Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Zenefüggő társkeresők

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

1 011 zenefüggő társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A zenehallgatás számos ismert jótékony hatásán túl, a párkapcsolatokban is fontos kiindulópont lehet a hasonló zenei ízlés. Ha már hiányzik egy társ az életedből, akivel elmennél egy rock koncertre vagy szívesen ismerkednél olyan egyedülállókkal, akiket elkápráztat a bakelitlemez gyűjteményed, akkor jó helyen jársz. A Randivonal profilodban beállítható címkék segítségével rengeteg zeneimádó társkeresőt tudunk neked ajánlani, így már csak a közös kedvenc zenéitek felfedezése és egymás megismerése van hátra. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg zenefüggő társkeresőinkkel.

Néhány zenefüggő társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Legújabb zenefüggő társkereső férfiak

Richárd (27)
Társkereső Budapest, XIV.
38 órája tag
zenefüggő
társasjátékozós
sorozatfüggő
Nincsen konkrét ideálom, ha valakiben valami megfog akkor megfog, ha nem akkor nem. Szeretek mély és hosszú beszélgetéseket folytatni, persze hülyülni is. Szabadidőmben ha nem \"kockulok\" vagy sorozatozom akkor szeretek sétálni,kirándulni. Étterembe járni, mozizni, billiárdozni és olvasni. Megmutatom ki vagyok, gyere ismerj meg.
Tamás (28)
Társkereső Szob
3 napja tag
zenefüggő
filmkedvelő
otthonülő
Szia! A másik felem keresem, ha ilyen létezik. Ha szereted a humorom és egyezik az értékrendünk, akkor megleszünk. 😁 Hétvégén kötelezően választható sorozatozás vagy outdoor elfoglaltságok, időjárás függően. Itt írd alá ------->
László (57)
Társkereső Ajka
4 napja tag
zenefüggő
energikus
türelmetlen
Szeretem a wellnesst, utazást, filmezést,koncerteket, mozit, színházat. Szeretem a természetet, de a "hátizsákos túrázós dolog" nem az én műfajom Utálom a horrort , mindent ami pusztításról szól. Szeretek olvasni, lazulni és akár nem csinálni semmit, csak összebújni. Szeretem a közös programokat, ami mindkettőnknek örömet okoz. Számomra fontos a zene! Szeretek a szabadban főzni. Részt veszek a házi munkákban, de nem mindenben. Nagyon szeretek adni, mert adni jó. Megoldom a problémákat. Sajnos nem elégszer jut eszembe hogy virággal kedveskedjek, inkább a tetteimmel fejezem ki a szeretetemet. Nem jó tulajdonságaim is vannak : Türelmetlen vagyok és hangosabb az átlagnál, de minden reggel ágyba viszem a kávéd. Nem emlékszem rá, hová tettem el a dolgaimat. Sokat kérdezek, ami néha már idegesítő. Nehezen viselem ha becsapnak, kihasználnak. Képes vagyok duzzogni ami másnapra elmúlik. Nálam a harag mint olyan, ismeretlen dolog. Nem szeretem a néma csendet, a telet és a sötétséget.
Attila (59)
Társkereső Jászapáti
6 napja tag
zenefüggő
laza
céltudatos
Egy magára igényes, kedves, figyelmes Maci keresi élete hátralévő idejére hű társát. Mind a hétköznapok nehézségeiben, mind a közös örömökben egyaránt. Egyedül élek. Főzök, mosok, takarítok magamra. Nem bejáró nőt keresek! A hétköznapokban élek, két lábbal a földön járva. Saját házam természetesen van, bár most romokban, mert teljes felújításon megy át, épp úgy mint én😁. Ha odáig eljut a kapcsolatunk, az életet az én otthonomban képzelem el és nem zárom ki a házasságot sem. Keresztény beállítottságú vagyok! Ha hasonló az érdeklődési köröd, az sok jó beszélgetéshez vezet. De természetesen más témakörökben is szívesen beszélgetek, ha az nem a celebek életéről kell hogy szóljon, vagy a munkahelyi pletykák, ármánykodások a téma. Nem vagyok híve a hosszú telefonos ismerkedésnek, a szinte azonnali találkozást favorizálom.

Online zenefüggő társkereső nők

Csillag (60)
Társkereső Debrecen
6 órája lépett be
zenefüggő
óvatos
állatbarát
Fiatalos, nőies,igényes, házias, őszinte, becsületes,tiszta, ápolt, megbízható, káros szenvedélyektől mentes, rend és tisztaság szerető, barátságos, rendezett hátterű, határozott, család centrikus, vidám természetű vagyok. Mivel nem vagyok előfizető, így kérnék elérhetőséget!
Judit (68)
Társkereső Budapest, X.
2 órája lépett be
zenefüggő
állatbarát
rendszerető
Korban hozzám illő társam keresem.Szeretem a természetet zenét, olvasást.Komoly kapcsolatot keresek laza kapcsolat nem érdekel. Bika jegyben születtem és nagyon igaz rám ami abban le van írva. Várom már hátha valaki végre elrabol.
Jutka (71)
Társkereső Tata
44 perce lépett be
zenefüggő
határozott
őszinte
70 elmultam, 8 éve özvegy, rossz egyedül. Keresem azt a társam akivel megszépítenénk hátra lévő éveinket.
Hajnal (60)
Társkereső Budapest, X.
1 perce lépett be
zenefüggő
empatikus
érzékeny
Autentikusan spontán és őszinte, (ikrek) mélyen érző, magasan művelt, megbízható, alternatív stílusú ember vagyok. Televízió mentes, laza, humoros, vagány, romantikus, érzéki jelzők illenek még rám fő vonalakban, azt hiszem többek között. Az igazságot , az értékeket keresem! Az élet mély tisztelete és mély szeretete a vezérlő elveim. Igyekszem az értelem fényével megvilágított, emberhez méltó életet élni. Az élet kvantumszintű megfejtése érdekel. Hasonló gondolkodású, korban hozzám illő, férfit keresek. Tudod, amikor egymás nélkül nem igen élhet az a két ember, mert egymás cinkosai, szövetségesei, társai az úton. (Jin+Jang) "Only lovers left alive." (Jim Jarmusch) Tudom, hogy gyarló, tökéletlen emberi lény vagyok. Bukdácsolok az úton, hibázok, tele vagyok kétséggel és szorongással. De tudom azt is, hogy alapvetően jó és értékes ember vagyok. Aki megérdemli a szeretetet és a tiszteletet. ÉRINTÉS PARADOXON "Két ember egy pontban összeér. Ez a pont most már közös, itt találkoznak. Megérintődnek. Megérintve lenni annyi, mint valami kivételesen érzékeny, intim, mély állapotba kerülni. Ebben a pillanatban valami igazán fontos, valami lényegi történik. Belül valami megmozdul, megváltozik. Az ember életében ekkor új időszámítás kezdődik. Aki érintett, az már nem objektív. Inkább őszinte. És sérülékeny. Az érintés átjárja, megragadja az ember lényét, lényegét, és szelíden vagy erőteljesen, de átveszi az irányítást. Végre. Ezért nagy a felelőssége annak, aki megérint valakit, legyen az testi, érzelmi, művészi vagy szellemi érintés. Ami megérinthet: egy kéz, egy zene, egy film, egy könyv, egy eszme, a természet látványa, egy szó, egy mosoly vagy tekintet…" Goda Gábor

Online zenefüggő társkereső férfiak

Richárd (31)
Társkereső Balotaszállás
1 órája lépett be
zenefüggő
segítőkész
tervező
Pár szó rólam: 31 éves átlagosnak mondható srác vagyok, egyedül élek a családi házban. Szabadidőmben bekuckózom a számítógép elé. Hobbijaim:informatika, zene, régebben úsztam is, de idő hiányában abbamaradt. 2008 óta rendezvény szervezéssel foglalkozom, nyaranta pedig az egyik közeli klubban szoktam néha fellépni mint Dj. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj itt, vagy instagramon *moderálva*
Gábor (40)
Társkereső Budapest, XIII.
21 perce lépett be
zenefüggő
csendszerető
magabiztos
Komoly kapcsolat érdekel. Elég komplex személyiségem van ahhoz, hogy ne akarjak írni semmit bemutatkozás gyanánt, de itt van néhány dolog, amiket szeretek: jókat beszélgetni, utazni, főzni, enni, társasozni, új dolgokat kipróbálni, wellnessezni, játszani, edzeni, filmet nézni, zenét hallgatni, kocsikázni. Akit keresek: határozott, őszinte aki szereti magát és vannak céljai az életben, valamint azért keres társat, hogy megossza vele az életörömét és mellette kiteljesedjen.
Zoltán (50)
Társkereső Réde
5 órája lépett be
zenefüggő
határozott
jóindulatú
Zoltán vagyok, 50 éves, lakhelyem Réde. Egyetemet végeztem,vállalkozó vagyok.Az aktív sportolás után edzőként dolgoztam.Vőfélyként bejártam az országot Hobbim a foci,zenélés ,vőfélykedés és a borászat.
Bence (20)
Társkereső Szajol
6 perce lépett be
zenefüggő
pozitív
segítőkész
olyan párt keresek akivel a szeretet viszonzásra kerül, ígérem ha engem választasz, nem fogsz bennem csalódni, nem az a tipikus vagyok

Diplomás zenefüggő társkereső nők

Zsuzsanna (48)
Társkereső Budapest, III.
Főiskolát végzett
zenefüggő
pozitív
romantikus
Aktív és vidám napjaimban osztoznék a nevetésen, egy falat kóstolásán, az élet örömein, a szép pillanatokon, a kevésbé szép perceken, a naplemente búcsújában :) Nem minden üzenetre tudok válaszolni sajnos. Fotó nélküli profilról ne is írjatok.
Virág (48)
Társkereső Siófok
Egyetemi diplomás (Oktatás)
zenefüggő
balatonimádó
pozitív
Virág vagyok, 48 éves 4 gyermekes édesanya, főállású középiskolai tanár.
Klára (53)
Társkereső Románia
Egyetemet végzett
zenefüggő
rendszerető
becsületes
Kolozsvár környékéről, Kalotaszegről köszöntelek! :) Hangzatos nagy szavak helyett inkább a beszédes tettek híve vagyok. Mégis, most kulcsszavakban magamról s mintegy jellemzés gyanánt: nő, édesanya, lelkipásztor... ... kreativ, szeretetteljes, megbízható, segítőkész, derűs, mosolygós, kiegyensúlyozott, keresztyén értékrendű... ....református, egyházi alkalmazott -"juhterelő" Juhász, akinek fontos a zsibongás és az áldott csend is , úgy, mint a zene, fotózás, verselés, természet, kertészkedés, biciklizés ...alkotás...minőségi idő és kapcsolatok ápolása. Az őszinteség és bizalom elengedhetetlen számomra, alappillérei ezek egy kölcsönösségen egybefonódó szép kapcsolatnak. Életem tartozékai a könyveim , virágaim , szoknyáim és a biciklim. Eredményes ittlétet kívánok mindenkinek! :) Klára
Edit (55)
Társkereső Budapest, IV.
Főiskolát végzett
zenefüggő
társasjátékozós
színházkedvelő
Barátok szerint: Egy vörös démon🙂 Igazi érett nő, nem 20 éves csitri. Az elmúlt évek minden jó és rossz tapasztalatával. Házasság, válás, gyerekek felnőttek... Telt keblek, izzó szenvedély ígérete mellett érző szívű, romantikus, mégis két lábbal jár a földön. Mit szeretne? Adni és kapni! Közös élményeket szerezni: utazni, wellnessezni, sütni-főzni, színházba menni...vagy csak egymás kezét fogva tv-t nézni... Társat keres, nemcsak szeretőt! Egyszerre lehet vadmacska és doromboló cica, attól függ, Te mit hozol ki belőle?

Keresztény zenefüggő társkereső nők

Orsi (37)
Társkereső Budapest, X.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
zenefüggő
humoros
álomszuszék
Orsi vagyok és fogtechnikusként dolgozom Budapesten. Értem a humort(főleg a szarkasztikusat, amit én is gyakran alkalmazok :D) ,értékelem az intelligenciát, az őszinte kommunikációt, a megbízhatóságot. Imádom a zenét, a filmeket, találkozni a barátaimmal. Főzni is szeretnék, ha végre lenne kinek. :-D Ha megszeretek valakit, akár a világ végére is elmennék vele (előtte persze megbeszélnénk a részleteket :-D). Nyitott vagyok a másik világára, amennyiben ő is az enyémre. Elmennék akár focimeccsre vagy horgászni is veled, ha te is velem egy koncertre. Szeretek énekelni,annak a lenyomatait találod a képeim közt. Sajnos abban épp nem vagyok aktív. Komoly kapcsolatot keresek. :)
Krisztina (52)
Társkereső Nézsa
vallása: római katolikus (alkalmanként)
zenefüggő
óvatos
türelmes
Szia, Krisztina vagyok. Vidám ,élet szerető természetbarát vidéki lány szeretek sütni főzni kertészkedni
Marianna (58)
Társkereső Szikszó
hivő: római katolikus (alkalmanként)
zenefüggő
divatos
segítőkész
Szia! Marianna vagyok, 168 cm magas, átlagos testalkatú. Egyedül élek. Nincs gyermekem. Nem dohányzok, nem kávézok, alkoholt alkalmanként sem fogyasztok. Szeretek mozogni, jóga, aerobic, séta stb. Imádok táncolni, sütni, főzni, kertészkedni. Egyszerű nő vagyok, nem szeretem a bonyolult és kirívó dolgokat. Én még az a "régimódi", gondoskodó és anyáskodó nő vagyok, aki ha elalszol a kanapén betakar! Nem vagyok előfizető még csak pár napja vagyok itt. Ha írsz, kérlek küldj magadról fotót, és email címet mert másképp nem tudok válaszolni! Köszönöm!
Saci (20)
Társkereső Budapest, III.
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
zenefüggő
túrázós
filmkedvelő
Egy imádság Istenhez mindennél többet ér.

Keresztény zenefüggő társkereső férfiak

István (67)
Társkereső Budapest, II.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
zenefüggő
filmkedvelő
nyugodt
Tiszteletem a Hölgyeknek! István vagyok, Vállalkozóként dolgozom. Budán élek. Szeretek kirándulni, utazni, Belföldön, Külföldön egyaránt felfedezni a természet szépségeit, és az emberek alkotta értékeket. Bár némileg tudok főzni, előszeretettel járok étterembe, ahová egy kedves Hölgyet is szívesen meghívok, akár többször is. Moziba is járok, ha értékes filmet vetítenek. Bár a Jégvarázs \"korszakából\" sem lehet kinőni, ez nem a megélt éveink számától függ. Persze sokkal jobb tévézni, Moziba, vagy Színházba menni egy kedves, vonzó Hölgy társaságában. Nem tagadtam le az élet éveim számából, a fényképeim bő egy éve, és idén nyáron készültek.
Peti (55)
Társkereső Budapest, IV.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
zenefüggő
svájcióra
balatonimádó
Peti vagyok, Vállalkozó. Mások által kedvesnek, intelligensnek, figyelmesnek, megbízhatónak mondható. Azt mondják rólam: vonzó férfi vagyok. Romantikus is. Szeretem a munkámat, igyekszem mindig maximumon teljesíteni. Szeretek kirándulni, vagy moziba járni. Érdekelnek az autók, jómagam is sokat vezetek, de nem áll távol tőlem a motorkerékpár kiállítások látogatása sem.
Béci (63)
Társkereső Budapest, XIV.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
zenefüggő
filmkedvelő
éjszakai bagoly
Magamról röviden. Debrecenben születtem. Zuglóban élek. Alkalmazott vagyok. Szeretem a Dunát, a Balatont. A Margit-szigetet. Jó lenne egy tartós kapcsolat egy kifejezetten szép Hölggyel. Sosem voltam nős, nincs Gyermekem. Egyedül élek a zuglói kis lakásomban. Béci voltam, Zuglóból.
Mihály (21)
Társkereső Vésztő
hite: református (nem gyakorlom)
zenefüggő
spórolós
érdeklődő
akit valójában keresek a másik felem.Komoly kapcsolatban gondolkozom . Hiszen már a lelkem egy hasonló emberre vágyik mint amilyen én vagyok csak hölgybe, ha ezt elolvastad akkor köszönöm hogy nem csak elsiklottál a bemutatkozomón. Ha viszont felkeltettem az érdeklődésed dobj egy szívet.

30-as zenefüggő társkereső férfiak

Zoltán (34)
Társkereső Hajdúszoboszló
zenefüggő
becsületes
empatikus
Sziasztok Zoli vagyok 34 éves srác, ismerkedni szeretnék
Richárd (31)
Társkereső Balotaszállás
zenefüggő
filmkedvelő
laza
31 éves falusi srác vagyok,eddig egy kapcsolatom volt,ami a másik fél viselkedése miatt nem volt hosszú életű,2 hónapig tartott. Társasági ember vagyok,komoly kapcsolatot keresek akár hosszabb távra is.Szabadidőmben zenéléssel foglalkozom,biciklizek (régen úsztam is,de idő hiányában az háttérbe szorult,elvétve járok)Imádok bütykölgetni,de nem vagyok egy ezermester.Informatikai beállítottságú vagyok,ezért szeretek minél többet számítógép közelben lenni,jogosítványom/autóm nincs,de folyamatban van,jelenleg álláskereső vagyok. Ha felkeltettem az érdeklődésed,írj rám,és amint tudok válaszolni fogok. Instagram: *moderálva* *moderálva*
Ádám (34)
Társkereső Szlovákia
zenefüggő
nagydumás
érdeklődő
Sziasztok, komoly kapcsolat érdekel,lehetőleg győr környékéről,kommunikatív,életvidám csajok előnyben.
Krisz (37)
Társkereső Budapest, XVI.
zenefüggő
állatbarát
nagyvilági
Őszinte, szeretetteljes, komoly kapcsolatra vágyom, mint ahogy Te is remélhetőleg :) Multinacionális családban nőttem fel, több országban dolgoztam, most a 30 éves családi céget vettem át 10+ munkatárssal. Szeretem a hobbiautóm, a boxer kutyusom, szép helyen élek, szívesen lövök spontán olcsó repjegyeket, már csak egy társra vágyom, akivel megoszthatnám életem. :)

Középkorú zenefüggő társkereső nők

Barbara (48)
Társkereső Bodajk
zenefüggő
spontán
őszinte
Mit is írhatnék magamról? Szeretek kirándulni, szeretem a vízpartot. Órákig képes vagyok csodálni a vizet. Keresem azt a férfit, aki végre értékeli azt az önzetlen szeretetet és kedvességet, ami a legfőbb jellemzője a belső tulajdonságaimnak, aki túllát a külsőmön és hajlandó megismerni igazán. Szeretek élni, nevetni, értékelem az élet apró örömeit amit kapok tőle. Pozitív gondolkodású vagyok, mindig mindenben meglátom a jót☺️ Szeretem az állatokat, kutyáim is vannak.☺️ Van két gyermekem, de már nem szeretnék többet. Szeretem kimutatni és kimondani az érzéseimet, a kommunikáció számomra nagyon fontos. Szeretném végre már csak élni az életet és ezt valakivel aki arra érdemes megosztani ☺️ Nem vagyok előfizető így nemtudok írni, de ha küldesz egy elérhetőséget, akkor feltudjuk venni a kapcsolatot.☺️
Csilla (46)
Társkereső Hódmezővásárhely
zenefüggő
szeleburdi
őszinte
Ha a férfi tud táncolni, akkor a pár is tud táncolni. Ezt a Férfit keresem, aki erősen fogja a kezem és áttáncol velem az élet forgatagában.
Kriszti (40)
Társkereső Budapest, II.
zenefüggő
természetbarát
szeleburdi
Mi az élet értelme? Az hogy szeressünk...és szeretve legyünk... Spiritualisan gondolkodom... Nincsenek véletlenek..
Nara (42)
Társkereső Gödöllő
zenefüggő
táncoslábú
állatbarát
Azt mondják aki nem keres, nem is talál és aki nem kockáztat, nem is nyer. Ezért vagyok itt, mert egy igazi nő kell az oldalamra, hogy az életem boldogabb legyen. 42 éves nő vagyok és társra vágyom. Elegem van az egy éjszakás kalandokból. Itt az ideje az igazinak! Tudnál szeretni egy pozitív gondolkodású, 170 cm magas nőt? Ez vagyok én!

Középkorú zenefüggő társkereső férfiak

Gábor (41)
Társkereső Budapest, XV.
zenefüggő
rendetlen
nyughatatlan
Apu egy elcsatangolt gondolata, és anyu fájdalmas nemstruációja vagyok.
Szilveszter (46)
Társkereső Isaszeg
zenefüggő
szerény
érdeklődő
Szilveszter vagyok, aktivan sportolok kerékpározom és karatézom, kamasz lányommal élek.Pozitiv őszinte humoros hűséges odadaó embernek ismernek. Nem nagyon ismerem a társkeresők világát, Gondoltam teszek egy próbát. Ha többet szeretnél megtudni rólam akkor beszélgetnünk kell ;)
István (47)
Társkereső Szeged
zenefüggő
romantikus
rendszerető
Isti a becenevem,Dorozsmán élek, a többit személyesen megbeszéljük,ha írsz,bejönnék neked. Elxőre egy kv=süti valahol? Nem fizettem még elő,egyenlőre nézelődöm. Ha tudsz,írj. *moderálva*
Attila (41)
Társkereső Budapest, XIII.
zenefüggő
hobbifutó
éjszakai bagoly
Üdvözöllek az adatlapomon, örülök, hogy ide kattintottál! :) Röviden magamról: \"vidéken\" születtem és nevelkedtem, a fővároshoz csak a munkám köt. A többséghez hasonlóan az időm jelentős részét a munka tölti ki. Szabadidőmben próbálok időt szánni a testedzésre. Jó idő esetén a futópályán rovom a köröket (tudom közhely, de tényleg szeretek futni), ellenkező esetben marad az edzőterem. Inkább választok egy jó könyvet a a televízió rovására, de nem zárkázom el egy - egy jó filmtől vagy sorozattól sem. Ja, igen, a labdarúgást is szeretem. :) A fotó gént sajnos nem én örököltem a családban, de így talán nem ér kellemetlen meglepetés egy személyes találkozás alkalmával. :) Általában elég jó beszélgetőpartnernek tartanak, bízom benne, hogy nem puszta udvariasságból. Köszönöm, hogy végig olvastad és szívből kívánom, hogy találjon Rád a boldogság mielőbb! Attila

50 év feletti zenefüggő társkereső férfiak

László (65)
Társkereső Budapest, XXI.
zenefüggő
kertészkedő
társasjátékozós
Anyukám öt éve stroke-ot kapott, állandó felügyeletre szorul, vele élek. A családom összetartó, segítenek. Kertészként dolgoztam a nyugdíjazásom előtt, mindig énekelek, amerre járok és néptáncot tanultam - hirtelen felindulásból - ötven éves korom után. (Tehát rendesen már sosem fogok megtanulni, de legalább nem akadnak össze a lábaim.... )
Peter (64)
Társkereső Ausztria
zenefüggő
sportos
szerény
Fontos,hogy a ferfi intelligens.Bizonyos helhyzetben visszanez,van vki hatul,aki tamaszt,segit.? Akkor eszreveszi,hogy van.Harcol erte,megbecsüli,egyranguva teszi.Csinal utat neki. Ez a szerelem.Es kezet fogjuk.Szigligeten is elek.
János (87)
Társkereső Budapest, XI.
zenefüggő
színházkedvelő
jóindulatú
Röviden: A komolyzenét kedvelem, professzionálisan műveltem. Részben nyugdíjas vagyok. Másfél év óta özvegy.
Gyuri (64)
Társkereső Szolnok
zenefüggő
spórolós
becsületes
Monogám típusú vagyok. Szeretek táncolni, szórakozni, utazni, főzni, vendégeket várni, barkácsolni. Nem érzem magam idősnek. Mozgékony vagyok, szeretek sportolni, sportot nézni is. Szívemben még mindig fiatal vagyok. Sok minden érdekel. Max 65 éves, max 168 cm, hosszú hajú, csinos, szép párom keresem. Ne dohányozz. Legyél hűséges. Írj bátran, ha úgy érzed, összeillünk.

Néhány zenefüggő társkereső bemutatkozása

  • Ferenc (43), Győr Sziasztok Feri vagyok
  • Rózsa (70), Debrecen Kedvenc hobbim a tánc, imádom a jó zenét, fülbemászó dallamokat, e kettő mindig megnyugtat. Átlagon felüli intelligenciával rendelkezem, ezt várom el a partnertől is. Gyengeségem, nehezem viselem a magányt, a párom 1 éve távozott közülünk. Higiénia, precizitás elsődlegesen fontos az életemben, jó humorral rendelkezem, alapvetően vidám természettel vagyok megáldva. Végtelenül családcentrikus vagyok. Másokban is hasonló dolgokat értékelek. Amit mások értékelnek bennem, az az önzetlen segítő készségem, vidámságom, őszinteségem és az ételek készítésében való jártasságom. Az ideális társ számomra: husis legyen, ne dohányozzon, igényes legyen önmagára, ruházatára, családszerető legyen. Egy kapcsolatban számomra nagyon fontos az őszinteség, tisztelet, később szerelem, szex. Nevetni bármin tudok, amit az élet poénként kínál fel. Büszke vagyok a lányomra és az unokámra. Csodálatos emberek. A magánytól félek. Álomnyaralás: bárhol, bármikor, ha a társaság jó, szeretet van. Lehet az egy erdei kis kunyhó patakkal, vagy a Balaton. Nincsenek Bahamás álmaim. Pénz annyira fontos, hogy kényelmesen, szórakozást megengedve megélhessünk belőle. A siker ebben a korban már nem fontos. 1 héten kétszer tánccal kapcsolódom ki edzésként egy tánccsoportban. Egészség-egészség-szerelem-család-barátok.
  • István (46), Tóalmás Szeretnék ismerkedni , beszélgetni ..A többi majd alakul..(Lányok ha nem vagyok szimpi... legalább egy nem választ szeretnék kapni.. köszönöm)
  • Sanyi (54), Alsónána Szia !! Mindannyian ugyan azt szeretnénk ...megtalálni a megfelelőt -boldognak lenni ! Én egy fiatalos ,rugalmas ,nyitott és modernebb gondolkodású független ,önálló pasi vagyok! Sokoldalú ,kreatív ,olyan aki egyedül is boldogul ..a hétköznapi életben .Lehet ,hogy ez nem az az élet ahol megtalálom a nagy ŐT ,de reménykedem még benne .A párkapcsolati múltam mind tapasztalatként szolgál ,az ember élete végéig tanul ...Igyekszem minél tisztább népet adni magamról -hogy megismerhess ...a többi már kettönkön múlik ---
  • Zita (34), Budapest, XXII. Zita vagyok, 34 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
A zenehallgatás számos ismert jótékony hatásán túl, a párkapcsolatokban is fontos kiindulópont lehet a hasonló zenei ízlés. Ha már hiányzik egy társ az életedből, akivel elmennél egy rock koncertre vagy szívesen ismerkednél olyan egyedülállókkal, akiket elkápráztat a bakelitlemez gyűjteményed, akkor jó helyen jársz. A Randivonal profilodban beállítható címkék segítségével rengeteg zeneimádó társkeresőt tudunk neked ajánlani, így már csak a közös kedvenc zenéitek felfedezése és egymás megismerése van hátra. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg zenefüggő társkeresőinkkel.

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]