Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Kaposvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb kaposvári férfi társkeresők

Zénó (60)
Társkereső Kaposvár
6 napja tag
Kézcsók a hölgyeknek rádtok bízom a döntést ,hogy mennyire vagyunk jók és rosszak .Szimpátia esetén úgyis jelzel ,aztán alakulhat ha kölcsönös !
Tamás (35)
Társkereső Kaposvár
6 napja tag
Tamás vagyok 35 éves. Társam keresem Kaposvár környékéről. Tudom, hogy itt a helye az önfényezésnek, de véleményem szerint messziről jött ember azt mond, amit akar. Ennek ellenére azért írok pár sort, hogy legyen mivel elindulni hátha ... Jelenleg informatikusként dolgozom Kaposváron, szabad időmben pedig sok mindennel foglalkozom. Érdekelnek, az építőipari munkák melyeket mellékesen csinálok is. Így sikerült a házamat is felépíteni. Igyekszem rendszeresen sportolni (Futás, Saját testsúlyos erőnlét, íjászat, vívás). Foglalkoztat a középkori hagyományőrzés, kézművesség, bár ezekre egyre kevesebb idő jut. Szeretek olvasni, Stephen King, Frank Herbert, J. R.R. Tolkien ... Zenében pedig a főleg a rock áll közel hozzám, bár szinte mindent meghallgatok.
Zoli (30)
Társkereső Kaposvár
7 napja tag
sziasztok egy atlagos srac vagyok, sportos alkat, 170 cm magas 60 kg. ha tobbet szeretnél meg tudni irj nyugodtan. :)
Zoltán (45)
Társkereső Kaposvár
7 napja tag
Zoltán vagyok, 45 éves, lakhelyem Kaposvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Nem vagyok előfizető!

Keresztény kaposvári társkereső nők

Erika (60)
Társkereső Kaposvár
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Megismerkednék olyan férfivel, aki káros szenvedélyektől mentes, ápolt, kedves, jó humorú,barkácsolni,kirándulni szeret. Egyedül élek, két felnőtt gyermekem van és két unokám, akik számomra a legfontosabbak. Aktív dolgozó nő vagyok, de sokszor magányos. Hiányzik az a társ, aki magányomból kimozdít, akivel jókat tudok beszélgetni, nyított a világ dolgaira. *moderálva* írt levelekre válaszolok.E--moderálva*
Eva (46)
Társkereső Kaposvár
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Magyar társam keresem Kaposvár vagy Pécs környékéről, de igazán kis hazánk bármely részén is élhetsz ha összeillünk és működünk. Kaliforniában élek, hosszú idő után szeretnék végre hazaköltözni, igy jelenleg egyre több időt töltök otthon. Optimista, pozitiv nő vagyok, tele élettel és energiával, imádok nevetni és a legtöbbet kihozni az életből. Azt vallom hogy az élet túl rövid ahhoz hogy elvesztegessük. Egy magabiztos, egzisztenciával rendelkező férfit keresek. Szenvedélyes, ambiciózus es energetikus vagyok. 21 éve élek a tengerentúlon, saját magánpraxisban állatorvosként dolgozom (főleg lovakkal). Hiányzik Magyarország, most egyre több időt töltök otthon, 3-4 havonta közel egy-egy hónapot. 2021. November 13 és December 5 között elérhető leszek Kaposváron, ha érdekellek és szeretnél egy esélyt adni arra hogy személyesen találkozzunk és megismerjük egymást, kérlek irj.
Miranda (35)
Társkereső Kaposvár
vallása: evangélikus (a magam módján gyakorlom)
Erikának hívnak, igaz őszinte társat keresem aki kedves,őszinte. Ha megtetszett a profilom, vedd fel velem a kapcsolatot! Magamról még annyit hogy nem dohányzom, nem isszom alkoholt. Kedves és őszinte nő vagyok, Szeretem halgatni az angol és ,latín nyelvű dalokat,.szeretek olvasni,nem vagyok séfek séfje egy Szóval nem mester szakács de tudok főzni. Szeretek sétálni, meg ha úgy adódik kirándulni. 🥰❤🥰❤Elérhető vagyok whatsapp messengeren.
Ági (54)
Társkereső Kaposvár
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Nem keresek kalandot. Nem vagyok előfizető, de, ha Te az lennél és írsz felém, kérlek @ címet is adj meg, mert itt válasz levelet nem tudok írni. Köszönöm.

50 év feletti kaposvári társkereső férfiak

Janó (61)
Társkereső Kaposvár
Tisztelt Olvasó !       A Mottóm,  - Megszólítani, Bemutatkozni, Találkozni, s eldől a továbbiak.  Az egyedüllétem szeretném átalakítani, egy harmonikus - szeretetteljes, tartalmas - értelmes,  megbecsült, párkapcsolatra, a Társammal, Kedvesemmel, Párommal, s ezért töltöm, pár hete időm itt,  a sok lehetőségeket ajánló - nyújtó,  nagyszerű Oldalon.   Magamról,       A Célom itt, - a jövendöbeli, Kedvesem, a Párom, a Társam, keresése, ( megtalálása ) emiatt töltöm időm itt. Mindent Szeretek, ami Boldogságot - Örömet ad Testnek - Léleknek - Szellemnek.        Pozitív gondolkodású, klasszikus értékrendű, érzelmi beállítottságú, méltóságteljes viselkedésü, családi házas ingatlanon háztartásvezető,  aktív, mozgalmas életü, kommunikatív, nemdohányzó, elvált, ( ezermester,  gépész ), rendezett ( minden téren ), egyedül élő, sportos, fiatalos megjelenésű, Férfi  a főbb jellemzőim.        Rendezett Életvitelű Hölgy ismeretségét keresem. "Szabadidő eltöltéshez", közös programokhoz,  harmonikus együttlétekhez, beszélgetésekhez,  ( természet, kirándulás, kulturális program,  bringa, motorozás, fürdő, ( wellness) bográcsozás, Balcsi, Tenger, holdfény, kandalló, gyertya láng, összebújás, stb. )         Nem Vagyok " földhözragadt ", szívesen költöznék, ha közös egzisztenciát tudunk kialakítani. Több infót  is szívesen írok, ha igényled, s kölcsönösen kapok Én is  Tőled. - nem levelezőtársat keresek, a Személyes találkozás az elsődleges, s eldől a folytatás. - ha Oldalam szimpatikus,  jelezd, légy szíves, ( jelölj Kedvel nek, ) s írok elérhetőségem,          Köszönöm,    - hogy volt türelmed végigolvasni.                           . boldog vidám napot ! .
Zénó (60)
Társkereső Kaposvár
Sziasztok ,most 2021 január 2 ,van és boldog új évet kívánok ! Olyan vagyok mint a képeken ,ha kérdezni szeretnél tedd meg ,arra kérlek csak ,hogy képed legyen ,mert fantommal nem akarok beszélni ,Nincs előfizetésem ,így írjál elérhetőséget ,ha szimpatikusnak talállak megkereslek ,,addig is üdv Zénó !
tomi (63)
Társkereső Kaposvár
Tomi vagyok, épp elmúltam 60 éves. tudom, válogatsz...Én is... Öregnek túlontúl fiatalos vagyok - fiatalnak kicsit - túlkoros. Ha csak unalomból kattintottál rám – már el se olvasd levelem. Ha még nem zártad le a múltad – ahhoz nem én kellek. Ha csak játszadozni szórakozni szeretnél ahhoz sem én vagyok a megfelelő. Ha nem tudsz nem akarsz a magáért kapcsolatért sok mindent megtenni akkor törölj mindenhonnan. Mert csak őszintén becsületesen mindent! Tehát Keresem IGAZ, ŐSZINTE, SZERETETRE VÁGYÓ, AZT ELFOGADÓ, SZERETETET ADÓ, FÜGGETLEN SZÍVŰ, A MÚLTJÁT MÁR LEZÁRT TISZTA LELKŰ, BECSÜLETES ELŐRE TEKINTŐ, SZERELMESKEDÉSRE, IS, MÉG VÁGYÓ, PÁROM, TÁRSAM HA LEHET – MOST MÁR Urbán EGY ÉLETRE. Világos ingben kék nyakkendőben ( elegem volt a csalódásokból, a hazugságokból a keresgélésből…) Lehet, hogy neked – is ? Legalább is remélem. Ami nem jelenti az azonnali összeköltözést – de valami lelki – szívbéli érzéki kötöttséget mégiscsak ad – míg minden kialakul – erre – vagy – arra.. ÉS TUDOD – HOGY Ő VAN NEKED ÉS LÉTEZIK ÉS EZÁLTAL TE IS ÚGY ÉLSZ. ÚGY CSELEKSZEL HOGY BOLDOG ÉS BÜSZKE LEHESS A MÁSIKRA. MÁSIKKAL. És várom is! Persze ezt én is adom. Tamás Keress - mert nem itt nem írok vissza..
Laci (59)
Társkereső Kaposvár
Kedves Hölgyeim! Partnert keresek, de látva az oldal fenntartójának anyagiasságát, megpróbálom kis rejtvénybe tenni azt, amit tiltanak: Először is, volt régen egy TVtorna című műsor. Ha leveszed a TV előtétet és a szex szócskát illeszted eléje, megkapod az első tagot. Ez után illeszd a kunkori betűt. Hogy ezzel a címmel hová küld a levelet? Van Amerikában egy szobor, kezében a fáklyával. Amit az szimbolizál, az a cím vége, az országunk jelével. Remélem érthető, és a szemfüles adminisztrátor sem szúrja egyhamar ki. Nem az adott összeg irritál amit kérnek, hanem maga az eljárás, ahogy a pénzt szeretnék az ismerkedni vágyókról leszedni. Kérek mindenkit, aki kapcsolatot szeretne velem, a fentieket olvasva ne kedvencnek jelöljön, mert én nem tudok Neki írni! Viszont jelölés helyett BÁRKI tud számomra közvetlen levelet írni, mely alapján már folytathatjuk az ismerkedést. Várom leveled, pusz: Laci.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Vilmos (47), Szlovákia Sziasztok! Csendes, komoly, ugyanakkor vidám, megbízható embernek mondanám magam, keresztény-konzervatív értékrenddel, és jobboldali világlátással. Társat keresek egy egész életre. Valakit, akivel hasonló az értékrendünk, akinek az életében szintén fontos a hit. Aki nem telefon, internet és facebook függő. Valakit, akinek szebbé és boldogabbá tehetem az életét, és ő is az enyémet, akivel családot tudnék alapítani. Tudom, hogy Isten segítségével megtalálom azt, akit ő szánt nekem!
  • Melinda (45), Baja Sziasztok! Pozitív életvidám optimista nő keresi párját :)
  • Laci (48), Budapest, XIII. Két szív egy dobbanás A számomra ideális nőt keresem aki olyan mint én hiszen nem is szabad, meg nem is lehet megváltoztatni senkit. Joggal merülhet fel a kérdés hogy akkor én milyen is vagyok? 🙂 Szeretek tartozni valakihez és nagyon tudok szeretni. Úgy gondolom elég kommunikatív és őszinte vagyok. Nem mindenben egyezik a véleményem másokkal de mindig nyitottan állok a kérdéshez és értékelem ha meg tudjuk beszélni. Imádom a közös programokat, legyen az egy koncert, séta, utazás vagy csak egy otthonülős, főzős, filmnézős meghitt este...🙂 Fontos nekem a testi lelki összhang és kapocs. Ha te kedves hölgy elolvastad ezt a pár sort és magadra ismersz és valóban nyitott vagy egy új életre, akkor szívesen beszélgetnék veled hogy jobban megismerjük egymást.😊😉 Még nincs előfizetésem és kiderült, hogy kölcsönös kedvelést követően sem tudok levelet írni pedig az lenne a cél az ismerkedés végett! 😊 Ezért tudom, hogy furcsa kérés egy férfitól de kérlek küldj e-mail címet. (Korábban már voltam itt prémium tagként és akkor nem érte meg így még hezitálok ez ügyben 🙂 )
  • Miklós (42), Budapest, XI. Szia! Nézz a szemembe és ha látsz valamit...
  • Melinda (42), Vecsés Sziasztok! Ismerkedem, beszélgetek. A végső \"állomás\" cél egy tartós, boldog kapcsolat lenne. Tudom, hogy ez idővel alakulhat csak ki. Olyas valakit keresek, akivel jó együtt lenni, közös programok, séta, bármi.

Társkeresés Kaposváron

Keresve sem találhatnánk még egy olyan romantikus magyar várost, mint Kaposvár. A virágok és a szökőkutak városának szinte minden egyes négyzetmétere megfelelő hely az első randevúra, de ha valaki a zöldbe vágyik, annak is tartogat élményeket Somogy megye központja.

Kaposváron az emberek csodálatos szimbiózisban élnek a természettel. Bármerre nézünk, a város szépen gondozott közterein tavasztól őszig csak zöldellő fákat és élénk színekben pompázó virágágyásokat látni, ezt a látványt és hangulatot csak fokozza a város rengeteg csobogó, csörgedező szökőkútja. Egy kellemes séta a parkban tehát már önmagában is szép élmény lehet első randevúra, pláne he egybekötitek egy finom vacsorával vagy egy kávéval.

A város főterén található Kapos Hotel alsó szintjén található Kapos Kávézóban olyan kávékülönlegességek kóstolhatók meg, mint a Café Borgia, vagy a Kapos Café, ha pedig sütiznétek, ne hagyjátok ki a mennyei Mascarpone meglepetést!

Ha egy kicsivel eldugottabb helyre szeretnétek beülni, sétáljatok el a Fő utcán található Stühmer Kávézóhoz, ahova belépve úgy érezhetitek, hogy száz évet visszarepültetek az időben. A hangulatos falfestéstől a stukkókig minden csodálatos összhangban van, ebben a romantikus környezetben pedig kizárt, hogy épp ti ne hangolódjatok egymásra.

A Royal Éterem kávézója, modernebb, de mégis romantikus hangulatú, itt a karibitől az ír kávéig mindent megkóstolhattok. Hűvösebb időben mindenképp próbáljátok ki az aszalt gyümölcsös kávékülönlegességüket, ami majdnem olyan édes, mint amilyen az első csókotok lesz.

Kávé helyett inkább ennétek valamit? Ugorjatok be a Corner étterembe, és kóstoljátok meg ínycsiklandó kétszemélyes táljaik egyikét. Azoknak, akik egy kicsit különlegesebb ízekre vágynak, ott a Gecco Étterem, ami Közép- és Dél-Amerika ízeit hozza el.

Ha inkább a szabadba vágytok, sétáljatok egy nagyot a Városligeti tó körül, vagy minigolfozzatok egy jót, és hagyjátok, hogy előbújjon a bennetek élő gyermek.

Ha első randi, akkor nem maradhat ki a Deseda sem, ami egy hatalmas, mesterséges tó a város mellett. Biciklizzetek ki a tóhoz, ahol aztán strandolhattok, sőt ha a partnered is szereti, akár pecázhattok is – szerintünk ez is tud romantikus lenni! A strandtól feljebb bérelhettek egy csónakot, amivel aztán bejárhatjátok a tó buja növényzettel körülölelt, még kiépítetlen részeit is. A tó mellett kis büfék sorakoznak, ahol palacsintázhattok, vagy jégkrémezhettek egyet.

Érdemes ellátogatni az Árpád vezér meghalt gyermekeiről elnevezett Négytestvér-forráshoz is, ami mára igazi zarándokhellyé vált. A finom, hidegvizű forrás a Gyertyányosi erdőben található, az odavezető út nagyon szép, de arra ne számítsatok, hogy kettesben lesztek, mert nagyon sokan járnak fel a forráshoz.

Ha már erdő, akkor mindenképp meg kell említenünk a Tókaji parkerdőt, ami egy ötszáz hektáron elterülő erdős-tavas tájvédelmi körzet, halastavakkal, erdei sportpályával, játszótérrel.

A Kecelhegyre felsétálva, a kettős kereszt mellől is meseszép kilátás nyílik a városra. Este érdemes felsétálni ide, mert a város távoli fényei csodálatos látványt nyújtanak. A közelben található a Cseri park, ahol rendezvényeket, koncerteket tartanak, és rendszeresen érkeznek ide cirkuszok is.

Ha kulturális kikapcsolódásra vágytok, látogassatok el a Csiky Gergely Színházba, és nézzetek meg egy romantikus darabot, hogy utána kellemes hangulatban andalogva hazakísérhesd kiszemeltedet.

Ha úgy érzed, szükséged van egy kis bátorításra, olvass el néhány, felhasználóink által beküldött sikertörténetet, vagy nevess egy jót az elcseszett randikon!

KaposvárKaposvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk