Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Monor

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Diplomás monori társkereső férfiak

Laci (55)
Társkereső Monor
Főiskolát végzett
Szeretnék ismerkedni és akár hosszútávú kapcsolatot kialakitani
András (34)
Társkereső Monor
Főiskolát végzett
Kedves Érdeklődő! Engedje meg, hogy bemutassam az egyik legminőségibb férfi modellt, ami a jelenlegi kínálatban található. Ilyet még nem látott! Indokolatlanul áramvonalas testével illetve helyenként kaotikus, mégis stabil és tiszteletet parancsoló mozgásával az amolyan csendes, de sziklaszilárdság érzetét ébreszti. Vidám, égszínkék szemével ártatlanságot feltételez, békés kisugárzásával és jó titoktartásával könnyedén nyeri el bizalmát másoknak. Külsőre viszonylag karban tartott, külsérelmi nyomok a korának megfelelő kopásából és egy sportos, kerékpárról leszállásból adódnak, amúgy nem esik szét. Javításra nem szorul. Kifejezetten sok szabadidős, szórakoztató és relaxáló program futtatására képes, valamint megfelelő gondoskodás mellett főző- és takarító (!) funkciókkal is rendelkezik. Jó társaság (tud hallgatni és a témában reflektálni). Enyhe alkohol érzékenység jellemzi, ami személyiségváltozások láncolatát indítja el benne. Ennek lépései: - 1. korsó sör: vidám stand up-os - 2. korsó sör: halk filozófus - 3. korsó sör: alvó medve - 4. korsó sör: brit tudósok még kutatják Káros szenvedélyekkel nem rendelkezik, nem füstöl, nem szemetel, életmódja tiszta, természetkedvelő, mondhatni bio (AA+). Garancia és jótállás nincs. A reklamáció fogalmát nem ismerjük. Részletek lent, illetve levélben. Ééés ha idáig eljutottál és még nem zsibbadtál le - esetleg még tetszett is -, akkor az már fél siker. :) Olyan Nőt keresek, akivel le lehet élni hosszú éveket úgy, hogy röpke perceknek tűnjenek. Akivel órákat lehet beszélni, de fél szavakból is megértjük egymást. Akivel ha nem is értünk egyet mindenben, de segítjük a másik álmainak megvalósulását. Akivel ha nappal távolra is kerülünk egymástól, a végén összebújva alszunk el.
Péter (67)
Társkereső Monor
Egyetemi diplomás (Bűnügyi nyomozó)
Monorierdőn lakok. Egyedül élek. Van 3 gyerekem, akik külön élnek. Egyetemet végeztem, külföldön.40 év hivatásos nyomozói szolgálat után öregségi nyugdíjas vagyok. Lakásom összkomfortos, kertes, kocsim van. Szeretek internetezni, de a nyugdíj mellett dolgozom.
Géza (32)
Társkereső Monor
Egyetemet végzett
Magamról röviden: szeretek utazni, kirándulni, repülni, fotózni, csillagászkodni. Építőmérnökként, földmérőként dolgozok, mint vállalkozó és mint alkalmazott is.

Középkorú monori társkereső nők

Szilvia (49)
Társkereső Monor
Fiatalos,sportos,sokoldalú életvidám nő vagyok... Élményekkel teli,harmonikus kapcsolatot szeretnék... Szerelemre,szenvedélyre,ölelésre és sok-sok nevetésre vágyom! Itt nem tudok válaszolni neked ha prémium tag vagy!....Írj elérhetőséget ha szeretnél megismerni!
Axána (46)
Társkereső Monor
Üdvözöllek A hiszti és A plázacica mentes övezetben! Nálam az igen igent jelent, a nem nemet és a talán, akármilyen hihetetlen, de tényleg talánt::))) Abszolút pozitív felfogású, a jelenben élő, életvidám hölgyemény vagyok. Aktív pihenőként elvárom, hogy az uti társam se tespedjen a díványon és a lepedőakrobatikán kívül is meg tudjon emelni legalább egy liter tejet:)) CSAK független FÉRFIT vagyok hajlandó magam mellett tudni! TILTÓLISTA: a múltját még mindig sirató, lelkisérült önértékelési gondokkal küzdő "kisfiúk"! Fantomképesek NEM, még levélben SEM!!!
Krisztina (46)
Társkereső Monor
Szia, Krisztina vagyok. Úgy látom elég jó képeket raktam fel magamról,de a látszat csal,nekem elhihetitek.igazából nem is tudom miért regisztráltam mert a volt férjem itt hagyott egy csomó adóssággal és most nem bízom a férfiakban. De azért írok egy pár sort magamról. Monoron lakom albérletben a 12 éves lányommal,de rajta kívűl van még egy 24 éves lányom akinek van egy 5 éves kisfia,és van e5y 22 éves fiam is. Hát nagyjából ennyi a lényeg. Ez amit leírtam nem azt jelenti hogy csak a pénzes pasik kellenek,mert én nem a pénztárcát nézem. Na tényleg ennyi. Szia. Ja és én nem tudok visszaírni senkinek,ha szeretnéd,hogy írjak add meg a számod,vagy keress messengeren,ha úgy sem írok szerintem egyértelmű,hogy nem jössz be.😊 Na gondoltam,hogy így már nem is vagyok se szép,se szimpatikus.🤣🤣
Kriszta (49)
Társkereső Monor
Ha kérhetem uraim, csak 180 cm-nél magasabb férfiak keressenek, hiszen én is elég magas vagyok.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Laci (31), Miskolc szeretek olvasni,zenét hallgatni,színházba járni. 32 éves vagyok! elvált vannak gyerekeim szeretem a komoly nőket!
  • Roland (43), Zirc Sziasztok! Roland vagyok, 43 éves,komoly kapcsolat reményében vagyok itt, de bárkivel szivessen beszélgetek ismerkedem.
  • Erika (47), Túrkeve Sziasztok! Örömmel ismerkednék meg olyan férfiakkal, akik hisznek abban hogy még sok fantasztikus dolog vár ránk lassan a 5. X-en túl is!
  • Zsolt (26), Valkó Sziasztok! Azt gondolom magamról,hogy mindig kedves vicces és segítőkész vagyok.Szeretek ismerkedni barátokat szerezni.Egyáltalán nem vagyok unalmas sőt ha úgy alakul szeretek a társaság középpontja lenni.Imádom az állatokat a házibulikat a mozit a vezetést és a testépítést.Jelenleg a túlsúlyosok táborát erősítem de ez ellen folyamatosan keményen dolgozom.Szakács a szakmám bár nem dolgozom benne,de a főzés iránti szenvedélyem nem veszett el,szeretek örömet okozni az ételekkel a nekem fontos embereknek!
  • Klára (34), Budapest, V. Sziasztok! Egyedülálló nő vagyok. Belefáradtam, hogy egyedül legyek ebben a világban. Tisztességes és hűséges embert akarok találni. Talán a sors rám mosolyog,és itt találkozunk.

MonorMonor

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk