Társkereső Taksony

Legújabb taksonyi női társkeresők

Kati, 34 éves
Társkereső Taksony
27 napja tag
174 cm magas vagyok és komoly kapcsolatot keresek.
Zsuzsa, 47 éves
Társkereső Taksony
33 napja tag
Zsuzsa vagyok, 47 éves. Társam keresem Taksony környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anita, 38 éves
Társkereső Taksony
89 napja tag
Anita vagyok, 38 éves. Társam keresem Taksony környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csilla, 40 éves
Társkereső Taksony
162 napja tag
Csilla vagyok, 40 éves, lakhelyem Taksony. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb taksonyi férfi társkeresők

Zsolt, 48 éves
Társkereső Taksony
55 napja tag
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt, 33 éves
Társkereső Taksony
62 napja tag
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 41 éves
Társkereső Taksony
83 napja tag
László vagyok, 41 éves. Társam keresem Taksony környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 44 éves
Társkereső Taksony
127 napja tag
Mit is írhatnék, senkit sem szeretnék megváltoztatni, egyszerűen csak a társamat keresem, hiszen az élet szép, de párban szebb... Kicsit lehet hogy közhely, de igaz.

Éppen online taksonyi társkereső férfiak

Antal, 48 éves
Társkereső Taksony
7 perce lépett be
Antal vagyok, 44 éves. Társam keresem Taksony környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Imre, 55 éves
Társkereső Taksony
1 órája lépett be
Sziasztok! Páromat keresem, aki a Társam lenne! 😎

Diplomás taksonyi társkereső nők

Zsuzsanna, 51 éves
Társkereső Taksony
Főiskolát végzett
Szia, Zsuzsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsuzsa, 44 éves
Társkereső Taksony
Főiskolát végzett
Zsuzsa vagyok, 42 éves, elvált nő. Természetre vidám, szeretek nevetni, szeretem a kalandos életet, csak épp nincs kivel. Tehát főleg szabadidő eltöltésére keresem partnerem, amelynek jelszava "érezzük jól magunkat". Munka sok, szabadidő kevés, tehát inkább az együtt töltött idő minősége, mint mennyisége a mérvadó. Ha a tökéletes nőt keresed, az nem én vagyok. :D Nem vagyok 48 kg, nincs hosszú szőke hajam, és bájosan pislogó szempilláim.

Diplomás taksonyi társkereső férfiak

Miki, 48 éves
Társkereső Taksony
Főiskolát végzett
Jó indulati normàlis pasi vagyok szeretem a kihivàsokat. Szeretem élni és élvezni az èletet a partneremel. A tàrsam legyen őszinte és megbízható! A bizalom nagyon fontos szàmomra. Őszinte megbízható tartós kapcsit szeretnèk!

Keresztény taksonyi társkereső nők

Viktória, 37 éves
Társkereső Taksony
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Egy kicsit magamról: Szeretnék lusta lenni, de eddig nem sikerült. Nem vagyok sportos testalkatú. Sajnos nekem kell, aki hátsón billent, hogy csináljam. Ki ne szereti a romantikus féfiakat... én sem vagyok kivétel. De persze csak mértékkel, a gesztust jobban értékelem.

Keresztény taksonyi társkereső férfiak

Richárd, 24 éves
Társkereső Taksony
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Hello nem is tudom mit irjak ide... A kedvenc szineim amik a fekete a fehér és a kék. Szeretek mindenféle zenét, kivéve az operát azt nem. Szeretem a csillagokat nézni, csak nézni és nézni közben gondolkodni. Szeretem az állatokat, van is egy kutyusom amit anyumé is! ? Szeretem a gyerekeket, jól elvagyok velük. Komoly kapcsolatott akarok! Konyitok a főzéshez, takarításhoz, szeretem a japán dolgokat, szivesen elmennék egyszer japánba! Vicces vagyok humoros ha kell komoly megbizható! A barátaim általában azt mondják hogy kedves vagyok jószívű túlságosan is és hogy néha bolond de jó értelemben, vicces! Szerintük mindenki örömmel ismert meg engem, de ezeket csak ők mondják! Első alkalommal mindig nehezebben oldodok fel, mondhatjuk hogy kicsit szégyenlős vagyok!
János, 32 éves
Társkereső Taksony
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Hali!! Röviden és tömören én egy tiszta dinka mindig mindenen röhögő eszetlen csávó vgyok. Imádok zenét hallgatni, röhögni,kocsikázni,fotózni,kiruccanni,de egy nyugis filmezés is jol tud esni . Most nem jut eszembe semmi több, de ha kérdésed van akkor dobj egy üzit és válaszolok!

Fiatalabb, 30 év alatti taksonyi társkereső nők

Noémi, 19 éves
Társkereső Taksony
Noémi vagyok, 18 éves, lakhelyem Taksony. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gabi, 26 éves
Társkereső Taksony
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 26 éves nő vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Taksony környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 170 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.
Anita, 28 éves
Társkereső Taksony
Én egy vissza huzodó lány vagyok aki egy jó kapcsolatot szeretne

Fiatalabb, 30 év alatti taksonyi társkereső férfiak

Martin, 25 éves
Társkereső Taksony
Martin vagyok, 25 éves. Társam keresem Taksony környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán , 24 éves
Társkereső Taksony
Sziasztok, ne tévesszen meg a korom érettebb vagyok mint az átlag 23 éves. Elváltam előző kapcsolatomból és már egyedül tengetem mindennapjaimat. Sajnos alkoholista vagyok, de már elvonóra járok. Van egy kislányom, csak nem láthatom mert az anyja nem engedi. Jelenleg munkanélküli vagyok, de alapvetően logisztikai szakasszisztensként dolgoztam és kerestem meg a napi betevőt.
Laszlo, 21 éves
Társkereső Taksony
Laszlo vagyok, 20 éves. Társam keresem Taksony környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dániel, 29 éves
Társkereső Taksony
Szia, Dániel vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as taksonyi társkereső nők

Bea, 33 éves
Társkereső Taksony
Sziasztok.Megjöttem.Életvidám Nő vagyok,szetetem az életet,és a jó humort!

30-as taksonyi társkereső férfiak

Attila, 32 éves
Társkereső Taksony
Fls.......Bigroom,Hardstyle,Hands up,Uplifting,Future house......etc etc ....... I hate asshole people......Just everything positively :) \"Ha valami olyat csinálsz, amit élvezel, ne a pénz vigyen előre!\"Ne másoknak csak magadnak felelj meg! Úgy éld az életed ahogy te szeretnéd,külömben nincs értelme az egésznek!
Attila, 32 éves
Társkereső Taksony
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
ISTVÁN, 33 éves
Társkereső Taksony
Sose ítélj elsőre ! Gyere és ismerkedjünk meg ! :)
Mihály, 30 éves
Társkereső Taksony
Mihály vagyok, 29 éves. Társam keresem Taksony környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú taksonyi társkereső nők

Bea, 45 éves
Társkereső Taksony
Bea vagyok, 45 éves. Társam keresem Taksony környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú taksonyi társkereső férfiak

Ferenc, 49 éves
Társkereső Taksony
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Kálmán, 48 éves
Társkereső Taksony
Szia, Kálmán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Illés, 47 éves
Társkereső Taksony
Tartós kapcsolat céljából keresem páromat. Pest megyében élő hölgyek személyében! Káros szenvedélyektől mentes, átlagos testalkatú, barna hajú, barna szemű.43 éves független, kertépítő vagyok, rendezett körülmények között élek. 14 éve költöztem Rómániából, Magyarországra. Légy házias, kedves, hűséges!Gyermek nem akadály. Ha magányos vagy, és komoly társat keresel, kérlek írj!
Ilie, 47 éves
Társkereső Taksony
Tartós kapcsolat céljából keresem páromat. Pest megyében élő hölgyek személyében! Káros szenvedélyektől mentes, átlagos testalkatú, barna hajú, barna szemű.38 éves független, kertépitő vagyok, rendezett körülmények között élek. 10 éve költöztem Rómániából, Magyarországra. Légy házias, kedves, hűséges!Gyermek nem akadály. Ha magányos vagy, és komoly társat keresel, kérlek írj!

50 év feletti taksonyi társkereső nők

Julianna, 59 éves
Társkereső Taksony
Szia, Julianna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsuzsi, 64 éves
Társkereső Taksony
Azt hogy milyen vagyok /szép és okok/ attól függ hogy Te milyennek látsz! Megbízható társat keresek, a hátralévő időre.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Róbert (42), Himod Sziasztok! Nem vagyok kigyúrt nagymenő, nincs kacsalábon forgó palotám sem fehér lovam, és nem tervezek BMW-t sem venni. Csupán annyira vágyom amit én is adni tudok: hűséges, megértő, testi-lelki társra.
  • Zoltán (49), Nyíregyháza Sziasztok! Zoli vagyok egyéni vállalkozó szeretek kirándulni sportolni
  • Kriszti (22), Szarvas Sziasztok! Sziasztok! Szeretel beszélgetni tisztelettudó férfiakkal, ismerkedni, társalogni! Kapcsolat is szóba jöhet! 🥰
  • Marcell (20), Székesfehérvár Mindenkinek kell, hogy higgyen valamiben Sportolok, 10 éve focizok szeretek zenét hallgatni(pop and rap)
  • Gyöngyi (55), Győr Az légy, aki vagy! Ebben a játszmákkal teli világban egy olyan társat keresek, aki felvállalja önmagát, aki nem fél megmutatni valódi arcát, s aki nem fél meglátni a másikban legbensőbb valóját, aki egy őszinteségen és tisztelten alapuló kapcsolatot keres.

Társkeresés Taksonyon

TaksonyTaksony

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk