Társkereső Döbrököz

Legújabb döbröközi női társkeresők

Barbara, 28 éves
Társkereső Döbrököz
277 napja tag
Szia, Barbara vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Mónika, 27 éves
Társkereső Döbrököz
389 napja tag
Szia, Mónika vagyok, ha nem válaszolok nem azért mert nem akarok, hanem mert nem tudok mivel nem vagyok előfizető! A fbon megtalálsz ezzel a profil képpel. Ha komolyan meg ismernél jelölj 😊
Magdi, 51 éves
Társkereső Döbrököz
771 napja tag
Sziasztok! Párkapcsolat(nem pedig pár kapcsolat) reményében regisztráltam. Két gyermekem van, de már felnőttek. Hiszem, hogy még lehetek én is boldog!Még hiszek a mesékben! Vágyom a szerelemre, szeretésre, és hogy viszont szerethessek.Aki csak sexpartnert keres, ne is írjon. rám!Nem kalandozok! Nem vagyok előfizető... Hmm🤔 Ezért nem mindenkinek tudok válaszolni. Nem engedi a rendszer.. Sőt néha a porofilképet sem engedi megnézni.

Legújabb döbröközi férfi társkeresők

Attila, 43 éves
Társkereső Döbrököz
216 napja tag
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ricsi, 22 éves
Társkereső Döbrököz
304 napja tag
Szia, Ricsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt, 42 éves
Társkereső Döbrököz
587 napja tag
Társat keresek olyan valakit aki komoly kapcsolatot szeretne.
Tamás, 21 éves
Társkereső Döbrököz
780 napja tag
Nem szeretem a dohányzos embereket de az alkoholt meg tudom inni

Keresztény döbröközi társkereső férfiak

Zsolti, 35 éves
Társkereső Döbrököz
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Zsolti vagyok, 32 éves. Társam keresem. Döbröközön lakom, Szekszárdon dolgozom. Megfertőztek a motorcross lázzal, nem versenyzem csak pályabíró vagyok. 😉

Néhány társkereső bemutatkozása

  • izabella (63), Szombathely Sziasztok! Aki ismer az tudja milyen vagyok
  • Petike (28), Ravazd Sziasztok!!! Mindenki maga sorsa Kovácsa!!! Szia! Ha szeretnél rólam többet megtudni írj nyugodtan!
  • Imre (51), Budapest, V. Sziasztok! Imre vagyok imadok kirandulni turazni gombazni Tancolni szeretek
  • Timi (24), Szerbia Sziasztok! Sziasztok, Timi vagyok Topolyáról. Ha felkeltettem az érdeklődésed ír nyugodtan. Puszi! :)
  • Illés (41), Tiszakécske Sziasztok! 41 éves elvált nő vagyok van két nagykorú gyerekem. Határozott típus vagyok de szeretem a humort is nem vagyok egy pláza cica és király lány sem. Szeretem az egyenes embereket én is az vagyok. Nem egy éjszakás kalandot keresek nem vagyok már 18 éves hogy ezzel beérjem. Köszönöm ha el olvastad be mutatkozásom.

Társkeresés Döbrököz-n

DöbröközDöbrököz

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk