Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Somogyvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb somogyvári férfi társkeresők

Ádám (53)
Társkereső Somogyvár
1500 napja tag
Szerencsés csillagzat alatt születtem . Amit elértem az életemben arra büszke vagyok ! Kellene még egy kaland ! Egy nagy Lamour ! De most aminek jó az eleje is , mùszaki vègzettsègem miatt szeretem a gördülèkeny menetet . Érett férfi vagyok . Tüdom mit szeretnék és mit nem . Szeretem a mosolyt az 1\/2 ig már meg is oldott minden nehézséget az élétben. Szeretek élni , utazni , élvezem a sebességet , A szivarozást abbahagytam , és már nem eszek meg mindent féktelenűl , hosszu idő utàn elkezdtem megint aktívan sportolni , ès milyen jôòòòÒ! , Vannak dolgok viszont , amit egyre jobban imádok ;-)) Most szeretnék hozzáírni még egy pár sort a bemutatkozómhoz. Ennyi idő után bátran kijelenthetem hogy ez itt nem a férfiak világa nők válogatnak keményen gátlástalanul és csakis a fényképek alapján a szöveg szinte mindegy hogy mit írok ide. Kedves női látogatom miután a képeken túl jutottál és ezt most olvasod akkor légy oly kedves Állj be egy teljes alakos tükör elé jó fényben és alaposan nézd végig magad! És a képzeletbeli 10-es szexuális piaci érték skálán magad hová helyeznéd el ? Nos azt gondolom hogy a kocka hasú Ken a többi Barbinak is meg fogja mutatni ... Az álmok jók . Kellenek . De sokkal kevesebb lenne itt a csalódott , becsapott nő ha a tükör előkerülne . Senkit nem akartam megbántani . Még egy megjegyzés : - kedves hölgyek , a retusált képek ... a sok évvel ezelőtti fotók ... bahh ... de sorolhatnám . Sok felesleges kört sporolnánk ;-)
Tamás (32)
Társkereső Somogyvár
1720 napja tag
Magányos férfi keresi, élete párját! Lányok és hölgyek irjatok hátran!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Andrea (55), Budapest, XVIII. Találj rám! A munkám mellett, most éppen ráérek ÉLNI: - kézenfogva sétálni az őszi fák alatt, egy pohár bort kortyolva megvitatni az élet nagy dolgait, ölembe hajtott fejen, homlokráncot simítani, fázós estéken, összebújva filmet nézni, együtt nevetni vicces dolgokon, közösen főzőcskézni, terveket szőni,jó programokon részt venni, felfedezni új tájakat és élményeket, szeretni és szeretve lenni. Persze nem akárkivel... VALAKIVEL, aki épp ezekre a dolgokra vágyik, épp VELEM. Akinek jól esik az érintése, az ölelése, aki mellett jó nőnek lenni. Akivel minden élethelyzetben, mindketten jól érezzük magunkat. Mielőtt írnál, kérlek, vedd figyelembe: - 55 éves vagyok - az alkatom molett - az állatokat távolról szeretem, nem testközelben - kiegyensúlyozott, egészséges, aktív, optimista és derűs vagyok.
  • András (27), Pusztaszabolcs Sziasztok! Szeretek sétálni beszélgetni komoly kapcsolatot kérek
  • József (47), Kazincbarcika Sziasztok! Sziasztok. Jocó vagyok. 47 èves elvált. Van egy 17 fiam aki nem velem èl. Alkalmazottkènt dolgozom egy fèmipari cègnèl. Komoly kapcsolatra vágyom. A mottóm hűsèg ès tiszzessèg!
  • Gyula (49), Derecske Sziasztok! Ne félj csak higgy Gyula vagyok 49 éves elvált
  • Anikó (40), Budapest, X. Sziasztok! Kicsit kevés ez a hely erre.Szeretem a szabadságot,a humort a kirándulást,a romantikát,nagyon szeretek ps4en játszani és moziba járni,szeretem a sci-fit,a horrort.És még sorolhatnám estig.A lényeg,hogy tudsz velem miről beszélgetni. Ha ezek közül a fele rádillik akkor írj és beszélgessünk.

SomogyvárSomogyvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk