Társkereső Lesencetomaj

Legújabb lesencetomaji férfi társkeresők

laci, 66 éves
Társkereső Lesencetomaj
123 napja tag
Özvegy vagyok, 11 és 16 éves fiaimmal élek. Viszont hiányzik egy társ.
Tomi, 42 éves
Társkereső Lesencetomaj
139 napja tag
Aktív típusú emberek táborát erősítem, nem igazán tudok nyugton maradni a hátsómon :) Valamit mindig csinálok a házon, ház körül. Amit lehet megcsinálom magamnak, szeretem az ilyen fajta elfoglaltságot. Természetesen az aktív mozgás sem marad el, rendszeresen biciklizek illetve szererek túrázni is. Időnként azért a wellnesst sem vetem meg :)
Szilárd, 43 éves
Társkereső Lesencetomaj
185 napja tag
Szia!Nevem Szilárd 42 éves régóta magányos egyedülálló vagyok komoly tartós kapcsolatot keresek.
József, 29 éves
Társkereső Lesencetomaj
490 napja tag
Szia, József vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti lesencetomaji társkereső férfiak

József, 28 éves
Társkereső Lesencetomaj
Szia József vagyok 28 éves.Társam keresem. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoli (32), Földeák Sziasztok! Sziasztok komoj kapcsolatot keresek
  • Barna (59), Ajka Sziasztok! Nagy állatbarát vagyok,csinos társam keresem .Olyat aki a födönjár ,egyszerű.Régi dolgok az értékek nekem liberális szarság nem.Nem vagyok előfizető ** elérhető .
  • Gyöngy (53), Dunakeszi Csak nevess-nevess, hogy boldog lehess! Kicsit olyan ez, mintha kitenné magát az ember a húspultra és ott nézegetik, mustrálják... Majd megkérdezik az előadót: Van más is? Nyitott ember vagyok, ennek köszönhetően könnyen teremtek kapcsolatot az emberekkel, de igazán közel csak keveseket engedek magamhoz. Szeretek nevetni, szeretem a vidámságot, az élet napos oldalát megtalálni. Jól érzem magam, miközben nézem a lemenő napot egy pohár hűvös borral a kézben, suhanva a fák között, vagy a folyó mentén két keréken. Társasjátékozni, miközben könnyesre nevetjük magunkat magunkon és egymáson. Nem görcsösen és mindenáron keresem a páromat, de van még néhány jó évem, hogy egymásra találunk azzal, akivel jól érezzük magunkat egymás társaságában. Olyan párt keresek, aki meg tud nevettetni! Akivel bármit meg lehet beszélni, nem sértődős és tud kommunikálni. A dohányos, negatív, önmagukra igénytelen embereket kérem, írjanak másnak.
  • Róbert (42), Himod Sziasztok! Nem vagyok kigyúrt nagymenő, nincs kacsalábon forgó palotám sem fehér lovam, és nem tervezek BMW-t sem venni. Csupán annyira vágyom amit én is adni tudok: hűséges, megértő, testi-lelki társra.
  • Tünde (41), Hegymagas Nevetve Határozott, élettel teli, különleges kicsit konzervatív, kicsit hebrencs, kicsit vad... Sokszor aktív, olykor lusta... Szenvedélyesen élek, tüzzel, lendülettel, mosolyogva...szeretettel Makacs, konok olykor türelmetlen... Imádok főzni, ruhákat tervezni, varrni, kötni, hímezni, olvasni, sütni, sétálni, dolgozni...

Társkeresés Lesencetomaj-n

LesencetomajLesencetomaj

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk