Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Biatorbágy

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Éppen online biatorbágyi társkereső férfiak

Péter (55)
Társkereső Biatorbágy
5 perce lépett be
Sajnos nem vagyok már előfizető elérhetőség nélkül nem tudok válaszolni.... Várom azt az igazit, aki a partnerturik mélyén elveszett illatos lánglobbantós csillagszóróját kutatja. Utolsó első randi jeligére. Nem akarom elfogadni, hogy egyedül éljek, lezártam az előző kapcsolatom. Korábbi kapcsolatokból tanulva és épülve tisztán vágok bele újra, és remélem utoljára. Tudom mit akarok és azt is mit nem. Tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok sem átlagos, sem hétköznapi, sem tökéletes. Viszont tudok igazán szeretni (kimutatni és ki is mondani), bocsánatot kérni, ha megbántottalak, megélni a férfi szerepet egy nő mellett, gyönyörködni egy pillanatban, kitartóan tenni egy kapcsolatért, virágot hozni csak úgy, könyvet olvasni, ketten motorozni, kézen fogva kószálni, bolondozni, fagyit nyalni, akrillal festeni, verset írni, cirógatni, reggeli kávét ágyba hozni, megnevettetni, bármit megjavítani, a lehetetlent is megoldani, vagy csak a csillagokat lehozni Neked. Tudom mit jelent a szeretet, felelősség, bizalom, alázat, kitartás, elfogadás, türelem, méltóság, megbocsátás, elengedés, EQ, fine dining, Budapest Voices, el camino, chardonay, Soul&gospel, traumatológia (ezt mondjuk inkább elfelejteném), évforduló, Dsida Jenő, gravel, PADI, máltai cipősdoboz. Fontos, hogy az életben legyen különbség az álmok és a célok közt, hogy tudjunk küzdeni, dolgozni, áldozni egy kapcsolatért és őszintén, bármikor örömmel lenni azért, hogy van a másik. Valahol azt olvastam, hogy kétféle képen lehet élni az életet. Vagy úgy, hogy nem hiszek a csodákban vagy pedig úgy, hogy minden pillanatban képes vagyok észre venni azt.
Rudolf (47)
Társkereső Biatorbágy
2 órája lépett be
Én egy életvidám, mediterrán férfi vagyok. Szeretnélek megismerni. Csak akkor írj, hogy ha, - nem dohányzol, - nincs tetoválásod, - puffasztott ajkacskád, - mikiegér szemöldököd, és nem nevetsz rossz helyen a moziban...
Imi (41)
Társkereső Biatorbágy
4 órája lépett be
Ismerkedni jöttem, ambiciózus célom egy párkapcsolat. (180cm, oroszlán) Figyelmes, kedves, ugyanakkor megfontoltnak tartanak, szeretem a spontán kávézásokat, a hosszas és tartalmas beszélgetéseket, a házias ételeket, kreatív programokat, hétvégi utazásokat. *moderálva*
Bálint (68)
Társkereső Biatorbágy
2 órája lépett be
egyedül élek magányosan mit ér a nap tüze a nő szeme fénye nélkül? mit ér a nagy folyó csobogó forrása nélkül? csupán egy tátongó mély száraz meder nő nélkül a férfi meddő,kihalt,tenger vágyok utána mint kék bolygónk a tűzre, jégre, vízre, viharra, villámra mert a nélkül forgása megállna vágyok utána mint madár a párjára de ha egyszer lenne és elszállna hű szívem kettészakadna megállna ha komolyan gondolod (kimoderálva)

Diplomás biatorbágyi társkereső férfiak

Gábor (46)
Társkereső Biatorbágy
Főiskolát végzett
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Péter (44)
Társkereső Biatorbágy
Egyetemi diplomás (MBA, közgazdász, tanár)
A viszontkedveléssel kérlek, jelezd, hogy nyugodtan írhatok, kapok választ. Nem szeretek tolakodni. Ezt mondták rólam: "Okos vagy, intelligens vagy, alapvetően úriemberkènt viselkedsz (😜), de tudsz lazulni, nagyon jókat tudok veled nevetni annak ellenére, hogy tudom, belül - még - nem nevetsz. Érzékeny vagy, figyelmes, finoman udvarolsz, és jókat lehet veled beszélgetni. Nem vagy nyársat nyelt, merev, “túl hívő”, van egy erősen játékos éned, ugyanakkor ha kell, tudsz komoly lenni." Nyugodt természetű és természet kedvelő vagyok. Egy esendő, szeretetre, biztonságra, ölelésre vágyó ember. Fontosak az alapelvek, sziklára építek. Nagy a hátizsákom, kipakolni nem lehet, vinnem kell. Benne minden tapasztalat és történet a helyén van. Gyerekemet, amikor velem vannak, nevelem.
Gábor (47)
Társkereső Biatorbágy
Főiskolát végzett
Gábor vagyok, 47 éves. Társam keresem Biatorbágy környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László (58)
Társkereső Biatorbágy
Főiskolai diplomás (TF.,Teológia)
Szia. Lányaimat egyedül nevelem....ez általában hátrányt jelent a társkeresésben. Elérhetőséget küldj kérlek.

Keresztény biatorbágyi társkereső nők

Ági (51)
Társkereső Biatorbágy
hivő: görög katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
zabolátlan természetem Égetően perzselő szemed tükrében hosszasan elmerengnék... megpihennék. Legyen nyár! Egyszerre Tél. Sosem engedném el már kezed. Záporeső hulljon ránk üde hajnalokon És a Nap meleg sugara kísérjen útjainkon, majd Pihenjünk meg egymás ölelő karjaiban.
Zsuzsanna (58)
Társkereső Biatorbágy
vallása: református (nem gyakorlom)
Vidám, sok szeretetet adó, spontaneitást kedvelő ember vagyok Külker végzettséggel saját cégem vezetem a ruházati ipar területérn. Nyitott és érdeklödő vagyok. Szeretek utazni, imádom a tengert, a Balatont, a napfènyt, a vizeket. Rendszeresen sportolok, salsazom, golfozom .Szabadidőmben szívesen kirándulok, vagy válogatok kultúrális programok között. Társasági ember vagyok, de ugyanakkor szeretem a meghitt, nyugalmas, csöndes napokat is . Keresem azt a magas értékrendű stabil embert, akivel két egészből egy nagyobb egészet tudunk létrehozni, ill. harmóniát, szeretetet és önfeledtséget tudunk megélni.
Szilvia (53)
Társkereső Biatorbágy
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Fiatalosnak mondott 52éves elvált nő vagyok.Őszinte kapcsolatra vágyom. Nem vagyok prémium tag . Szeretnél ismerkedni velem kérek elérhetőségét.
Mara (65)
Társkereső Biatorbágy
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Nélkülözhetetlen vagy és én is az vagyok, .......... Nélkülözhetetlen vagy és én is az vagyok….készen állok a találkozásra!

Keresztény biatorbágyi társkereső férfiak

Attila (60)
Társkereső Biatorbágy
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Zenekedvelő,vidám,családszerető,párkapcsolatot kedvelő,vagyok.
Laci (66)
Társkereső Biatorbágy
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szeretnék kézen fogva sétálni egy kellemes helyen,néha átölelve egymást,jókat nevetni,beszélgetni.Nekem ez már örömet okozna.Ha ebből komoly kapcsolat születik,azt megköszönöm az égieknek,vagy a sorsnak.Szeretem a természetet,kultúrát,kirándulásokat.Festek,faragok és sokféle kézműves dolgot készítek.
Árpi (51)
Társkereső Biatorbágy
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz. Pozitív, megbízható, becsületes, gondoskodó, FIGYELMES, udvarias, segítőkész, (néha túl) jószívű, (néha túl) szókimondó, jófej(ű), önfejű, NÉHA lusta, kreatív, segítőkész, nem unalmas, hülyéskedő de nem hülye, bolondozó de nem bolond, családcentrikus és spontán vagyok. Mondhatni, SZINTE egy főnyeremény. . . ;-) Persze (biztos/?/) vannak hibáim is /bár simán lehet, hogy tévedek ;-)/, de azzal most nem untatnék senkit. . . 172 cm magas (alacsony?) vagyok. 4 évig éltem Algériában és majdnem 4 évig Bécsben. Angolul, németül, franciául beszélek, és a világ egyik legnehezebb nyelvét, a magyart is sikerült anyanyelvi szinten elsajátítanom. ;-). Főiskolát végeztem (SZIE - GATE-VTI; üzletgazdász).
Gábor (47)
Társkereső Biatorbágy
hivő: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Két kisfelnőtt, akik velem élnek.ők az elsők de nem minden áron.boldog vidám kapcsolatot keresek,játszmák nélkül! sok sikert mindenkinek!

Középkorú biatorbágyi társkereső férfiak

Ferenc (44)
Társkereső Biatorbágy
Ferenc vagyok, 44 éves, lakhelyem Biatorbágy. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor (47)
Társkereső Biatorbágy
Nyitott és elfogadó szellemiségű férfiként keresem társam az élet tartalmas eltöltéséhez, hasonló értékrendű nő személyében. Aki egészséges önértékeléséből fakadóan elfogadja és szereti önmagát, továbbá nyitott némi spiritualítás iránt is. A személyes benyomásokban hiszek, s nem a virtuállis illúzióban... Szeretem a filmeket, a sétákat, túrákat, társasozni, főzni, utazni és még sok-sok mindent....
Dani (41)
Társkereső Biatorbágy
Daninak hívnak. 41 éves vagyok, de ránézésre (állítólag) pár évet letagadhatnék. Megjelenésemre és környezetemre viszonylag igényes vagyok (ez alatt nem a márkás ruhákat vagy a legújabb divat szerinti öltözködést értem… 🙂), szeretem, ha a társam is ilyen. Türelmes és empatikus, de elég szenvedélyes embernek tartom magam. Fontos számomra a család, a munkám és a hobbijaim. Szeretem a természetet, az állatokat. Szenvedélyem az autózás és a motorozás. Szívesen kirándulok, utazok és nagy tervem, hogy a közeljövőben elvégzek egy búvártanfolyamot és elkezdek búvárkodni.
Vilmos (46)
Társkereső Biatorbágy
Szia Vilmos vagyok komoly kapcsolat céljából vagyok it nem kalandot keresek hosszú távú kapcsolatot keresek .

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Árpád (60), Veszprém Árpád vagyok, 60 éves. Társam keresem Veszprém környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Erzsi (65), Csorna 65 éves fiatalos hölgy ismerkedne korban hozzáillő intelligens, káros szenvedelyektol mentes úriemberrel.
  • Rudolf (46), Debrecen Az élet azért jó,mert bármi megtörténhet. És azért *moderálva*,mert még is történik. Nem vagyok előfizető. Ha neked van rá lehetőséged,hogy felvedd velem a kapcsolatot ne habozz. 🙂
  • Dóra (56), Tapolca 56 éves vagyok . Keresem a párom Lehetőleg Tapolca környékéről.
  • Péter (41), Murakeresztúr Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

BiatorbágyBiatorbágy

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk