Társkereső Biatorbágy

Legújabb biatorbágyi női társkeresők

Anikó, 45 éves
Társkereső Biatorbágy
7 napja tag
45 èves,èletvidám,fiús leszbikus vagyok. Megèrtő,hűsèges párom keresem tartós kapcsolat cèljából. Pasik, párok, kamusok, IQ szegènyek kímèljetek!
Ibolya, 50 éves
Társkereső Biatorbágy
9 napja tag
Szia irhatok ide bármit ilyen olyan vagyok sok féle jelző illik rám. Ismerj meg s megtudod. Elérhetőségget kérek.
Orsi, 46 éves
Társkereső Biatorbágy
31 napja tag
Barátaim kreatív, lendületes és intelligens és segítőkész emberként jellemeznek. Szeretem az új kihívásokat és a változatosságot, de a párkapcsolatban a stabilitást és a nyugalmat keresem. Fontos számomra egy olyan társ akire számíthatok és akivel együtt élhetem meg az új kalandokat. Világlátott, nem röghöz kötött nő vagyok. Tisztában vagyok az értékeimmel és a hibáimmal is. Ne tévesszen meg a korom, jóval fiatalabbnak nézek ki.. :-)
Ildikó, 56 éves
Társkereső Biatorbágy
50 napja tag
Szeretek utazni,kirándulni,de szívesen olvasok vagy zenét hallgatok.Akit keresek elvárás az őszinteség,nem baj ha más az érdeklődési köre,ha tudunk és akarunk egymáshoz alkalmazkodni.Fontos a külcsiny,de fontosabb a belbecs!

Legújabb biatorbágyi férfi társkeresők

Adam, 45 éves
Társkereső Biatorbágy
7 napja tag
Mindig vidám, mosolygós, abszolút optimista!!! A jövőt, nem bizonytalannak,hanem lehetőségnek látom!!!
Szabolcs, 45 éves
Társkereső Biatorbágy
8 napja tag
*moderálva*Szabolcs vagyok! Biatorbágyon élek, de bárhova elmegyek egy igazán meleg randiért! Szeretem a kemény szexet, szeretek szenvedni! Szeretem az idősebb, testesebb, mackós férfiakat! Mert szeretem ha fáj nekem!!! Szeretnék szenvedni, szeretném ha megkínoznál jól engem! Azt kívánom, hogy bárcsak elrabolnál engem, bekötnéd a szememet és a számat, hogy azt se tudjam ki vagy és jól megkínoznál, harapdálnál engem! Biatorbágyon lakom, ha arra jársz keress meg és lepj meg engem egy ilyen "elrablással"! Nagyon élvezném ha jó kemény lennél velem, de úgy igazán, hogy fájjon nekem! :-) Vagy írj nekem ide e-mail címet, mert nem vagyok előfizető csak regisztrált tag!Csak akkor tudok válaszolni ha e-mail címet is írsz, vagy jelölj ismerősnek a **! :-)
István, 60 éves
Társkereső Biatorbágy
36 napja tag
60 vagyok és egyedül élek. Őrök munkáját irányítom és ellenőrzöm. Hol számítógép előtt, hol autóval járom az országot. Két felnőtt fiam van. Nos, tudnod kell: nem iszom, nem dohányzom, szeretek vezetni, jókat enni, na meg a focit és néha horkolok. Nem szeretem, ha nem érdekelnek az új dolgok és nem érdeklődsz a világ dolgai iránt. Szabadidőm van bőven, hála a jó égnek: a Balaton, wellness, olvasás, foci, komédia, vígjáték, kabaré, fesztiválok (bár nem iszom, csak eszem... jókat), kirándulás hegyen völgyön (Zalában, Káli-medencében, de akár a Bükkben is.)..... na nem halálig.
Sándor, 31 éves
Társkereső Biatorbágy
62 napja tag
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online biatorbágyi társkereső nők

Ilonka, 61 éves
Társkereső Biatorbágy
11 perce lépett be
Komoly kapcsolatot keresek!!!Olyan férfit aki igényes magára és környezetére, rendezett anyagi háttérrel rendelkezik.Dohány és alkohol mentes legyen.Én vidám természetű optimista ,szeretem a természetet ,szívesen sétálnék a jövendőbeli társammal kéz a kézben!!! Most nem vagyok előfizetve, így semmit nem enged a rendszer meg az adatlapot sem sajnos.A fészen megtalálsz ha beírod a keresztnevem ,onnan már megtalálsz.Sok sikert😊

Éppen online biatorbágyi társkereső férfiak

Vilmos, 44 éves
Társkereső Biatorbágy
29 perce lépett be
Szia Vilmos vagyok komoly kapcsolat céljából vagyok it nem kalandot keresek hosszú távú kapcsolatot keresek .
Bálint, 67 éves
Társkereső Biatorbágy
11 perce lépett be
egyedül élek magányosan mit ér a nap tüze a nő szeme fénye nélkül? mit ér a nagy folyó csobogó forrása nélkül? csupán egy tátongó mély száraz meder nő nélkül a férfi meddő,kihalt,tenger vágyok utána mint kék bolygónk a tűzre, jégre, vízre, viharra, villámra mert a nélkül forgása megállna vágyok utána mint madár a párjára de ha egyszer lenne és elszállna hű szívem kettészakadna megállna ha komolyan gondolod (kimoderálva)

Diplomás biatorbágyi társkereső nők

Arina, 48 éves
Társkereső Biatorbágy
Egyetemet végzett
Néha az ember azt hiszi, hogy jön majd valaki, aki magával hoz egy másik világot. . . Aztán rájössz hogy ő is ezen a Földön él. . . Pedig pont ez a lényeg. . . Hogy jöjjön valaki, aki ezen a Földön él. . . És hozzon el egy világot. . . De ne egy másikat, hanem ezt. . . A miénket. . . Csak kicsit másképp. . . Jöjjön valaki, akivel máshogy látod a világot. . . Akivel máshogy éled meg a mindennapokat. . . Akivel szebbek lesznek az álmos reggelek. . . És még szebbek az éjszakák. . . Akivel a percek óráknak tűnnek, az órák pedig perceknek. . . Aki ott tud hagyni a szívedben valamit, ami akkor is segít szebbé alakítani a valóságot, ha ő nincs melletted. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ, KÉRLEK KÜLDJ ELÉRHETŐSÉGET! KÖSZÖNÖM!
Szilvi, 39 éves
Társkereső Biatorbágy
Főiskolát végzett
Szia, Szilvi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Emese, 21 éves
Társkereső Biatorbágy
Főiskolát végzett
Sziasztok! Emese vagyok,20éves. Egy Pesti egyetemre járok,jogásznak tanulok.
Anna, 32 éves
Társkereső Biatorbágy
Egyetemet végzett
Ismerkedés céljából vagyok itt. Adok egy esélyt az ördögnek. :) Ha szeretnél megismerni, írj rám.

Diplomás biatorbágyi társkereső férfiak

Miki, 45 éves
Társkereső Biatorbágy
Főiskolai diplomás (brullmik@freestart.hu)
Szia, Miki vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Árpi, 50 éves
Társkereső Biatorbágy
Főiskolai diplomás (Üzletgazdász)
Keresem társam, ha lehetséges egy életre! A hagyományos értékekben hiszek. * Magamról néhány szóban: őszinte, hűséges, empatikus, jó kedélyű, határozott, de nem nagyképű, figyelmes, udvarias, jófej(ű), jószívű, családcentrikus, segítőkész, gondoskodó, kreatív, szókimondó és spontán vagyok. Romantikus alkat vagyok. Angolul, németül, franciául beszélek, továbbá a világ egyik legszebb, de legnehezebb nyelvét, a magyart is sikerült anyanyelvi szinten elsajátítanom! :-) (Ma már senki meg nem mondaná, hogy kéthetes koromban egyáltalán nem beszéltem ezt a szép és bonyolult nyelvet...) Szeretek kirándulni, utazgatni, de inkább a vidék romantikus madárcsicsergését és kristálytiszta levegőjét, mint a nagyvárosok dudálását és szmogos levegőjét részesítem előnyben. Szeretem a tenger látványát és morajlását, a hegyek varázslatos vonulatait, a dombok között megbújó hangulatos kis településeket. Szerencsés életem van, gyerekként 4 évet Algériában élhettem, felnőttként 3,5 évig Ausztriában dolgoztam. Mások által jó embernek tartom magam. ;-) * Az itt leírt személyiségjegyek nem egy kitalált személy tulajdonságai. A történet szereplője nem kitalált alak, mindennemű egyezés a valósággal nem csupán a véletlen műve. ;-)
Bernát, 41 éves
Társkereső Biatorbágy
Főiskolát végzett
Testi, lelki, szellemi társamat keresem, ezúttal utoljára. Van két kisfiam az előző házasságomból, akik nem velem élnek, de részei az életemnek. További gyerkőcök lehetőségét nem vetettem el...🙂 Ami biztos: csillagok lehozása, tenyéren hordozás, romantika, szenvedély, figyelmesség, tisztelet, rengeteg nevetés, minőségi, tartalmas együttlét. Magassarkú kompatibilis magassággal (195 cm) és hatalmas szìvvel várlak. Hátha egymást keressük....
Bence, 27 éves
Társkereső Biatorbágy
Főiskolát végzett
Kedves Hölgy, aki ezt az üzenetet olvasod. Új tagja vagyok az oldalnak, és főképp a beszűkült élettér miatt regisztráltam. Bízom benne, hogy minőségű kapcsolatokat köthetek, és ha chatelesre kerül a sor, akkor rugalmasan tovább tudunk lépni a személyes megismerekedés irányába, hiszen igazán ez számít! Én magam egy nyitott, kommunikatív személy vagyok, aki a hétköznapokban előnyben részesíti a humort. Immár több éve egyedülálló, szóval nem fogok az exemről papolni, hacsak valami oknál fogva nem vagy kíváncsi természet.. Szeretnék társat találni az életben, akivel őszinte és kendőzetlen lehetek. Végzettségem szerint közgazdász vagyok, ellenben veled szemben csak az az elvarasom, hogy önmagad légy, és két lábbal a földön járj. Ennél vonzóbbat hirtelen el se tudok képzelni

Keresztény biatorbágyi társkereső nők

Ica, 61 éves
Társkereső Biatorbágy
vallása: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Fiatalos vidám nő ,keresem a társam.Komoly kapcsolat érdekel ,remélem vannak még férfiak is akik komolyan gondolják😊 Jelen pillanatba nem vagyok előfizető, vannak hátrányai😊 Boldog Új Évet minden társkeresőnek🍾🥂2020 hozzon szerencsét itt is😊🎉
Éva, 74 éves
Társkereső Biatorbágy
evangélikus vallású (nem gyakorlom)
72, évesen igen aktív életet élek. 156 cm magas, 53 kg kék szemű nyugdíjas vagyok. Szeretek kirándulni, színházba, moziba járni és utazni. Nem dohányzom és nem iszom. Elvarasaim: ne igyon és ne dohanyozzon, a többit majd meglátjuk.
ildikó, 71 éves
Társkereső Biatorbágy
hite: református (alkalmanként)
Szeretem az embereket és a muzsikát. Igazi nyilas vagyok, sokak tűzhelye, barátja.
Anna, 28 éves
Társkereső Biatorbágy
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Szia, Ani vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény biatorbágyi társkereső férfiak

Péter, 49 éves
Társkereső Biatorbágy
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Szia Kedves Olvasó! Társam keresem, ebben a rohanó világban. Kevés szabadidővel rendelkezem, de azt szeretném tartalmasan tölteni egy kedves fiatalos, mozgást, sportot kedvelő, hagyományos értékeket képviselő hölgy személyében. Társam keresem. Kérek elérhetőséget, mert nem enged válaszolni prémium előfizetőnek sem. Köszönöm!
Istvan, 43 éves
Társkereső Biatorbágy
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Az imeröseim szerint túl rendes túl őszinte !!!
Gábor, 46 éves
Társkereső Biatorbágy
hivő: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Két gyerkőc,akik velem élnek.ők az elsők de nem minden áron.boldog vidám kapcsolatot keresek,játszmák nélkül!sok sikert mindenkinek!
Jancsi, 58 éves
Társkereső Biatorbágy
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Fényezni nem nagyon tudom magam, ezért inkább csak olyan vagyok amilyen!

Fiatalabb, 30 év alatti biatorbágyi társkereső nők

Orsolya, 21 éves
Társkereső Biatorbágy
Szia, Orsolya vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti biatorbágyi társkereső férfiak

Csaba, 29 éves
Társkereső Biatorbágy
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
András, 23 éves
Társkereső Biatorbágy
András vagyok, 22 éves, lakhelyem Biatorbágy. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ákos, 27 éves
Társkereső Biatorbágy
Jófej,Humoros sokat dolgozom
Viktor, 23 éves
Társkereső Biatorbágy
Viktor vagyok, 21 éves, lakhelyem Biatorbágy. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as biatorbágyi társkereső nők

Beáta , 31 éves
Társkereső Biatorbágy
Nagyothalló vagyok, társat keresek, komoly kapcsolatra vágyok. Barátságos és nyitott személyiségű ember vagyok.

30-as biatorbágyi társkereső férfiak

Dávid, 30 éves
Társkereső Biatorbágy
Sziasztok! Komoly kapcsolatot szeretnèk:)
Tamás, 38 éves
Társkereső Biatorbágy
Tamás vagyok, 37 éves. Társam keresem Biatorbágy környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 36 éves
Társkereső Biatorbágy
Gábor vagyok, 35 éves. Társam keresem Biatorbágy környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 39 éves
Társkereső Biatorbágy
József vagyok, 38 éves, lakhelyem Biatorbágy. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú biatorbágyi társkereső nők

Andrea, 46 éves
Társkereső Biatorbágy
A választásaink különböztetnek meg egymástoól
Andi, 42 éves
Társkereső Biatorbágy
humoros#közvetlen#egyenes# nevetős#jókedvű#válaszolós# társaság kedvelő
Olga, 49 éves
Társkereső Biatorbágy
Elvált 47 éves nő vagyok, Ukrajnában születtem. Van egy felnőtt fiam. Közgazdász végzettségem van, szeretném valakivel megosztani az élet szépségeit és örömeit.

Középkorú biatorbágyi társkereső férfiak

László, 48 éves
Társkereső Biatorbágy
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Bernát, 41 éves
Társkereső Biatorbágy
Bernát vagyok, 40 éves. Társam keresem Biatorbágy környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoli, 40 éves
Társkereső Biatorbágy
Családcentrikus ,őszinte,gondoskodó néha makacs de meggyőzhető,komoly kapcsolatot keresek.A természet értékei fontosak számomra.
Tamas , 47 éves
Társkereső Biatorbágy
Tamas vagyok, 46 éves. Társam keresem Biatorbágy környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti biatorbágyi társkereső nők

Anna, 62 éves
Társkereső Biatorbágy
Szeretek előre tervezni, persze az élet átrendezi,de nem bosszankodom miatta. Dolgozom és szeretem a munkámat, de nem vagyok munkamániás. Néha leteper az élet,de nem szeretek rajta keseregni. Dolgozom azon, hogy szebb legyen a holnap. Sok tennivaló mellett szakítok időt apró kis dolgokra, nincsenek borzasztó rossz szokásaim. Gyerekeim sajnos külföldön élnek,de skype van és mindennap lehet egy pár szót váltani. Szeretem a napsütést, nem bánom, ha esik az eső és fúj a szél, céljaimtól nem tántorít el. Az otthonom szépítgetem a kertben szeretek tevékenykedni, ha úgy hozza kedvem. Sokat utazom, nem vagyok otthon üllő. Szeretek a barátaimmal vacsorázni, főzőcskézni, közös programokat tervezni. és még nagyon sok mindent az életbe.
Anna, 62 éves
Társkereső Biatorbágy
Szeretek előre tervezni, persze az élet átrendezi,de nem bosszankodom miatta. Dolgozom és szeretem a munkámat, de nem vagyok munkamániás. Néha leteper az élet,de nem szeretek rajta keseregni. Dolgozom azon, hogy szebb legyen a holnap. Sok tennivaló mellett szakítok időt apró kis dolgokra, nincsenek borzasztó rossz szokásaim. Gyerekeim sajnos külföldön élnek,de skype van és mindennap lehet egy pár szót váltani. Szeretem a napsütést, nem bánom, ha esik az eső és fúj a szél, céljaimtól nem tántorít el. Az otthonom szépítgetem a kertben szeretek tevékenykedni, ha úgy hozza kedvem. Sokat utazom, nem vagyok otthon üllő. Szeretek a barátaimmal vacsorázni, főzőcskézni, közös programokat tervezni. és még nagyon sok mindent az életbe.
Gigi, 65 éves
Társkereső Biatorbágy
Szia, Gigi vagyok. Nekem nincs előfizetésem. Szeretnék az egyedüllétnek véget vetni, hogy az elkövetkező években jó társam legyen, jó társ legyek az elkövetkező 50 évben. Ezért jó lenne egy kicsit ismerkedni . Három fiam van és hét unokám akikkel nem lakunk együtt, de gyakran látjuk egymást.

50 év feletti biatorbágyi társkereső férfiak

Gábor, 61 éves
Társkereső Biatorbágy
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
József, 59 éves
Társkereső Biatorbágy
Szeretem ha tàmogató közeg vesz körül,jobban tudok teljesíteni. Értékelem a nyugalmat,érdeklődést. A bakancslistámon van még egy pár tètel . Csak kettő fontos.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tünde (48), Budapest, IX. Próba szerencse Mindig vidám, mindig őszinte, elképesztően empatikus, nagyon nyitott, kedves és kiváncsi lány lennék (maradjunk csak a jó tulajdonságoknál :) Állitólag megbizható is, bár az idővel sokszor hadilábon állok. (Aki a világot akarja magához ölelni, annak minden idő kevés.) Kiválóan tudom érezni magam egyedül is, de azért kettesben talán jobb lenne! Nagyon jó barát vagyok, emellett a vérem sem langyos, még ha néha mutat némi kék szint is...
  • Maria (75), Kecskemét Sziasztok! Szeretni és szeretve lenni***
  • Zoli (22), Eger Ismerj meg! Szia, Zoli vagyok,, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Gusztáv (45), Sajószentpéter Nincs mottóm. Én egy igazi halak jegyű srác vagyok minden jó és rossz tulajdonsàggal meg áldva. Egy hosszú kapcsolaton vagyok túl. A barátaim egy megbízható segítőkész mélyérzésű embernek tartanak.Szeretek kirándulni utazni kerékpározni ,sportolni ,nevetni zenét hallgatni élni az életet terveket szövögetni.Szeretem az állatokat a növényeket a hegyeket a tengert mindenhol jól érzem magam.Remélem megtalálom az igazit akivel meg tudom osztani az érzéseimet .A nőt aki boldoggá tud tenni ahogy én őt.
  • Károly (48), Ausztria Ne vedd tul komolyan az eletet ugy sem eled tul. Hallo. Karoly vagyok becsben elek es dolgozok. 20 ev kapcsolat utan keresem uj paromat a 9 eves fiammal.

Társkeresés Biatorbágyon

BiatorbágyBiatorbágy

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk