Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Mogyoród

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Éppen online mogyoródi társkereső férfiak

Péter (56)
Társkereső Mogyoród
2 órája lépett be
Az is benne áll a csillagokban, ha nem hiszel bennük. Szia, én mindig épp olyan vagyok, amilyen lenni akarok: kicsit városi kicsit vidéki, gyakran színes gyakran szürke, néha pörgök néha unom, hatalompárti is lázadó is, hol szenvedély hol közöny, vannak vágyaim és van amiből elegem van, sokszor mozgásban vagyok máskor meg sem moccanok, egyszer az oroszlánnal is szembe fordulok egyszer az egérnek is megadom magam, van hogy érdekes van hogy érdektelen, és lehet hogy az eddigieket nem is kell komolyan venned mert csak a figyelmed akartam lekötni egy percre, de azért bátran hagyj üzenetet legalább egy kedvelés formájában!
Attila (55)
Társkereső Mogyoród
1 órája lépett be
Szia Kedves Társkereső társam!!! Irhatnék ide fűt ,fát de szerintem nincs értelme. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak az élet úgyis eldönt mindent. Szoros ,becsületes, komoly , hűséges ember vagyok!!! Ilyet is keresek!!! Üdv.Attila EGY IGAZ PÁRKAPCSOLATHOZ IGAZI FÉRFI ÉS IGAZI NŐ KELL: AHOL MEGVAN A KÖLCSÖNÖS SZERETET, TISZTELET,MEGBECSÜLÉS ÉS ŐSZINTESÉG: AHOL A FELEK MEGNYUGODNI TÉRNEK HAZA EGYMÁSHOZ: AHOL NINCS JÁTSZMA,FÉLTÉKENYKEDÉS ÉS IRIGYKEDÉS. KÖLCSÖNÖSEN MOTIVÁLJÁK A MÁSIK FELET ÉS JÓBAN ROSSZBAN KITARTANAK EGYMÁS MELLETT. EGYEDÜL EGY ILYEN KAPCSOLATBA ÉRDEMES ENERGIÁT BEFEKTETNI, A TÖBBI CSAK FELESLEGES IDŐPOCSÉKOLÁS!!!!!!!
Mihály (52)
Társkereső Mogyoród
10 perce lépett be
-) Én nem vagyok hibátlan,szeretnék szeretetben, szerelemben élni,a párommal ,páromnak élni közös jövőt építeni együtt élvezni az élet szépségeit Szeretem a vizet nem csak inni,úszni is napozni a parton,piknikezni,sátorozni romantikus filmeket elönyt élveznek ,szeretsz táncolni? csak a lassúzásig jutottam el van még mit tanulnom :-) szerencsés embernek tartom magam még ha nem úgy alakult az életem mint ahogy az elvárt lenne ,szerinted van olyan párkapcsolat ahol barátok is? én ilyenre vágyom ,te mire vágysz? Szép napot! :-) Üdv Mihály

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoli (47), Vác Zoli vagyok, 47 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Attila (24), Sóskút Gaming, anime, edzegetes, kocsikazgatas, részletesebb infó élőben :D
  • Csilla (32), Miskolc Csilla vagyok, 32 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Tamás (36), Ausztria Tamás vagyok, 36 éves, lakhelyem Ausztria. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Adri (36), Sárvár Adri vagyok, 36 éves. Társam keresem Sárvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

MogyoródMogyoród

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk