresés céljából vagyok itt. Magamra nagyon igényes és ápolt férfi vagyok. Természetesen szeretem az autókat a vezetést , kirándulást , mozit, wellnesst, nagyjából az össze állatot , nagyon család centrikus vagyok , van egy 4 éves csodálatos kislányom aki a mindenem. De mivel nagy a szívem így van még egy szabad hely Benne egy arra alkalmas és hasonló gondolkodású igényes szép hölgynek.
Gábor, 34 éves
Társkereső Fót
Gábor vagyok, 33 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú fóti társkereső nők

Mária, 47 éves
Társkereső Fót
Szia, Mária vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Kata, 45 éves
Társkereső Fót
Kata vagyok, 44 éves. Társam keresem Fót környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anett, 44 éves
Társkereső Fót
Komoly kapcsolatot keresek. Fontos, hogy a kisfiammal élek, aki mindennél fontosabb számomra. Keresem azt a férfit, aki mellett NŐ lehetek. Kiegyensúlyozott, önmagára és a környezetére igényes nő vagyok, hasonló paraméterekkel rendelkező párom keresem.
Krisztina, 41 éves
Társkereső Fót
Vidám, őszinte és megbízható vagyok. Hiszek az emberi jóságban. A sport lételemem. Érdeklődési köröm igen széles, nyitott vagyok mindenre. Társasági embernek tartom magam. Szeretem a hosszú mély beszélgetéseket. Ha felkeltettem érdeklődésed, kedves Uram, írj bátran. Nem vagyok előfizető, kérlek, küldj e-mail címet, hogy válaszolhassak. Köszönöm! :)

Középkorú fóti társkereső férfiak

Gábor, 45 éves
Társkereső Fót
Olyan társat keresek, aki testi-lelki-szellemi síkon társam. Aki támogat az elképzeléseimben,és számíthatok Rá!
Károly, 47 éves
Társkereső Fót
károly vagyok, 46 éves. Társam keresem Fót környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 45 éves
Társkereső Fót
Milyen vagyok?...olyan amit 1 nő kihoz belőlem mint Pasi.Ha tísztelet meg van,a tőbbi alakul.
Tamás, 42 éves
Társkereső Fót
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti fóti társkereső nők

Jolika, 66 éves
Társkereső Fót
Egy életvidám ,jókedvű fiatalos nő vagyok. Imádom a családom. Szeretem a humoros embereket akikkel sokat lehet beszélgetni. Érzékeny lelki világgal rendelkezem. Szeretek zenét hallgatni,kirándulni,nyaralni,családommal lenni. Egy vicces szerető partnert keresek.
Eva, 68 éves
Társkereső Fót
nyugdijas vagyok szeretem a természetet kirándulni szeretek imádom a gyógyfürdóket - nem dohányzom,
Irén, 65 éves
Társkereső Fót
Egyedülálló 64 éves vagyok! Keresem a másik felem!
Ildikó, 61 éves
Társkereső Fót
NÔ vagyok! Érzelmes, érzelgôs, álmodozó. A kéz a kézben romantika jelentése kettôs!!!! Szólhat egy esti vízparti sétáról, de nekem egy szövetséget jelent! Együtt lenni, együtt küzdeni, együtt örülni, egymásra nézni és tudni a másik mit szeretne. S ezért a szövetségért mindenre képes vagyok!!!!! Kitöltöttem a személyiség tesztet, ez van ....... értékelésed: Azon ritka személyiségtípusok közé tartozol, aki az emberek többségével képes megtalálni a közös hangot. Amennyiben szükséges, könnyen változtatod viselkedési stílusod és idomulsz a partneredhez. Mivel könnyen megérted igényeit, motivációit, megfelelően tudsz ezekre reagálni. Olyan társra van szükséged, aki elfogadja azt, hogy számodra a világhoz való alkalmazkodás egyszerűbb mint másoknak, ami azzal járhat, hogy neki is el kell fogadni a világ azon részét, amiben kevésbé járatos.

50 év feletti fóti társkereső férfiak

Tibor, 62 éves
Társkereső Fót
Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és szia hát ez vagyok én foglalkozasom kamiooos igy ismerkedei leheoseeim igen korlatozot ha valamite kivancsi vagy rolam kerdez nyugodtan ismerkedjünk.
Sándor, 63 éves
Társkereső Fót
Sándor vagyok, 63 éves. Társam keresem Fót környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laci, 67 éves
Társkereső Fót
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Mivel még nem vagyok előfizető, kedves hölgyek elérhetőséget kérek!
Gyula, 62 éves
Társkereső Fót
Szia, Gyula vagyok.Írhatnék mindent magamról de szerintem az eső találkozás,beszélgetés,egymás megismerése,kölcsönös szimpátia elengedhetetlen.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Alexandra (26), Hatvan Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek, szeretném megtalálni életem szerelmét!
  • Zoltán (28), Budapest, XI. Sziasztok! Néha magának való srác vagyok, aki társat keres. Fizikusként végeztem, jelenleg a doktori képzésem vége felé, reményeim szerint egy kiegyensúlyozott élet irányába haladok. Olyan komoly kapcsolatot keresek amiben társak lehetünk, és mindegyikőnk hajlandó energiát fektetni ebbe. Szabadidőmben leggyakrabban építek valamit, vagy bármelyik általános olvasás/sportorolás/fimnézés időtöltéssel próbálom megvárni a holnapot.
  • Sándor (58), Pécs belsö kisugárzás nélkül a külső csak 1 burok Sziasztok! Mivel itt mindenki a tökéletesség mintaképe ,akkor én hadd ne álljak be a sorba... Leszázalékoltak,lett pocakom ,kevesebb hajam és bolti fogsorom ,egyszerüen élek a kevéske pénzemből ,de nem szoroluk támogatásra és nem is tartok el senkit. De tudok még szeretni és a kép mégha nem is tökéletes ,de önmagam vagyok és nem 10-20 éves fényképpel vagyok fent.
  • Zoltán (26), Kecskemét Sziasztok! Kecskemeten élek és zöldségel foglakozom
  • Virág (56), Budapest, II. Sziasztok! Kedves, vidám, független, őszinte és tisztán kommunikáló, inkább konzervatív nő vagyok.

Társkeresés Fóton

FótFót

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk