Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Bonyhád

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb bonyhádi női társkeresők

Klári (60)
Társkereső Bonyhád
10 napja tag
Egy átlagos nő vagyok, hétköznapi vágyakkal.
Viktória (43)
Társkereső Bonyhád
73 napja tag
Semmi más. A megérzés. Van gond? Na és? Minden úgy ragyog , ahogy engeded.
Brigi (25)
Társkereső Bonyhád
368 napja tag
Nembináris,queer. Igazából mindenféle klisét lehetne ide írni, de én nem szeretnék! Csupa szépet és jót de mindenki ezt csinálja, szóval én csak azért se szeretném! 🙂 Szétszórt vagyok, két lábon járó káosz. Sokszor vagyok késésben ezért mindenhova szaladok. Sokszor elmélyedek a gondolataimba és elfelejtek oda figyelni dolgokra. Egyszerre hatvan dologba beletudok kezdeni de ha valami kizökkent egyiket se fogom befejezni. Szeretem a saját utamat járni, de ez nem jelenti azt, hogy nem veszem figyelembe mások véleményét. Jókat nem is tudom mit tudnék mondani.. Talán, hogy végtelenül elfogadó vagyok. Legyen ennyi elég. Nyilván van ami nekem sem tetszik, de ha neked igen és ez téged boldoggá tesz akkor én is boldog vagyok! Nekem fontos mások boldogsága!
Erika (51)
Társkereső Bonyhád
1300 napja tag
Nem érdekel a kaland. Már elég régóta kinőttem belőle. Normális értékrenden alapuló komoly párkapcsolatot szeretnék találni. Megkérnék minden kedves urat ezek alapján jelöljön. Csak szexkapcsolat miatt kérem szépen ne keressen senki! Ne raboljuk egymás idejét! Előbb - utóbb úgy is kiderül a szándék komolysága. Kérek elérhetőséget, attól aki szeretne velem ismerkedni, mert nincs előfizetésem! Akit keresnék.... Családcentrikus, kedves, szeretni tudó férfi. Minimum 178 cm magas kicsit mackós kinézetű.

Diplomás bonyhádi társkereső férfiak

Tibor (48)
Társkereső Bonyhád
PhD végzettségű
Tibi vagyok nagyon aranyos srác ,szeretek természetbe járni ,szeretem az állatokat stb
Géza (41)
Társkereső Bonyhád
Főiskolát végzett
Komoly kapcsolat...?Én nem komoly kapcsolatot akarok Tudod mit szeretnék? Egyetlen dolgot boldognak lenni a másik felemmel aki nem teherként éli meg mindezt aki nem érzi rabságnak, hogy kapcsolatban van velem aki szabad lehet mellettem akivel elmehetek sétálni akivel beülhetek egy kávézóba akivel elmehetek egy moziba akivel együtt fotózunk jókat beszélgetünk iszogatunk nevetünk.Ezt úgy hogy mindkét fél megtartaná a saját életét! Nem vagyok előfizető de *moderálva*
Bali (35)
Társkereső Bonyhád
Főiskolát végzett
Azt hiszem a legnehezebb a döntést meghozni, hogy valaki regisztráljon egy ilyen oldalon. Ám míg az életben egy mellettünk elhaladó, szimpatikus emberről nem tudhatjuk, hogy van e kapcsolata, vagy nyitott lenne arra, hogy ismerkedjen velünk, ezen az oldalon ebben biztosak lehetünk.🙂 Mi van, ha az életben soha nem találkoznánk össze, csak úgy séta közben, és ha mégis, belénk nevelt gátlásaink megakadályoznák, hogy ismerkedjünk. Amit rólam érdemes tudni, szeretek kirándulni, számomra új helyeket felfedezni, szeretem a régi építményeket, legyen ez vár, kastély, vagy bármi más, a lényeg hogy legyen története, és tudjon magáról mesélni. Ezenkívül szabadidőmben szeretek futni, olvasni, vezetni, és dolgokat megszépíteni! Ez utóbbi egyben egy szakmát is takar😉 Amire én vágyom és amit szeretnék: romantikus séták kéz a kézben, gyertyafényes vacsik, összebújós filmezős esték, együtt fürdeni, együtt reggelizni, kirándulni, programokat csinálni, sokat nevetni, élvezni egymás közelségét, a létét hogy van, büszkének lenni arra hogy Ő a párom... Egymásra figyelni, egymással törődni, minél közelebb kerülni a másik lelkéhez, megismerni... Hozzá tartozni. Szép emlékeket gyűjteni, közös élményeket átélni. Számomra nem akadály a távolság sem, ha összeillünk, szívesen költözöm. 🙂

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Dóri (42), Rajka Dóri vagyok, 42 éves, lakhelyem Rajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Zoltán (44), Fityeház Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Meli (41), Balatonszárszó Szia, Meli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Alfréd (25), Szentgál Szabadidőmben főként kockulok, animét vagy sorozatot nézek.
  • Endre (51), Kiszombor Keresem a másik felem, talán itt megtalálom!

BonyhádBonyhád

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk