Társkereső Mezőcsokonya

Legújabb mezőcsokonyai női társkeresők

Dina, 45 éves
Társkereső Mezőcsokonya
1038 napja tag
Szeretném megtalálni a párom. Egy kedves, érzelmes, határozott férfit keresek, aki a társam lehetne.

Legújabb mezőcsokonyai férfi társkeresők

Szabolcs, 23 éves
Társkereső Mezőcsokonya
19 napja tag
Szabolcs vagyok, 23 éves, lakhelyem Mezőcsokonya. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tamás, 26 éves
Társkereső Mezőcsokonya
129 napja tag
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Norbert, 23 éves
Társkereső Mezőcsokonya
232 napja tag
Szia, Norbert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Nimród, 24 éves
Társkereső Mezőcsokonya
268 napja tag
Nimród vagyok, 24 éves. Társam keresem Mezőcsokonya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti mezőcsokonyai társkereső férfiak

Szabolcs, 23 éves
Társkereső Mezőcsokonya
Szabolcsnak hívnak,Mezőcsokonyán lakok,11 éve focizok :)

30-as mezőcsokonyai társkereső férfiak

Tamás, 35 éves
Társkereső Mezőcsokonya
Tamás vagyok, 33 éves, lakhelyem Mezőcsokonya. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú mezőcsokonyai társkereső férfiak

Zsolt, 41 éves
Társkereső Mezőcsokonya
Zsolt vagyok, 40 éves. Társam keresem Mezőcsokonya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Irén (39), Budapest, XIX. Covid utáni ismerkedés Jó lenne megtalálni páromat. Ha kicsit idősebb vagy, az nem baj, de mindenképpen legyél sportos, nem elhanyagolt
  • Gergely (23), Budapest, IV. BME hallgató, gamer, kondis, Hans Zimmer fan Meséld el mire vagy büszke 😀 IT securityvel foglalkozom, nemsokára lediplomázom. Nem vagyok valami tapasztalt, de feltalálom magam. Komoly kapcsolatot keresek és jelenleg várom, hogy az oldal elfogadja a feltöltött képeimet. 😅
  • Orsi (50), Halásztelek Csak a változás örök... "Keresem az utam Néha keresem a bajt És keresem azt, aki engem akart Akinek engem küldött Akit nekem szánt az ég"
  • Balázs (37), Budapest, VII. Sziasztok! Ismét rászántam magam, hogy egy komolyabb platformon keressek társat, mint a jól ismert húzogatós alkalmazások. Régóta egyedül élek Budapesten a belvárosban. Mindkét említett körülményen szeretnék változtatni: Azért dolgozom, hogy egy nyugodtabb, természetközelibb helyen élhessek egyszer, és azért vagyok itt, hogy a magányos életem társas kapcsolattá változzon. Elég különleges személyiség vagyok, de nem hinném, hogy nehéz velem kijönni. Őszinte embernek tartom magam, így aki játszmák mentén éli az életét, azzal nem fogjuk megtalálni a közös hangot. Készen állok idővel az elköteleződésre, és a további természetes lépésekre, de nem nyomás hatására. Az érzelmi zsarolás az, amivel nem lehet megfogni, sőt nagyon hamar el lehet veszíteni. Az őszinte vitáknak viszont híve vagyok. A képmutatás és a rongyrázás teljesen felesleges időpazarlásnak tartom. Van egzisztenciám, de én nem az vagyok, akit a pénzéért fogsz szeretni, és nem is próbáltam meg soha ily módon társaságot keresni. Egy kisebb külső hátránnyal rendelkezem, mégpedig, hogy a nyakamat csak kisebb tartományban tudom mozgatni, ami a képeken nem látszik. Dolgozom az ügyön... A hosszú karanténos időszakban volt időm magamba nézni, és megtalálni a válaszokat. Nagyszerű lenne olyan társat találni, aki szintén rendelkezik önreflexióval, és nem az egója keltette vágyakat üldözi. Aztán lehet egy mosoly, ami borítja a papírformát.
  • Anna (50), Dunaújváros Sziasztok! ANNA vagyok, 50 éves, lakhelyem Dunaújváros. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Társkeresés Mezőcsokonya-n

MezőcsokonyaMezőcsokonya

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk