Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Esztergom

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb esztergomi női társkeresők

Emőke (58)
Társkereső Esztergom
5 napja tag
Őszinte, igazi kapcsolat reményében vagyok itt. Bár egyelőre csevegni szeretnék, de hosszútávon erre vágyom. Megbízható, kedves, vidám, egyenes embernek tartom magam. Szabadidőmet sporttal, olvasással, intenzív gyaloglással szoktam tölteni. Szeretek új helyeket, új embereket megismerni. Még nincs előfizetesem, nem biztos, hogy látlak , ha írsz.
Évi (48)
Társkereső Esztergom
5 napja tag
Életvidám, energikus nő vagyok. Elváltam. 2 nagy gyermekem van. Szeretek túrázni, biciklizni, kirándulni, utazni, szaunázni, színházba, moziba, étterembe járni. Imádom a nyári zápor, a tenger, a friss kávé illatát! Érdekel a gasztronómia. Szeretek és tudok is főzni. Szeretem az élet dolgait, akár egy pohár minőségi bor mellett, barátokkal átbeszélni, de ha úgy alakul, hogy táncolni kell, az is megy! Salsázni tanulok. Komolyabb, tartós kapcsolat érdekel.
Margó (61)
Társkereső Esztergom
23 napja tag
Szeretem az életem!Vidám,kedves nő vagyok! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ!!!
Mária (54)
Társkereső Esztergom
29 napja tag
Hosszú távú kapcsolat reményében vagyok itt. Keresem a társam, akivel együtt lehet meglátni és megélni a szépet a jót, együtt lehet megoldani a gondokat 54 éves vagyok Esztergomban élek. Élj káros szenvedély mentesen! Ha szeretsz az jó, ha szeretnek még jobb, ha szeretnek és szeretsz az a minden. Egyébként pedig család centrikus, bújós, házias, nőies, igényes nő vagyok. *moderálva*

Keresztény esztergomi társkereső férfiak

Zoltán (66)
Társkereső Esztergom
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Köszönöm, hogy "benéztél" hozzám. Minden tekintetben aktív életet élő rendezett körülményekkel és pozitív beállítottságú és a férfiakra nem jellemzően, belső értékeket is igénylő ember vagyok. Társat keresek, nem szex partnert! Az is fontos, de a belső értékekkel - érzelmekkel párhuzamban, mert egyik sem ér semmit, a másik nélkül. És nem házvezetőt! Otthon vagyok minden házimunkában, köszi nem kérem.!! Ha kedvellek, azt jelenti a profilod alapján szimpatikusnak "tűnsz"! Ha nem viszonzod írni sem fogok, mert vélhetően nem kölcsönös, akkor elnézésed kérem! Ne keress az Ország túlsó feléről, mert nem utazni akarok, hanem ismerkedni és nagy távolságban nem működtethető. Olvasd végig ezt a rövid bemutatkozást, és ha tudod is értelmezni és szimpatikusnak találsz ne habozz, mert egyedül maradunk mindketten. TAPASZTALATOM, hogy nem a kor a döntő!! Azonos korúak kapcsolata is zátonyra tud futni, és NAGY korkülönbséggel is tud jól működni. És amennyi pozitív élményt adott, ha meg is szűnt, azért legyünk hálásak a sorsnak, mert azt legalább jó érzéssel élményekkel éltük meg. Minden tekintetben aktív - modern felfogású őszinte ember vagyok. Mottóm!! (amit betartok) : Mondj igazat ma, és holnap nem kell gondolkodnod, mit hazudtál tegnap!! Egy őszinte társat akivel egy hullámhosszon gondolkodunk és érzünk, és társak - egymás támaszai vagyunk jóban - rosszban - lélekben.
Péter (51)
Társkereső Esztergom
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
"Az igazi férfi játszik. Nem ront ajtóstul a házba.Lassan közelít és puhán vadászik.Csak úgy mellesleg megérint. Mögéd lép,nyakon csókol,a tenyere a tenyeredben szikrát csihol. Az igazi férfi nem siet.Tudja ,hogy idő kell a vágyhoz. Az igazi ölelés visszafogott. Úgy kúszik végig a testen ,mint a napfény. Lassan és puhán,időt hagyva a vágynak,hogy növekedjék. Nem kell hozzá más,csak egy férfi,aki szeretni tud,s egy nő aki hagyja,akinek vágya hogy szeressék"
László (47)
Társkereső Esztergom
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Szeretnék egy életre párt találni. Akkor keress, ha imádod a természetet, a túrázás minden formáját, ha szereted a kutyákat és minden kalandba szeretnél belekóstolni. Szeress nevetni, jókat beszélgetni, múzeumokba járni, sportolni. Én elváltam, van kettő gyerekem, akiket két hetente látok hétvégente és nincsen káros szenvedélyem. Életvitelem miatt Esztergomtól maximum 35 km-re lakót keresek. Saját házban lakom, amit átölel a természet. Nincs adósságom senki fele. Nekem Esztergom a világ közepe, itt szeretek élni.
Dávid (40)
Társkereső Esztergom
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
A személyes ismerkedés és kapcsolatépítés híve vagyok, de adok egy esélyt a netes ismerkedésnek is. Hagyományos, konzervatív értékrend szerint élek. Szeretek utazni, új helyeket felfedezni, jönni-menni. Ha pedig olyan a hangulatom, akkor kicsit visszavonulni, elmélkedni, filmet nézni, kertészkedni, barkácsolni. A többit meg majd elmesélem személyesen.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Csaba (41), Mende Szia! Kis bemutatkozásomról,Vidám .nyugott lelkü emberkének gondolom magam. Mondhatom még a classikus világban nöttem fel Hogy a személlyes találkozás sokkal többet ér egy személlyes kontakt. Én ennek a hive vagyok.
  • David (37), Budapest, III. Keresem az igazit, de semmi rossznak nem vagyok az elrontója.
  • György (39), Budapest, IV. Légy önmagad! Én sem szeretnék más lenni, mint aki vagyok. Tudok alkalmazkodni és jól esik, ha ezt érzem rajtad is, de megváltozni nem fogok és nem is várom el senkitől. Őszinte, egyenes, humoros embernek tartom magam. Nyugodt természetű vagyok, ritkán lehet kihozni a sodromból. Könyvtáros vagyok, nem csak emiatt sokat is olvasok. Kungfuzom. A legfőbb hobbim az, hogy videojáték-anime-scifi-fantasy jelmezeket és fegyvereket alkotok, illetve ilyenfajta rendezvényekre járok itthon és külföldön. Mindenből próbálok viccet csinálni, ez többnyire sikerül is. Spontán gyártok szóvicceket, amikkel vagy felvidítok vagy lezsibbasztok. Kreatív ötleteim is vannak.
  • Elvira (70), Szlovénia Levelező társ, barát Nyugdíjas ápolónő vagyok,Magyar határtól kb. 45 km-re élek. szeretem a természetet káros szenvedélyeim nincsennek, ha többet szeretnél tudni rólam írj bátran,nem vagyok előfizető,így csak e-mail-ben lehet elérni !
  • Mónika (48), Budapest, II. 48 évesen új fejezetet nyitnék, ehhez keresem hosszútávra a társam. A fiamat egyedül neveltem fel, ő már felnőtt, 19 éves, így egy új élet kialakítása előtt állok. Kiszámítható és megbízható vagyok, ezeket a tulajdonságokat a társamban is értékelném. Rugalmasságom miatt könnyen alkalmazkodom az új helyzetekhez. Örök optimista és pozitívan gondolkodó vagyok.

Társkereső Esztergomban

Itt az ideje, hogy te is megtaláld azt a társat, aki kitart melletted jóban-rosszban és boldoggá teszi akár a szürke hétköznapokat is. Aki mellett öröm lesz felébredni és együtt élvezni a romantikus Esztergom és környéki programokat.

Ha eljött a jó idő, irány a Duna part, sétáljatok egy nagyot és ha elfáradtatok, üljetek be az esztergomi szerelmesek kedvenc kis kávézójába, a Dunakorzó Kávézóba. Az apró, zegzugos helyen könnyedén elrejtőzhettek a világ szeme elől, meghitten átbeszélgethetitek a délutánt.

Esztergom környékéről érkezetek a városba? Az első, amit látnotok kell, az a csodálatos esztergomi Bazilika, amely mind külső, mind belső tereivel lenyűgöz mindenkit. Az orgona, a hatalmas harangok és a gyönyörű kilátás hosszú időre elvarázsol benneteket. Ha kigyönyörködtétek magatokat ebben a csodálatos látványban, akkor irány a Bazilika alatt található Erzsébet park, ahol kipihenhetitek a hosszú séta fáradalmait.

Az esztergomi Vár a Duna partján álló, szakadékokkal ívelt, gyönyörű magaslaton áll. Már ránézésre is mesébe illő építmény, ha pedig megmásszátok a vár utcáit, ti is visszarepülhettek ebbe a mesebeli korba. Ha szeretnéd megfűszerezni valami igazán romantikussal ezt a programot, akkor látogassatok el a Várszínházba, amely már 1990 óta várja a kultúra kedvelőket. A különleges hangulat és a jó szórakozás garantált!

Mindketten rajongtok a krimiért? Valami igazán izgalmas programra vágytok? Akkor az esztergomi Krimi túrákat nektek találták ki! Városnézés közben izgalmas feladványokat oldhattok meg, trükkös fejtörőkkel a város látványosságaiban gyönyörködve. A túra Esztergom leghíresebb helyszíneire kalauzol el benneteket, ahol a helytörténeti információk mellett izgalmas fejtörőkön keresztül ismerhetitek meg egy kedvelt történelmi személy halálának körülményeit.

Hallottál már a szerelmesek padjáról? Ez Esztergom legromantikusabb helye! Távol a város zajától, a folyó parton nézhetitek végig a gyönyörű naplementét. A Dunára néző kőpad lassan már 80 éve várja a magányra vágyó szerelmes párokat, hogy itt pihenjenek meg egy hosszú séta után. Nevét építőjéről, Palkovics László alispánról kapta, aki a következőket véste az utókor számára: „Gyönyörködöm a lenyugvó napban, Felkeresem magányos padom, Távol itt a kisváros zajától, Újra derül fáradt homlokom.”

A Randivonal Komárom-Esztergom megyei társkeresőjén biztosan megtalálod majd az ezekhez a programokhoz tökéletes személyt, aki hű társad lesz egész életedben. Itt aztán igazán nagy az esélye, hogy megtaláld a szerelmet! Ugyan ez az ország legkisebb megyéje, mégis a második legsűrűbben lakott is, így aztán biztosan megtalálod a szerelmet, ha kicsit kutakodsz.

Ehhez első lépésben regisztrálnod kell az oldalra, és feltöltened néhány képet. Minél több adatot adsz meg magadról, annál biztosabb, hogy megtalál az, aki már régóta csak téged keres. Ha valaki megtetszett, írj neki levelet, és ha válaszol, már kezdődhet is az ismerkedés.

Ha nem sikerül elsőre ne aggódj, hidd el mással is megtörtént már, hogy nem úgy sült el egy randi, ahogy szerette volna. Olvass el egy pár elcseszett randit és máris nem fogod olyan sötéten látni a randizás világát.

Úgy érzed, romantikus történetek csak mesékben vannak? Nézd meg, hogyan találtak egymásra hétköznapi emberek a Randivonal segítségével. Olvasd el sikertörténeteinket, mert hidd el, ha nekik sikerült, neked is fog!

EsztergomEsztergom

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk