Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Pilisvörösvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Éppen online pilisvörösvári társkereső férfiak

Bálint (29)
Társkereső Pilisvörösvár
1 órája lépett be
Jogászként dolgozom. Jelenleg jogi doktori iskola hallgatója is vagyok. Szeretek étterembe járni, nyári estéken különböző teraszokra kiülni. Nagyon kedvelem az amerikai és az olasz éttermeket. Olvasni is szeretek, valamint moziban, színházban kikapcsolódni. Sokat sportolok. Sok Barátom van, akikkel nagyon jó a kapcsolatom.
Szabolcs (42)
Társkereső Pilisvörösvár
38 perce lépett be
Romantikus, kirándulni szerető független férfi vagyok. Szeretném megismerni kis hazámat jobban, minél több kilátóról megcsodálni az ország szépségeit. Igen, a képen is látszik, van egy kis pocak, de ha lenne kivel, lemozognám ezeken a kirándulásokon. Ezenkívül szeretem a munkám, ami a közlekedés. Bővebben levélváltáskor. Római katolikus, hívő ember vagyok. Gyermekem nincs, de szeretnék.
Ádám (33)
Társkereső Pilisvörösvár
2 órája lépett be
Fontosak számomra az emberi kapcsolatok, akár barátság, akár párkapcsolat tekintetében. Laza, társaságkedvelő személy vagyok, szeretek jó emberek közt minőségi időt eltölteni, de nem okoz gondot az ismerkedés sem. :) A természet nagy barátom, sosincs ellenemre egy jó kirándulás, de nyitott vagyok új városok és helyek felfedezésére. Szeretem az új dolgokat, de ettől függetlenül stabil partnert keresek, aki nem rest időt és energiát fektetni egy kapcsolatba. ;)

Diplomás pilisvörösvári társkereső férfiak

Tamás (51)
Társkereső Pilisvörösvár
Egyetemi diplomás (budain)
Kösz, h megnéztél...51/181/81 látom ez kell ... nincs napszemüvegem és csolnakom, de tudok kenutúrázni és mindenféle időjárást kedvelek. Van 3 gyerek, akik összesen annyi idősek, mint én és a legkisebbek 16. Ez a matek. Felesben vannak nálam és extra jó arcok. Kutyám volt, sajna már nincs. Érdekel minden, imádok túrázni, biciklivel és gyalog.... evezni, egyedül, ketten, társaságban lenni, verset s kevertet...Keresem jó fej felem, aki nem a felem. Humorom van, orrom is nagy....A többi kérdés dolga. Van öltönyöm is....🤣
Márkó (36)
Társkereső Pilisvörösvár
Főiskolai diplomás (Zenemûvészet)
“Tanuld meg a játékszabályokat aztán már csak játszanod kell – persze mindenkinél jobban.” Einstein A szaxofon, klarinét és a zongora a nagy barát ami az egész Földön töltött utamon végigkísér és biztosítja számomra a fejlődés lehetőségét. Megtanít az alázatra, kitartásra és nap mint nap emlékeztet, hogy semmit sem adnak ingyen.
Gábor (68)
Társkereső Pilisvörösvár
Főiskolát végzett
Szeretem a női nemet - jobban ugyan az IGEN -t, meg szeretek táncolni, meg mindent ami él és mozog. Pest megyében (ÉNy-i irányba a Fővárostól) élek, erdő szélén. Kutyáim voltak, most egy macsek van (de ide járnak az erdei vadak is). Nagyon szeretek beszélgetni, kommunikálni a másikkal. És ami manapság talán ritkaság: tisztelem is a nőket, meg becsülöm is. Tagja vagyok a Classic Tánc- és Sportegyesületnek, de manapság már egyre ritkábban járok el csörögni. Persze van azért még amit szeretek és művelek..

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Alfréd (25), Szentgál Szabadidőmben főként kockulok, animét vagy sorozatot nézek.
  • Fanni (18), Kaposvár Nőt keresek párkapcsolatra
  • Meli (41), Balatonszárszó Szia, Meli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Endre (51), Kiszombor Keresem a másik felem, talán itt megtalálom!
  • Dóri (42), Rajka Dóri vagyok, 42 éves, lakhelyem Rajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

PilisvörösvárPilisvörösvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk