Társkereső Csikóstőttős

Legújabb csikóstőttősi női társkeresők

Anna, 18 éves
Társkereső Csikóstőttős
599 napja tag
titok. én maga vagyok a titok... egy rejtélyes ismeretlen titok mert ha nem lennék ismeretlen akkor nem lennék titok...
Timi, 18 éves
Társkereső Csikóstőttős
608 napja tag
Nehezen ismerkedek személyesen,ezért próbálkozom itt.Nehezen bizok meg másokban de ha sikerül akkor az egy erős bizalom lesz.
Kinga, 44 éves
Társkereső Csikóstőttős
986 napja tag
Szeretnék ismerkedni ,olyan emberkével,aki szeretne a két fiammal és velem beszélgetni,kirándulni,esetleg főzöcskézni,filmet nézni.Várjuk szeretettel az életünkhöz ezt az örömöt.Valaki ha esetleg szeretne és ért a méhecskékhez, nagyon jó lenne a méztermeléshez egy kedves segítőkész ember,ha érdekel,irj, beszélünk.

Legújabb csikóstőttősi férfi társkeresők

Sámuel, 30 éves
Társkereső Csikóstőttős
46 napja tag
1990-ben születtem, villanyszerelőként dolgozok. Szabadidőmben edzeni szoktam és szeretem a sorozatokat illetve a parkokat ahol vannak kacsák. Azok aranyosak, úgy mint te.
Attila, 33 éves
Társkereső Csikóstőttős
1432 napja tag
Attila vagyok, 33 éves, lakhelyem Csikóstőttős. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Renátó (22), Tatabánya Sziasztok! 21éves vagyok Szingli Szeretem a sportot
  • István (46), Németország Sziasztok! Sziasztok Jelenleg válófélben vagyok. Szeretek a természetben sátálni,olvas, főzni, masszirozni(van képesítésem)
  • Ditte (56), Budapest, VIII. Páratlan vagyok! Gyönyörű ,izgalmas és odaadó vagyok ,annak aki megérdemli. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozást részesítem előnyben. Nem vagyok előfizető, elérhetőséget kérek!
  • Zoltán (60), Szlovákia Sziasztok! Karos szokasoktol mentes anyagilag rendezett termeszetrajongo es szenvedelyes turazo valamint ketekparos eletet elo kenyerkereso ferfikent keresem hasonlo erdeklodesu Lee do partnerom. Jobb kettesben tekerni jeligevel
  • Zsuzsa (67), Hódmezővásárhely szeretnék egy kicsit boldog lenni !! 11 éve özvegy vagyok. A közelmultig az Édesanyámmal éltem, de már Ő is "elment". A fiam a barátnőjével él, igy egyedül élek. Barátot keresek, akivel főként kiránduni, trandolni, szinházba tudnék elmenni. *moderálva* Ha egymás szemébe nézünk, sok mindent el lehet dönteni !

Társkeresés Csikóstőttős-n

CsikóstőttősCsikóstőttős

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk