Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Pilisvörösvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb pilisvörösvári női társkeresők

Gabriella (53)
Társkereső Pilisvörösvár
168 napja tag
Egy próbát megér... Hátha itt találom meg az én hercegemet, aki mellett boldog lehetek, akivel boldogok lehetünk! Szeretek utazni, kirándulni, lazulni, kikapcsolódni, táncolni. Szeretem a természetet, a természetes megoldásokat. A punnyadásnak nem vagyok híve, de néha jól esik csak úgy leheveredni, egy jó filmet megnézni. Ételben nem vagyok válogatós, de inkább a zöldségeket, gyümölcsöket részesítem előnyben. Nagyon fontosnak tartom az egészséges életmódot! Hiszem, hogy a pozitív hozzáállás visz előre! Nem fizetek elő, így korlátozottak a lehetőségeim.
Gizella (68)
Társkereső Pilisvörösvár
369 napja tag
Helló! A feltöltött képek között van egy -kettő néhány évvel ezelőtti fotó, a többi mai mai kamerakép. Látom a különbséget, gondolom Ti is! :-) De ugyanúgy szeretem az életet és magamat is mint régen!! Az idő múlik, nem mindegy hogyan! Jó lenne még valakivel egy klassz, harmonikus kapcsolatot kialakítani, pozitívan állok hozzá! Kezdődik egy új év, talán új lehetőséget kínál. Hiszek a szerencsémben, amely az életemet végig kísérte. Amellett tennem is kellett azért, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy szeretném. Most is ezt teszem!
Kata (46)
Társkereső Pilisvörösvár
605 napja tag
Nincs előfizetésem, kérek szépen elérhetőséget a kapcsolatfevételhez. Minden téren független, rendezett körülmények között élő, szabad önfejlesztő vagyok. A mindennapjaim része a természet, ezért költöztem ki a Pilisbe egy éve. Már több mint 10 éve nem eszem húst, és egy ideje már vegán is vagyok, mert fontos számomra, hogy egészséges ételeket fogyasszak. Fiatalos vagyok és sportos, a legjobban az erdőben és vízben/vizen érzem magam - bár semmiképp sem teljesítmény alapon, inkább élvezeti, egészségmegőrzési céllal. Összeszedett és tudatos vagyok, ami nem zárja ki a rugalmasságot sem a lazaságot. Emellett van humorom, és szeretek nevetni - ez is fontos része a személyiségemnek, és az életet is elviselhetőbbé teszi. A párkapcsolatomban csakúgy, ahogy a lényem minden aspektusában - a folyamatos lelki-szellemi fejlődést tartom szemelőtt, ezért hasonló érdeklődésű, nyitott gondolkodású, nyílt szívű férfi illik hozzám. A legfontosabbnak a tiszteletet, a tisztaságot és az őszinteséget tartom a párkapcsolatban (a szeretetet evidenciának veszem) - itt is szükségesnek tartom ugyanúgy az összeszedettséget, a következetességet, csakúgy, mint a rugalmasságot, lazaságot. A játszmázásokon, drámázásokon, hatalmi harcokon úgy érzem rég túl vagyok, így mindenképpen stabil érzelemvilágú partnert tudok csak elképzelni magam mellé. Nincs előfizetésem, kérek szépen elérhetőséget a kapcsolatfevételhez.
Erzsébet (57)
Társkereső Pilisvörösvár
837 napja tag
Középkorú, fiatalos ,rendezett körülmények között élő nő vagyok! Gyerekeim felnőttek és külön élnek. Ebben a korban a szeretet, a megértés, és a megbecsülés a trend! Szabadidőmet olvasással és a természetbe jarassal szivesen töltöm!

Keresztény pilisvörösvári társkereső férfiak

Zoli (37)
Társkereső Pilisvörösvár
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Őszine, nyugodt, odaadó természetű vagyok. Hétvégenként szeretek kimozdulni otthonról egy kicsit,hobbiaim kertészkedés és biciklizés. Ha van időm akkor főzök/sütök(saját ízlésemnek megfelelően). Szeretek kipróbálni új dolgokat.
Csaba (30)
Társkereső Pilisvörösvár
vallása: görög katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Rendszeresen sportolok Rendezett körülmények között élek Odafigyelek az étkezésre az egészséges életmódra. Nem iszom nem dohányzom. Szeretek kikapcsolódni kirándulni sétálni, moziba, étterembe, kávézóba járni.
Attila (50)
Társkereső Pilisvörösvár
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Üdv Hölgyeim! Válófélben lévő jó humorú pasi vagyok! Egy éve külön élek és gondoltam teszek egy próbát . A bemutatkozó szöveg szerintem nem tükrözi az igazi énünket ezért nem is írok magamról . Hiszek a személyes találkozásokban ! Csak egy fontos dolog amit nem lehet kipipálni a lapon az az állatokhoz való viszony! Szeretem őket volt is és biztos lesz is kiskedvenc de szerintem az állat nem való az ágyba! Ha mégis úgy gondolod, ebben az esetben nem egymást keressük . Köszönöm hogy elolvastad ! További szép napot!
Szabolcs (44)
Társkereső Pilisvörösvár
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Romantikus, kirándulni szerető független férfi vagyok. Szeretném megismerni kis hazámat jobban, minél több kilátóról megcsodálni az ország szépségeit. Igen, a képen is látszik, van egy kis pocak, de ha lenne kivel, lemozognám ezeken a kirándulásokon. Ezenkívül szeretem a munkám, ami a közlekedés. Bővebben levélváltáskor. Római katolikus, hívő ember vagyok. Gyermekem nincs, de szeretnék.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Róbert (61), Szerbia Szeretet Róbert vagyok. 54 éves. Szerbiában élek,magánvállalkozóként dolgozom. Van 2 gyermekem kik nem velem élnek. Ha szeretnél jobban megismerni írj levelet. E-mail: *moderálva*
  • Zsóka (77), Budapest, XXI. Nyugdíjas vagyok, égyedül élek.
  • Haim (47), Jánoshalma Üdvözlök mindenkit! Haim vagyok, 47éves, lakhelyem Jánoshalma.fő iskolát végzett Ápoló,káros szenvedelyeim nincsenek.élet vidám,nyugodt természetű,szeretetét adja teli két tényérével.
  • Kriszta (31), Gyömrő Gravitációs erőt keresek. Vagy pont az ellentétét. A gravitáció nélküli lebegést. Kedvességet keresek, nyitottságot, egy mosolyt. Talán magányt keresek, vonzó magányt. Komfort zónán billegést. Zuhanás helyett ugrást. 🏞️🏕️🍜🍣🍷🏍️🎿 Szeretek túrázni, kempingezni, függőágyban olvasni, tábortűz mellett mélázni, sízni, motoron szerpentineket csodálni (azért az utat is szoktam nézni), társasozni, verseket írni, különlegeset főzni, otthon bekuckózni. Szeretnék valakit, akivel lehet előre tervezni.
  • Péter (36), Ráckeve Ne legyel anyuci pici lánya ne legyél tul kedves es kegyen önállo velemenyed .

PilisvörösvárPilisvörösvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]