Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Kertészkedő társkeresők

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

1 251 kertészkedő társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Te is szereted a friss fű illatát? A virágokat? A kis konyhakertedben fejlődő növények növekedését nézni? Vagy csak az erkélyen egy balkonládában kertészkedsz? Szeretnél olyan társat, aki szintén szeret kertészkedni? Lentebb összegyűjtöttük neked a társkeresőinket, akik kertészkedőnek vallják magukat. Így kertészkedhettek együtt, vagy ha pont ezt szereted a legkevésbé, de olyan társat keresel, aki majd helyetted elvégzi a kerti munkát, akkor is jó helyen jársz. Regisztrálj a Randivonalra és keress kertészkedést kedvelő társat magadnak még ma!

Néhány kertészkedő társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Legújabb kertészkedő társkereső nők

Ari (54)
Társkereső Debrecen
5 órája tag
kertészkedő
elhivatott
társasági
\"...Szeresd a holnapot is.....örülj annak amitől MA boldog a lelked!Egyik MA sem különbözik bármelyik Má-tól.A szeretet ilyen:nem tűri a földi időt.Egy időt ismer csak...MOST!!!Vagyis azt, hogy mindörökké....\"
Gabriella (50)
Társkereső Veresegyház
27 órája tag
kertészkedő
táncoslábú
optimista
NŐ vagyok, a FÉRFI-t keresem egy játszmák nélküli, őszinte kapcsolatban.
Edit (58)
Társkereső Jakabszállás
40 órája tag
kertészkedő
őszinte
otthonülő
Szia, Edit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.Szia *moderálva* néven keres a Facebook
Szonja (52)
Társkereső Balatonfüred
3 napja tag
kertészkedő
zenefüggő
spirituális
Szeretem a vizpartokat, természetben lenni sportolni táncolni és a jó zene. Monogám és romantikus.. Budapest és Balatonfüred között utazok sokat.
Ilona (48)
Társkereső Dunaharaszti
4 napja tag
kertészkedő
jóindulatú
becsületes
Szia! Örülök, hogy elolvasod az adatlapom! Köszi! Normális párkapcsolat, amit szeretnék és keresek😅! Dunaharasztiban élek, rendezett környezetben! Nem tartozom a vékony nőkhöz! Vannak gyermekeim, 23,17,12 évesek! Nem érdekel milyen autód, házad, munkád van! Legyél jó fej, őszinte, szeretni tudó és akaró ember! Minden mást személyesen!
Ildikó (60)
Társkereső Szolnok
8 napja tag
kertészkedő
bringás
figyelmes
Keresem,megbízható társamat. Komoly,tartós kapcsolat reményében regisztráltam. Keresem : ápolt ,önmagára és környezetére igényes megbízható Férfit,akinek fontos a hűség és a megbízhatóság. Alkalmi kapcsolatok kizárva részemről. Jóban- rosszban együtt lenni,kitartani egymás mellett,ez az elvem.

Legújabb kertészkedő társkereső férfiak

Tamás (46)
Társkereső Budapest, XIII.
18 órája tag
kertészkedő
empatikus
becsületes
Szeretek utazni, fél éve voltam a szomszéd faluban is, de gyalog, mert nem jár már busz, a biciklimet meg ellopták. Ezért remélem van fotód luxus szállodák medencéi mellett, mert velem tuti nem fogsz eljutni ilyen helyekre! Nem szeretek pecácni, de hál’ Isten errefelé nincs se tó, se tenger csak a Duna de az meg elsodorja a halakat. Imádom a finom kajákat és a luxus éttermeket csak sajnos nincs nagyon miből. Nem hisszek abban, hogy a szépség belülről fakad, ezt csak Hasfelmetsző Jack hitte. Ha küldök levelet és nem válaszolsz, tudni fogom, hogy öngyilkos lettél. Fordított esetben én is mindig ezt teszem. Nagyon érzékeny vagyok! A múltkor például rám esett egy gerenda és majdnem sírtam. Volt már párkapcsolatom is és 1 feleségem is volt de már megbántam. A szakítás nagyon megviselt de utólag rájöttem, hogy mégis jobb ez így mert nála csak jobbat találhatok. Imádom a filmeket bár a kedvenc filmem címére már nem emlékszem, de egy szakállas fehér karatézós csávó lever, lelő, leszúr, megfojt, lerúg (zömében fordulatból) mindenki­t. Ha lesz nálam áram, akkor talán veszek TV-t. Egy kihalófélben lévő állatfajhoz tartozom mert hagyományosan vett értékrenddel bírok és perverz módon ezt is keresem a másikban félben. Humorosra vettem a dolgokat mert annyira kétségbe vagyok esve, hogy talán így valaki felfigyel rám. Ha valakinek esetleg mégis megtetszene szerénységem ismertetése, kérem feltétlenül jelezze! Köszönöm, hogy elolvastad!
Attila (46)
Társkereső Terény
3 napja tag
kertészkedő
társasági
segítőkész
Szeretnék ismerkedni és komoly kapcsolatot.
Sándor (55)
Társkereső Békéscsaba
4 napja tag
kertészkedő
határozott
táncoslábú
A szerelmet keresem 50 év felett is. Céltudatos, megfontolt, aktív életet élő, pozitív gondolkodádú,őszinte, és érzékeny ember vagyok. Sokat dolgozok, sportolok,de ez csak a jéghegy csúcsa.Minden nap szépnap,hisz egészséges vagyok és hiszek magamba. A legfontosabb dolog viszont még hiányzik az életemből. Szeretném hinni , hogy az Te vagy. Sok mindennel foglalkozok,de a legtöbb időt veled szeretném tölteni, szerelembe, őszinteségbe, egymást segítve. Imádok latin táncolni ,síelni,ha nem tudsz szívesen megtanítalak.
Ferenc (44)
Társkereső Jászberény
5 napja tag
kertészkedő
becsületes
nyugodt
Családcentrikus, sportszerető embernek tartom magam. Szeretem a munkám, stabil egzisztenciával rendelkezem. A többit privátban :)
János (59)
Társkereső Budapest
8 napja tag
kertészkedő
humoros
túrázós
Ne ragadj le a fotónál! a lényeg a szövegben van Ha fontos Neked hogy leendő párod mindig a vonzó nőt lássa benned és szenvedélyével Téged is inspiráljon engem keresel. Független,kedves , rendes, megbízható,határozott,mély érzésű ,szenvedélyes, természetszerető sportos, utazgatós de nyugodt életvitel,biztos háttér,megfelelő Iq,Eq és humor. Amit kihagytam az is van :) A személyiségemre legyél kíváncsi és tisztelj meg egy válasszal ha írok de nem tetszik a fizimiskám / a beltartalom meg már nem érdekel / .köszi Érzelmi alap , egymás iránti felelősség vállalás, összetartozni akarás . Mellesleg a tárkeresésesen túl is van élet, nem az a kérdés hogy mi lesz hanem hogy addig mi lesz ?...szóval ezen az alapon is keresek valakit aki épp szeretne egy kellemes napot pl a szabadban tölteni kirándulni, biciklizni vagy láblógatni. Nyugodtan írj rám.
Károly (61)
Társkereső Dunavecse
8 napja tag
kertészkedő
érzékeny
határozott
Család centrikus kiegyensúlyozott vidám természetű

Online kertészkedő társkereső nők

Erika (60)
Társkereső Győr
2 órája lépett be
kertészkedő
türelmes
energikus
Szeretnék ismerkedni...talán most szerencsém lesz és nem futok bele hazugságokba....mert pár hónappal ezelőtt itt jártam és sajnos ezt tapasztaltam..de hát ugye nem adom fel. Én fiatalos ...beszélgetős...viccelődős...aktív nőnek tartom magam....hasonló tulajdonságú férfit keresek a korosztályomból . Nem érdekelnek a nálamnál jóval fiatalabb férfiak...ezt is azért írom , mert előszeretettel írogatnak rám! Szeretném ha nem lennél kopasz. Köszi ha elolvastad.
Mária (56)
Társkereső Salgótarján
2 órája lépett be
kertészkedő
céltudatos
érzékeny
Csakis a személyes találkozások alkalmával, ismerheted meg igazán a másikat. Csak add önmagad és kinyílik előtted a világ. A tisztelet, az őszinteség, a megbízhatóság és a sok nevetés, vidám együtt töltött minőségi idő, stb..... az alapja egy hosszútávú párkapcsolatnak. Csak azt várom el a másiktól, amit magam is nyújtani tudok. 🙂 Keresem a társam, de nem mindenáron.
Kata (41)
Társkereső Kistótfalu
3 órája lépett be
kertészkedő
állatbarát
természetbarát
Szeretem felfedezni a bennem és a körülöttem lévő teret, világot. Erőforrásaim: csend, ima, együtténeklés, természet. Szeretek kertészkedni, kirándulni a barátaimmal, társasozni a kislányommal, néptáncolni, karatézni. Inkább beszélgetek, mint filmezek, inkább az erdő, mint egy zsúfolt bevásárló központ, inkább egy baráti, tűzrakós este, mint egy buli a városban, inkább a patakpart, mint a Kanári szigetek. Egy kis zsákfaluban élek, ez a föld a táptalajom és erős baráti, közösségi szálak fűznek ide. Nem tervezek elköltözni innen.
Edit (41)
Társkereső Vámosgyörk
1 órája lépett be
kertészkedő
nyugodt
természetbarát
Bocsánat a szavaimért, de ha nem írok vissza, akkor válószínű nem téged kereslek! Nem bunkóságból! Nincs kapacitásom minden üzenetre válaszolni! Mindenkinek köszönöm a megkeresést, de olyan férfit keresek akivel kölcsönös a szimpátia! Egyenlőre megfigyelek, barátkozom az oldallal. Magamról annyi, hogy 2 fiam van, velem élnek, ami nyilván megnehezíti a társkeresést. Nem apát keresek a gyerekeimnek! Szeretek sportolni, táncolni, túrázni, biciklizni, horgászni. Jó kummunikációs készségem van, kreatív vagyok, festek, rajzolok. Érdekel a művészet a színház. Sokmindent képes vagyok itthon megcsinálni a ház körül. Lelkiismeretes vagyok és őszinte. Mindig megmondom a véleményemet. Mások azt mondják rólam, hogy jó a humorom. Szeretek nevetni. Az állatokat nagyon kedvelem, tartok is kutyákat, cicát, nyuszit. Olyan társat keresek akinek hasonló az érdeklődési köre. Igényes és akár egy rendezvényen vagy bálon is megtudok vele jelenni! Sok időm jelenleg nincs, mert munka mellet egyetemre járok. Köszönöm, ha elolvastad amit írtam, abból is látszik, hogy a lelkem az énem is érdekel nem csak a külsőm.
Eszter (43)
Társkereső Budapest
33 perce lépett be
kertészkedő
túrázós
empatikus
Társam keresem :)
Csilla (55)
Társkereső Budapest, XVIII.
43 perce lépett be
kertészkedő
figyelmes
magabiztos
Kedves, vidám budapesti hölgy vagyok. Egy kellemes úriember társaságát keresem. Magam molett alkat vagyok, s olyan férfi társaságát keresem aki imádja ezt.

Online kertészkedő társkereső férfiak

György (78)
Társkereső Budapest, XI.
35 perce lépett be
kertészkedő
becsületes
rendszerető
Budapesten élek, nyitott, vidám, könnyen barátkozó mérnök vagyok. Sok időt töltök balatoni telkemen, ahol kertészkedek és kirándulok a hegyekbe. Nagyon szeretem a komoly és könnyűzenét, a festészetet, a kultúrát és a sportot. A jó társaságot nagyon szeretem, a tánc, a jó zene mindíg kedves a számomra.
Lénàrd (48)
Társkereső Mór
1 órája lépett be
kertészkedő
rugalmas
segítőkész
Lénàrd vagyok, 48 éves. Társam keresem Mór környékéről. Szabadidő kellemes el töltéséhez keresem.a tàrsam. Ez lehet egy kellemes séta. Vagy kiràndulàs. Szeretek szinhàzba és koncertekre jàrni. Baràtkozzunk. Ismerkedjünk. Ki tudja mi alakul ki belőle.
Henrik (48)
Társkereső Mór
3 órája lépett be
kertészkedő
empatikus
rugalmas
Szia, Henrik vagyok, egy vidám,minden helyzetben pozitív gondolkodású,néha hiperaktív férfi. Szeretek beszélgetni,de néha csak összebújva a naplementét nézni.
Imre (79)
Társkereső Érd
6 perce lépett be
kertészkedő
könyvmoly
természetbarát
Szerény, kedves, mozgékony hölgy ismeretségét keresem. A legkedvesebb időtöltésem a természet járás.
Joci (37)
Társkereső Ballószög
2 órája lépett be
kertészkedő
filmkedvelő
motoros
Keresem a párom, akivel együtt építhetjük a jövőnk.
Sándor (67)
Társkereső Csobánka
1 perce lépett be
kertészkedő
komoly
rendszerető
Nyugdíjasként itthon dolgozgatok a kertben, és a műhelyemben. Tartós partnert keresek!

Diplomás kertészkedő társkereső nők

Ildikó (50)
Társkereső Debrecen
Főiskolát végzett
kertészkedő
természetbarát
állatbarát
Őszinte, komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Kaland kizárt! Távkapcsolatban nem hiszek.
Marcsi (55)
Társkereső Fertőszentmiklós
Főiskolát végzett
kertészkedő
túrázós
zenefüggő
Köszönöm, hogy meglátogattál! Magamról, csak annyit, … ha kíváncsi vagy vedd fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozást részesítem előnyben!
Ági (60)
Társkereső Sopron
Egyetemet végzett
kertészkedő
állatbarát
céltudatos
Szia, Ági vagyok☺️ A kalandokból már kinőttem, második sem szeretnék lenni. Azt az urat keresem, akire felnézhetek, akiért rajonghatok, akivel megpróbáljuk együtt megélni a hátralévő éveket.
Zita (48)
Társkereső Szarvas
Főiskolai diplomás (Egészségügy)
kertészkedő
svájcióra
őszinte
Szeretni és szeretve lenni. Aki nem csak a manöken testalkatú nőket szereti.😉😉 Akinek a belső is számít nem csak a külső! Aki megtalálja a nőben a belső szépségét.🥰😊😊😊 Kérem aki szeretne ismerkedni írjon bátran😊😉😉
Linda (50)
Társkereső Budapest
Egyetemet végzett
kertészkedő
romantikus
humoros
Tízévesen írtam az első, 24 strófás verset, aztán áttértem a prózára, mégis 25 évig bankban dolgoztam. 2015-ben találtam egy kiadót, amelyik publikálta a novelláskötetemet, majd elkezdtem a kiadónak dolgozni, és kiléptem a bankból. Azóta fordítok, szerkesztek és írom a saját szövegeimet, itthon dolgozom. Kertészkedem, olvasok és ábrándozom, néha koktélozok szűk baráti körben. Vannak kutyáim. Szeretem a komoly filmeket (pl. Dunkirk, A király beszéde), de Woody Allent, az Agymenőket és a Jóbarátokat (Friends) újra és újra megnézem, imádom a jó sitcomot. Szeretek táncolni, sokféle zenét hallgatok, imádom a gasztronómiát, legyen az magyar, francia vagy egzotikus. Ha valaki meghódít, spontán bűbájjá válok.
Viola (52)
Társkereső Németország
Egyetemet végzett
kertészkedő
társasjátékozós
humoros
Németországban élek, Budapestről származom.

Diplomás kertészkedő társkereső férfiak

Gábor (61)
Társkereső Monor
Főiskolát végzett
kertészkedő
humoros
spirituális
Ha már érted önmagad, esélyed lesz másokat is érteni. 1+1🙂, vagy 1+0😒 Az élet hozta, hogy így kell megpróbálni... Én egy kölcsönös érzelmen, és vonzalmon alapuló értelmes kapcsolatot keresek. Komoly kapcsolatot. Független férfi vagyok fiatalos energiával, stabil egzisztenciával, háttérkapcsolat nélkül. Nincs titok, nincs átverés, nincs káosz. Igen: pozitív és rugalmas gondolkodás, emberség, szellemiség, humor, figyelmesség, empátia. Nem: gyenge jellem Társat keresek, nem kiszolgálót. A múlt: 26 év a légi közlekedésben /Malév - cabin crew chief/, aztán 10 Angliában a magánszektorban. A jelen itthon az biztos, és kiegyensúlyozott. Az otthon harmóniáját ugyanúgy szeretem, mint a jó társaságot, koncertet, színházat, kiállítást. A képek mostaniak.
Szilveszter (68)
Társkereső Budapest, III.
Egyetemet végzett
kertészkedő
természetbarát
ezermester
Szavakat és fogalmakat alkotok. (crithinking, intellektuális rezervátum, flavell) Ha úgy adódik énekelek az alsó szólamban (Krönungsmesse, 43. Psalm, Adventi ének, THE OLD SECEDER'S CAT) Jól tartom az állataimat (kutya, macska, nyúl). Tudok inget vasalni. (egy angyali doktornőtől tanultam) Már odaadtam mindenemet. (de még nagyon sok maradt) Kitalálok olyan dolgokat amik még nincsenek (sárga-fehér jegykiadó automata - MÁV, dizájnbeton információs kioszk - Várkert) Nyolc gyereket felneveltem (nem mind a sajátom, maradt még estimese) Futok évente 600 km-t (egy elkopott Hoka cipő, néhány Garmin dicséret) Írok verseket és mini novellákat (Névnapi hír, Arccal a sárban, Ördögszekér) Tíz évig jószerencsét köszöntem (7x24 terepen, radioaktiv és robbanóanyagok, többezer atmoszféra) Közel 30 évig cégeket vezettem ("The Best" oklevél multitól, hazai milliárdok IT üzletből) Voltam "igazi" katona (repülőezred, törzskari szolgálat) Fiatalon body-buildingeztem (36 tonnás edzésprogram) Van második születésnapom 09.09. (M2-n szembe mentem egy kamionnal, csak a függöny és oldallégzsákkal lehetett túlélni, szerencsére fullextrával jártam) Minden tönkrement házasságom önrészét vállalom. Minden mást meg kell kérdezned de egyenes válaszokat fogsz kapni.
Pisti (64)
Társkereső Budapest
Főiskolát végzett
kertészkedő
őszinte
társasjátékozós
Egy bizonyos korban az ember már olyan társat keress ,aki mellett nem fél megöregedni..... Utoljára valakiben hinni volna jó,mert a maradék idő már nem eladó.... Néhány szó rólam,bár nem ettől leszek "tetszetős".Mindegy mit írok ide,de egy kis iránymutatásnak jó lesz: Rendszeres sportos tevékenységek.Víz,bringa,túra,néha sí,esetleg szörf,vitorlázás.Bogrács,grill,szalonna sütés.Semmi nem kötelező,de jó ha ezek egy részében legalább együtt tudunk lenni. Bizalom!! Együtt érzés,együtt működés,elfogadás.Tolerancia!Megértés. Kedvesség. Otthonossági érzés...Közös gondolkodás a lényeges kérdésekben! Itt sajnos vagy nem,de ez van mindenki elsősorban fénykép alapján választ.Utána még kor,kilók,magasság,végzettség,életmód és még ki tudja mi alapján.Közben az "életben" meg mégsem így alakulnak kizárólag a dolgok. Az "életben" még lehetséges ,hogy hosszabb baráti,munkahelyi,sport kapcsolat -bármi alapján megismerni valakit és annak ellenére,hogy eleinte szinte taszító volt valaki ,később szerelemmé avanzsált egy kezdeti akár utálat is...Konklúzió.A két terület teljesen más.Mindegyikhez már és más hozzáállás kell.Meglepett ez valakit??!! Ez az internetes társkeresés "csapdája" is egyben.Nincs idő egymás feltérképezésére,megismerésére,mert felületes intuíciók alapján ,gyorsan mondunk ítéletet .
Róbert (37)
Társkereső Miskolc
Főiskolát végzett
kertészkedő
becsületes
természetbarát
Üdvözletem a hölgyeknek. Én magamat egy átlagos férfinak jellemezném aki nagyon családcentrikus és imádja a gyerekeket. 38éves vagyok több kapcsolatom is zátonyra futott sajnos mert mindíg olyan párt fogtam ki aki nem szerett volna családot alapítani. Lehet kicsit régimódinak tűnök de számomra fontos a család. Sokan meg is jegyzik hogy nálam ,,édesanyám,, és ,,édesapám,, megszólítás létezik! Egészségügyben dolgozom és azt gondolom magamról betegcentrikus vagyok. Szabadidőm Jó részét vidéken házkörüli munkával, családommal töltöm. Kicsit kevesebbet sportolok mint kellene de igyekszem karban tartani magam. Szeretek túrázni, úszni, strandolni is. Dióhéjban talán ennyi de ha kíváncsi rá valaki részletesen is elcsevegtem neki.
Tibor (46)
Társkereső Dunakeszi
Egyetemet végzett
kertészkedő
energikus
filmkedvelő
Elváltam, egy nagy fiam van. Őszülök, de még nem a nyugdíjra készülök. Na jó, már ősz vagyok, de 30 nál nem érzem magam öregebbnek :)
Zoltán (51)
Társkereső Szolnok
Egyetemi diplomás (Menedzser, szociális, műszaki)
kertészkedő
érdeklődő
humoros
Az élet túl rövid ahhoz , hogy értékes időt pazaroljunk értéktelen dolgokra! Szeretek egészségesen és sportosan élni, ezért napjaim része a mozgás .Keresem azt a társat akivel tartalmasan tölthetem el napjaimat .A humort sem vetem meg. Ha van időd rám ,cserébe lessz időm rád!

Keresztény kertészkedő társkereső nők

Ani (53)
Társkereső Gyál
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
kertészkedő
türelmes
balatonimádó
“Ha a nő érdekes,akkor nem egyszerű.Ha egyszerű akkor nem érdekes.” Döntsd el Te kedves érdekeklődő,hogy rám melyik állítás igaz ??Amit én magamról gondolok: Vidám ,kiegyensúlyozott ,nő vagyok, pozitív életszemlélettel ,éppen ezért fontos számomra az egészsèges életre való törekvés.Értékelem ,és megbecsülöm az őszinte barátságokat,szeretek új embereket,helyeket megismerni.Hiszem hogy egy kapcsolatban nélkülözhetetlen a romantika,fontosak a meghitt beszélgetések,a nevetés és tartópillérei az őszinteség,bizalom,tisztelet.
Katalin (60)
Társkereső Budapest, XVII.
hite: református (hiszem, de nem gyakorlom)
kertészkedő
érzékeny
energikus
Ha tükörbe nézek egy molett kedves arcú egyszerű nőt látok akinek a lelke szeretetre, társra vágyik. Aki szereti a természetet , zenét, állatokat , utazást…..
Zsuzsa (61)
Társkereső Bőny
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)
kertészkedő
becsületes
őszinte
Zsuzsa vagyok, 61 éves. Társam keresem Bőny környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Egy kicsit tartok ettől a társkereséstől. mert sajnos volt rossz tapasztalatom. Komoly társat keresek, de egyenlőre nem kívánok összeköltözni senkivel. Azt az idő kiforrja. Független szeretnék maradni, de keresek valakit, akivel megértjük egymást, meg tudunk beszélni dolgokat, de nem szeretném, ha irányítana. Kölcsönösen alkalmazkodunk egymáshoz. Szeretek kirándulni, rendszeresen járok színházba. Hangos mulatozást nem szeretem.
Edit (60)
Társkereső Érd
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
kertészkedő
sportos
állatbarát
Edit vagyok, 60 éves, lakhelyem Érd. Most mentem nyugdíjba, így most sokat pihenek, utazok, keresem az új lehetőségeket. Két gyermekem van és három unokám. Most már úgy érzem mindenre lesz időm, 40 év röplabda után, szeretnék ismét rendszeresen sportolni. Szeretem az állatokat, szeretek kirándulni, utazni, olvasni, filmet nézni, kertészkedni és a családommal lenni. Nem dohányzom, nem iszom, csak nagyon ritkán, alkalmanként, szeretem a finom ételeket.
Gabriella (49)
Társkereső Szentendre
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
kertészkedő
jövő-menő
állatbarát
Két gyermekem már felnőtt, nagyok. Olyan férfit keresek aki már nem szeretne gyermeket. Akivel normálisan, kulturáltan lehet levelezni, rövid idő múlva hajlandó találkozni. Akivel lehet beszélgetni, viccelni, építeni a kapcsolatot, fejlődni egymást támogatva, aktívan jönni-menni kitölteni a minden napokat. Szeretem a bármilyen vizes helyet, a tenger a kedvencem. Görögország Olympic Beach tetszett a legjobban utazásaim során.Szeretek kirándulni, sétálni, beszélgetni, társasjátékozni, filmet nézni, moziba-, színházba-, állatkertbe-, múzeumba- járni. Nincs stressz az életemben, nem aggódom semmi miatt, ha feladat van megoldom. Egyszerű, de nagyszerű életet élek. Mindent megkaptam az élettől amit szerettem volna, csak egy férfit szeretnék akinek az ölelésében élhetnék tovább.
Andi (45)
Társkereső Verpelét
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
kertészkedő
laza
segítőkész
Szia, Kedves Látogató! Andi vagyok, és én is, mint oly sokan, komoly, hosszútávú kapcsolat reményében érkeztem ide. Hamarosan bővebben is mesélek ;) Uraim, köszönöm az üzeneteket! Mindenkinek válaszolni fogok, csak egy pici türelmet kérek :)

Keresztény kertészkedő társkereső férfiak

Zoli (49)
Társkereső Kéthely
hivő: római katolikus (alkalmanként)
kertészkedő
türelmes
rugalmas
Őszinte, megbízható, kedves, jó megjelenésű Férfi vagyok!
Bálint (46)
Társkereső Badacsonytomaj, Badacsony
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
kertészkedő
pozitív
balatonimádó
Megbízható,türelmes,figyelmes, odadó,szenvedélyes! Becsületes és lelkiismeretes embernek ismernek.Számomra nincs lehetetlen.A boldogságom az igazi párom keresem.Nem kalandot.Azt aki tiszta szívből tud szeretni.!Amit tudok viszonozni ! Internet nélkül is jól megvagyok elég szomorú, hogy így kell ismerkedni!De máshol szinte nem is lehet!
László (26)
Társkereső Tatabánya
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
kertészkedő
állatbarát
társasági
Ha tetszik profilom írj bátra levelet nekem📩 És ismerkedjünk meg❤️ A legfőbb tulajdonságom őszintesség ,és hűséges társra való figyelem.Szeretek zenét hallgatni ,és készíteni is szabad időben 3D tervezés is elütöm az időt emellett sétálni is szeretek ,és az állatoknak közelségét is elviselem ,de még a gyereket annál jobban.
Jancsi (52)
Társkereső Nyíregyháza
görög katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
kertészkedő
humoros
ezermester
Jancsi vagyok, 52 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot
Péter (39)
Társkereső Budapest
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
kertészkedő
óvatos
ezermester
Szeretem az aktív kikapcsolódást, a sportos életet, de a meghitt nyugodt estéket is. Szeretném megtalálni azt a párom, akivel együtt tudjuk leélni az életet egy szép családi házban boldogságban, egészségben.
Péter (52)
Társkereső Budapest, XI.
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
kertészkedő
alázatos
sportos
Szabad, nyitott, sportos, együttműködére optimalizáló, utazóként vagyok itt a Földön. Már nem érdekel, hogy igazam legyen. Szeretem a szépet, nem sietek, megélem a látható és érezhető jelent. Minden rendben van, mégha az élet nem is igazságos. Imádom a víz minden formáját, ezért hobbim némely vízisport. Klasszik férfi 5.0 feljavított változat. Én építeni a házat, és közösen tesszük otthonossá.

Fiatal kertészkedő társkereső férfiak

Dávid (29)
Társkereső Dunaföldvár
kertészkedő
pozitív
partiarc
Jó napot szabad idömbe pecázok motorozok van egy kismotorom azzal szogtam menni
Zsombi (19)
Társkereső Budapest
kertészkedő
állatbarát
romantikus
szeretek sportolni:kézilabda,foci. 196 cm vagyok,izmos testalkatú,nem szoktam dohányozni, kettő testvérem van
Dániel (29)
Társkereső Budapest
kertészkedő
ínyenc
segítőkész
Szia Daniel vagyok ;) Leginkább komoly kapcsolatot keresek ,de szeretek kimozdulni és mindig valami újdonságot kipróbálni ,akár a főzésben is !
Bendegúz (26)
Társkereső Kiskunhalas
kertészkedő
túrázós
segítőkész
Szerintem a civilizáció nagyon negatív útban halad, ezért az utóbbi években (2020-tól) a társadalomból valameddig a szintig kivonulva laktam. Tetszenek a trópusi zöldkörnyezet, a páradús levegő és az éjszakai, hangulatos filozofálós/tábortüzes, sztorizgatós estélyek és a sci-fi műfaj 1 speciális fajtája. A night core, az epikus és a naturalista zenék tetszenek. https://www.youtube.com/watch?v=IulxW1pCbEM
László (26)
Társkereső Tápiószecső
kertészkedő
természetbarát
segítőkész
Üdv itt Szeretek ismerkedni de csak ha nem egyoldalú a beszélgetés ! Szeretem a romantikus dolgokat és kevlsbé vonz a horror téma vagy bármit ami ahhoz köthető 😅 szeretem a kertet alakítani ha jó az idő és fontos számomra a közös érdeklődés a hűség őszinteség kompromisszum kézség a mély beszélgetések és persze a közös tisztelet 🤗 szeretem az állatokat és a játékosság minden formája Pc, Xbox, és imádom a jó minőségű borokat 🍷 és kávékat ☕
Tibi (18)
Társkereső Újszilvás
kertészkedő
segítőkész
természetbarát
Nem nagyon voltam még ilyen oldalon szóval nem tudom mire számítanak de, magamról: Szeretek sorozatot nézni. Néha-néha anime, de főként inkább Walking Dead! Szeretem az állatokat, szeretek kutyát setáltatni!(egy németjuhászom van.) Fizikai munkát végzek!

30-as kertészkedő társkereső nők

Nikoletta (33)
Társkereső Monor
kertészkedő
őszinte
állatbarát
Szeretek táncolni, masszírozni, kirándulni. Van egy benti mentett cicám. Imádok beszélgetni, új helyeket felfedezni. Kedves, jófej, cuki vagyok. Ha szimpatikus vagyok írj rám.
Ani (38)
Társkereső Veresegyház
kertészkedő
rendszerető
érzékeny
Kedvenc hobbym a túrázás, ehhez kapcsolódik a Természet fotózás. Otthonülő típus lennék, de a természet szeretet kimozdít a komfortzónámból. Nem vagyok előfizető, így max e-mail-ben tudok válaszolni és a fotódat se látom.
Ramóna (38)
Társkereső Magyarföld
kertészkedő
optimista
becsületes
Üdv. Ramona vagyok, és komoly hosszútávú kapcsolatot keresek, nem sekélyes flörtöt. Olyan férfit keresek, aki empatikus, intelligens, spirituális, ugyanakkor két lábbal áll a földön, és nem retten meg a kemény fizikai munkától! Mindenkit kérek, hogy ne próbáljon meghódítani a kocsijával, pénzével, kigyúrt, felpumpált izmaival, mert egyik sem érdekel! Én az erdő szélén élek egy kicsi házikóban. Állatokat tartok, és gazdálkodok. Nem használok áramot, nincs vezetékes víz, és igyekszem a természettel harmóniában élni. Fontos számomra a becsület, az őszinteség, bátorság és a tisztességgel, örömmel végzett munka, a barátság, szeretet, család, a nevetés, és az ölelés. Imádok főzni, enni és etetni . Ja, és van egy csomó rossz tulajdonságom... 😆 Örömmel kertészkedek, és szeretek barkácsolni. Ezenkívül olvasni, ékszereket készíteni, varrni, gombát szedni, és sorolhatnám, a végtelenségig . Szeretem a lovakat, és a gomborrú, kerekfejű, kanálfülű nyulakat, ők az én infantilis oldalam. Viszont utálom a kutyákat. Általában viszolygok az igénytelen, koszos, büdös dolgoktól, legyen az akár állat, akár ember. Amit még nem bírok elviselni, az a hazug, rosszindulatú, alattomos, mézesmázos, nárcisztikus emberek. Továbbá az élhetetlen, lusta, másokon élősködő emberek. Amit még szeretnék hozzátenni, hogy nem tudok mindig válaszolni a levelekre, mert az oldal nem engedi. Plusz, aki csak odavet egy hellót, szívecskét küld, az adatlapján nem ír magáról, és nekem sem, nem fogok válaszolni, mert az érdeklődését nem látom komolynak. Én nem fogok kezdeményezni, mert az a férfi dolga, szerintem. Így is túl sok nő van, akinek nincs elég önbecsülése ahhoz, hogy ne vesse magát a férfi nyakába. Nekem még az is borzasztó, hogy egyáltalán itt vagyok. 😅 Szép napot kívánok mindenkinek!
Klau (33)
Társkereső Lőrinci
kertészkedő
hobbifutó
bringás
Légyszi elérhetőséget is küldj ha írsz, mert lehet nem tudok válaszolni, köszönöm
Marika (31)
Társkereső Jászfényszaru
kertészkedő
céltudatos
rendszerető
Magamról megcsinálom házimunkát stb. idő töltésem zene hallgatás.
Barbara (36)
Társkereső Szigetmonostor
kertészkedő
álomszuszék
balatonimádó
Barbara vagyok, 36 éves. Társam keresem Szigetmonostorról vagy környékéről nem messze. Család alapítás céljából keresem a társam. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilóm, többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Fotót annak a férfinak küldök akivel felveszem a kapcsolatot. Nem vagyok előfizető írj légy szíves elérhetöseget. Köszönöm!

30-as kertészkedő társkereső férfiak

Gábor (34)
Társkereső Vác
kertészkedő
romantikus
spontán
Sziasztok! Gábor vagyok ismerkednék beszélgetnek, Párkapcsolat lenne a cél, de ki tudja mit hoz a sors 👍🙂Keresem a párom. Szeretném megtalálni a társam. Kedves , intelligens, pozitív szemléletű férfi vagyok klasszikus értékrenddel.
Isti (39)
Társkereső Szombathely
kertészkedő
hobbiséf
rendszerető
Szia! 186 cm és 86 kg vagyok. Beszélek nyelveket: 🇭🇺🇬🇧 Diagnosztikai mérnökként dolgozom, de más területen is szeretem kipróbálni magam, így több lábon állok. Szeretek olvasni, moziba vagy színházba járni. Szívesen mozdulok ki a természetbe túrázni,utazni, kerékpározni, egy jót motorozni vagy éppen fotózni. Szeretek a konyhában és a kertben is tevékenykedni. Már nem keresem a nagy szerelmet, mert elment vagy egyáltalán nem is volt. Szóval, nem hiszek a csodákban.
Dénes (38)
Társkereső Budapest, XXIII.
kertészkedő
ezermester
környezettudatos
Egy hosszabb, több éves kapcsolat után, most ismerkedni vagyok itt.
Tibor (33)
Társkereső Dunaújváros
kertészkedő
empatikus
állatbarát
A célom mindig is egy müködő kapcsolat megteremtése. Amit nem tudok elképzelni anélkül, hogy ne érintenénk" meg egymás lelkét. Tudom, ez full nyálas, de bármilyen kapcsolat alapja az, hogy megláttuk egymást ott belelül és értjük a másikat. Elkezdtem kipakolni abból a hátizsákból, amit egészen 30 éves koromig tele pakoltam mindenféle hamis illúziókkal, tévhitekkel, hamis önképekkel, stb. Azt gondolom, hogy az önismeret szinfe elengedhetetlen a minőségibb, tudatosabb, boldogabb élethez. Nagyon élvezem szinte minden percét. Persze, van fájdalmas része is, mint mindennek. Szóval kapjunk a füjünkhöz emberek és a kifelé vezető út először befelé vezet.
Tibor (36)
Társkereső Hatvan
kertészkedő
becsületes
gamer
Szia! Én egy kalandvágyó, vidám személy vagyok, aki mindig keresi az élet apró örömeit. Szeretek új emberekkel találkozni és érdekes beszélgetéseket folytatni. Az egyik szenvedélyem az utazás, szeretek új helyeket felfedezni. Emellett rajongok a természetért és a szabadtéri tevékenységekért, például a túrázásért. De ne hagyjuk figyelmen kívül az otthon maradás örömeit sem - imádok egy jó film mellett pihenni vagy csillagászkodni. Keresem azt a személyt, aki hasonló érdeklődési körökkel rendelkezik és nyitott a kalandokra és az új élményekre. Ha úgy érzed, hogy megosztanánk néhány közös érdeklődési területet, ne habozz megírni nekem!
Jani (33)
Társkereső Budapest, XXIII.
kertészkedő
társasjátékozós
nyugodt
Szia! Egy kedves, segitokesz embernek tartom magam, tele celokkal es vagyakkal. Jo lenne ezeket megvalositani valakivel, akinek hasonlo felfogasa, es elkepzelesei vannak. Talan pont te vagy az? Deritsuk ki😉

Középkorú kertészkedő társkereső nők

Kata (48)
Társkereső Szeged
kertészkedő
becsületes
csendszerető
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam erre az oldalra. Aktívan élem az életem, mind fizikálisan, mind szellemileg. Imádom a természetet, az állatokat, számomra fontos, hogy leendő párom is hasonló beállítottságú legyen. Érzelem, Lélek, Értelem, Harmónia, Hűség, Őszinteség Nem vagyok előfizető :)
Marianna (42)
Társkereső Pécel
kertészkedő
becsületes
határozott
Ha nincs fotód fenn akkor mégis mi alapján döntsem el, hogy szeretnék-e veled levelet váltani? Szinte csak fénykép nélküli leveleket kapok. Nincs elofizetesem, nem tudok válaszolni csak ha megadsz egy email címet. Marianna vagyok, 42 éves, lakhelyem Pécel. Ha nincs profilképed biztosra veheted, hogy nem válaszolok! Ne kérdezd meg hogy "milyen kapcsolatot keresek"! Normális nő csak egyféle kapcsolatot kereshet: a jövendőbelijét, akivel leélheti a még hátralévő életét boldogságban, békességben! Utazni, kirándulni szeretek. Szeretem a társadalmi munkát, közösségi ember vagyok. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mónika (43)
Társkereső Gödöllő
kertészkedő
energikus
érzékeny
Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. A nagybetűs Férfit keresem. Érett személyiség, akitől nem áll távol a fejlődésre, változásra való igény, illetve az önfejlesztés, önismeret. Légy sportos, jóképű, IQ, EQ nem hátrány, sőt. Szeretem ha a férfi jóval magasabb mint én. Nyitott, érdeklődő vagyok a világra, emiatt sok mindent szeretek csinálni. A teljesség igénye nélkül : utazás, kirándulás, sportok, olvasás, színház, koncertek, fesztiválok, spiritualitás, főzés. Lehet sokat kérek, de hiszem hogy egyszer eljön az én Hercegem is! 🙂
Klári (45)
Társkereső Szigethalom
kertészkedő
figyelmes
rugalmas
Kedves, mosolygós, nyitott és pozitív gondolkodású nő vagyok, aki tartós kapcsolatra vágyik! Extro ambiként szeretek bulizni, társaságba járni, de nem mindig. Ha otthon maradunk az sem baj. Őszinte kapcsolatot keresek, ahol kölcsönösen jól érezzük magunkat. Tudd hogy mit akarsz, és légy intelligens, az nálam alap. Ha minden klappol, úgyis találkozunk. Ha meg akarsz ismerni, nem vagyok előfizető, ennek tudatában írj! Képet nem árt, ha küldesz. 😊😉 Update: 40 év alattiak, illetve távoli lakhellyel rendelkezők kérem ne írjanak ismerkedés céljából. Köszönöm a megértést ❤️🙏
Krisztina (47)
Társkereső Dunakeszi
kertészkedő
társasjátékozós
empatikus
Tetovált lány keresi
Kati (43)
Társkereső Budapest
kertészkedő
alázatos
lobbanékony
Partnert keresek, aki hajlandó az őrültségekre.és nem zavarja ha "égő" vagyok. 1x élünk, csináljuk rendesen!!!

Középkorú kertészkedő társkereső férfiak

Attila (40)
Társkereső Tatabánya
kertészkedő
empatikus
elhivatott
Nevess a világ ostobaságain, meg fogod bánni; sirasd el, azt is meg fogod bánni; nevess a világ ostobaságain vagy sirasd el, mindkettőt meg fogod bánni; vagy nevetsz a világ ostobaságain, vagy elsiratod őket, mindkettőt megbánod.
Gábor (48)
Társkereső Budapest, XIII.
kertészkedő
bringás
jövő-menő
Szia! 48 éves férfiként szeretnék bemutatkozni a társkereső oldalon. Néhány szó rólam: Én vagyok az a férfi, aki mindig mosolyog, és a pozitív hozzáállás az életem része. Szeretem a természetet, és gyakran túrázom a hegyekben vagy sétálok a parkban. Kreatív vagyok, és szívesen barkácsolok, A zuhany alatt énekelek.. Szeretek főzni, az esetek 70 százalékában már sikerült ehetőt produkálnom. A maradék 30-ban rendelnem kellett Nyitott vagyok új élményekre, és szívesen ismerkedem új emberekkel. Mit keresek? Olyan nőt, aki értékeli az őszinteséget, a jó humorérzéket és a mély beszélgetéseket. Ha úgy érzed, hogy hasonlóan gondolkodsz, örömmel várom a leveledet! 😊
Dániel (45)
Társkereső Budapest, XVIII.
kertészkedő
éjszakai bagoly
filmkedvelő
Szinbád,Mr.Jones
Gábor (43)
Társkereső Budapest
kertészkedő
energikus
türelmes
A műszaki paraméterek: -Évjárat:1980 -Gyártmány:férfi -Modell:limitált kiadás -Állapot:jól karban van tartva, azt mondják -Üzemanyagtakarékosság:nem kell folyamatosan tankolni -Hűtés-Fűtés:csak extrém helyzetekben ajánlott -Sajátosság:Mindig minden hülyeségre kapható -Külsö adottság:szereti ha jól karban van tartva -Beindítása:7:00 gombok benyomásával -Jellemvonás:magas energia kibocsájtás -Fogyasztása:csak az ellenkező neműekhez képes csatlakozni.
Laci (48)
Társkereső Pécs
kertészkedő
ezermester
rendszerető
A kezdetek kezdetén, amikor elhatároztam, hogy erre az oldalra regisztrálok azt gondoltam, hogy minden hölgynek én vagyok a non plus ultra. Az ideális partner. Természetesen nem néztem meg más urak bemutatkozó oldalát, arra ezért nem veszem a fáradtságot. Aztán ahogy látom, hogy nézegetik a hölgyek a bemutatkozásom a korábban vártakkal ellentétben elmaradnak a kedvencnek jelölések. Most komolyan azt hittem mindenki kedvelni fog :) Na jó, látom, hogy új alapokra kell helyeznem az ismerkedésem, mert így agglegény leszek életem végéig :) Kedves hölgyek, ha úgy ítélitek meg, hogy elfogadható lennék számotokra kérlek jelöljetek kedvencnek. Meglátom milyen aktivitás van az oldalon és ha megéri előfizetek és akkor fel tudjuk venni a kapcsolatot. Magamról annyit írnék csupán, hogy koromhoz képest jó állapotú, nem dohányzó, első tulajdonostól eladó megkímélt állapotú tag vagyok. Ha választhatok, akkor inkább sport és természet, mint opera és diszkó....egyáltalán van még diszkó ? :) Nnnnna ez a korosztály vagyok :D
Zsolt (49)
Társkereső Barcs
kertészkedő
zenefüggő
bringás
Talán ennyiből nem lehet senkit megismerni. Figyelmet azért fel lehet kelteni. Szeretek beszélgetni, az aktív időtöltésnek a híve vagyok. Szívesen utazok, de ha úgy van jó otthon kicsit tenni-venni.

50 év feletti kertészkedő társkereső nők

Monika (60)
Társkereső Szeged
kertészkedő
csendszerető
őszinte
Kedves, mosolygós, kiegyensúlyozott ember vagyok. Rendezett körülmények között élek, igyekszem tartalmasan tölteni a szabadidőmet. Fontos számomra az egészséges életre törekvés, az emberi kapcsolatok, a munka. Értékelem az őszinte barátságot, szeretek beszélgetni, új dolgokat, helyeket, embereket megismerni. Amit magamról gondolok: optimista, értelmes, megoldásokat kereső, kreatív, lelkiismeretes vagyok. Közben szókimondó, néha türelmetlen de lehetőség szerint konfliktuskerülő. Gyorsan tudok alkalmazkodni, csapatjátékos vagyok. Nem szeretek tétlenül üldögélni sokáig. Mint mindenkinek, nekem is vannak kevésbé pozitív tulajdonságaim is. Azokkal is tisztában vagyok, de itt nem részletezem.
Gabriella (61)
Társkereső Solymár
kertészkedő
empatikus
érdeklődő
Két fiam van és egy csodaszép unokám. Solymáron élek. Hetente többször teniszezem. Szeretek utazni!
Ibolya (77)
Társkereső Kereki
kertészkedő
jóindulatú
színházkedvelő
Özvegy vagyok. Szeretem a zenét, a természetet. Imádok kirándulni, welnesbe járni, táncolni. Kertes házban élek vidéken. Két felnőtt gyermekem van, kikkel külön élek.
Anna (66)
Társkereső Kapuvár
kertészkedő
energikus
becsületes
Nyugdíjas vagyok. De aktivan dolgozom is. Szeretnék kirandulni, színházba menni, közös nyaralások. Hétvégi programok. Nyitott vagyok mások érdeklődési köreire is. Szeretek egyedül is lenni, de néha jól esne ha valakivel megoszthatnám a szabadidőmet.
Magdi (67)
Társkereső Marcali
kertészkedő
filmkedvelő
empatikus
Marcaliban van az otthonom, de szinte állandó mozgásban vagyok Marcali - Fonyódliget - Budapest között. Budapesten élnek a gyermekeim és az unokám, ezért és a kulturális lehetőségek miatt szeretem az időmet a fővárosban tölteni (kivéve a nyári nagy meleget). A sors sajnos úgy hozta, hogy újra kell terveznem az életem. Az úgynevezett rendezett körülményeim megvannak, de társ nélkül nem az igazi. Eljutottam hát idáig, hogy körülnézzek és láttassam magam. Természetesen nem vagyok hibátlan semmilyen szinten pl.:nem szeretek/nem tudok jól főzni (de éhen még senki nem halt körülöttem). Ellenben imádok a magam módján kertészkedni, de még ennél is jobban kirándulni, túrázni, biciklizgetni, tornázni, olvasni, koncertre, moziba, színházba járni stb. és ezeket mostanság is nagy kedvvel űzöm. Ez a keret. A lényegi dolgokról talán később, mikor már a fotók segítenek (vagy nem) egy előzetes szimpátiát kiváltani oda- vissza. Nekem már kijutott egyszer, hogy őszinte, kiegyensúlyozott és mégis izgalmas kapcsolatban éljek sokáig. Szeretném, ha újra sikerülne.
Teca (67)
Társkereső Budapest
kertészkedő
jóindulatú
figyelmes
Nem dohányzom, alkoholt nem fogyasztok, konfliktus kerülő vagyok, szeretek kirándulni, nagyon vidám típus vagyok, . Olyan társat akarok aki szeretne boldogságban, szeretetben élni, konfliktus mentesen. Gondozó Ápoló vagyok Sérült felnőttekkel. Nem kalandot akarok, közösen tudjuk tartós kapcsolatra formálni.😘 *moderálva*

50 év feletti kertészkedő társkereső férfiak

István (63)
Társkereső Kiskőrös
kertészkedő
rendszerető
színházkedvelő
Szia, István vagyok. Az az ember aki szereti a frissen mosott ruha illatát, szeret beleharapni a frissen hámozott répába és belekóstol a frissen fejtett zsenge zöldborsóba. Aki szereti a tiszta lakást és tesz is érte. aki szereti a környezetét és a kertjét. Ja és szereti a tengert a Balatont és a Dunát. És szereti a magyar ételeket és még sorolhatnám. De ami a legfontosabb AZ VAGYOK AKI ELOLVAD ha a kedvesem belémkarol és vállamra hajtja a fejét, és a szemei csillognak és mosolyognak!!!!!!!!!
Ferenc (59)
Társkereső Sátoraljaújhely
kertészkedő
óvatos
állatbarát
Diplomás Mérnök vagyok,szeretem a munkámat,jelenleg is a dohánygyárban dolgozom-az első munkahelyemen. Természetjárást,zenét,szerető,egészséges életvitelű,intelligens,csinos, hölgy partnert keresek, 37-59 éves korhatárral.Üzenetváltások alkalmával szeretnék ismerkedni.Társat keresek és nem kalandot, akire felnézhetek,akire büszke lehetek,akinek van személyes kisugárzása,nőies,empatikus. Előnyben részesítem a személyes megkeresést,nem az én műfajom a gép előtti ücsörgés. Ezért nem szerepelek a közösségi oldalon,mert mindennél fontosabbnak tartom a személyes találkozást,ahol láthatom,hallhatom és a reakcióit figyelhetem beszélgető partneremnek.Ha gyermeket nevelsz,én ebben is segíthetek,ha megkedvellek:rám mindenben számíthatsz!Tudod:együtt könnyebb!A gyermeknek is teljes családra,egy szerető apára van szüksége.
István (66)
Társkereső Debrecen
kertészkedő
romantikus
spontán
István vagyok, 66 éves. Özvegy , egyedül élek debreceni kertes házamban. Kedvenc időtöltésem: kirándulás, túrázás, kerékpározás, olvasás , kertészkedés. Szeretek sütni-főzni, társaságban lenni, fürdőbe járni, de ugyanúgy szeretem a kettesben eltöltött meghitt pillanatokat, romantikus estéket.
Gabor (66)
Társkereső
kertészkedő
céltudatos
magabiztos
Özvegy vagyok szeretnek egy megértő társat .
Ambrus (59)
Társkereső Péteri
kertészkedő
spirituális
táncoslábú
Szia, Ambrus vagyok. . A szeretetem akarom megosztani veled. Ismerjük meg egymást.
Tibor (63)
Társkereső Budapest
kertészkedő
segítőkész
optimista
csak nézelődöm. De ki tudhatja mit hoz a jövő. Remélem jót

Néhány kertészkedő társkereső bemutatkozása

  • Roland (47), Budapest Komoly kapcsolatot keresek.
  • Gyula (65), Táska Nyugdíjas vagyok.Egyedül élek.Hobbim a gépek autók szerelése,javítása.Szeretek kirándulni,utazni.
  • Edit (55), Budaörs Komoly kapcsolatot szeretnék, együtt táncolni az Élet muzsikájára.
  • Izi (59), Nemesbük Végleges TÁRS megtalálásának reményében vagyok itt! Igényes, érzelemgazdag, a humort is kedvelő, klasszikus értékrenddel megáldott, kreatív egyéniség vagyok. A személyes találkozások alkalmával többminden megtudható…
  • Dorina (20), Dunaújváros Szia! 20 éves vagyok és szingli. Csak olyan kapcsolatot keresek ami hosszútávú. Semmi esetre se írjon rám nálam 10-15 évvel idősebb férfi ha lehetséges. Szeretek olvasni és kicsit introvertált is vagyok. Szeretem a zenét, a sétákat és az együtt töltött romantikus éjjeleket egy film vagy sorozat nézése közben. Imádom az állatokat, sokkal jobban szeretek az ő társaságukban lenni, mint az emberekében. Szeretem a videójátékokat, de azt is csak ésszel csinálom mikor van rá idő és kedv is. Jó randi programnak tartom a sétákat, esetleg egy mozit, vagy csak egy szimpla kávét. Nincs sok igényem, a lényeg, hogy legyél magabiztos, tudd mit akarsz, ne keress más nőt és tisztelj, figyelj az apró dolgokra amikkel ajándékozlak, ha te vagy a párom.
Te is szereted a friss fű illatát? A virágokat? A kis konyhakertedben fejlődő növények növekedését nézni? Vagy csak az erkélyen egy balkonládában kertészkedsz? Szeretnél olyan társat, aki szintén szeret kertészkedni? Lentebb összegyűjtöttük neked a társkeresőinket, akik kertészkedőnek vallják magukat. Így kertészkedhettek együtt, vagy ha pont ezt szereted a legkevésbé, de olyan társat keresel, aki majd helyetted elvégzi a kerti munkát, akkor is jó helyen jársz. Regisztrálj a Randivonalra és keress kertészkedést kedvelő társat magadnak még ma!

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk