Társkereső Üllő

Legújabb üllői női társkeresők

Anna, 52 éves
Társkereső Üllő
27 napja tag
Anna vagyok, 52 éves. Társam keresem Üllő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zója, 53 éves
Társkereső Üllő
29 napja tag
Fogalmam sincs hogyan lehet bemutatkozni pár szóban! Ismerj meg és meg tudsz mindent!
Hajnalka, 48 éves
Társkereső Üllő
38 napja tag
Szia, Hajnalka vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Xénia, 40 éves
Társkereső Üllő
38 napja tag
Szia, Xénia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb üllői férfi társkeresők

Balázs, 34 éves
Társkereső Üllő
16 napja tag
Írhatok ide akármit, személyesen derülnek ki úgy is a lényegi dolgok.
Szabolcs, 27 éves
Társkereső Üllő
29 napja tag
Szia. Kedves, segítőkész külön elő fiú társat keres magának. Kávézás, sütizés egy jó kis beszélgetés mellett.
Norbert, 31 éves
Társkereső Üllő
29 napja tag
Főként komoly párkapcsolatot keresek. Nem vagyok valami jó bemutatkozások megfogalmazásában, ezért ismerj meg! Ha egyezünk nyugodtan írj rám. Ha lehet akkor ne akarjuk a legjobb énünket előadni egymásnak, számomra az ismerkedés nem egy autóvásárlás, ahol mindenki a legjobbat akarja kimutatni, hanem beszéljünk arról ami épp jól esik. Szeretnék fejlődni, motiváltabb és boldogabb lenni, úgy hiszem ehhez elengedhetetlen egy szeretetteljes párkapcsolat, szeretnélek téged is boldogabbá tenni.
Antal, 28 éves
Társkereső Üllő
39 napja tag
Szia, Antal vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Éppen online üllői társkereső nők

Judit, 69 éves
Társkereső Üllő
2 órája lépett be
60 év alatt ne írjanak,köszönöm. Szeretek utazni . Szeretem a tengert. Ha jelölsz,hogy kedvelsz akkor írok. Nem oltatom magam,mert 2020,februárban covidos voltam. Aki nem akarja,hogy időnként meg nézzem,töröljön a kedvencek közül. Nem bírom,egy pasit nekem. 2 méteres szekrényt szerelek 69 évesn egyedül. A tetejére szereltem a lábát.
Csilla, 49 éves
Társkereső Üllő
2 órája lépett be
Szia kedves látogatóm . Pár szóban rólam csak hogy könnyebben eligazodj , szeretek sportolni lefárasztani néha magam, tudni hogy ma is tettem valamit az egészségemért , bringázni , kirándulni, uszni, szeretek minden vizet , a főzés sütés nekem nem munka inkább kikapcsol , szeretek mindenféle állatot , imádom a szép kertet és teszek is érte , fodrásznak tanultam bár nem ez a munkám de időnként művelem , a kedvenc hobbim az üveggravirozás ebben élem ki igazán a kreativitásomat , Romantikus lélek vagyok bár kissé zárkozott de ha valaki közel kerül a szivemhez hmmm : )

Éppen online üllői társkereső férfiak

Lackó, 68 éves
Társkereső Üllő
1 perce lépett be
Azt gondolom magamról, hogy szeretek élni és együtt lenni valakivel, aki szintén jól van a világban.Ha találkozunk, az jó, ha nem, megyünk tovább...

Diplomás üllői társkereső nők

Alexandra, 26 éves
Társkereső Üllő
Egyetemet végzett
25 éves nő vagyok, keresem társam Üllő környékéről aki betölti mindennapjaimat
Ildikó, 38 éves
Társkereső Üllő
Egyetemet végzett
Igyekszem a mindennapokból a legtöbbet kihozni. Fontos a család, a közeli barátok, az együttlét, a szórakozás, az összetartozás. Vidámság, őrültség, mosoly, megbízhatóság. Utazás, főzés, lovaglás, futás, síelés. Munka. Ezekhez keresek társat. Van egy kislányom. Anyagi támogatásra nincs szükségem, csak társra.
Adél, 48 éves
Társkereső Üllő
Főiskolai diplomás (oktatás)
Budapesttől 30 km-re élek két kislányommal..(13 és 11 évesek)...Nem vagyok tökéletes, sem "cicababa"...dolgozó nő vagyok és anyuka a mindennapok gondjaival... Keresem azt a magas, fiatalos férfit, akivel élményekkel teli, hazugságoktól mentes "normális" életet lehetne kezdeni...akivel kölcsönösen szebbé varázsolhatnánk a másik életét...(Nincs előfizetésem, ha rám írsz, adj elérhetőséget!)
Krisztina, 49 éves
Társkereső Üllő
Főiskolát végzett
Szia kedves ismeretlen! Az örök vidámságomat megőrizve, de nagyon megerősödve élem mindennapjaimat. Ha szimpatikusnak, találsz, tetszem akkor írj! Szép napot!

Diplomás üllői társkereső férfiak

Palika, 76 éves
Társkereső Üllő
Főiskolai diplomás (zene, gordonkaművész)
Palika vagyok, 76 éves, lakhelyem Üllő. 2007 óta özvegy vagyok. 3 éves koromban gyermekbénulásban betegedtem meg, lábaim részlegesen megbénultak, azóta is csak ortopéd cipőben, két járógéppel és 2 bottal tudok járni. Muzsikus, - csellista vagyok, s a Liszt Ferenc Kamarazenekar tagjaként 1970 és 2000 között bejártam az egész világot. 3 gyerekem van 50, 47 és 43 évesek. Barnabás, a legkisebb Kossuth díjas hegedűművész, a budapesti és a kölni (NSZK) Zeneakadémia tanára. 7 unokám van, Kelemen Hanna (18 éves) Barnabás lánya a Pesti Szinházban nemrég volt Júlia Shakespeare darabjában, Kelemen Gáspár (12 éves), pedig Barnabás nagyobbik fia, a Zeneakadémia előkészítő szakán hegedül. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
István, 35 éves
Társkereső Üllő
Főiskolát végzett
Szia, István vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Bálint, 53 éves
Társkereső Üllő
Főiskolai diplomás (Közszféra)
Magas, vékony, sportos válófélben lévő férfi vagyok . Keresem azt, akivel működik a kapcsolat. Nyitott, és tevékeny vagyok. Vonz, ha egy nő is ilyen. Ha nyitott az ezotéria felé is kissé, az még jobb. Szép napot!
József, 45 éves
Társkereső Üllő
Főiskolai diplomás (Grafológia)
Szeretek olvasni, kirándulni, moziba ,színházba ,koncertekre járni, túrázni,sportolni.

Keresztény üllői társkereső nők

Éva, 54 éves
Társkereső Üllő
hite: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Éva vagyok, 54 éves, lakhelyem Üllő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krisz, 40 éves
Társkereső Üllő
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szívesen ismerkednék, elsősorban Debrecenben vagy környékén. Egyelőre csak barátkozás céljából. Ha megvan köztünk a szimpátia, a többi majd úgyis jön magától.
Ditke, 66 éves
Társkereső Üllő
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Barátságos nyílt egyenes ,magányt nem kedvelő,romantikus ,A szeretet szerelem hiánya ,tiszta őszinte kapcsolatra vágyom ,Egymás felé adott tisztelet,nem el hanyagolni !
Gabriella, 31 éves
Társkereső Üllő
hivő: római katolikus (nem hiszek benne)
sziasztok üllőn lakom és szeretnék megismerkedni és szeretek biciglizni meg sétálni meg számítógépezni.betegségem le vagyok százalékolva enyhén értelmi fogyatékos meg csak olyan fiuval szeretnék lenni aki igy elfogad amilyen vagyok 30 éves vagyok

Keresztény üllői társkereső férfiak

Jani, 67 éves
Társkereső Üllő
református vallású (nem gyakorlom)
János vagyok. 67 éves nyugdíjas de még mindég aktívan dolgom. Szeretem a zenének szinte minden fajtáját kevés kivétellel. Szabadidőmben szeretek barkácsolni, szabadtűzön főzőcskélni. Kirándúlni, autózni. Egyelőre ennyit írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ferenc, 74 éves
Társkereső Üllő
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Ferenc vagyok, 73 éves. Társam keresem Üllő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoli, 46 éves
Társkereső Üllő
református vallású (nem gyakorlom)
Nem kalandra vágyom. Szeretnék érzelmes kapcsolatot.
Csaba, 25 éves
Társkereső Üllő
hite: római katolikus
Hűséges, figyelmes, érdeklődő személyiségnek tartom magam. Szeretek kirándulni, sportolni a természetben. Hatalmas filmrajongó vagyok, sokat járok moziba, de más művészeti ágak felé is nyitott vagyok. Szívesen járok koncertekre, múzeumokba. Fontos számomra az őszinteség, az intelligencia és a humor.

Fiatalabb, 30 év alatti üllői társkereső nők

Dóri, 18 éves
Társkereső Üllő
Ha szimpatikusnak találsz írj, és meglátjuk mi lesz😉
Klaudia, 23 éves
Társkereső Üllő
17 éves vagyok. Imádok énekelni, zongorázni. Nem vagyok vekony, de kövér sem. Hosszútávú kapcsolatot keresek. Ha te nem akkor hanyagolj. Akkor is ha fogyatékos vagy.:) mivel nincs előfizetésem megtalálsz *moderálva*

Fiatalabb, 30 év alatti üllői társkereső férfiak

Gábor, 27 éves
Társkereső Üllő
Gábor vagyok, 27 éves. Társam keresem Üllő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dani, 28 éves
Társkereső Üllő
Dani vagyok, 27 éves, lakhelyem Üllő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Máté, 20 éves
Társkereső Üllő
Ez az a rész ami kifog rajtam. Kérdezz nyugodtan, szeretek beszélgetni. Gyere randira, kocsiban naplemente nézése, közben egy cigi
Dávid, 19 éves
Társkereső Üllő
Dávid vagyok, 18 éves, lakhelyem Üllő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as üllői társkereső nők

Betti, 37 éves
Társkereső Üllő
Szia, Betti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laura, 31 éves
Társkereső Üllő
Szia, Laura vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Julcsi, 36 éves
Társkereső Üllő
Itt nem tudok irni senkinek mivel nem vagyok előfizető!! *moderálva* Nem vagyok előfizető.*moderálva*
Andrea, 37 éves
Társkereső Üllő
Sziasztok! Nincs előfizetésem ugyhogy az irjon akinek tudok válaszolni.Köszi.NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ!!!!!!!

30-as üllői társkereső férfiak

Gàbor, 34 éves
Társkereső Üllő
Gàbor vagyok, 34 éves, lakhelyem Üllő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 32 éves
Társkereső Üllő
Sziasztok! 31 èves vagyok 175cm magas zöld szemü sportos. Szeretnék ismerkedni hosszutàvú kapcsolatol sem zàrkozom el nem vagyok semmi jó elrontoja. Szép napot .
Árpi, 35 éves
Társkereső Üllő
Beszélgetni szeretnék és a többit majd.....
Ricsi, 30 éves
Társkereső Üllő
Sziasztok! Ha szimpatikusnak találod a képeim, bízom benne a beszélgetéseink is hasonló véleményt alakítanak ki benned.

Középkorú üllői társkereső nők

Éva, 47 éves
Társkereső Üllő
Éva vagyok, 47 éves, lakhelyem Üllő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Jolcsi, 41 éves
Társkereső Üllő
Szia, Jolcsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anita, 41 éves
Társkereső Üllő
Sziasztok komoly, kapcsolatot keresek
Ildikó, 48 éves
Társkereső Üllő
Szia, Ildikó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú üllői társkereső férfiak

Zoltán, 42 éves
Társkereső Üllő
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsolt, 40 éves
Társkereső Üllő
Sziasztok! 38 éves srác vagyok. 25-39 év közti hölgyekkel, lányokkal ismerkednék. Egy őszinte, megbízható , hűséges lányt keresek.
Gábor, 40 éves
Társkereső Üllő
Szia páromat keresem komoly kapcsolatra aki szintén erre vágyik,nem csak futó kalandra vágyom abból már kinőttem,van egy szép lányom egyedül élek saját kertes házban.
Laci, 43 éves
Társkereső Üllő
Amíg együtt vagyunk érezzük jól magunkat

50 év feletti üllői társkereső nők

Ica, 65 éves
Társkereső Üllő
Nem jó egyedül ! Keresem a társam aki kiegészit engem szeretni tudó serethető vicces vidám! Szeret utazni kirándulni ! Nem vagyok tag ha többet szeretnél tudni rólam ìrj *moderálva*
Rózsa, 62 éves
Társkereső Üllő
Víg kedélyű, molett testalkatú, elvált hölgy vagyok. Szabadidőmet olvasással töltöm. Hosszú távra keresem párom! Aki nem vállalja fel Önmagát, hiteles profilkép nélkül regisztrált, az kérem mellòzön..

50 év feletti üllői társkereső férfiak

László, 59 éves
Társkereső Üllő
Hello elvált vagyok egyedül élek 59éves vagyok nyigdijas
János, 61 éves
Társkereső Üllő
János vagyok, 60 éves, lakhelyem Üllő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Sándor, 70 éves
Társkereső Üllő
id.GYŐRI SÁNDOR ÜLLŐN LAKOM EGYEDÜL MAGÁN HÁZBAN NYUGDÍJAS VAGYOK hobbim horgászás barkácsolás kertészkedés kirándulás utazás .
László, 66 éves
Társkereső Üllő
Ha szeretsz utazni és sokat nevetni, mert az ÉLET igy könnyebben viselhető, akkor partnerem lehetnél! :)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.

Társkeresés Üllőn

ÜllőÜllő

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk