Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Gyömrő

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb gyömrői férfi társkeresők

Richárd (19)
Társkereső Gyömrő
38 napja tag
A nevem Richárd és azért regisztráltam erre a társkereső oldalra, mert egy hosszan tartó párkapcsolatot szeretnék építeni. Jelenleg még tanuló vagyok és a szüleimmel élek. Szeretek nevetni, poénkodni. A barátaim, akikre nagyon büszke vagyok. Önzetlennek tartanak. Leginkább optimista beállítottságú vagyok. Ki nem állhatom a gorombaságot, a képmutatást, és a piszkálódást. Olyan párt keresnék magamnak szívesen, akivel meg tudom osztani az érzelmeimet. Leginkább a magasabb lányokat kedvelem és akiknek a külsőjük valamilyen szintem hasonlít az enyémhez, nehogy emijatt legyenek gondok. Van 2db animés tetoválásom és szeretem is az anime sorozatokat. A akció, vígjáték, és horror filmeket is szeretem.
Balázs (41)
Társkereső Gyömrő
40 napja tag
\"A világon mindenki a boldogságot hajszolja; és van is egy biztos mód, amellyel megtalálhatjuk: ellenőrizzük a gondolatainkat. A boldogság nem a külső körülményeken, hanem a belsőnkön múlik. Nem az a tény tesz boldoggá vagy boldogtalanná, hogy mid van, ki vagy, hol vagy, mit csinálsz; csakis az, hogy mit gondolsz minderről.\" A fentiek jegyében igyekszem mindennap észrevenni és megélni az élet apró örömeit és próbálok megfeledkezni a bosszúságokról.
Zsolt (42)
Társkereső Gyömrő
123 napja tag
187cm 87kg Kos ☺️ Kézilabda 🤾‍♂️ 🤾‍♂️ 🤾‍♂️ *moderálva*
Gábor (47)
Társkereső Gyömrő
166 napja tag
Megpróbálni úgy élni az életünket, ahogy elterveztük, olyan, mintha egy recepthez keresnénk hozzávalókat egy ABC-ben. Az ember fogja a bevásárlókocsit, aminek sosem akaródzik abba az irányba menni, amerre tolják, és a végén teljesen más dolgokat kell összevásárolnia. Mit tehet ilyenkor az ember? Mit tehet a recepttel?

Diplomás gyömrői társkereső nők

Anett (46)
Társkereső Gyömrő
Főiskolát végzett
Csak azt kellene elérnünk, hogy vágyjuk az újabb és újabb találkozást. Hozzávalók a kölcsönösség jegyében: inspiráció, valódi érdeklődés....humorral könnyebb.:-)
Kinga (42)
Társkereső Gyömrő
Egyetemet végzett
Sziasztok! Keresem azt a 40-53 év közötti lovagot, aki szereti a természetet, a huncutsàgot, a hagyományos értékrendet, a frissen vágott baromfibòl készült hùslevest és a házitésztát. Ha szìvesen kelsz korán, hogy hajnalban ellásd (velem) a jòszágot, és megtanìtanál kaszálni, ezer örömmel látlak az asztalfőn! Egy 14 éves hercegnő, 2 kutya és 4 macska lakik jelenleg a birodalomban. :)
Zsanett (37)
Társkereső Gyömrő
Főiskolai diplomás (Rendészettudományi Kar)
37 éves csajszi vagyok, vidám, mosolygós, laza, optimista, társaságkedvelő, szeretek kimozdulni otthonról, kalandozni új tájakon, de otthon is szeretek lenni..., igazi nyilas... 😊. Nem voltam még férjnél és gyermekem sincs, viszont mindkettőnek nagyon örülnék a jövőben. Titkárságvezetőként dolgozom Budapesten. Kertes házban lakom Gyömrőn.
Judit (68)
Társkereső Gyömrő
Főiskolát végzett
Gondolkodótársat és utitársat szeretnék találni, olyat aki intelligens és tiszta ember, olyat, aki mélyen érez, a mélységekbe lát és magasba vágyik. Olyan férfire vágyom, aki inspirál, aki tovább szítja bennem az életörömöt. Nem házastársat keresek és nem vágyom összeköltözésre, persze ki nem zárom ennek a lehetőségét. Igényes vagyok. Legfontosabb a testi-lelki tisztaság. Szeretnék felnézni a társamra minden értelemben. (Ha felveszek a magassarkú cipőt mindjárt elérem a 175 cm-t. Hát ezért is. Belátom, hogy ez már-már jellemhiba, mentségemre szólva a családom férfitagjai mind 180 felettiek, úgyhogy ez rögzült bennem.) A szelfik mind idén vagy tavaly készültek, de tény legszebb arcomat mutatják, ezért itt egy "őszinte" videó. https://youtu.be/9Nh0ixidBfo és egy másik https://youtu.be/03GR9v-k8iM Bocsánatot kérek azoktól, akiknek nem válaszoltam. Ez nem jelent minősítést, egyszerűen a küldött szöveg vagy egyéb vélt tulajdonság nem egyezik az elvárásaimmal. Legtöbbször az üzenet nem keltette fel az érdeklődésemet.

Diplomás gyömrői társkereső férfiak

Gábor (46)
Társkereső Gyömrő
Főiskolát végzett
Ismerkedni szeretnék, aztán majd kiderül ... nem egy éjszakás kalandot keresek! Elvált vagyok, és van gyermekem.
Zsolti (40)
Társkereső Gyömrő
Főiskolát végzett
Keresem öszinte, komoly kapcsolatban gondolkodó, csinos az élethez pozitivan álló másik felemet. Gondoltam kiprobálom az internetes társkeresést. Akár lehet egy hid a személyes találkozohoz...
Barna (24)
Társkereső Gyömrő
Főiskolát végzett
Erdélyből költöztem ki Gyömröre még 2019 elején. Dolgozom( hogy mit? Majd megtudod ;) )Jogsim is megvan.(+saját kocsi) Amint a képeken is látod , Imádok strandolni , tengerhez utazni! Ha szerencsés vagy te is megjelenhetsz a képeken énmelettem! Nem nagyon tudom miket irjak magamról, ezért inkább pár megjegyzést irok amit eddigi koléganőim tettek rolam : Rendkivül pozitiv,segitőkész fiu. Ha ránézel, nagyon mosolygos. Ritkán látod szomorúan még ha fáradt is. Mindig jókedvű! Mindig probál mindenkit felviditani. Fogyhatatlan energiája van! Keresek egy hölgyet, akit tudok boldogitani, szorakoztatni, végtelenűl ölelgetni! Szeretni! Egy ideje nagyon felvan bennem gyülve a pozitiv energia lelkileg! Szeretném mással is megosztani csokban/őlelésben! Komoly/öszinte hölgyet keresem! Jó humorérzéssel, sok pozitivitással és aki szereti ha a király (a pasi) ugy törödik vele mint egy királynövel! Kapcsolatunkban 100% az ésély hogy NEM ÉN fogok csalni.(ezt garantálni tudom!)
Andor (67)
Társkereső Gyömrő
Főiskolát végzett
Sportos izmos alkatú vagyok. Fiatalos kedves mosolygós hölgyet keresek. Csak független hosszú távú kapcsolat jöhet szóba. Üdv. Andor

Keresztény gyömrői társkereső nők

Edit (46)
Társkereső Gyömrő
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia! 😊 18 éves fiammal élek Gyömrőn családi házban. Rendezett körülmények között éljük a napjainkat. Imádom a motorokat és a vizet. Ha szeretnéd a szeretni és szeretve lenni érzését együtt átélni, ha bármikor jól esne egy szeretetteljes ölelés, összebújva filmezés, közös séták, beszélgetés vagy csak csendben együtt létezés. Beszélgessünk hátha pont egymást keressük. Szép napot Neked 🙂
Ica (70)
Társkereső Gyömrő
vallása: evangélikus (nem gyakorlom)
Szeretem a humort az öniróniát.Érdekelnek az alternatív, természetes gyógymódok,az emberek, hogy milyen lelki állapotok gátolnak,korlátoznak abban hogy ki tudjuk hozni a magunkban rejlő maximumot!Egyszerű életet élek,ellátom a háztartást időnként elmegyek a barátnőimmel valamerre, de azért egy társsal jobb lenne. Nem olyan vagyok aki egykönnyen beletőrődik a dolgokba,keresem rájuk a megoldást.
Ica (63)
Társkereső Gyömrő
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
34 év házasság után 2014-ben váltam el, a férjem lecserélt egy 21 évvel fiatalabb nőre, ezért el kellett költöznöm Budapestről Gyömrőre egy lakóparkba. Két felnőtt gyerekem van. Szeretek utazni, sokat jártam wellness fürdőkbe. Kertészkedni és olvasni is szeretek. Jelenleg próbálom megszokni és belakni az új otthonomat. Többet meg a személyes ismerkedés dönt el. Olyan társat keresek, akivel kölcsönösen tiszteljük és megértjük egymást. Nem dohányzó legyen és van egy Yorki kiskutyám, akit elfogadjon.
Eszter (70)
Társkereső Gyömrő
református vallású (rendszeresen gyakorlom)
Egyedülálló és élő 63 éves ember vagyok. Szeretem és meglátom a szépet, és te is tudhatod, hogy egyedül örülni szomorú dolog. Tudok szeretni, és vágyom a szeretetre. Racionálisan szemlélem és élem az életemet. Társat keresek, akivel együtt oldjuk meg a nagy problémákat, a kicsiket meg szinte észre sem vesszük.

50 év feletti gyömrői társkereső férfiak

András (69)
Társkereső Gyömrő
András vagyok 69 éves, nyugdíjas Gyömrőről. Szeretek főzni, szeretem a tartalmas beszélgetéseket és ha tevékenyen telnek a napok. Társat keresek, akivel megoszthatom a mindennapjaim.
Laci (65)
Társkereső Gyömrő
Nyitott gondolkozású partnert keresek, aki képes elszakadni időnként a megszokott szabályoktól.. A hűségről nem beszélni kell csupán. Ne félj az álmaidtól, éld meg őket. Együtt talán sikerülhet. Álj meg néha és csodáld meg ami körülötted van. Szóban könnyebb ez. Attól, hogy valakinek van diplomája, még nem lett különb, alapvetően. Nekem van sok szakmám és a katonai vizsgákat még nem számolom bele, amit az adott feladathoz kellett elvégeznem. Ez tudom nem számít, mert nem lehet lobogtatni. Sokan mondták már és tanáraim is, nem a diploma teszi az embert. Az csupán egyfajta címkórság. Az a fontos, aki mögötte van. Nem kell vele takarózni, mert sokan kilógnak alóla. Nekem is lehetne időm szerint két diplomám, mert ennyit töltöttem tanulással. A lapokon a Nőt is keresem, de kevés helyen találom, Legtöbbön, az elvárt jövedelem van feltüntetve. Miért is kell ez? Egy Nőnek én kellek, a kurváknak a bankkártyám, szokta mondogatni öreg barátom. A hagyományos értékeket is felhozzák, de mit is takar ez? Konzervatív felfogás, mert ami neki megfelel, csak azt képes elfogadni. Erre nem vagyok vevő. Nyitott gondolkozás és fejlődni akarás! Akinek sok, tovább lapoz. Ha megnézek valakit, még nem jelenti azt, hogy beszélek vele. Írjál, ha mondani szeretnél valamit, mert nem fogom találgatni senki gondolatai. Ez gyerekes hozzáállás. Ha írok valakinek, nyers, vagy arrogáns választ kapok sokszor. De nekik van diplomájuk! Remek, már csak az együttélési szabályokat kellene megtanulni. Ha látod a lapom, attól még idegen vagy és én is neked. Kis herceg.....
Laci (70)
Társkereső Gyömrő
Laci vagyok, 68 éves, lakhelyem Gyömrő. Egyedül nem jó,de a közos megértés egy párt alkot.Köszönöm hogy erre jártál!ha gondolod *moderálva*
Lajos (62)
Társkereső Gyömrő
Néhány dolog amiben kedvem lelem. optimista élet, vidám emberek - őszinteség, tisztesség - napfényes reggelek - történelem. Angol humor . - művészet (light),mesék legendák - kandallóban égő tűz - emlékeket idéző illatok ínyenc ételek. Megosztani mid ezt és még többet másokkal…. de főképp egyvalakivel. Dióhéjban ennyi, egy próbát megér(sőt többet is)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gabriella (61), Nyírbátor Sziasztok! Pár szóban lehetetlen évtizedeket leírni, de röviden megpróbálom. Érdekes, agilis, magabiztos Nő vagyok és az egész életemet ennek a személyiségtípusnak rendeltem alá, de nem definiálom magamat feministaként. Tudom, hogy létezik az a Férfi, akinek meg tudok nyílni és aki mellett a nőies lágyság is felszínre kerül.
  • József (47), Kazincbarcika Sziasztok! Sziasztok. Jocó vagyok. 47 èves elvált. Van egy 17 fiam aki nem velem èl. Alkalmazottkènt dolgozom egy fèmipari cègnèl. Komoly kapcsolatra vágyom. A mottóm hűsèg ès tiszzessèg!
  • Gyula (49), Derecske Sziasztok! Ne félj csak higgy Gyula vagyok 49 éves elvált
  • Emese (36), Székesfehérvár Sziasztok! Fehervaron keresek baratot,társat akivel jol erezhetem magam.
  • Róbert (42), Budapest, XVIII. Sziasztok! Őszinte, csendes, becsületes. Van 2 gyermekem, akik 2 hetente hétvégén, velem vannak.

GyömrőGyömrő

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk