Társkereső Kistarcsa

Legújabb kistarcsai női társkeresők

Zsófi, 29 éves
Társkereső Kistarcsa
30 napja tag
Grafikus-festő vagyok, ez a fő hobbim és a munkám is. Szeretek fotózni, kimozdulni programokra (kiállítások, könnyű túrák), nyelveket tanulni. Ha komolyan tudod venni, hogy valóban ez a munkám és nem szorulok eltartásra, az igazán jó pont. Ha olyan lányra vágysz, aki a Te anyagi feltételeidtől függ: keress tovább. Szuper, ha Te is önálló vagy, férfiként tudsz viselkedni, udvarias, határozott vagy; van humorod, képes vagy őszintén szeretni, hűséges maradni. Ugyan én is határozott vagyok a magam munkaterületén, DE szeretek nő lenni, bolondozni. Igyekszem csinosan öltözni, értékelem a kedves meglepetéseket, nagyon tudok szeretni. Hűséges, gyengéd, megértő, támogató társ tudok lenni. A házimunkához soha nem vagyok hajlandó semmilyen takarítócéget hívni, de ha részt vesz benne valaki, annak örülni szoktam, bár nekem egyértelmű, hogy ha két ember társsá válik, segítik egymást amiben tudják. Szeretnék a későbbiekben gyermek(ek)et. Ha nem tudod, hogy vágysz-e családra: nem engem keresel :)
Gizella, 69 éves
Társkereső Kistarcsa
31 napja tag
Keresem azt a partnert, aki szívesen töltené el, szabadidejét velem. Széles körű az érdeklődésem .. Többek között szeretek táncolni. Nincs előfizetès *moderálva*
Judit, 59 éves
Társkereső Kistarcsa
72 napja tag
Várom mindazon érett intelligens férfiak bemutatkozó levelét, akik hasonlóan hozzám igazi szeretetre, figyelemre, törődésre, minőségi időre vágynak és nem az életkor az elsődleges szempont, ami alapján döntenek.
Evi, 53 éves
Társkereső Kistarcsa
73 napja tag
Sziasztok. Évi vagyok,54 éves,Kistarcsán lakom. Szeretek kirándulni, biciklizni, sétálni. Romantikus típus vagyok, szeretek adni és kapni. Komoly kapcsolatot keresek.

Legújabb kistarcsai férfi társkeresők

Viktor, 52 éves
Társkereső Kistarcsa
23 napja tag
Viktor vagyok, 52 éves. Társam keresem Kistarcsa környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Adam, 24 éves
Társkereső Kistarcsa
53 napja tag
Adam vagyok, 23 éves. Társam keresem Kistarcsa környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Balázs, 23 éves
Társkereső Kistarcsa
101 napja tag
Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gabi, 40 éves
Társkereső Kistarcsa
103 napja tag
...... és utána alkoss véleményt 😉 Kedves csajok, anyukák.....eme oldalon miért van mindenki elszálva magától? Kívánok mindenkinek sok sikert! Pusz Gabi

Éppen online kistarcsai társkereső nők

Mónika, 46 éves
Társkereső Kistarcsa
20 órája lépett be
A lényeg szeretem a nevetést,vidám vagyok és pozítív szemelyiség! Szeretem a romantikát,de néha bolondos!Ez a lényeg röviden! Mit írhatnék!Itt úgysem tudja magát jellemezni az ember!😁

Diplomás kistarcsai társkereső nők

Etus, 24 éves
Társkereső Kistarcsa
Egyetemet végzett
Sziasztok! Etus vagyok, jelenleg Msc képzésre járó egyetemi hallgató. Komoly párkapcsolatot keresek. Jelenlegi méreteim a felesleges körök elkerülése végett:160 cm magas vagyok és 99 kg. Igen, nem topmodell alkat. De dolgozunk az ügyön, a 9 kg mínusz nem elég. :D Belső tulajdonságaim közül kiemelném a hűséget, a kitartást és a segítőkészséget. Valamint introvertált alkat vagyok. A barátaim szerint vicces vagyok, de ez inkább a szarkazmusból/cinizmusból ered. Hobbinak tudnám mondani a sorozat/filmnézést, olvasást. És most jön az a rész, amikor jön a sablonszöveg: Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress fel nyugodtan!
Márti, 46 éves
Társkereső Kistarcsa
Főiskolai diplomás (angol tanító néni és közgazdász)
Kedves és barátságos ember vagyok, 2 gyerkőcömmel nevelgetjük egymást, kutyussal. Alternatív rock rajongó vagyok és menthetetlen könyvmoly, sok mindenre nyitott. Számomra fontos, hogy ismerd Magad!
Vera, 27 éves
Társkereső Kistarcsa
Egyetemet végzett
Szia, Vera vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Viki, 37 éves
Társkereső Kistarcsa
Főiskolát végzett
Viki vagyok, 36 éves. Társam keresem Kistarcsa környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás kistarcsai társkereső férfiak

Csaba, 48 éves
Társkereső Kistarcsa
Főiskolai diplomás (építészmérnök)
Sajnos a match-emnek sem írhatok ingyen. Ez így elég tré... Odaadás, elfogadás Adok=kapok Szimmetria Nevelgetem, terelgetem gyerkőceimet (11 és 14). Emellett végzem a munkámat. Nem szakadok meg ettől. Szabadidőmet igyekszem kellemesen, sportosan, tartalmasan eltölteni.😎 Elsősorban ehhez keresem írástudó, hozzám hasonlóan sportos társam. Az sem baj, ha hosszú távra sikerül. 😉 Fideszesek és más hitbuzgók kerüljenek! 🥴 Építész vagyok. Nem bánom, ha nem jógázol 🥴 🚭
László, 61 éves
Társkereső Kistarcsa
Főiskolát végzett
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
mate, 19 éves
Társkereső Kistarcsa
Főiskolát végzett
Bízom abban, hog most végre rám talál az a férfi, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 170 cm magas férfit? Írj rám és meglátjuk!
Norbert, 49 éves
Társkereső Kistarcsa
Főiskolát végzett
Sziaztok! Olyan hölgyet keresek akivel jól érzem magam lelkileg és a szexben egyaránt.

Keresztény kistarcsai társkereső nők

Katalin, 57 éves
Társkereső Kistarcsa
vallása: evangélikus (a magam módján gyakorlom)
Komoly, tartós kapcsolatot keresek, ami őszinteségen és egymás megbecsülésén túl a szereteten alapszik. Kedves és vidám vagyok.Hasonló gondolkodású társam keresem. Kalandorok mindenképp kerüljenek. Szeretem látni mindenki arcát, ezért kérlek ne napszemüveges képet tegyél föl.

Keresztény kistarcsai társkereső férfiak

Sanyi, 51 éves
Társkereső Kistarcsa
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Sanyi vagyok, 51 éves. Társam keresem komoly kapcsolatra, talán egy életre. Ha el tudod képzelni az életed egy romantikus lélekkel, akkor írjál. Mit ér az egzisztencia pénz végzetség, ha nincs szeretet szenvedély őszinteség megbecsülés. Lehetsz fiatal szép, de okos nem biztos. Hölgyeim próbájúnk a földön járni kétlábbal. Tisztelet a kivétel. 40 és 48év között keresem társam.
Imi, 49 éves
Társkereső Kistarcsa
hite: református (alkalmanként)
Imi vagyok, 49 éves, lakhelyem Kistarcsa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Jòzsef, 55 éves
Társkereső Kistarcsa
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Jozsef vagyok, 53 éves. Társam keresem Kistarcsa környékéről. Egyenlőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Balázs, 42 éves
Társkereső Kistarcsa
református vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Geri vagyok, 40 éves. Társam keresem Kistarcsa környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti kistarcsai társkereső nők

Rita , 22 éves
Társkereső Kistarcsa
Elsőre szerény, csendes vagyok, idő kell, míg feloldódok egy társaságban és bátrabb legyek, többet beszéljek. Viszont, ha ha megismersz, akkor nem fogod megbánni. :) Szeretem az állatokat, főleg a cicákat.Szabadidőmben zenét hallgatok, énekelek, táncolok és olvasok. Ha meg szeretnél ismerni...

Fiatalabb, 30 év alatti kistarcsai társkereső férfiak

Róbert, 29 éves
Társkereső Kistarcsa
Róbert vagyok, 29 éves, lakhelyem Kistarcsa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 29 éves
Társkereső Kistarcsa
Attila vagyok, 28 éves, lakhelyem Kistarcsa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ricsi, 25 éves
Társkereső Kistarcsa
Komoly kapcsolatot keresek, kalandorok kíméljenek. Jelenleg a BGE Pszk karán tanulok. Egy csendesebb, de mindenre nyitott srác vagyok, szeretek új dolgokat kipróbálni. :)
Zsolt, 24 éves
Társkereső Kistarcsa
2 éve mozgássérült vagyok egy agyvérzés miatt. sokan ismeretlenül is elitélnek. így elég nehéz találni egy kapcsolatot. Hátha itt sikerül. Vicces, figyelmes srác vagyok. :)

30-as kistarcsai társkereső nők

Timi, 30 éves
Társkereső Kistarcsa
Szia, Timi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Adél, 31 éves
Társkereső Kistarcsa
Adél vagyok, 30 éves, lakhelyem Kistarcsa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as kistarcsai társkereső férfiak

Zoli, 34 éves
Társkereső Kistarcsa
Zoli vagyok, 34 éves. Társam keresem Kistarcsa környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Aki szeretne velem megismerkedni nyugodtan írhat a *moderálva*
Ádám, 31 éves
Társkereső Kistarcsa
Ádám vagyok, 30 éves. Társam keresem Kistarcsa környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ferenc, 32 éves
Társkereső Kistarcsa
Ferenc vagyok, 31 éves, lakhelyem Kistarcsa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 39 éves
Társkereső Kistarcsa
Személyesen szivesen bemutatkozok

Középkorú kistarcsai társkereső nők

Anikó, 47 éves
Társkereső Kistarcsa
Anikó vagyok, 47 éves, lakhelyem Kistarcsa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tímea, 41 éves
Társkereső Kistarcsa
Tímea vagyok, 40 éves, lakhelyem Kistarcsa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szilvi, 44 éves
Társkereső Kistarcsa
Ilyen előszokott fordulni autós kirándulásakor: https://youtu.be/fjodt2JnWT8 És ha ilyen vagy akkor az emberemre találtam: https://youtu.be/TD92a5eebYg És így szórakoztatok (2.53tól) 😂 https://youtu.be/RKyTR3Wn1i8 Sajnos néha hibázok magyar írásban mert csak 50%ban vagyok magyar.
Kriszta, 42 éves
Társkereső Kistarcsa
Kriszta vagyok 40 éves!A többit magamról majd kèsőbb, amennyiben szimpatizàlunk egymàssal!

Középkorú kistarcsai társkereső férfiak

Balázs, 43 éves
Társkereső Kistarcsa
Balázs vagyok, 43 éves. Társam keresem Kistarcsa környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sándor, 45 éves
Társkereső Kistarcsa
45 éves elvált vagyok, van egy 23 éves fiam nem velem él
gyula, 46 éves
Társkereső Kistarcsa
Nem vagyok semmi jónak az elrontolya. A többit ha tényleg érdekel
Janos, 41 éves
Társkereső Kistarcsa
Szia, Janos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti kistarcsai társkereső nők

Anikó, 60 éves
Társkereső Kistarcsa
Szia, Anikó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erzsi, 62 éves
Társkereső Kistarcsa
Szia, Erzsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Marika, 66 éves
Társkereső Kistarcsa
Marika vagyok, 66 éves. Társam keresem Kistarcsa környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ildiko, 67 éves
Társkereső Kistarcsa
Szeretem a gyerekeket, a természetet, a zenét, a színházat, a művészeteket

50 év feletti kistarcsai társkereső férfiak

Pista, 59 éves
Társkereső Kistarcsa
Szia, Pista vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Soma (24), Budapest, XI. Az élet rövid, így törekedjünk a boldogságra! Soma vagyok, 24 éves. *moderálva*, ha ismerkednél :)
  • Edit (61), Budapest Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék. Egyedül nagyon nem jó! Valaki kell Nekem is aki csak az Enyém,,, 62-66-éves jelentkezését várom. Köszönöm szépen
  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.
  • Era (59), Budapest, XX. Légy vidám, minden sokkal egyszerűbb! Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉
  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!

Társkeresés Kistarcsán

KistarcsaKistarcsa

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk