Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
Ikrek
május 22. – június 22.
Levegő jegy. Kettős jegy, eleme a levegő. Azt mondják, nem igazán férfias és nem igazán nőies e jegy szülötte. Olyan, mintha két természet lakozna benne, egy pozitív és egy negatív. A pozitív része vidám, szellemes, életigenlő, barátságos és szerethető, a negatív önző, ingerlékeny, sértődékeny és túlzottan sikerorientált. Ebből a kettősségből adódik az is, hogy élete során többféle hivatással is megpróbálkozik. Jól tud bánni a szavakkal, az Ikrek férfi örök kalandozó, a nő a társaság központja lehet. Már pusztán a partner meghódítása is izgalommal és élvezettel tölti el.
Pozitívumok
  • sokszínű kaméleon
  • nem unalmas mellette az élet
  • könnyen barátkozik
  • meggyőzően tud beszélni
  • legyőzi a nagyobb akadályokat is
Negatívumok
  • nem a hűség mintaszobra
  • sokszor pontatlan, felületes és felszínes
  • időnként szűkmarkú tud lenni
  • a kettős személyisége miatt nehéz vele az élet

Melyik jegy illik hozzá a legjobban?

Mérleg szeptember 24. – október 23.
Szexuális életük több mint jó, mivel mindketten tudják, hogy mit vár a másik tőlük. Kitűnő pár, sok kalandban és utazásban lehet részük egymás mellett...
Vízöntő január 21. – február 19.
Remek páros! A szexuális vonzalom mindkét részről erős, és attól sem kell tartaniuk, hogy kapcsolatuk unalmassá válna. Önfeledt és szenvedélyes szerelmet élnek meg együtt, jól kiegészítik egymást, hiszen azonos hullámhosszon rezegnek...

Ikrek csillagjegyűhöz illő társkeresők a Randivonalon

Ikrek + Bak
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

A csillagjegyek szerint sajnos nem ideális ez a kapcsolat, ha tipikus Bakról és Ikrekről van szó. A Bakra inkább hűvösség, logika és stabilitáskeresés jellemző, az Ikrek ezzel szemben könnyen barátkoznak, és vidám, laza, kalandos kapcsolatra vágynak. A Bak nehezen engedi magához közel az embereket, az Ikreknek hozzájuk képest felszínes, szertelen és „léha” a természetük. Különböző nézeteik és életfelfogásuk miatt kicsi az esély arra, hogy tartósan együtt maradnának. Még a szerelmükre is nehezen kerül sor, annyira különbözőek. Ha a Bak nagy szabadságot hagy az Ikreknek, akik pedig megpróbálnak komolyan és kitartóan odafigyelni a Bak érzéseire, akkor van esélyük.

Bak csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Férfiak:

Ikrek + Nyilas
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Levegő (Ikrek) és tűz (Nyilas). Mindketten szeretik a szenvedélyes életet és a játékosságot. Vonzzák egymást, mindkettőjüknek jó lehet ez a kapcsolat. Szerelmük nem mentes a filmekbe illő, nagy veszekedésektől és kibékülésektől, szeretik az izgalmakat. Olyan páros, akinek környezetében mindenki jól szórakozik. Erős egyéniségűek, nincsenek összenőve, éppen ezért előfordulhat, hogy olykor-olykor félrelépnek, de ez nem okozza kapcsolatuk végét.

Nyilas csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:

Ikrek + Skorpió
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Ezt a szerelmet úgy lehetne leginkább jellemezni, hogy meredek. Nem igazán illenek össze, pedig mindketten heves és szenvedélyes természetűek. Ám míg a Skorpió szeretné hosszú távon (ha nem örökre) magához kötni az Ikreket és csak nagyon nehezen engedi el, az Ikreknek nincs fontosabb a saját, személyes szabadságuknál. Az Ikrek általában menekül attól, aminek „örökre-szaga” van. Az Ikrek körül állandó változásban van az élet, amit a féltékeny természetű Skorpió nehezen visel el. A Skorpió sokat fog bánkódni és bosszankodni az Ikrek függetlenségi törekvései miatt, az Ikrek pedig azért érezheti rosszul magát, mert állandó ellenőrzés és megkötés alatt akarják tartani.

Skorpió csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Férfiak:

Ikrek + Mérleg
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Szexuális életük több mint jó, mivel mindketten tudják, hogy mit vár a másik tőlük. Kitűnő pár, sok kalandban és utazásban lehet részük egymás mellett. Szerelmük olyan, mint ők maguk: könnyed és légies. Nem jellemző rájuk, hogy éjjel-nappal otthon gubbasztanának, ha mégis otthon maradnak, akkor valószínűleg vendégeket várnak. A Mérlegnek tetszik az Ikrek kicsit „infantilis”, bolondos viselkedése, míg a Mérleg pont a megfelelő módon tudja megszilárdítani szerelmüket. Tartós párkapcsolat alakulhat ki közöttük.

Mérleg csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Ikrek + Szűz
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Szerelmük szellemi szinten nagy magaslatokat érhet el, bár a Szűznek elég nehéz megfelelni, mert maximalista. Az Ikrek egy ideig meg akar felelni neki, de aztán feladja ezen próbálkozásait. A kitartás ebben a kapcsolatban a Szűzre hárul és általában tőle függ, milyen hosszú életű lesz a szerelem. Csodálja az Ikrek tudását, ám sokszor idegesíti az Ikrek állandó nyüzsgése. Sokat utaznak, kirándulnak, szinte állandó a jövés-menés az életükben, de a Szűz egy idő után belefárad ebbe és jobban szeretné inkább az otthonát csinosítani. Az Ikrek fejét nehéz igába hajtani, ezért ha közös életet terveznek, a Szűznek el kell fogadnia az Ikrek szabadságvágyát.

Szűz csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Férfiak:

Ikrek + Oroszlán
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Íme, a szépség és az ész együttese. Összhangban vannak együtt, szerelmük a rajongáson alapszik. Mindkettőben megvan a hajlam a játékosságra, a kalandozásra, fantáziájuk és kreativitásuk határtalan. Ám az Oroszlán tekintélye állandó udvarlást igényel, amit az Ikrek hosszú távon nem biztos, hogy teljesíteni tud. Ráadásul az Oroszlán hűséges típus, míg az Ikrek szinte állandóan kaphatóak egy kis flörtre. Ha eljátsszák az Oroszlán bizalmát, akkor bizony a „nem vagy hozzám méltó” lemez kerül terítékre…

Oroszlán csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Kinga (42) Ráckeve
Életvidám, kissé öntörvényű, de remélhetőleg alkalmazkodóképes homoszapiensz vagyok, teljesen arányos szempillákkal, összesen tíz ujjal és hidegben szigorúan sapkába bújtatott két kecses fülcimpával. Vonzódom a művészetekhez és (nyáron, sárga pólóban) vonzom a muslicákat. Lételemem a természet, imádok a szabadban úszni, túrázni, evezni; de néha legalább így kell az ellenkezője is, elvegyülni a városi nyüzsgésben művelődési- szórakozási célokkal. Mondjuk, ha választani kéne inkább az előbbi, mint az utóbbi, olyan 80 - 20 %-os aránnyal... Nyaranta el szoktam menni nomádkodni a vadonba, ló-bádzset utazásokra.. Szeretek néhány hétig elveszni a zöldben, távol a civilizációtól. Igaz, ez mostanság változóban van nálam, mióta észleltem magamon, hogy a kényelem is bejött az "egész fontos" tényezők közé... :) Szintén imádok táncolni (argentín tangó, salsa, rocky, néptánc, freestyle ugrabugra á lá Kinga), jó muzsikát hallgatni, közösen örömzenélni, színházat csinálni és oda járni. Érdekel a környezettudatosság, szeretnék odafigyelni arra, hogy mivel szennyezem a környezetemet, mit eszem meg, és mit kenek magamra. A vegetáriánus életmód felé tendálok. Érdekel a bio kerteszkedés, amit néhány éve már mívelek is! :) Jövőmet mindenképp távol a város zajától képzelem el, ugyanakkor a szórakozás-művelődés lehetőségéről sem szeretnék teljesen lemondani, szóval a megoldáson még agyalok. :D A humorom van, hogy szarkasztikus és (ön)ironikus, alkalmanként szórakoztat a polgárpukkasztás, szeretek bokorból nyuszit ugrasztani... :D Egyre inkább törekszem az harmonikus állapotok elérésére testileg és lelkileg egyaránt. Szemléletmódom a liberálishoz áll talán a legközelebb, bár nem szeretem a címkéket. Eléggé bosszant és elkeserít az országunkban folyó, a narancsos kormányunk által keltett gyűlöletkeltés és a rasszizmus. (Ha téged nem, akkor az akkora világnézeti különbséget feltételez, hogy csak rabolnánk egymás idejét, ez esetben kérlek ne írj!) Igénylem az őszinteséget, és igen nehezen viselem a sunnyogást, de ahhoz, hogy igazán megnyíljak a bizalomnak előbb ki kell alakulna, és a közös hullámhosszot is éreznem kell.. Ha úgy érzed türelmes, határozott, humoros és őszinte vagy, valamint esetleg vágyaid és céljaid is hasonlóságot mutatnak az enyémekkel, kérlek ragadj billentyűzetet, és mutasd meg magad! De ha választ is szeretnél kapni, akkor biggyeszd az email címedet is a levél végére, egyébként nem fogok tudni válaszolni, nem vagyok előfizető!! *moderálva* Ha pedig nem válaszolnék, ne haragudj, valószínűleg nem egymást keressük.

Ikrek + Rák
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

A Rák igazi otthonteremtő típus, gondoskodó védőszárnyait az Ikrek egy ideig élvezi is, később azonban már úgy érzi, túl sok kötöttséggel jár számára ez a kapcsolat, és szívesebben menne a maga feje után. A Rák szeretne mindenről tudni, mindenhol ott lenni, mindenbe beleszólni, ez pedig nem az Ikrek zsánere. Az Ikrek szabad, szertelen és könnyed viselkedése szinte állandó vitaforrás lehet közöttük. Az Ikrek könnyedsége a mély szeretetre és családi melegre vágyó Rák szemében érzéketlennek tűnik egy idő után – pláne, ha kiderül, hogy félre is lépett! Ez a kapcsolat végét jelentheti számukra.

Rák csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Férfiak:

Ikrek + Ikrek
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

A szexben egy hullámhosszon vannak, ezért jól megértik egymást. Szerelmük gyorsan fellobbanó, de egyben gyors életű is. Olyanok ketten, mint a délibáb: mire az ember észreveszi őket az egyik percben, a másikban már el is tűnnek. Kiszámíthatatlan és spontán jellegük egymás mellett csak még erősebbé válik – és ha már az erősségeknél tartunk, náluk a hűség, a türelem és a kitartás nem tartozik ezek közé. Ha mégis hosszabb távon együtt maradnának, az annak köszönhető, hogy nagy szabadságot tudnak a másiknak hagyni, és nem várnak el olyan dolgokat, amit egyikőjük sem tudna megtenni.

Ikrek csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Ikrek + Bika
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Ez a szerelem nehéz feladat elé állítja a jelölteket. Az Ikrek férfi képtelen sokáig egyazon nőt szeretni, házasságon kívül gyakorlatilag minden elképzelhető közöttük. Különösen a szép dolgok iránti vonzódásuk teszi kellemessé rövidebb együttléteiket, mert ez a szerelem bizony nehezen valósul meg, és ha meg is valósul, nehéz feladat elé állítja a résztvevőket. Sporthasonlattal élve a Bika inkább hosszútávfutó a kapcsolatok idejét nézve, míg az Ikrek rövidtávú pályán mozognak. A Bikának fontos a hűség, az Ikrek hajlamos a félrelépésre. A Bika az Ikrek mellett nem érezheti - a számára oly fontos - biztonságban és állandóságban magát. Mindketten tudnak szenvedélyesek lenni, de a Bika szenvedélye lassabban bontakozik ki, ám tartósabb, mint az Ikreké, akiket állandóan vonz az újdonság varázsa, szeretnek mozgásban, lendületben maradni, ami a kényelmes Bikáknak nem esik annyira jól.

Bika csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Férfiak:

Ikrek + Kos
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Ez a szerelem kicsit sem unalmas. Hirtelen fellángoló és heves, és különösen egy veszekedős nappal után esik jól az éjszakai kibékülés... Az Ikrek elevensége hamar felkelti a Kos figyelmét. Gyorsan szőnek nagy közös álmokat, de lobbanékony természetüknél fogva csak nehezen tudják megvalósítani egymással. Az Ikrek emberére talál a Kosban, számos kalandot élhetnek át együtt. Nem a hűség mintaszobrai, mindketten igénylik az újdonságot, kapcsolatuk abszolút kötetlen és szabad, a lényeg csak az, hogy mindig meg tudjanak bocsátani egymásnak. Egyikük sem otthonülő típus, szeretnek világot látni, valószínűleg izgalmas, történésekkel teli, változatos életet élnek együtt. Mivel érzelmileg nem kötődnek túlzottan erősen, az esetleges szakítást is könnyebben és hamarabb túlélik, mint más jegyek.

Kos csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Ikrek + Halak
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

A Halak érzelmi mélysége, titokzatossága és kiismerhetetlensége először vonzza a kíváncsi Ikreket, ám nem tudja megfejteni, így ritkán lehet boldog és hosszú távú ez a kapcsolat. Szerelmük egy ideig mindenképpen szép, a Halak „művészek” az Ikrek mellett, akik rajonganak a Halak stílusáért és fantáziadús érzelmi világukért. Közösen szövögetnek nagy terveket, de a megvalósításhoz már nem elég kitartóak. A Halaknak egy idő után kevés lesz az szeretetmennyiség, amit az Ikrektől kapnak, míg nekik éppen ellenkezőleg, kezd sok lenni az, amit adnak és amit elvárnak tőlük, hogy adjanak. A kreativitás iránti rajongás egy ideig összeköti őket, az Ikrek azonban új kalandokat keresve tovább áll.

Halak csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:

Ikrek + Vízöntő
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Remek páros! A szexuális vonzalom mindkét részről erős, és attól sem kell tartaniuk, hogy kapcsolatuk unalmassá válna. Önfeledt és szenvedélyes szerelmet élnek meg együtt, jól kiegészítik egymást, hiszen azonos hullámhosszon rezegnek. Ráadásul mindketten benne vannak minden őrültségben, kalandban, játékban. Bár mindketten szeretnek néha külön utakon járni, mert igénylik a szabadságot, nem kérik egymástól számon az egyedül töltött perceket. Önálló természetükhöz tartozik, hogy nem függnek a másiktól, éppen ezért működhet hosszú távon is. Míg más jegyek esetében a távolság rombolja a kapcsolatot, náluk ez fordítva van, kifejezetten építi.

Vízöntő csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

[[ text ]]