Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Keszthely

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb keszthelyi női társkeresők

Terézia (45)
Társkereső Keszthely
30 órája tag
Természetet rendet szerető nő vagyok Imerj meg és meglátjuk.
Rea (57)
Társkereső Keszthely
11 napja tag
Városi lány vagyok, de a vidéki életet preferálom. Szeretem a családomat, az állatokat, növényeket, a zenét és a csendet. És mindent, ami kellemes, jó érzéssel tölt el. A szabadidőmet nagyrészt aktívan, szabadtéri programokkal töltöm, de a passzív szabadidős tevékenységek sem állnak messze tőlem. Pl: a társasjáték több fajtáját kedvelem (logikai, stratégiai, kooperatív, stb), szívesen hallgatok előadásokat, olvasok, filmet nézek. Mindenféle kapcsolatban fontosnak tartom a humort, a kölcsönös tiszteletet és toleranciát. A lánc és kalitka állatnak sem való, embernek meg főképp nem, tehát élni és élni hagyni a mottóm.
Regina (56)
Társkereső Keszthely
76 napja tag
Magas, káros szenvedélyektől mentes korban is hozzám illő társat szeretnék balaton környékéről. Kölcsönös tisztelet, kedvesség, szeretet, egymàsrahangoltság kommunikáció terén is, elfogadás az elsődleges.
Nikoletta (43)
Társkereső Keszthely
118 napja tag
Egy igazán életvidám és sokoldalú nő vagyok, s nem hiszek abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Hosszútávon szerintem az a kapcsolat fog működni amiben nagy a harmónia és egyetértés. Lejárt az előfizetésem, de a nem túl jó tapasztalatok miatt úgy döntöttem nem újítom meg. Aki szeretne megismerni, kérje a fotóimat, és küldjön elérhetőséget!
Hajni (50)
Társkereső Keszthely
168 napja tag
Nem a gyorsan hamar -t, hanem a szépet és tartalmasat preferálom.🤫
Anna (68)
Társkereső Keszthely
391 napja tag
Szabadidő hasznos eltöltéséhez keresek korban hozzám illő társat

Legújabb keszthelyi férfi társkeresők

Albert (24)
Társkereső Keszthely
58 napja tag
Szisztók,kedves aranyos srác vagyok,komoly kapcsolatot keresek,aki ugyan igy gondolja az irjon nyugottan beszélgessünk és meglátjuk mi alakul ki köztünk.
Zoli (62)
Társkereső Keszthely
70 napja tag
Zoli vagyok, keszthelyenélek özvegyen. Komoly kapcsolatot keresek. Korban hozzámillő hölgyszemélyében.
István (48)
Társkereső Keszthely
90 napja tag
Magamról csak anyit irnék nem rég lett vége a kapcsolatomnak ahol úgy érzem csak én adtam bele minden szeretek sétálni keresem azt a nőt kivel minden jó és tudja viszonozni ha szeretve van.
Ádám (30)
Társkereső Keszthely
93 napja tag
Komoly tartos stabil kapcsolatra vagyok nyugalomra!
Alex (59)
Társkereső Keszthely
102 napja tag
Önzetlen szeretet őszinteség érintés Kreatív alkotó ember vagyok a kutyámmal lakom. Társat keresek aki szereti az érintést elfogadja és viszonozni tudja a szeretetet. Szereti a természetet naturizmust kempinget tengert
András (41)
Társkereső Keszthely
137 napja tag
Szia. Andris vagyok,⬆️189 cm. Azért írom,mert úgy látom,hogy fontos. Javaslatom egy játék.Játszunk mert az ismerkedés,kapcsolatépítés jó és izgalmas játék.Játék amiben,ha elérjük a kölcsönös szeretet és megértés szintet,akkor lesz igazán izgalmas.Ha ebben a játékban segítjük,támogatjuk egymást,akkor ez örökké tarthat. Szeretek utazni,kávézni,moziba és színházba járni,táncolni. Jókat beszélgetni,társasozni. Szeretnélek Téged megismerni. Kézenfogva sétálni és táncolni veled. Én írni fogok.🙂

Diplomás keszthelyi társkereső nők

Dóra (49)
Társkereső Keszthely
Főiskolát végzett
Szia, Dóra vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Vera (60)
Társkereső Keszthely
Főiskolai diplomás (óvodapedagógus)
Vidám, mosolygós, barátságos, érzelmes, empatikus vagyok. Aktív életet élek : szeretek színházba, moziba járni, sportolni, kirándulni. Nyitott vagyok, és készen állok egy új kapcsolatra és a romantikára. .
Csilla (52)
Társkereső Keszthely
Főiskolát végzett
Szia, Csilla vagyok. Nem vagyok előfizető, amennyiben fel szeretned venni Velem a kapcsolatot, irj az alábbi címre e-mailt. *moderálva*
Krisztina (49)
Társkereső Keszthely
Főiskolai diplomás (szociálpedagógia)
Rendben vagyok magammal kívül belül. 🙂 Jó lenne ha nem csak magam, de valaki más számára is rendben való lennék🙂 Nem tökéletes, de figyelemmel, törődéssel nagyon jól mozgatható, motiválható, hálás nő vagyok. Boldoggá tesz ha te boldog vagy 🙂. Ha megfog benned valami, lételemem az érintés...ha bírod a simi, puszi, ölelés áradatot amit kellően tudsz viszonozni kedveskedéssel, duruzsolással egy lépéssel közelebb vagyunk egymáshoz. Kalandor a lelkem...ezért jó lenne ha erős férfiként belerángatnál mindenbe ami jó, és közben vigyáznál rám🙂. Nem akarok nálad erősebb, ügyesebb, határozottabb vagy magabiztosabb lenni. Nem kell a nadrágod🙂 De én szeretnék melletted gondoskodó, gyengéd, cuki lenni, ..a hely ahol egyszerűen jó lenned.
Nóra (69)
Társkereső Keszthely
Főiskolát végzett
Házasságot vagy élettársi kapcsolatot szeretnék. Kaland kizárva. Nem cigarettázok és nem iszok alkoholt. Jelenleg tanulok egy távoli városban. Vízöntő vagyok Szűz aszcendenssel. Ideális társ: Magas, világos hajú, kék vagy zöld szemű, irányító típusú (Kos, Oroszlán, Nyilas).
Gabriella (55)
Társkereső Keszthely
Egyetemi diplomás (oktatás)
Szeretem a mélyen gondolkodó, nem felszínes emberek társaságát.Elég önállóan élem az életem, amelybe azért beleférne egy társ, de nem minden áron. Kalandokra nem vágyok.

Diplomás keszthelyi társkereső férfiak

Viktor (40)
Társkereső Keszthely
Főiskolát végzett
A magánéletem újratervezés fázisában van... Talán pont Veled. Soha nem tudni. Barátaim: vidám, kedves embernek tartanak, de a makacs es kitartó jelzőt is használják... Szeretek fotózni, futni, olvasni, zenét hallgatni, nem zárkózom el viszont új dolgok elöl sem.
András (46)
Társkereső Keszthely
Egyetemet végzett
Az igazi értékeken alapuló kapcsolatokat szeretem, ehhez keresem társam, akivel hosszútávon tudunk egymással tervezni. Igényes, hasonló gondolkodású, jókedvű, mosolygós, csinos partnert keresek.
Gyula (59)
Társkereső Keszthely
Főiskolát végzett
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
FERENC (56)
Társkereső Keszthely
Főiskolát végzett
Szia, FERENC vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila (41)
Társkereső Keszthely
Főiskolai diplomás (Műszaki)
Egymást nem ismerjük meg leírt szabályok alapján. Egymást nem tanulhatjuk meg könyvekből. Nem betűket, szavakat, utasításokat kell olvasni. Egymást csak egymásból tanulhatjuk meg. Ha tudunk olvasni egymásban. Ha szemedbe nézek, és látom a lelkedet. Akkor semmi más nem kell. Mert te magad vagy a használati útmutató.
Zsolt (44)
Társkereső Keszthely
Egyetemet végzett
Állítólag ez a legnépszerűbb ismerkedős oldal. Hát lássuk :-)

Keresztény keszthelyi társkereső férfiak

Jani (51)
Társkereső Keszthely
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Keszthelyen élek. Szeretek kirándulni túrázni. Keresem a másik felem.
Dániel (32)
Társkereső Keszthely
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Ha egy életvidám, pozitív jó kiállású férfit keresel, akkor ne lépj tovább, mert megtaláltad ;)Benne vagyok minden jóban és rosszban. A sport se áll messze tőlem, szívesen bringázom,túrázok vagy úszom hobbi szinten. Szeretek viccelődni, nevetni. Szeretek autót vezetni, utazni valamerre és körülnézni új helyeket felfedezni. Szeretem az erdőt, mezőt, hegyeket, viccelődni, nevetni.! Akik számomra fontosak azokkal lojális, segítőkész, gondoskodó és kedves. Egy dolog hiányzik - aki társam tud lenni és akivel az együtt töltött pillanatok a boldogságot jelentik. 🚭🛌🍕🥗🍫☕🍷🌝🏝️⚽🎬🎶🎮🃏📸♍ Nem gondolom, hogy itt be lehetne mutatkozni, egy kávé mellett ismerj meg.
Gábor (56)
Társkereső Keszthely
római katolikus vallású (alkalmanként)
Gábor vagyok, 53 éves vállalkozó. Társam keresem Keszthely környékéről, mosolygós kellemes megjelenésű vékony hölgy személyében.
István (69)
Társkereső Keszthely
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, István vagyok, mondani-írni bármit lehet ezért ha szimpatikus vagyok írj rám és ha eljutunk odáig, az első találkozás alkalmával kiderül passzolunk-e... Nem vagyok előfizető, ezért ha szimpatikus vagyok számodra,kérlek adj email címet vagy telefon számot. Köszönöm! 🙂
Norbert (60)
Társkereső Keszthely
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Balaton - Gran Canaria - Stuttgart Keszthelyen élő és dolgozó minőségi vállalkozó, szívvel-lélekkel szép, karcsú hölgyet keres a Balatonhoz, vagy bárhol máshol Magyarországon. Írj üzenetet. Nagyon szívesen válaszolok! You are welcome!
József (36)
Társkereső Keszthely
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Ismerkedni És Komoly Kapcsolatot Szeretnék Ha Felkeltettem Az Érdeklödésedet Irjál Bátran.

50 év feletti keszthelyi társkereső férfiak

István (61)
Társkereső Keszthely
Csak lazán. Bármi is lehetséges. Nyitott vagyok, de nem mindenáron. Találkozzunk, beszélgessünk! Aktívan élek, sok szabadidővel, van hely benne Neked is.
Istvan (62)
Társkereső Keszthely
Sziasztok.10 éve válltam el.Keresem a párom.
Gábor (70)
Társkereső Keszthely
Keresem azt az életvidám, mosolygós, színházba járni, utazni, kertészkedni szerető társat, akinek szebbé tehetem az életét.
Gyuri (64)
Társkereső Keszthely
Szia! Keresem a párom, hátha itt megtalálom, akivel dolgom van még 😀. Sok mindent írhatnek, magamat fényezve, de a dolgok mindig kiderülnek.😀. Szóval remélem találok olyat, aki nincs teljesen az anyagba tapadva és igazi társ lehet. Nem igazán kedvelem az energia játékokat, remélem Te sem 😀 Nem baj, ha nem csak lefelé, hanem felfelé is tekintesz. Most éppen nincs előfizetésem. Ha kapok emailt, válaszolok.
Ferenc (78)
Társkereső Keszthely
13 éve vagyok özvegy, keszthelyi kertes házamba várom a szeretni tudó hölgyet 68-78 közötti korút. Szeretnék örömben szeretetben élni. Egészséges életet élek sok tanulással. Kiemelten olyan hölgyek érdeklődését kérem, akik hozzám költöznének megismerés után, akik szimpatikusnak tartanak és nem akarnak kihasználni. Nem gondozót keresek. Minden szempontból aktív életet élek. Akik, nem túlságosan dominánsak, lehet velük tárgyilagosan beszélni és érzékenyek, de nem túlságosan sértődékenyek. Akik nyugodt, de aktív életet szeretnének. A kertes házban jól éreznék magukat. A kertművelést nem ellenzik. Nem oltatok, oltottakkal nem találkozhatok.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Alida (42), Baja 43 éves nő keres egy kedves, intelligens és csinos angyalkát 40-65 év között. *moderálva*
  • Ildi (51), Balatonfüred Életvidám nőnek tartom magam, keresem a klassz élményeket.
  • Tamás (43), Celldömölk sziasztok keresem meg bizhato párom komoly kapcsolat révén celldömölk környékén gyerekes nök kizárva keres fel és ha érdekelek akor irok de ikáb személyes találkát részesitem elönybe
  • Tamás (51), Tatabánya Szeretek elni szeretem az eletet a bulit a vidamsagot
  • István (44), Budapest Szeretem megélni a pillanatot, nagyokat sétálni, nézni a naplementét, jókat beszélgetni. Nem játszom játszmákat és nem akarok semmi olyat eladni, ami nincs. Talán semmi extra, de néha az pont elég. :)

Ismerkednél egyedülállóakkal ###varos### városából?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Keszthelyen? Talán már úgy érzed, mindenkit ismersz már a környéken? Van viszont egy hely, ahol nem kerested még a nagy Ő-t!
Fiatalabbak, idősebbek, jómódúak, keresztények, vagy diplomások között keresgélnél? Őket mind megtalálod a Randivonal Zala megyei társkeresőjén! Legyél idős vagy fiatal, amennyiben Zala megyében komoly kapcsolatot keresel, abban az esetben a Randivonalon a helyed!
Gyorsan és könnyen megteheted, és meglásd, rád szintén vár a szerelem!
Személyre szabott ajánló rendszerünk szintén segítségedre lesz lehetséges partnered meglelésében.
Hogy Téged is megtaláljon a szerelem, elsőnek regisztrálj fel az oldalra, töltsd fel fényképeid és a profilod! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Írj sok levelet, és randevúzz minél többet!
Érdekes videóink hasznosak lehetnek: link. A többi már csupán kitartás és az érzelmek dolga...
Regisztrálj most, hogy téged is megtaláljon a szerelem!

KeszthelyKeszthely

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk