Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Százhalombatta

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb százhalombattai női társkeresők

Krisztina (49)
Társkereső Százhalombatta
8 napja tag
Szia, Krisztina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Éva (47)
Társkereső Százhalombatta
11 napja tag
Keresem azt a férfit, akivel jó együtt nevetni, összebújni, hozzábújni, átélni vele minden szépet, jót :-) Akire ha ránézek, akkor rögtön azt érzem remegő lábakkal, hogy végre megtaláltam, akire eddig vágytam :-) Lehet egy álom, de én még szeretnék szerelmes lenni, mint egy tinilány :-) Szeretnék szeretni és azt érezni, hogy viszontszeretnek :-) Mert mindenki megérdemli, hogy boldog legyen :-)
Csilla (53)
Társkereső Százhalombatta
18 napja tag
Szeretem a tiszta és nyílt kommunikációt, a játszmázást viszont nem. Hiányzik egy társ, az életem többi része rendben van. Szóval ezért vagyok itt. Ha te is, akkor jó! Ha valakinek ez fontos, számít IQOS-t használok időnként.Ez jár velem. Meg még sok minden más, ahogy veled is. Ezeket kell kideríteni, s aztán kialakul, van-e tovább, szeretnéd-e a másik embert az életedbe bevonni. Annyira jó lenne, ha igen lehetne a válasz mindennel együtt és oda-vissza.
Kriszta (51)
Társkereső Százhalombatta
29 napja tag
Kriszta vagyok, 50 éves. Társam keresem Százhalombatta környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás százhalombattai társkereső férfiak

István (46)
Társkereső Százhalombatta
Főiskolai diplomás (IT)
Jó humorú, talpraesett, elvált, önálló, "old school" férfiként keresem társam, akivel játszmázás nélkül tudjuk élni közös életünk. Örök optimistaként reménykedem, hogy ez megadatik nekem.
Roland (54)
Társkereső Százhalombatta
Főiskolát végzett
Mit gondolok és milyennek gondolom önmagam? Bármit is írnék hamis lenne. A szavak, csakúgy, mint az útjelzők, önmagukon túlmutatnak. Maradt hát az, amit már kötelezően kitöltöttem: magasság, családi állapot, szemszín, gyerekek száma, stb. Természetesen ez sem én vagyok, csak a fizikai testem és a valamelyest meghatározó körülményeim, érzéseim. Így, hát .... találkozzunk.
Jozsef (52)
Társkereső Százhalombatta
Főiskolát végzett
Értelmes érzéki fantáziadús egézségesen gátlástalan
Zsolt (47)
Társkereső Százhalombatta
Egyetemi diplomás (Műszaki)
Igényes rendszerető férfi vagyok, aki tudja mit szeretne az életben, és ezért meg is tesz mindent. Jelen esetben ez egy komoly, érzelmekkel teli kapcsolat keresése. A hejesirassom tökéletes 😂, de komolyra fordítva, szeretek élni, bulizni, dobolni, sportolni, utazni, kirándulni. Van egy különleges képességem is, nem felejtem el a fontosabb dátumokat, mint pl. a Nőnap vagy születésnap 😉 Van 1 csodás lányom aki nem velem él, de csupaszív mint az édesapja 😍. Van önálló keresetem és egzisztenciám, de a többi maradjon egyelőre titok, hogy a randin is legyen témánk 😛

Keresztény százhalombattai társkereső nők

Viki (48)
Társkereső Százhalombatta
hivő: református (nem gyakorlom)
Imádok utazni, a legjobban a természetben érzem jól magam. 15 éve vezetek bakancsos túrákat különböző országokba, ám Skandinávia a nagy szerelem. Itthon rendszeresen kajakozok s egyéb sportokat űzök. Mindenképp olyan férfit keresek, aki nem rest bakancsot húzni egy kis természetjárás kedvéért, akár itthon, vagy bárhol a világban. Aki tudja értékelni az erdők nyugalmát, a madarak énekét, a virágok illatát, vagy bármit, amit e csodás természet nyújthat nekünk. Aki szereti a gyerekeket, s el tudja fogadni, hogy nekem kettő (1 fiú és 1 lány - általános iskolások) is van. A többit az élet majd úgyis elrendezi.:) Jelenleg nincs előfizetésem, így ha szeretnéd, hogy válaszoljak, adj elérhetőséget!
Anikó (47)
Társkereső Százhalombatta
görög katolikus vallású (alkalmanként)
Anikó vagyok ,keresem a párom ,akivel az élet minden területén társak lehetnénk.Fontos számomra az őszinteség ,hűség ,bizalom. Vidám természetű vagyok,nagyon szeretek kirándulni,színházba ,moziba ,kiállításokra járni.Szeretek a természetre rácsodálkozni ,városok, régi korok emlékeit megtekinteni.Számomra a legfontosabb a másikban a belső érték .
Magdi (75)
Társkereső Százhalombatta
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Fiatalos, életvidám nő vagyok. Nyitott vagyok az élet szép dolgaira. Míg élek, remélek! Nem vagyok előfizető, így csak VIP tagoknak tudok válaszolni, bocs.
Ibolya (59)
Társkereső Százhalombatta
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Életvidám,határozott, társaságkedvelő romantikus nő vagyok! Olyan párkapcsolatban reménykedem, ami az őszinteségen és a kölcsönös érzelmeken alapul. A mielőbbi személyes találkozásban hiszek, hiszen ott dől el minden!

30-as százhalombattai társkereső férfiak

Gyula (37)
Társkereső Százhalombatta
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsigmond (31)
Társkereső Százhalombatta
Újratervezés, mert kezd körvonalazódni, hogy mit is akarok igazából: Szándékom szerint egy tartós kapcsolatot keresek, lehetőleg a lakhelyem 30km-es körzetében. Szabadidőmben szeretem a természetet járni, kirándulni időnként (ha van kivel, főleg...), illetve a hobbim a fotózás, így ezeket szeretem kombinálni. Szeretem a filmeket is, a moziba járás sem áll távol tőlem. Ami biztos, hogy saját gyereket sosem szeretnék és gyereknevelésre sem vágyom, így ennek tudatában ismerkedjünk. Azt hiszem az a korrekt, ha az ilyesmit az ember nem rejtegeti, hiszen biztos, hogy ez senki kedvéért nem fog változni. Ha netán Neked van, de már nem kisgyerek, vagy netán ki is repült, az nem kizáró ok számomra. Ja és muszáj megemlítenem, hogy nagy darab fickó vagyok. Ha netán ez kizáró ok, nem hibáztatlak érte, megértem.
András (39)
Társkereső Százhalombatta
Egyenlőre csak ismerkednék,illetve laza kapcsolatot keresek.Kölcsönös szimpátia esetén lehet komoly is.
Konsti (35)
Társkereső Százhalombatta
Itt most leírhatnék minden szépet és jót, de nem ez a lényeg… Igazából úgy is a társaságtól függ minden. Nyitott, kedves, kíváncsi embernek gondolom magam, de egy teljes jellemrajzot néhány mondatban leírni elég nehéz, főleg ha rólam van szó  Azt gondolom az életben mindent szabad, mértékkel, mert az életet meg kell ÉLNI! Ezért is gondoltam, hogy ennek is adok egy esélyt, hátha itt találkozok valakivel. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Erika (67), Budapest, XXII. Miért ne?! Erzelmi alapokon nyugvó, nem összeköltözős társkapcsolatot keresekl.. Válaszolok, ha kapok címet, számot, fustjelet, postagalambot.... 😄, *moderálva*
  • Évi (45), Budapest, IV. Az egyszerű a nagyszerű Légyszi írj email címet. Köszönöm! Sokmindent kipróbálunk pl. az uborkás sprite-ot vagy a dinnyés fantát, de végül rájövünk, hogy a klasszikus a legjobb. Valahogy így van ez a párkapcsolatokkal is, vonz a nem megszokott, de mégiscsak azzal működik igazán, aki alapvetően olyan, mint mi. Szeretem az egyszerű dolgokat: sétálgatni, kirándulni, beszélgetni emberekkel, fagyizni, lángost enni. Sajnos nem vagyok nagy levélíró, ezért aki levelezőtársat keres, ne vesztegesse rám az idejét.
  • Gábor (37), Budapest, XVIII. Próbáld újra, bukj el újra, közelebb jutsz Nem fogom fényezni magam, nem reklámozom magam, nem vagyok eladó :) SAP-vel foglalkozom, nagyon szeretem a munkámat és nem pár ideírt mondat alapján fogsz megismerni. Azonban nyított vagyok az új dolgokra, szeretek személyesen találkozni az emberekkel, az online felületeket általában szükségből használom, hiszen a mai világban elengedhetetlenek. Többre tartom a nyílt őszinte beszédet, mint a körítést, tudok érvelni és kiállni valami (vagy valaki) mellett, értékelem, ha valaki érti, és tudja is követni amiről szó van valójában, és nem veszik el a részletek között :) Vidám természetű vagyok, olykor túl pozitív hozzáállású, már-már naív, de megvan az élettapasztalatom és résen vagyok, akkor is, ha ez nem látszik. Oda vagyok a komoly beszélgetésekért, főleg akkor, ha annak maradandó nyoma is lesz, nem csak megmarad a "de jó, hogy el lehetett velem komolyan beszélgetni, ugorjunk" kategóriában. Szeretem a szóvicceket, és nagyon nehéz engem lefárasztani. Regényem itt be is fejezném, hobbym az írás, szóval tudnék mit írni még, inkább váltsunk levelet és találkozzunk személyesen. Vidám, kedves lány személyében, komoly kapcsolatot keresek. - És igen, valóban komolyan gondolom a komoly szó legkomolyabb formájában :) Szeretem a jó humort, örömmel veszem, ha valaki őszintén megmondja mit szeretne, nem kertel. Jó társaság akkor tudok lenni, ha van kiinduló pontom, és segítséget kapok. Egy kapcsolat két emberen múlik. Együtt... így viszont bármi mehet. Én nem döntök hamar, alaposan fontolóra veszem a lehetőségeket és meglátom abban is a potenciált, amiben más már nem. Veszem a fáradtságot, és örömmel tölt el, ha ilyen hölgyet ismerhetek meg. Nem szeretem, ha valaki elhamarkodottan dönt, pláne nem fontos dolgokról, és imponál, ha valaki felméri a dolgok valódi súlyát és értékét!
  • József (85), Kaposvár Nyugdijas ,és özvegy vagyok hobbim kertészkedés barkácsolás kirándulás, saját autóval,thermálfürdők,STB......
  • Eszti (42), Cegléd Szia, Eszti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

SzázhalombattaSzázhalombatta

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk