Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Solymár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb solymári női társkeresők

Liliána (26)
Társkereső Solymár
11 órája tag
Szia, Liliána vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Adrienn (48)
Társkereső Solymár
22 napja tag
Vidám természetű, hűséges típus vagyok. Szeretem a tartalmas beszélgetéseket, barátokkal együtt lenni, nevetni, moziba menni, csak úgy sétálni, stb. Imádom a Balatont elő- és utószezonban, amikor nincs tömeg és lehet hallani a természetet. Néha kertészkedek (még kezdő vagyok), szeretek kreatívkodni a szabadidőmben. Mindig keresek valami újat, ahol kipróbálhatom magam, volt már tánc, ének, festés, most meg házi csokikészítés. Nem tudok üzenetet írni itt, így ha szeretnél ismerkedni, emailen, facebook-on tudunk levelezni.
Ani (71)
Társkereső Solymár
32 napja tag
Ani vagyok, 71 éves, lakhelyem Solymár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Beatrix (50)
Társkereső Solymár
416 napja tag
Szia Kedves Idegen! Talán nem is vagy az. Erre az életre keresem azt a férfit, akit az Isten nekem szánt. Lehet, hogy nem itt találkozunk, de ennek is adok esélyt. Solymáron élek, 18 és 14 éves fiaimmal. Spirituális beállítottságú vagyok, Waldorf Óvodában dolgozom. 21 éve vegán étrenden élek. Szeretem a természetes vizeket és Nap imádó vagyok. Érdekel az antopozófia, és hiszek abban, hogy tehetünk azért, hogy jobbá váljon a világ, és az életünk nem öncélú. Várom a jelentkezésed!

Diplomás solymári társkereső férfiak

Antal (78)
Társkereső Solymár
Egyetemet végzett
GARZÓNA Állva a wokból Pók a sarokból Rothatag alma Kandúrok alma Hamu szagú tűz Tornacsuka bűz Gobelint sző le A fogkefe szőre Bakatoll kazlak Kosz-opál ablak Jő a giliszta Ő aki tiszta Lábol a szennyes Lábnyoma gennyes Csócsás lepedő Csírás levegő Kiürült flakon Penészes plafon Penészes kalács Kávézacc rakás Sárga gyanús jég Tombol a húslégy Halkés halikra Szarka kalitka Szajkó teteme Mixer ketyere Teteje Gyertyacsonkok Csirkecsontok Vécérolnik Téli holmik Málló plasztik Kutya lasztik Széttört kekszek Arriflexek Kicsit fuser Motivsucher Webkamerák Szebb kámeák Csonka Tórák Aranyórák Gyerek haja Kutyakaja Märklin vonat Hagymafonat Ming váza Fing gáza Tabula Ráza
Márkó (58)
Társkereső Solymár
Főiskolát végzett
Szeretettel köszöntelek! A Grál lovag és a kehely :) Nem ismerem a félig poharakat. Az enyém mindig tele van és a Napos oldalon. Mindez sok humorral. Hobby sportolok és vannak tetoválásaim. A felszín illúzió, a mélység tartalom! Az előfizetésem lejárt, de elérhetőségen keresztül válaszolok. Közkívánatra a hivatásomról: Az emberi kapcsolatokban reális igény a másik körülményeinek megismerése, hiszen erősen befolyásolja a kapcsolati rendszert. Ezért mindig érdeklődően tekintenek hivatásomra a bizalom kiépítésénél. Ha ebből a helyzetből indulunk ki: a fizikai testet működtető energiatest felnőtt korban már tele van a múltbeli események információjával, lenyomataival. Családi minta, külső emberi volt pár és egyéb kapcsolatok. Ezek negatív aspektusainak lenyomatai láthatatlan kötéseket-függőségeket hoznak létre a múlttal - ami a fényképeken erősen tükröződik - és nem egyeznek a kívánt helyzet mintájával, ezért a letisztult, boldog, felhőtlen új kapcsolat lehetőségétől távol tarthatnak. Ezért mielőtt bármi újba kezdünk, érdemes megtisztulni, hogy az új szándékunk tisztán egyértelműen sugározzon és a partner hasonló hullámai is gyorsabban elérjenek minket. Ez az Élet minden területén így van. MERT MEGFIATALODVA VISSZAKERÜLSZ AZ ÁRAMLÁSBA ÉS A LÉLEK SUGARA MÁGNESKÉNT VONZ MINDEN VÁGYAT. Tisztátlanul csak az egók randiznak, tisztán pedig a Lelkeink. Ez a siker titka. Sok sikert mindenkinek!
Ricsi (29)
Társkereső Solymár
Egyetemet végzett
Ricsinek hívnak, jelenleg egy külföldi multinál dolgozom. Ha nem dolgozom, én vagyok a multimilliomos jazzdobos, a solymári Gordon Ramsey, vagy igyekszem eljátszani a 80 nap alatt a Föld körül-t. Próba cserszenye alapon regisztráltam fel, de nem titkolt vágyam, hogy megismerkedjek olyasvalakivel, aki nyitott az újra, szeret utazni (külön jó pont, ha velem is eljönne), de egy otthonülös filmnézős este sem probléma.
Csaba (53)
Társkereső Solymár
Főiskolát végzett
Az tesz naggyá, hogy szünnöd nem lehet, s, hogy sose kezdesz,az a végzeted. A forgó ég mása csak énekednek, mindig egy benne a vég és a kezdet, s amit a Közép nagy hulláma hord az, ami még lesz s már eleve volt....

Keresztény solymári társkereső férfiak

Imre (24)
Társkereső Solymár
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Mit írjak ide magamról?😃 Cukrásznak tanulok.Szeretek sütni, főzni, emellett szeretem a sportot. Komoly kapcsolatot keresek
Sándor (76)
Társkereső Solymár
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Sándor vagyok 66 éves középfokú végzettségű, komoly szándékú nyugdíjas férfi.Hobbim a kertészkedés az utazás és a főzés.Keresek egy 56-66 korú hölgyet tartós kapcsolat céljából.
István (71)
Társkereső Solymár
vallása: református (rendszeresen gyakorlom)
Kedves érdeklődő Hölgyek! Romantikus Református vagyok és számomra fontos a közös ima is! Akit érdekel a személyem, kérek net-címet, hogy ott folytathassuk tovább?! Gyermekeim felneveltem, sok*unoka körülöttem. Ezért nem költöznék el messzire! Csak Solymár és környéke jöhet számításba, mert az unokáim közelében szeretnék élni és még alkotni is mindenben támogató Szövetségesemmel...?! Törekvéseim irányáról: Biokertben ökoház, benne reformkonyha és természetes, magas, sportos, hosszúhajú? Nőm varázsol könnyű, ízletes és tápláló ételeket! A garázsban villanyautó, játszókert az unokáknak, az én játékos elfoglaltságaimhoz: ökohajó a Dunára, kísérletező műhely, kutatólabor, raktár, stb. Távol esik vágy-valóság? A panelom ablakából Dobogogókőre nézek! Béke Veled, :-) Szia! Fontos, nem vagyok előfizető, tehát kérek Email címet is?! Hetente gyógyfürdőben szoktam lazítani :-) Ősz fejjel Szerelem? Református oltár az irány! Csatlakoznál? Puszika! Jól csak a szívével? Inkább Isten Szemével :-) Hát én immár Kit válasszak? Először a Nő választhat? Én pedig majd döntök! Táncolnál még velem? Mérlegelő Mérleg vagyok! Áldást, békességet! :-) Isten segítette a gátakon küzdőket az árvíz ellenében! A '70-es tiszai árvíznél, mint búvár segítettem a védekezést a gátak fóliázásával. Kapitány tartja az irányt és...a jéghegyeket, sziréneket elkerülöm! Jobb kezem gipszben volt... Expedíció a jövőbe!... Lakóbusszal, unokákkal, Jézussal... Veled?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Szilvi (44), Szekszárd Szia, Szilvi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Balázs (23), Nagy Britannia Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Zoltán (63), Kunfehértó Zoltán vagyok, 63 éves. Társam keresem Kunfehértó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Zsolt (22), Hernád Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Meli (35), Felsőnyék Üdvözlök mindenkit! Röviden annyit írok magamról, hogy komolyabb ismerkedés szempontjából regisztráltam. Amennyiben lehet férfiak kíméljenek. Csak női megkeresésekre reagálok. Ezt előre is köszönöm.

SolymárSolymár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk