Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Gárdony

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Diplomás gárdonyi társkereső nők

Emília (52)
Társkereső Gárdony
Egyetemi diplomás (Jogi)
Szia, Emília vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ági (55)
Társkereső Gárdony
Főiskolát végzett
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, tedd meg az első lépést és írj rám. Mivel nem vagyok előfizető, csak akkor tudok válaszolni, ha adsz e-mail címet.
Ildi (57)
Társkereső Gárdony
Egyetemi diplomás (közgaszdász)
Hiszek benne, hogy valahol itt kóborol a másik a felem és egymásra találunk. Mire vágyom? Egyszerű a kérdés és a válasz is. Szeretni és szeretve lenni. Örülök, ha esik az eső, mert ha nem, akkor is esik. Szeretem a társaságot, szeretem ha csendben hallgatunk egymás mellett és még sok minden mást is. Szeretnéd, hogy folytassam...... ????? Egy időre visszavonultam az aktív jelenléttől, ha kapcsolatba szeretnél lépni velem írj elérhetőséget is.
Moncsi (69)
Társkereső Gárdony
Főiskolai diplomás (oktatás)
Hívlak ha adsz elérhetőséget, mert nem vagyok előfizető, nem tudok írni. Bízom a csodákban, de nem kergetek elérhetetlen álmokat. Gondoskodó, megértö, mozgékony, kirándulást természetet szerető vagyok, és még fényezhetném magam. Szeretnék örülni, amit naponta megadhatnak a héköznapok, élni nemcsak magamért, hanem a társamért is. A mielőbbi találkozás híve vagyok. A 2.és3.képem dátuma: 2021.02.07.

Diplomás gárdonyi társkereső férfiak

Tamás (51)
Társkereső Gárdony
Egyetemet végzett
Egyedül élő, Velencei-tavi klassz környezetben lakó, sportot és utazást kedvelő, 2 felnőtt gyerek apja vagyok.
józsi (76)
Társkereső Gárdony
Egyetemi diplomás (KÓZGAZDASÁG)
Józsi vagyok, 75 éves, lakhelyem Gárdony. FELESÉGEM HALÁLA OTA 3éve egyedül élek barátaim javaslatára keresem azt a társat aki a szürke hétköznapokat szebbé teheti és kölcsönösen számíthatunk egymásra. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Misi (46)
Társkereső Gárdony
Egyetemet végzett
Köszönöm, hogy benéztél! 👍😀 Tuti én vagyok álmod pasija! 😎 Fiatalos vagyok, ambíciózus és igényes.❤️ Sportos is. Reggeltől estig sportolok. 🤽🏇🏌️🏂🪂Vizilabdázok, röplabdázom, síelek, túrázok. És még biciklizek is. Azt legfőképpen! Még álmomban is tekerek! 🚴 A szomszéd utcában lakom. Te akárhol laksz én tuti a szomszéd utcában! Legfőképpen Budapesten. Ha fővárosi vagy, akkor eskü még sose láttam a Budapest táblát piros csíkkal áthúzva! Vagyis akár hol laksz 5 percen belül ott vagyok!, 🚂🚎🚋 De csak akkor, ha Te szeretnéd! Nagyon szuperül keresek. 💰Annyi pénzem van, hogy úszom benne. (Sportos vagyok ugye, ez az egyik kedvenc sportom 😉🏊)De csak akkor dolgozom, ha Te nem érsz rá. Akkor ugyanis tiszteletben tartva a magánszférádat nem zavarlak holmi üzenetekkel és randikkal. De ha Te szeretnél randizni, mert épp unatkozol, azonnal eldobok mindent és a szomszéd utcából rögvest ott vagyok. A méregdrága verdámmal. 🚙🦽 Annak nem csak heverek a tetején, hanem azon is alszom. Mármint mikor álmomban is sportolok a bicómon. 😎😉😘 A randikon sok sok hónapon keresztül türelmesen kivárom, hogy mit szeretnél. Ne aggódj - tudom, hogy még Te magad sem tudod! 😘 Randizni pedig felhőkre viszlek. 🎉🎈Egy vidám rózsaszín VIP felhőre, ahonnan vattacukrot falatozva lábat lógatunk, vidáman palacsintát eszünk 🥧🍭 és cinkosan összekacsintva építjük az alantas x-nélküli immár az előzőknél "nemesebb" új kapcsolatunkat. 😍❤️ Ezért persze azonnal beleszeretek a lelkedbe, azonnal a belső értékeidet látom (röntgenszemem is van 🤩)még úgy is, hogy semmit nem tudok rólad. Eskü nem dícsérem meg a külsődet, mint a többi disznó alantas férfi! 😘 Vegán vagyok. 🌿🌵Olyan elkötelezett, hogy a paradicsom fejét is mélyaltatásban tépem le, nehogy megsértsem a lelkét - így mentve meg a bolygót! Majd megiszom a dupla szójalattét. ☕ Cukor, és víz nélkül. Ezzel is csökkenve az ökolábnyomomat! ✌️🌎🌍 Végezetül megszabadulok a lányomtól akit egyedül nevelek, hogy a Te gyerekeidet viszont együtt nevelhessük fel, ahogy kéred! 😍😉 Eskü! Együtt hirdetjük meg szegény porontyot a neten! 😎 Na aki magára ismert a fenti sorokban, az VÉLETLENÜL SE keressen! Ha szeretnél a pasit, aki normális életet él, szeret Téged, dolgozik, szeret Veled beszélgetni és a társad lesz, akkor viszont szívesen megismernélek! 😎😉 A legfontosabbnak tűnő jellemzőim: magas vagyok, és minden fogam megvan. 😅 Szeretem a természetet. Pár évig egyetemen tanítottam, nyelveket beszélek. Hosszú távú kapcsolat a cél.
József (74)
Társkereső Gárdony
Egyetemet végzett
Szia, József vagyok, Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.A bemutatkozó kérdésekre válaszoltam részletesen Hitvallásom a múltból a szépre emlékezz a élj a jelennek, reménykedj a jövőben Ezért vagyok itt

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

GárdonyGárdony

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk