Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Somogyvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb somogyvári férfi társkeresők

Róbert (48)
Társkereső Somogyvár
19 napja tag
Róbert vagyok, 48 éves, lakhelyem Somogyvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gyula (40)
Társkereső Somogyvár
91 napja tag
Sziasztok gyula vagyok szeretek jokat szorakozni nem dohányzok nem kávézok nem iszok szeretke vezetni motorozni dilgozok éputö iparban 41 éves vagyok etb
Ádám (54)
Társkereső Somogyvár
1882 napja tag
Szerencsés csillagzat alatt születtem . Amit elértem az életemben arra büszke vagyok ! Kellene még egy kaland ! Egy nagy Lamour ! De most aminek jó az eleje is , mùszaki vègzettsègem miatt szeretem a gördülèkeny menetet . Érett férfi vagyok . Tüdom mit szeretnék és mit nem . Szeretem a mosolyt az 1\/2 ig már meg is oldott minden nehézséget az élétben. Szeretek élni , utazni , élvezem a sebességet , A szivarozást abbahagytam , és már nem eszek meg mindent féktelenűl , hosszu idő utàn elkezdtem megint aktívan sportolni , ès milyen jôòòòÒ! , Vannak dolgok viszont , amit egyre jobban imádok ;-)) Most szeretnék hozzáírni még egy pár sort a bemutatkozómhoz. Ennyi idő után bátran kijelenthetem hogy ez itt nem a férfiak világa nők válogatnak keményen gátlástalanul és csakis a fényképek alapján a szöveg szinte mindegy hogy mit írok ide. Kedves női látogatom miután a képeken túl jutottál és ezt most olvasod akkor légy oly kedves Állj be egy teljes alakos tükör elé jó fényben és alaposan nézd végig magad! És a képzeletbeli 10-es szexuális piaci érték skálán magad hová helyeznéd el ? Nos azt gondolom hogy a kocka hasú Ken a többi Barbinak is meg fogja mutatni ... Az álmok jók . Kellenek . De sokkal kevesebb lenne itt a csalódott , becsapott nő ha a tükör előkerülne . Senkit nem akartam megbántani . Még egy megjegyzés : - kedves hölgyek , a retusált képek ... a sok évvel ezelőtti fotók ... bahh ... de sorolhatnám . Sok felesleges kört sporolnánk ;-)
Tamás (33)
Társkereső Somogyvár
2102 napja tag
Magányos férfi keresi, élete párját! Lányok és hölgyek irjatok hátran!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

SomogyvárSomogyvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk