Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Budapest

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb budapesti női társkeresők

Zsuzsa (54)
Társkereső Budapest, XIII.
2 órája tag
Hagyni kell teret a változásnak és a véletlennek, mert szerintem az egyik legrosszabb az, ha az ember gondol magáról valamit, kitalál saját magának egy képet önmagáról, és ahhoz alkalmazkodik. Én nem akarok semmilyen képet felépíteni vagy sugározni magamról, nem akarom eldönteni, hogy milyennek lássanak mások..
Nóra (44)
Társkereső Budapest, IV.
6 órája tag
Minőségi, tartalmas kapcsolódások érdekelnek, nem a mennyiség hanem a minőség számít. Szeretem a munkám, szeretek elvonulni, a természetben lenni, kertészkedni, kirándulni, felfedezni…. ugyanakkor élvezem a bekuckózós sorozatnézős időszakokat is. Vágyom a rendet, a csendet a kreativitást, ugyanakkor olykor pont az ellenkezője igaz rám. :)
Tünde (45)
Társkereső Budapest, XI.
13 órája tag
Normális értékrend,kitartóan kedves,rendkívül cuki. Kutyabarát de kevésbbé emberbarát. A többit ha úgy alakul megtudod.
Márti (44)
Társkereső Budapest, XI.
15 órája tag
Álarcoktól mentes, erős, magas (185cm) nő vagyok. Problémák nincsenek inkább megoldandó feladatok.Nem akarok megfelelni magamon kívül senkinek sem.Tervezgetni lehet, de én inkább ösztönösen élek, merek élni, nevetni,szeretni,sírni, boldognak lenni, szabadnak, mérgesnek stb.Magas vagyok 185 cm és nem egy törékeny özike alkat, de igazi nő vagyok kívül és belül.Van egy fiam, családom és a barátaim fontosak számomra és aktív a kapcsolat velük.Jól fözök😁😁😁😁! Erős férfit szeretnék magam mellé, akinek jó a humora, fontos számára a család, barátok.Nyitott a világra, megbizható és szeret utazni.Aki mer és tud szeretni!!

Éppen online budapesti társkereső nők

Szilvi (45)
Társkereső Budapest, XII.
32 perce lépett be
Őszinte, nyílt szívű, aktív, sportos életet élő nő vagyok, egy 9 éves kisfiú büszke anyukàja. Sokat vagyunk a természetben, sportolunk, kirándulunk, horgászunk, kertészkedünk, kajakozunk, bandázunk, nincs nálunk netflix. :-) Egy részem latin, szeretek beszélni, táncolni és gondoskodni :-) Van kutya... drótos német vizsla.. :-) Ha sport, akkor futás, Insanity, tánc, túrázás. Ha utazás, akkor leginkább mediterrán. :-) Ha könyv, akkor pszichológia, kvantumfizika, politikai regények. Ha film, akkor tanulságos. Ha üzlet, akkor ingatlan :-) Hiszek abban, hogy ketten többek lehetünk együtt, mint külön-külön.
Irén (69)
Társkereső Budapest, XI.
1 órája lépett be
Szeretem a zenét, a természetet, a jó filmeket és a színházat, a gyógyfürdőket, a jó beszélgetéseket és az együtt töltött időt. :)
Andi (35)
Társkereső Budapest, XII.
2 órája lépett be
Csakis komoly kapcsolat érdekel! Keresem az igazit, keresem azt, akivel jóban rosszban kitartunk egymás mellett elfogadva egymás hibáit, számomra fontos a bizalom, az őszinteség, egymás elfogadása, tisztelete. Szeretek utazni kirándulni, vagy egy kiskutyám.
Rita (50)
Társkereső Budapest, IX.
5 perce lépett be
Mivel nem vagyok előfizető ezért kérlek írj elérhetőséget, ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot. Szívesen kirándulnék, bicikliznék, színházba, moziba járnék, megosztanám Veled a szabad időmet és ha úgy alakul, akkor akár az életemet is. Komoly társat keresek, mert az élet szebb és boldogabb kettesben... Szeretek futni, festeni, a kreativitás az erősségem, ilyen a munkám is... Ha úgy érzed van esélye kettőnknek, akkor várom, hogy írj...

Keresztény budapesti társkereső nők

Ágnes (49)
Társkereső Budapest, XVII.
hivő: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Ági vagyok 49 éves,de úgy gondolom ez csak egy szám! Három éve élek Budapesten a két fiammal . Óvónéni vagyok már jó pár éve, mellette gyógymasszőrként dolgozok egy szalonban, nevezhetem hobbinak is! Keresem a másik felemet, aki szintén boldogságra,őszinteségre,tiszteletre, hűségre, tiszta szeretetre, szerelemre, vágyik! Aki szeretne nevetni, vidáman tölteni a napjait, pozitívan áll a világ dolgaihoz, és a legrosszabban is meglátja a jót! Szeretem a kihívásokat, számomra nincsen lehetetlen!!! Ha látsz bennem fantáziát és megtetszett a profilom, többre vagy kíváncsi,szeretnél velem megismerkedni, akkor bátran keressél, hiszem hogy nincsen véletlen!!!
Gabriella (63)
Társkereső Budapest, II.
hite: görög katolikus (nem gyakorlom)
Humor, szórakozás, utazás, összebújás az éltető elemeim!
Virág (56)
Társkereső Budapest, XIV.
hite: római katolikus (alkalmanként)
Dekoratív, fiatalos megjelenésű és életvitelű, kreatív és rugalmas, vidám nőies teremtmény vagyok, rendezett körülményekkel. Aktívan dolgozom, ezért szabadidőm korlátozott, ezzel egyelőre leginkább csak hétvégén számíthatok. Szeretem a kulturális programokat, művészeteket, a természetet, a szép, kalandos kirándulásokat egyaránt. Imádom a napfényt, a tenger hullámait, a természet és a hegyek zöldjét, a havas lejtőket a vidám társaságot és a kertek nyugalmát is.
Györgyi (52)
Társkereső Budapest, III.
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Komoly kapcsolatot keresek.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

István (55)
Társkereső Budapest, I.
római katolikus vallású (alkalmanként)
Vidám és szelíd vagyok, szeretek főzni és dokumentumfilmeket nézni.
Gergő (18)
Társkereső Budapest, IX.
hivő: református (rendszeresen gyakorlom)
Szia Geri vagyok, középiskolás, teniszezek. Sportos, nyitott párt keresek, akivel megvan a kölcsönös érdeklődés. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Insta: *moderálva*
Misi (54)
Társkereső Budapest, IV.
hite: evangélikus (a magam módján gyakorlom)
Hmmmm, sok mindent irhat itt az ember magáról, de sztem ismerj meg és meglátjuk ....
László (40)
Társkereső Budapest, XII.
hivő: református (nem gyakorlom)
Rendezett körülmények között élő, saját egzisztenciával rendelkező kiegyensúlyozott férfi vagyok. Hétköznapjaim nagy részét munkával töltöm, viszont ami-, vagy aki fontos, arra mindig jut időm: sport, mozgás, otthoni filmezés/olvasás, kirándulások. Ezzel együtt kiválóan és boldogan megvagyok egyedül is, de egy Társsal még vidámabb lehetne az egész :) Kollegáim/barátaim szerint nyitott, mosolygós és következetes vagyok. Ez szerintem is igaz, másrészről mivel munkám során nagyon sokakkal beszélek, szeretem a nyugalmat, értékelem a tiszteletteljes, illemtudó viselkedést. Kedvenc évszakom a tavasz; végtelen mennyiségben hallgatok zenét, szeretnék megtanulni főzni, képes vagyok tömeggel közlekedni, és ami elromlik, azt mindenképp szeretem megjavítani.:) Amit kiemelten értékelek: közös beszélgetés, nevetés, séták, kirándulások, sütni-főzni, társasjátékozni, filmet nézni, zenét hallgatni, moziba, színházba járni, összebújni, ölelni. Az egyszerű és apró dolgok tesznek boldoggá, nem mindig igénylem a folyamatos nyüzsgést, tömeget. Igen, én is szeretek kerékpározni, túrázni, de nem hetente, hanem havonta. Szeretek utazni, de nem minden héten, mondjuk néhányszor egy évben. Nem szoktam unatkozni, ha épp látszólag nem csinálok semmit, akkor sem. A kommunikációt és a kémiát fontosnak tartom, egyben igen sokat tudok és fogok tudni adni annak, ha a „vegyértékeink” véletlenül passzolnának. Nincsenek már komoly illúzióim, de a lottó ötöst is mindig megnyeri valaki. :) Köszönöm, hogy elolvastad soraim!

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Miklós (74)
Társkereső Budapest, XI.
A jó és a rossz tulajdonságok egyedi elegye vagyok. Pár éve nyugdíjas lettem, túrázással, néha utazással, kiállítások látogatásával töltöm időmet a kert gondozása mellett. Néha barkácsolok. A képernyő előtti ülést nem nekem találták ki. Hívő vagyok /keresztény/. Ezotériával foglalkozom és távgyógyítást végzek. Német és az angol nyelvet beszélem. Ha elfogadsz olyannak, amilyen vagyok, egyre jobb leszek, ha nem, akkor hibát hibára halmozom.
Gusztáv (62)
Társkereső Budapest, II.
Gusztáv vagyok, 62 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! A foshop mindent elbir jeligére ... a kiadóba.
György (65)
Társkereső Budapest, XX.
Sziasztok, Gyuri vagyok. Úgy gondolom, hogy még ebben a korban is megtalálhatjuk egymást. Amennyiben te is úgy hiszed, hogy van még időnk és esélyünk egy új kapcsolatra, akkor jelölj, írj bátran, aztán majd meglátjuk...Tisztelt érdeklődő hölgyek, kérem önöket, mivel nem vagyok előfizető küldjenek elérhetőséget. Semmilyen jelzést nem tudok megnézni, a " kedvelést" sem! Köszönöm!
Béla (63)
Társkereső Budapest, II.
Béla vagyok, 63 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Katolikus, Isten hìvő,csinos társat keresek. Özvegyként élem most életem.Feleségemmel 39 évet éltünk együtt. Ásó,kapa,nagyharang...ahogy a nagykönyvben meg van írva! 2 nagyfiam van akik külön élnek. Tesi tanárként dolgozom, mindent szeretek ami emberi. Többit majd élőben.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Peti (30), Pécs Tartós kapcsolatot szeretnék! 😊 Aki meg szeretne ismerni az írjon! 😊
  • Péter (52), Alsónyék Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.Nincs elöfizetésem írj elérhetöséget és válaszolok.
  • Márk (33), Dunaújváros Keresem társamat, szerelmet, barátot akit szerethetek és viszont is szeret. Számomra a bizalom, a megbecsülés és az őszinteség a legfontosabb.
  • Ditta (50), Budapest Sziasztok! 49 165cm 70kg Budapest Érdeklődési körök: Kirándulás Olvasás Színház Utazás
  • Evelin (43), Gyömrő Introvertált, szókimondó, talpraesett, örökmozgó, érdeklődő;

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

BudapestBudapest

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk