Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Bicske

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb bicskei férfi társkeresők

Jozsi (30)
Társkereső Bicske
9 napja tag
Szia, Jozsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Péter (44)
Társkereső Bicske
64 napja tag
Szia! Péter vagyok, 44 éves, lakhelyem Fejér Megye, Bicske. 29 éve dolgozom a BM.- nél, de szabadidőmben őstermelő családi gazdálkodó vagyok a mikro gazdaságomban, ezzel szorosan összefügg, hogy önjelölt erdész és gyakorló vadász is vagyok, foglalkozom a méhészettel is, szeretem előállítani és megtermelni azt, amit fogyasztok. Ha érkezik megrendelés, szívesen fuvarozok is, Tipp-Topp Trans szállít Á-ból B-be mindent. Tisztességes és becsületes embernek tartom magam, hiszek a megérzés az első benyomás erejében. Akit szerelemmel szeretek, az nálam az eslő helyen van, az ő boldogsága a legfontosabb a számomra.
Misi (31)
Társkereső Bicske
184 napja tag
Maximalista, céltudatos vagyok, az életemet nagyon tudatosan építem. De közben spontán is vagyok, szeretek kísérletezni pl új ételek, helyek és kapható vagyok szinte bármilyen programra a főzőtanfolyamtól a fallabdázásig de egy otthonülős hétvégén is feltalálom magam. Nem nagyon járok koncertekre inkább élvezem a szabaduló szobákat, mozit, musicaleket. Van 2022-re is XL-es AYCM kártyám, szívesen használnám közös programokra is ^^ Szeretek a szabadban lenni, kertészkedni, biciklizni, (kék vagy egyéb) túrázni, mindig igyekszem lelkesen, optimistán állni mindenhez 😊 Ja, és még sose ittam kávét, de a Bolognaim világhírű és a Misi féle angol trutymóm se utolsó 😁
Zoltán (40)
Társkereső Bicske
242 napja tag
😊Nagyon szeretném megtalálni társamat. Egy olyan lányt, aki rendelkezik érzelmi és mentális intelligenciával, akivel együtt tudunk fejlődni, akivel lehet tervezni, minőségi időt tölteni, utazni, aki szereti a kalandot. 😊 Bátran írj 😊

Diplomás bicskei társkereső nők

Zsanett (40)
Társkereső Bicske
Főiskolát végzett
40 felett a NŐ-t csak szerelemmel lepheted meg, mert az összes cirkuszt már látta.
Szilvia (46)
Társkereső Bicske
Egyetemi diplomás (rendezvényszervezés, protokoll)
Adva kapsz! Igazából komoly kapcsolatot keresek, a többi meg kialakul.... Nem vagyok előfizető, így hiába írsz... nem tudok válaszolni 🙃 Ha felkeltettem érdeklődésed, akkor hagyj elérhetőséget 😉 Ha Te is szimpi vagy, keresni foglak! Hajrá 😘
Adél (56)
Társkereső Bicske
Főiskolát végzett
Szia, Adél vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.Nem vok előfizető ha èrdekellek *moderálva*
Judit (38)
Társkereső Bicske
Egyetemi diplomás (pedagógia)
'Add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja legyen." Minden nap igyekszem pozitívan állni a feladataim elé. Reggeli mulatós zene mellett elfogyasztom a pohár kakaómat, majd a feladattól függően felkeresem a szociális intézményeket, hivatalokat, ahol a hátrányos helyzetű gyermekek ügyeit szociálpedagógusként intézem. A helyi általános iskolában fejlesztő pedagógusként dolgozom, illetve néptáncot oktatok és az alsó tagozaton angolt tanítok fakultációs óra keretében. Nekem nem tűnnek hosszúnak a napok, hiszen a munkám egyben a hobbim is. Szabadidőmben a városi uszodába járok. Iskolás tanítványaimmal a tatabányai műjégpályán korcsolyázunk, ha a csapat összejön szívesen elmegyek velük síelni is. Farsang idejére a gyermekeknek táncot tanítok illetve örömmel veszek részt a felnőttek részére szervezett bálokon. Számomra különösen fontos a család összetartó ereje; kitűzött célok elérése; a rám bízott gyermekeknek átadni a tudásomat, megtanítani Őket a lehetőségekhez képest a legjobban. A párkapcsolatban keresem: a megértést, együttérzést, szeretetet, hűséget és bizalmat. Akit szeretek, azért megteszek mindent és megbízom benne. A féltékenység számomra ismeretlen, azonban a csalódást nehezen viselem el. Szeretném mielőbb megtalálni az igazán hozzám illő férfit. Amennyiben szimpatikus lennék számodra, kérlek jelentkezz az e-mail címemen.

Diplomás bicskei társkereső férfiak

Bálint (29)
Társkereső Bicske
Egyetemet végzett
Szia! :) Azt hiszem, még nem találkoztunk, én Bálint vagyok. Hadd meséljek egy kicsit magamról: Nemrég töltöttem be a 28-at, szóval egy jó talicskányi emlékből, élményből kell most kitaláljam, hogy mi érdekelne legjobban vagy mi mondana rólam Neked a legtöbbet. Például, amikor valahol egy istenhátamögötti olasz faluban voltam önkéntes és a szabadnapomon lekéstem a visszafele induló délutáni buszt (hajh, az olasz menetrendek! :p), ezért pár naranccsal fölszerelkezve gyalog sétáltam vissza a kábé 20 km messzi lévő farmra, így legalább a kirándulás is megvolt… Vagy, ha már a külföldnél tartunk, pár éve egy évet kinn tanultam Jordániában, sőt a helyi néptáncot is úgy megtanultam, hogy egy lánygimnázium ballagásán is fölléphettem vele… Persze minden sztori mögött rengeteg másik van, egyszer szívesen elmesélem. ;) Amit amúgy még szeretek: kirándulni (itthon vagy magasabban), énekelni (zuhany alatt, közösségben, kórusban – szép basszus hangon), szervezni és vezetni (tábort, túrát, nyaralást, lelkigyakorlatot… mindent, amiben látok fantáziát), más kultúrákat, gondolkodásokat, nyelveket megismerni és ezáltal magamat is jobban látni, improvizálni a zongorán, cajonon dobolni, ha olyanom van kottát írni vagy valami más kreatív programot csinálni… Mostanában kertészkedni is nagyon szeretek, ültettem mindent, ami csak a szívet gyönyörködteti. Fontos számomra az élet lelki dimenziója, igyekszem Isten velem kapcsolatos vágyát fölismerni és magamévá tenni és ebben még csak növekedni szeretnék. Fontos vágyam még, hogy szeretnék egyre inkább jelenlétben élni és önmagam lenni, minél nagyobb szeretetben.
Lászlo (45)
Társkereső Bicske
Főiskolát végzett
ojan hőgyet keresek aki nem a pènzre a kocsira hajt hanem az őszinte szerelemèrt
Nándi (66)
Társkereső Bicske
Főiskolai diplomás (villamosmérnök)
Kedves Párkeresők . Örülök ha valaki megnéz , köszönöm ha megjelöl , de hosszú idő után immár nem vagyok előfizető így lehetőségeim nagyon korlátozottak a reagálásra . Sok sikert Mindenkinek !

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ági (50), Balassagyarmat Nagyon szeretnék már boldog lenni ! Nem vagyok elő fízetö😔
  • Feri (46), Kiskunfélegyháza Feri vagyok, 46 éves, lakhelyem Kiskunfélegyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Andi (43), Akasztó Komoly kapcsolatot keresek!
  • Márió (19), Pápa Szia, Márió vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Zoli (33), Budapest, XIV. Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

BicskeBicske

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk