Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Üllő

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Diplomás üllői társkereső férfiak

Csaba (47)
Társkereső Üllő
Főiskolát végzett
Csaba vagyok, 47 éves. Társam keresem Üllő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csabi (42)
Társkereső Üllő
Főiskolát végzett
Csabi vagyok, 42 éves, lakhelyem Üllő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Palika (77)
Társkereső Üllő
Főiskolai diplomás (zene, gordonkaművész)
Palika vagyok, 76 éves, lakhelyem Üllő. 2007 óta özvegy vagyok. 3 éves koromban gyermekbénulásban betegedtem meg, lábaim részlegesen megbénultak, azóta is csak ortopéd cipőben, két járógéppel és 2 bottal tudok járni. Muzsikus, - csellista vagyok, s a Liszt Ferenc Kamarazenekar tagjaként 1970 és 2000 között bejártam az egész világot. 3 gyerekem van 50, 47 és 43 évesek. Barnabás, a legkisebb Kossuth díjas hegedűművész, a budapesti és a kölni (NSZK) Zeneakadémia tanára. 7 unokám van, Kelemen Hanna (18 éves) Barnabás lánya a Pesti Szinházban nemrég volt Júlia Shakespeare darabjában, Kelemen Gáspár (12 éves), pedig Barnabás nagyobbik fia, a Zeneakadémia előkészítő szakán hegedül. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsolt (29)
Társkereső Üllő
Egyetemet végzett
Zsolt vagyok, 27 éves. Társam keresem Üllő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény üllői társkereső nők

Margit (70)
Társkereső Üllő
hite: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Margit vagyok és 68 éves. Komoly kapcsolatot keresek. Keresem a párom, barátom, társam. Nincs előfizetésem, nem tudok válaszolni
Ditke (67)
Társkereső Üllő
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Barátságos nyílt egyenes ,magányt nem kedvelő,romantikus ,A szeretet szerelem hiánya ,tiszta őszinte kapcsolatra vágyom ,Egymás felé adott tisztelet,nem el hanyagolni !
Andrea (52)
Társkereső Üllő
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Minden emberi kapcsolat őszinteségre, bizalomra, tiszteletre épül , legyen az baráti, társ akár munkakapcsolat. Én így vélem, és tapasztalataim szerint ha mindez nincs meg, nem lesz hosszútávú. Szabadidőmben szeretek kirándulni, túrázni kerékpározni , szeretem a természetet,minden évszakban lenyűgöz. Csodálattal figyelem tavaszébredéstől, téli álomba szenderüléséig. Érdeklődöm a kultúra ,művészetek iránt A zene kikapcsol, felvidít, megnyugtat. Ha időm engedi olvasok leginkább pszichológiai , az emberi lélekkel kapcsolatos könyvek érdekelnek. Imádom a gyerekeket, a munkám egyben a hobbim . Ezért különösen hálás vagyok a sorsnak. Nyitott vagyok , szívesen ismerkedem új dolgokkal. Wass Albert:Rügyek Az orgona bokorra cinke szállt, s a kis rügyeknek halk titkot súgott: a dombon látta már a napsugárt, már jönni fog, s a lombok börtönére fényt havaz! Smaragd szívekben felpezsdül az élet. Csodás remény:valahol újra éled egy régi álom,csillogó tavasz. Lelkünkben is ilyen rügyecske tán a gondolat. A jég alatt szellem-páncélzat védi:kőkemény. Egy forró csókra hirtelen kipattan, s dalos tavasz lesz:csengő költemény. Nincs előfizetésem, így nem tudok válaszolni, csak ha kapok email elérhetőséget. *moderálva* Itt l elérhető vagyok.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gábor (55), Diósd Gábor vagyok, 55 éves, lakhelyem Diósd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Zsolt (53), Veszprém Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Erzsi (62), Szarvas Szerintem a természetet, virágokat. Igényes zenét, jó könyvet. Állatbarát vagyok (kivéve a kígyók).
  • Éva (61), Kenderes Éva vagyok, Kenderesen élek jelenleg, a közelben keresek hosszú távú kapcsolatra 60-70éves szerény, szeretni tudó jókedélyű férfi társat. Dohányzom, nem iszom alkoholt. Vannak gyerekeim, unokáim.
  • József (53), Kiskunhalas Szia, József vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

ÜllőÜllő

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk