Társkereső Keszthely

Legújabb keszthelyi női társkeresők

Marianna, 50 éves
Társkereső Keszthely
4 napja tag
Marianna vagyok, 50 éves, lakhelyem Keszthely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anna, 71 éves
Társkereső Keszthely
12 napja tag
Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztina, 45 éves
Társkereső Keszthely
12 napja tag
Szia, Krisztina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Anikó, 53 éves
Társkereső Keszthely
17 napja tag
Az első és legfontosabb: nem vagyok tökéletes. Olyan társat keresek, akivel tartalmasan el tudom tölteni a még hátralévő 10-20-30, vagy ki tudja hány évet. Nagyon fontos számomra, hogy a társammal sokat tudjak beszélgetni, beszélni bármiről, de együtt hallgatni is. Vidám természetű vagyok, bármin tudok nevetni, magamon leginkább. Szeretek kirándulni, utazni, olvasni. Ennél többet minek írjak? Ha megismerkedünk, úgyis megismersz..... A dohányzás nálam IQOS-t jelent, nem kell "hamutartóval" csókolóznod :)

Legújabb keszthelyi férfi társkeresők

Dániel, 30 éves
Társkereső Keszthely
4 napja tag
Sziasztok egy életvidám srác vagyok :-)Benne vagyok minden jóban és rosszban.Szeretek nagyokat kirandulni és jókat beszélgetni, koncertre járni.
Laci, 46 éves
Társkereső Keszthely
16 napja tag
Elvált, intelligens, diplomás ember keresi hűséges, megbízható partnerét.
Miklós, 39 éves
Társkereső Keszthely
16 napja tag
Azt, hogy ki vagyok, nem ebből a pár mondatból fogod megtudni. Ha érdekellek, akkor úgyis pozitív a vissza jelzés. A többi pedig rajtunk múlik. És, hogy kit is keresek? Természetesen a másik felem... Legyen az egy órára, egy napra, de akár egy egész életre is... Egy a lényeg, hogy jól érezzük magunkat, tartson az bármeddig is. Inkább próbálkozom ezerszer, mint szalasztom el azt az egyet.
Norbert, 29 éves
Társkereső Keszthely
23 napja tag
Norbertnek hívna Keszthelyen lakom 29 éves és nagyon szeretnék már egy igazi párkapcsolatot és szeretném meg találni a páromat hogy ő vele össze jöhessek majd egy közös család lennénk

Éppen online keszthelyi társkereső férfiak

ZOLI, 59 éves
Társkereső Keszthely
2 órája lépett be
SZIA Kedves ismeretlen.Zoli vagyok,59 éves.december óta özvegy.keszthelyen élek egyedül. Ha ugy érzed,hogy találkoznál velem egy bemutatkozó találkozásra, a többi lehetőség pedig majd utána kialakul?!! AMIT MÉG TUDATNI SZERETNÉK,- NEM VAGYOK KALANDOR ÉS NŐCSÁBÁSZ. tisztességes és becsületes embernek tartom magam, és ugy is fogok viselkedni. Egyelőre ennyit magamról. *moderálva*
Gyuri, 63 éves
Társkereső Keszthely
27 perce lépett be
......de egy valakinek,Te lehetsz a világ" Csak egy jó embert keresek egy tartós és tartalmas kapcsolat kialakításához.
Zsolt, 43 éves
Társkereső Keszthely
2 órája lépett be
Párom keresem tartós kapcsolat céljából! Egyelőre nem írtam bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, kérlek üzenj!
István, 66 éves
Társkereső Keszthely
32 perce lépett be
Szia, István vagyok, mondani-írni bármit lehet ezért ha szimpatikus vagyok írj rám és ha eljutunk odáig, az első találkozás alkalmával kiderül passzolunk-e... Nem vagyok előfizető, ezért ha szimpatikus vagyok számodra,kérlek adj email címet vagy telefon számot. Köszönöm! 🙂

Diplomás keszthelyi társkereső nők

Annamária, 68 éves
Társkereső Keszthely
Főiskolát végzett
Vidám önálló fiatalos nő vagyok.
Annamária, 68 éves
Társkereső Keszthely
Főiskolát végzett
Szia, Annamária vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Karin, 56 éves
Társkereső Keszthely
Főiskolát végzett
Tartós kapcsolatot, barátságot keresek.Nyitott intelligens, aktív, kreatív, humorérzékkel is rendelkező, magamra és a környezetemre is igényes vagyok.
Annamária, 42 éves
Társkereső Keszthely
Főiskolát végzett
Szívesen megfőzöm a kedvenc ételedet. Örömmel elkísérlek színházba, baráti vacsorára, vagy a legkedvesebb kirándulóhelyedre, csak mutasd az utat! Boldogan segítek meghitté varázsolni az ünnepeket, és harmónikussá a hétköznapokat.

Diplomás keszthelyi társkereső férfiak

zoltán, 48 éves
Társkereső Keszthely
Egyetemet végzett
zoltán vagyok, 48 éves. Társam keresem Keszthely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Márk, 31 éves
Társkereső Keszthely
Egyetemet végzett
Szia, Márk vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor, 33 éves
Társkereső Keszthely
Egyetemet végzett
Sziasztok :) Komoly kapcsolat reményében vagyok itt fent :) Állatbarátok előnyben :)
Tamás, 50 éves
Társkereső Keszthely
Főiskolát végzett
Helló mindenkinek, mosolygós pozitív pasi vagyok szívesen ismerkednék.....

Keresztény keszthelyi társkereső nők

Veronika, 42 éves
Társkereső Keszthely
hivő: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Veronika vagyok, 42 éves, lakhelyem Keszthely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ágnes, 39 éves
Társkereső Keszthely
vallása: református (alkalmanként)
Szia, Ágnes vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztina, 49 éves
Társkereső Keszthely
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Krisztina vagyok, 49 éves, lakhelyem Keszthely. Komoly és hosszútávú kapcsolatra vágyom. Őszinte, és vidám természetű ember vagyok.
Márta, 65 éves
Társkereső Keszthely
római katolikus vallású (alkalmanként)
Márta vagyok, 64 éves. Társam keresem Keszthely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! *moderálva*Nem vagyok előfizető!

Keresztény keszthelyi társkereső férfiak

Gábor, 53 éves
Társkereső Keszthely
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Gábor vagyok, 53 éves vállalkozó. Társam keresem Keszthely környékéről, mosolygós kellemes megjelenésű vékony hölgy személyében.
Bert, 75 éves
Társkereső Keszthely
evangélikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Beszélek egy kicsit magyarul. Hat éve élek Magyarországon. Holland vagyok. Beszélek angolul, németül és franciául. Tavaly rákban vesztettem el a gyerekkori szerelmemet. Nem szeretek egyedül lenni. Egy édes és vonzó nöt keresek. Hogy megosszam vele a gyönyörü pillanatokat. Ich spreche ein wenig Hungarisch, ich lebe schon sechs Jahre in den Ungarn. Ich habe die Holländische Nationalität. Ich verstehe auch Deutsch, Englisch und französisch. Leider habe ich mich letztes Jahr verabschieden müssen von meine grosse Jugendliebe wegen krankheit. Ich bin nicht gerne allein. Ich suche eine süsse und attraktive Frau um schöne Momente zu teilen. I understand a little bit Hungarian. I live allready six years in this country, i'm Dutch. I can understand German, English and French. Last year i lost my wife to cancer, my love since she was 13 years old. It's not easy for me to stay alone. I'm looking for a kind and attractive wife to share the beautiful moments.
Viktor Péter, 37 éves
Társkereső Keszthely
római katolikus vallású
Viktor Péter vagyok, 36 éves, lakhelyem Keszthely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
István, 26 éves
Társkereső Keszthely
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
István vagyok, 25 éves. Társam keresem Keszthely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot e-mail-ben: *moderálva*

Fiatalabb, 30 év alatti keszthelyi társkereső nők

Vivi, 21 éves
Társkereső Keszthely
Vivi vagyok, 20 éves, lakhelyem Keszthely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anna, 25 éves
Társkereső Keszthely
Helló - Belló.~ ♥️ Életvidám kissé vad, mégis empatikus és vicces fiatal nőnek tartom magam. Természetesen én sem vagyok átlagos, nekem is vannak hibáim és szerethető tulajdonságaim is egyaránt, nehezen bízok meg másokban. De hogyha téged szánt nekem a sors és ezt én is érezni fogom, a mi történetünk is végződhet akár Happy End-el.😁 (Nem vagyok itt előfizető. Ezért sajnos itt nem tudok írkálni, szóval mindenképp Írj elérhetőséget ha esetleg megdobnál egy levéllel itt.) ;) - Vagy ha gondolod jelölj be Facebookon s írj. (Enyedy Angie néven találsz meg.) 👌 Bántó, trollkodó, viccből szánt üzenetektől szépen Kérek mindenkit, hogy kíméljen. Érző ember vagyok én is ahogy ti is, ne akarjunk a másiknak még csak viccből se rosszat. :) ~ Ha gondolod írj. ~
Jázmin, 18 éves
Társkereső Keszthely
Na heló, egy kis plusz infó rólam: -Szeretek a gépemen játszani, -Sorozatot, filmeket, animéket nézni, -Mindenfélét elolvasni, -Rajzolni Kicsit keveset járok el, de ezen szívesen változtatnék.
Barbi, 25 éves
Társkereső Keszthely
Barbi vagyok, 24 éves. Társam keresem Keszthely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti keszthelyi társkereső férfiak

Robi, 26 éves
Társkereső Keszthely
Robi vagyok, 26 éves, lakhelyem Keszthely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Joci, 26 éves
Társkereső Keszthely
Sziasztok.joci vagyok 26 éves komoly kapcsit keresek..!
Gergő, 25 éves
Társkereső Keszthely
Szia, Gergő vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Rajmund, 22 éves
Társkereső Keszthely
Rajmund vagyok, 22 éves. Társam keresem Keszthely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as keszthelyi társkereső nők

Kitti, 33 éves
Társkereső Keszthely
Szia, Kitti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Adri, 31 éves
Társkereső Keszthely
Szia, Adri vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Moni, 34 éves
Társkereső Keszthely
Sziasztok én zala megyei lány vagyok 33 éves bi vagyok ismerkednék kedves őszinte lanyokkal! Szeretek kirándulni Utazgatni zene a mindenem meg a kutyussommal sétálni
Kata, 30 éves
Társkereső Keszthely
Kata vagyok, 29 éves. Társam keresem Keszthely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as keszthelyi társkereső férfiak

Gergő, 34 éves
Társkereső Keszthely
Szia, Gergő vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laci, 37 éves
Társkereső Keszthely
Elvált vagyok keresem szerető társam.Sokat szenvedtem egy szerető lányt keresek aki ugyan ugy szeretet hiányos mindt én.
Krisztián, 35 éves
Társkereső Keszthely
Krisztián vagyok, 34 éves. Társam keresem Keszthely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 36 éves
Társkereső Keszthely
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú keszthelyi társkereső nők

Mária, 49 éves
Társkereső Keszthely
Mária vagyok, 48 éves, lakhelyem Keszthely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Marcsi, 47 éves
Társkereső Keszthely
Marcsi vagyok, 47 éves. Társam keresem Keszthely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Renata, 42 éves
Társkereső Keszthely
Sziasztok! Egyedül nevelem az 5 és fél éves kisfiam. Eléggé szókimondó típus vagyok. Szeretem ha valaki tudja mit akar. Már van egy gyerekem,nem szeretnék még egyet nevelni. Komoly kapcsolatot keresek. 175 cm magas vagyok.
Rita, 49 éves
Társkereső Keszthely
Rita vagyok, 48 éves, lakhelyem Keszthely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú keszthelyi társkereső férfiak

péter, 43 éves
Társkereső Keszthely
Macis, szakállas pasi vagyok akinek az idősebb pasik vagy a macisabb pocakosabb pasik a gyengéi.
Tibi, 45 éves
Társkereső Keszthely
Szia, Tibi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 40 éves
Társkereső Keszthely
szeretnék ismerkedni,ha úgy van komoly kapcsolatot is..jelige:valamit valamiért.....
Csaba, 48 éves
Társkereső Keszthely
Kedves csinos hölggyel ismerkednék komoly kapcsolat céljából

50 év feletti keszthelyi társkereső nők

Anna, 59 éves
Társkereső Keszthely
Kutatóorvosként dolgozom. Imádom a napot a Balatont (kis házamban) naplementét. Romantikus típus vagyok. Hűséges ,megbízható társat keresek.
Edit, 66 éves
Társkereső Keszthely
Szimpatikus, komoly gondolkodású, stabil egzisztenciával rendelkező, megbízható, szeretetet adni és kapni tudó, káros szenvedélytől mentes férfi ismeretségét keresem. Személyes találkozás után eldől, hogy mi lesz belőle. Szeretek utazni, kertészkedni, jó filmeket nézni.
Gyöngyi, 63 éves
Társkereső Keszthely
Gyöngyi vagyok, 61 éves. Társam keresem Keszthely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Marika, 64 éves
Társkereső Keszthely
Komoly kapcsolatra vágyom.Szeretek kirándulni,zenét hallgatni,főzni,Fürdeni,rugalmasan kezelem a dolgokat.

50 év feletti keszthelyi társkereső férfiak

alex, 78 éves
Társkereső Keszthely
Szeretek utaznia télen melegebb helyre pl.Tenerifére.Szeretnék egy hozzám illö kedves partnert.
Péter, 62 éves
Társkereső Keszthely
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor, 68 éves
Társkereső Keszthely
Keresem azt az életvidám, mosolygós, színházba járni, utazni, kertészkedni szerető társat, akinek szebbé tehetem az életét.
Vince, 64 éves
Társkereső Keszthely
Vince vagyok, 63 éves. Társam keresem Keszthely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tamás (46), Hévízgyörk A különlegeset a tökéletes sem pótolja... Aki önmagát megtalálja, megtalálja az utat a másik ember felé is...hölgyeim? Intelligencia, humor, sport és klasszikus emberi értékek...
  • Ilona (74), Békéscsaba Sziasztok! Mindannyian a legfontosabbat keressük, ami a SZERETET!
  • Tamás (26), Nyíregyháza Sziasztok! Csak ismerkedjünk meg, aztán ahogy alakul.;)
  • Andrea (48), Székesfehérvár Sziasztok! Nem keresek könnyü kalandot, ezért kedves kalandorok kíméljetek.
  • Feri (45), Kecskemét Sziasztok! Barátkoznék, beszélgetnék hőlgyel.

Társkeresés Keszthelyen

Ismerkednél egyedülállóakkal ###varos### városából?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Keszthelyen? Talán már úgy érzed, mindenkit ismersz már a környéken? Van viszont egy hely, ahol nem kerested még a nagy Ő-t!
Fiatalabbak, idősebbek, jómódúak, keresztények, vagy diplomások között keresgélnél? Őket mind megtalálod a Randivonal Zala megyei társkeresőjén! Legyél idős vagy fiatal, amennyiben Zala megyében komoly kapcsolatot keresel, abban az esetben a Randivonalon a helyed!
Gyorsan és könnyen megteheted, és meglásd, rád szintén vár a szerelem!
Személyre szabott ajánló rendszerünk szintén segítségedre lesz lehetséges partnered meglelésében.
Hogy Téged is megtaláljon a szerelem, elsőnek regisztrálj fel az oldalra, töltsd fel fényképeid és a profilod! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Írj sok levelet, és randevúzz minél többet!
Érdekes videóink hasznosak lehetnek: link. A többi már csupán kitartás és az érzelmek dolga...
Regisztrálj most, hogy téged is megtaláljon a szerelem!

KeszthelyKeszthely

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk