Társkereső Törökbálint

Legújabb törökbálinti női társkeresők

Genoveva, 49 éves
Társkereső Törökbálint
28 napja tag
Kellemes, intelligens partnert keresek
Györgyi, 61 éves
Társkereső Törökbálint
61 napja tag
Vidám természetű,pozitív gondolkodású vagyok, hiszek a pozitív gondolkodás erejében. Természet kedvelő vagyok, szeretek utazni, kirándulni. Könnyen alkalmazkodom, kerülöm a konfliktusokat fontosabb a lelki békém. Fontosnak tartom az őszinteséget és a kölcsönös tiszteletet, de nem hiányozhat a jó humor és a romantika sem. Keresem a párom akivel egy vidám, romantikus, tartalmas kapcsolatot szeretnék... Nem vagyok előfizető, nem tudok válaszolni. Elérhetőséget szeretnék kérni, köszönöm😊
Domi, 23 éves
Társkereső Törökbálint
188 napja tag
Szia, Domi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Eszter, 21 éves
Társkereső Törökbálint
201 napja tag
Eszter vagyok, 20 éves, lakhelyem Törökbálint. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb törökbálinti férfi társkeresők

Lajos, 60 éves
Társkereső Törökbálint
34 napja tag
Sziasztok. Lajos vagyok, Törökbálinton élek. Olyan hölgyet keresek, aki mellett ízesebb az étel, édesebb a gyümölcs. Kellemes és meghitt az ébredés. A reggeli kávé íze is finomabb, ha a társad szemében látod a tüzet és egy másfajta ébresztőt kívánsz. Szeretek mindent, ami természetközeli. Az erdőt, a Balatont, nagy sétákat, bulizós hétvégéket. A pocimat is nagyon szeretem, imádok sütni főzni és mindennek a gyümölcsét learatni,. Egy keveset dohányzom, szerintem és mások szerint nem zavaróan. Akit keresek. Legyen nő . Has lehet szilikon mentesen így tiltakozva a műanyag használat ellen. Tudjon szeretni, kedvesnek lenni. Hagyja , hogy szeressem. Gondolom a személyes találkozásnál minden kiderül. Szeressetek keressetek és engem találjatok.
Zoltán, 68 éves
Társkereső Törökbálint
49 napja tag
Nyugdíjas vagyok (még aktívan dolgozok) Több szakmám van. Nem dohányzom (43 éve), alkoholt ritkán fogyasztok(éves szinten kb. 5000 Ft) orvoshoz nem járok (gyógyszert nem fogyasztok). Gyermekeim 4 fő, unokák 7 fő és dédunoka 1 fő. Feleségemtől külön élek.
István, 54 éves
Társkereső Törökbálint
53 napja tag
Sziasztok Ha humor érzéked van, már meg érte megszületned! Meg kell ismernünk egymást hogy megismerjük egymást. Meg kérném a moderátort , töröljön innen ki. Köszönöm!
Robi, 76 éves
Társkereső Törökbálint
55 napja tag
Szia, Robi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás törökbálinti társkereső nők

Csilla, 52 éves
Társkereső Törökbálint
Főiskolát végzett
Keresem másik felem, aki megosztja velem érzéseit, gondolatait,akivel együtt nézhetem a tengert és a hegyeket.
Orsi, 47 éves
Társkereső Törökbálint
PhD végzettségű
Orsi vagyok, 45 éves, lakhelyem Törökbálint. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Fruzsina, 21 éves
Társkereső Törökbálint
Főiskolát végzett
Fruzsi vagyok ! Szeretek a szabadban lenni Olvasni , szeretem a labdajátékokat pl:foci , kosár Ezeken belül sütni nagyon szeretek :)
Orsi, 47 éves
Társkereső Törökbálint
PhD végzettségű
Határozott, pörgős, nyitott, független nő vagyok. Olyan férfit keresek, aki fel tudja venni a tempómat, és társam tud lenni komolytalan és komoly dolgokban is, szeret utazni, nyitott az új dolgokra, és pozitív gondolkodású.

Diplomás törökbálinti társkereső férfiak

Atesz, 25 éves
Társkereső Törökbálint
Főiskolát végzett
Atesz vagyok, 25 éves, lakhelyem Törökbálint. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsolt, 36 éves
Társkereső Törökbálint
Egyetemet végzett
Naszóval. Ami nagyon fontos: 183/78 (és ez nem a vérnyomásom!...egyelőre) Röviden: Pályaelhagyó gyógyszerész akit most éppen az IT szektor foglalkoztat, egyébként meg munkaidőn kívül Törökbálinton épít házat. Utazás és koncertre járás helyett mostanában otthon gitározik magának. Szeret sportolni (ami egyelőre egy futópadot jelent), főzni, \"majd én egyedül megszerelem\" kezdetű reménytelen projektekbe belevágni, olvasni, sorozatokra meg Youtube csatornákra ráfüggeni, pszichológiába belekontárkodni és ezzel kapcsolatban észt osztani, továbbá a \"Milyen filmet nézzek meg?\" kérdésre hosszú kimerítő választ adni.
Balazs, 30 éves
Társkereső Törökbálint
Főiskolát végzett
Szia, Balazs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Peter, 50 éves
Társkereső Törökbálint
Főiskolai diplomás (Faipar)
Szia Peter vagyok és társam keresem a minden napokra. Keresem a társam akiben megtalálhatom a másik felem.

Keresztény törökbálinti társkereső nők

Kornèlia, 71 éves
Társkereső Törökbálint
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Egyedülálló vagyok. Hosszú párkapcsolat után. Rendezett anyagiakkal! Új párt keresek, aki nem iszik, nem dohányzik! Szeret kirándulni, utazni, horgászni.
Teca, 66 éves
Társkereső Törökbálint
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Életem felét sportolással töltöttem. Fiatal koromban röplabdáztam, gerelyhajító is voltam, aztán diszkoszvetővé képeztem át magam. 7 évig foglalkoztam ezekkel a sportokkal, majd az esti főiskola mellett tekéztem. Így visszagondolva, inkább a jazz balett vagy a kézilabda lett volna nekem való, bár egyiket sem űztem. Megházasodtam, majd elváltam, mostanság tornázom és van egy futópadom itthon. Rendszertelenül használom. Van egy aranyos, befogadott, keverék kutyám, német juhász, rottweiler és schnautzer keverék. Vele hétvégi napokon, ha sikerül rá időt szakítani, járjuk a közeli erdőt. Már gyermekkoromban is szerettem rajzolni, így 2012. óta rajzolok, festek - hobbi szinten. Rendszeresen járok szombatonként egy - egy kurzusra, ahol képzett szakemberek segítenek a fejlődésben. Kedvenc zenei műfajom a blues, majd a jazz, spirituálék és persze a slágerek között is vannak kedvencek, de nagyon válogatós vagyok zenében. A komolyzenei műfajt is kedvelem, de ott lényegesen szűkebb a skála. Talán ennyi elég is bemutatkozásnak, kérlek, olvasd el az "Akit keresek" részt is. Fotóim 2015 - 2018 - ben készültek.

Keresztény törökbálinti társkereső férfiak

Sándor, 55 éves
Társkereső Törökbálint
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
IQ, EQ Sziasztok! 178/90 sportos, kopasz, vidám, optimista életfelfogással, szeretek sportolni, utazni, túrázni, motorozni, síelni, olvasni, tanulni, koncertekre, fesztiválokra járni, beszélek néhány nyelven. Budapest melletti kertes házamban lakom. Még nincs előfizetésem, ha elérhetőséget kapok, örömmel válaszolok.
András, 37 éves
Társkereső Törökbálint
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Nem igazán vagyok híve a hosszú levelezéseknek,úgyis csak a személyes találkozásnál derül ki sok minden. ..gondolom ide mindenki csak a jót írja..,úgyhogy én egy humoros,ironikus,(sokszor egyszerre),őszinte,megbízható férfi vagyok,persze a teljesség igénye nélkül...komoly kapcsolatot keresek,családalapítás céljából...
Rudolf, 45 éves
Társkereső Törökbálint
hite: református (a magam módján gyakorlom)
Életvidám, sportos, kirándulások és művészeteket kedvelő, mediterrán férfi vagyok. Elköteleződés céljából komoly kapcsolatot keresek. Csak akkor keress, hogy ha: - nem dohányzol, és nincs - tetoválásod, - műkörmöd - puffasztott ajkacskád, - mikiegér szemöldököd, és - nem nevetsz rossz helyen a moziban...
János, 54 éves
Társkereső Törökbálint
hivő: görög katolikus (alkalmanként)
50 es pasi vagyok.Nyitott minden új kihívásra,és kalandra keresem ehhez az új társamat akiben van spiritusz és kaladvágy,és rendelkezik ehhez szükséges idővel.

Fiatalabb, 30 év alatti törökbálinti társkereső férfiak

Peti, 29 éves
Társkereső Törökbálint
Peti vagyok, 28 éves, lakhelyem Törökbálint. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
sanyi, 29 éves
Társkereső Törökbálint
Szia, sanyi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Sándor, 29 éves
Társkereső Törökbálint
komoly kapcsolatot szeretnék remélem meg találom a párom és boldog lehetek azzal a lánnyal aki velem lesz és fel vesz. Adok mindenkinek egy rejtvényt amit a régi nyomógombos telefonon lehet megfejteni *moderálva*
Krisztián, 27 éves
Társkereső Törökbálint
Krisztián vagyok, 25 éves, lakhelyem Törökbálint. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as törökbálinti társkereső férfiak

László, 32 éves
Társkereső Törökbálint
Sziasztok. Röviden magamról : családi őstermelői vállalkozásunk van . Így nem sok szabadidőm van de nagyon szeretek bulizni,barátokkal lenni, jókat enni ,beszélgetni. Ha szimpatikusnak találsz kérlek írj bátran :)
Gábor, 33 éves
Társkereső Törökbálint
Gábor vagyok, 32 éves. Társam keresem Törökbálint környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Róbert , 32 éves
Társkereső Törökbálint
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
TOMI, 30 éves
Társkereső Törökbálint
TOMI vagyok, 29 éves. Társam keresem Törökbálint környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú törökbálinti társkereső nők

Danni, 40 éves
Társkereső Törökbálint
Szia, Danni vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Évi, 45 éves
Társkereső Törökbálint
Évi vagyok, 43 éves, lakhelyem Törökbálint. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mimi, 40 éves
Társkereső Törökbálint
Szia, Mimi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Niki, 42 éves
Társkereső Törökbálint
“Nem olyan társat keresek, aki elém tesz mindent, olyat, aki hagyja, hogy csináljak a dolgom, és közben úgy néz rám, hogy na, Ő az “enyém”!”

Középkorú törökbálinti társkereső férfiak

Zsolt, 47 éves
Társkereső Törökbálint
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk
Zoltán, 43 éves
Társkereső Törökbálint
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor, 42 éves
Társkereső Törökbálint
Szia, Gábor vagyok! Ami kimaradt az adatlapból a hobbijaim: snowboard, jégkorong,peca( pergetés) kajakos peca, utazás, szórakozás, kevés munkával töltött idő,stb.
István, 47 éves
Társkereső Törökbálint
István vagyok, 46 éves. Társam keresem Törökbálint környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti törökbálinti társkereső nők

Erika, 67 éves
Társkereső Törökbálint
Aktivan dolgozó nő vagyok, több éve egyedül élek. Szeretek moziba, szinházba járni. Szeretem a természetet és az állatokat, de leginkább táncolni, amihez egy jó partner hiányzik. Olyan párt keresek, aki a mindennapokban is társam lenne hosszú távon. Kérem azok irjanak, akik nem alkalmi partnert keresnek.
Irénke, 67 éves
Társkereső Törökbálint
64 éves vagyok,özvegy egy egész életre keresek társat.csak ez jöhet szoba ,kérem csak azok irjanak akik egész életre keresnek társat.köszönöm

50 év feletti törökbálinti társkereső férfiak

Tamás, 61 éves
Társkereső Törökbálint
Tamás vagyok, 60 éves, lakhelyem Törökbálint. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mihàly, 60 éves
Társkereső Törökbálint
Mihàly vagyok, 60 éves, lakhelyem Törökbálint. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gyuri, 74 éves
Társkereső Törökbálint
Gyuri vagyok, 73 éves, lakhelyem Törökbálint. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 60 éves
Társkereső Törökbálint
Független, vezető állású férfi vagyok, aki két önállósodó (17 és 19 éves) kamasz gyereket nevel. Rendszeresen sportolok, és szeretek kirándulni, utazni, beszélgetni. Az átlagosnál nagyobb empátiával és alkalmazkodóképességgel rendelkezem. Hiszek a barátságban és a szerelemben.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ildikó Melánia (52), Szolnok Sziasztok! Jó kedélyű,vidám természetű nő vagyok, sok humorral...
  • Péter (43), Svájc Sziasztok! Szeretnék megismerkedni egy kedves, értelmes nővel.
  • Nándor (29), Kiskunhalas Sziasztok! Nándi vagyok 29 éves, jelenleg könyvelőként dolgozom. Szabadidőmben szeretek sorozatokat nézni, konzolon/gépen játszani, ugyanakkor szeretek túrázni/kirándulni is elsősorban hegyvidéken. Célom, hogy megtaláljam a társat, akivel együtt programokat csinálhatunk, meghallgatjuk egymást, kiegészítjük egymást
  • Károly (18), Tatabánya Nem a külsö számít hanem a belsö! 18 és Tatabányai fiú vagyok! Szeretnék egy lányt találni magamnak aki nem nézi a külsö annyira!
  • Magdolna (53), Győr Sziasztok! 54éves leszek 3gyermek anyukája 3 unoka nagyija vagyok társat keresek a minden napokban aki szereti a kicsi gyerekeket és eltudná fogadni a családomat is

Társkeresés Törökbálinton

TörökbálintTörökbálint

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk