Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Kiskunlacháza

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Keresztény kiskunlacházai társkereső férfiak

József (53)
Társkereső Kiskunlacháza
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Antialkoholista vagyok.Joszivu, joindulatu ,es joviselkedesu vagyok.Nem szeretek feltuno lenni.Nem vagyok feltekeny tipus ,es a bekes problema megoldas hive vagyok. Szeretem ,ha rendben van a kornyezetem . Nem vagyok jokepu de egy kapcsolathoz nem feltetlen kell ,hogy valaki jokepu legyen.Egy kapcsolathoz huseg es szeretet kell es osszeilles. Van egy nagy hazam nagy telekkel nem erdekel az anyagi haszonszerzes.
András (55)
Társkereső Kiskunlacháza
hivő: református (nem gyakorlom)
Üdv Kedves Hölgyek ! Elsősorban klasszikus férfi-női felállásban keresem komoly párkapcsolatomat , de ennek ellenére nyitott vagyok mindenre ,mert van amihez idő kell ! A személyes találkozások híve vagyok szeretek a szemébe nézni annak akivel beszélgetek / nem vagyok titkárnő , nem írogatok sokat / ! Szeretném megtalálni hozzám illő páromat , egyben barátomat, aki hozzám hasonlóan családcentrikus, őszinte, becsületes, intelligens, vidám ! Bővebben csak annak akivel meg van a kölcsönös szimpátia ! Játszmák nélküli boldog tartós kapcsolat reményében aki tud szeretni és értékeli ha szeretik !Érzem hogy valahol vár valaki ,ahogy én is keresem őt a NŐt. Üdv András
Attila (62)
Társkereső Kiskunlacháza
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Nem Kalandot keresek .Élettársat vagy feleséget! Szeretni és szeretve lenni.
Sándor (57)
Társkereső Kiskunlacháza
római katolikus vallású (alkalmanként)
elmondom a frankót ! ezt még soha nemhallhattátok,mert ezek az én gondolataim,amik a saját tapasztalásomból fakadnak. életem során sokszor hallotam általános jellemzéseket férfiakról és nőkről,ami számomra csalódás volt,mert én nem ismertem magamra még általánosságokban sem,a hölgyek esetében viszont megvoltam róla győződve hogy kell lennie az univerzumban egymondatos jellemzésnek. és láss csodát,megalkottam,az életem eggyik fő művét. már csak azt nem tudom,hogy ez a nőkkel kapcsolatos apodiktikus jellemzés,az én gondolatom e, ami aztán,örök időkig bevésődött az akasha krónikába,vagy nekem sikerült lehívni ezt a tudást,az akasha krónikából. mindkét verzió lehetséges,mert kétirányú utca. tehát akkor mondom ! a nők azok a személyek,akik az életben mindig keresnek valamit,de soha nemtalálják meg ! egyszerüen szenzációs ! évek óta e tudás birtokában vagyok,és újra és újra bebizonyosodik az életben. mindig várjuk a teljesség érzését valamiben,és ez nekem ezzel kapcsolatban sikerült.higgyék el nagyon jó érzés. hogy az embernek valami kerek egész. e sorokkal kapcsolatban az a helyzet,hogy az a hölgy aki ezt olvassa,az a kivételhez tartozik és akkor nincs sértődés,vagy valaki magára ismer és akkor sincs sértődés mert értelmes,és egy jót mosolyog,és van a sértődős,akivel meg nemállok szóba !

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Attila (24), Sóskút Gaming, anime, edzegetes, kocsikazgatas, részletesebb infó élőben :D
  • Liza (18), Budapest Hali *moderálva* Liza Szófia vagyok 🖐️ Mit is kell rólam tudni? Szeretek sportolni de leginkább focizni, imádom a huskyikat, szeretek utazni enyi de ha szeretnél többet tudni akkor írj!😘
  • Tamás (36), Ausztria Tamás vagyok, 36 éves, lakhelyem Ausztria. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Zoli (47), Vác Zoli vagyok, 47 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Adri (36), Sárvár Adri vagyok, 36 éves. Társam keresem Sárvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

KiskunlacházaKiskunlacháza

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk