Társkereső Salgótarján

Legújabb salgótarjáni női társkeresők

Beáta, 47 éves
Társkereső Salgótarján
26 órája tag
Szia, Beáta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Mariann, 44 éves
Társkereső Salgótarján
3 napja tag
Szia, Mariann vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Éva, 53 éves
Társkereső Salgótarján
5 napja tag
Éva vagyok, 53 éves. Társam keresem Salgótarján környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anita, 34 éves
Társkereső Salgótarján
6 napja tag
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb salgótarjáni férfi társkeresők

Gábor, 26 éves
Társkereső Salgótarján
5 napja tag
Gábor vagyok, 26 éves, lakhelyem Salgótarján. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibor, 68 éves
Társkereső Salgótarján
5 napja tag
Aktívan dolgozó nyugdíjas vendéglátós vagyok.
Kristóf, 18 éves
Társkereső Salgótarján
14 napja tag
Kedves vagyok, rock és metal zenét hallgatok, keresem az igaz szerelmet
bela, 65 éves
Társkereső Salgótarján
22 napja tag
Szia, bela vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Éppen online salgótarjáni társkereső nők

Éva, 67 éves
Társkereső Salgótarján
2 órája lépett be
Szeretem a vidám vicces embereket szívesen kirándulok jó társaságban
Zita, 56 éves
Társkereső Salgótarján
30 perce lépett be
Kedves, türelmes, konzervatív értékrendű elvált nő vagyok. Hasonló gondolkodású, józan életű,társat keresek. Baloldaliak, pszichopata alkoholisták nem érdekelnek, viszont nagyra értékelem az ezermestereket.
Bobi, 34 éves
Társkereső Salgótarján
2 órája lépett be
Üdvözöllek! Értelmes, józan gondolkodású nő az esetem, kérdés hogy a Tied én vagyok-e? 33 éves, jól szituált nő vagyok, részletesebben lentebb olvashatsz rólam, hogy például 170 cm magas nő vagyok.
Vica, 47 éves
Társkereső Salgótarján
2 órája lépett be
A külcsín megfog, a belbecs megtart... Társam keresem.

Éppen online salgótarjáni társkereső férfiak

Andris, 48 éves
Társkereső Salgótarján
33 perce lépett be
Néha úgy érzem, hogy nem is játszok túl aktív szerepet a saját életemben... bár ehhez képest egész jól alakul. Keresek valakit, aki még szívesen beleszólna és én örömmel hagynám. A valóság, amiben élünk maga a folytonos kölcsönhatás. Az örömünk, a bánatunk és minden gondolatunk parányi kölcsönhatás a valóság szövetében. Ezek a betűk azért is léteznek, mert megfigyeled őket. Létezünk, mert minden mással, vagyis a teljes világgal tudunk kölcsönhatásba kerülni. Te a világban változol, a világ benned változik. Nem tudunk nem hatni, nem tudunk kimaradni, így akkor már csináljuk jól. A szeretet is egyfajta kölcsönhatás. Talán a legfontosabb és én ezen a módon kölcsönhatnék veled :) Most hagyom, hogy meglepjen a Világegyetem...
Zsolt, 31 éves
Társkereső Salgótarján
20 perce lépett be
Sziasztok! Sajnos nem vagyok VIP tag, ezért nem tudok reagálni a levelekre, de ha esetleg szimpatikusnak találsz és van rá módod, jelezd felém és megtaláljuk a módját a kapcsolat felvételnek. :)
Zoltan, 57 éves
Társkereső Salgótarján
3 órája lépett be
Zoltan vagyok, 55 éves. Társam keresem Salgótarján környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Lajos, 33 éves
Társkereső Salgótarján
4 órája lépett be
Élénk képzeletű és kíváncsi típusnak tartom magam. Aki szeret felfedezni új dolgokat; legyen szó akár a természetben barangolásról, várakról, kiállításoktól, akár elrejtett kis antikváriumok alsó polcainak tartalmáról. Szívesen olvasok, kedvelem a történelmi témájú, tudományos-fantasztikus műveket vagy éppen az okos detektív vagy horror sztorikat. Vonzanak a '80-'90-es évek filmjei, zenéi, játékai - egyszerűbb, felhőtlenebb és stílusosabb idők voltak, mikor a jövő fényesnek és izgalmasnak tűnt. (sok neonnal, légdeszkával és repülő autókkal :D ) Szeretek kerékpározni, nem árt ha te is tudsz, vagy ha gyorsan futsz az is ér... ;P Egyelőre nem telepedtem le, egy munkaajánlat miatt kötöttem ki egy ideje Salgótarjánban, azonban több elképzelésem is van a jövőre nézve ezen a téren.

Diplomás salgótarjáni társkereső nők

Ági, 43 éves
Társkereső Salgótarján
Főiskolát végzett
Szia, Ági vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Melinda, 47 éves
Társkereső Salgótarján
Főiskolát végzett
Szia, Melinda vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andrea, 52 éves
Társkereső Salgótarján
Főiskolát végzett
Andrea vagyok, 52 éves. Társam keresem Salgótarján környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sziszi, 56 éves
Társkereső Salgótarján
Főiskolai diplomás (Közgazdaság)
Egyedülálló , független , önálló nőként keresek olyan független férfit , aki társam lehet közös programokon , utazásokon , kirándulásokon és a mindennapokban is akár .

Diplomás salgótarjáni társkereső férfiak

Henrik, 29 éves
Társkereső Salgótarján
Főiskolát végzett
Henrik vagyok, 29 éves. Társam keresem Salgótarján környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Armand, 39 éves
Társkereső Salgótarján
Főiskolát végzett
Armand vagyok, 39 éves, lakhelyem Salgótarján. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
BÉLA, 71 éves
Társkereső Salgótarján
Főiskolát végzett
BÉLA vagyok, 70 éves, lakhelyem Salgótarján. 2018 december óta egyedül élek, mivel feleségem elhunyt. Két nagy gyerekem van, akik már nem velem élnek. Komoly kapcsolatot keresek. Jelenleg két vállalkozásom van, amiben tevékenykedek. Szabadidőmben baráti társasággal heti két alkalommal kosárlabdázok.
Ádám, 23 éves
Társkereső Salgótarján
Főiskolai diplomás (Pszichológus)
Sziasztok Ádám vagyok 22 éves, sajnos nem tudok ide mit írni

Keresztény salgótarjáni társkereső nők

Rytus, 22 éves
Társkereső Salgótarján
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Barátokat keresek igazából lányokat 😊 Sokat nem tudok magamról mondani szeretek motorozni szeretem a rock zenét és szeretek sokat aludni 😅😅 Nyugodtan írj rám nem harapok aztán majd kiderül hogy szimpatikus vagyok számodra vagy sem 😊😊
Kriszti, 51 éves
Társkereső Salgótarján
hivő: római katolikus
Kriszti vagyok, 50 éves, lakhelyem Salgótarján. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Marcsi, 53 éves
Társkereső Salgótarján
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Marcsi vagyok, 52 éves, lakhelyem Salgótarján. Nem vagyok előfizető. Írj elérhetőséget. Csak komoly kapcsolat érdekel, nem szexpartnert keresek. Szeretek nevetni, viccelődni, sétálni, moziba, szinházba járni. Számomra nagyon fontosak a közös programok. Nem tudom azt ígérni, hogy szerelmes leszek első látásra, de ha igen az egy életre szól. Tisztában vagyok az adottságaimmal, de biztosan csak a külső számít? A személyes találkozásban hiszek, mert ott dől el minden. Nem tudok válaszolni, írj elérhetőséget.
Ilona, 76 éves
Társkereső Salgótarján
hite: római katolikus
keresek egy jólelkü becsületes tarsat akivel bekessegben, megértésben, szeretetben leélhetném a hátralévő életemet.Szeretem a konyhat, a virágokat, könyvet, a jó zenet, az irodalmat, a művészetet, sétat, kirándulást. Hasonlo erdeklödesü páromat varom.

Keresztény salgótarjáni társkereső férfiak

Laci, 57 éves
Társkereső Salgótarján
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Komoly tartós kapcsolatot keresek! Egy társat akivel megélhetem a mindennapokat, akinek boldog mosolyt varázsolhatok az arcára. Salgótarjáni vagyok de Balatonakarattyán élek és dolgozom dolgozom. *moderálva*
Ákos, 38 éves
Társkereső Salgótarján
hivő: római katolikus
Szia! Keresem a párom , aki lehetőleg ne egyen húst. a többi az annyira nem számít. A munkám: Asztalos vagyok, A legmagasabb végzettségem az egy Informatikai Szakközép. Amiben dolgozom: Asztaloskodás, Kőműveskedés, Burkolás, Eredetileg Építész akartam lenni, de nem bántam meg hogy inkább az elképzelések megvalósítása mellett döntöttem, nem pedig a megtervezésében, szeretem ezt , ezeket csinálni. Szeretek Sportolni, ha kihagyok , kicsit depressziós is leszek miatta, szerencsére itthon van kondiszobám kialakítva így ez is most is megoldott. Zene az szinte mindig duruzsol valahol, mikor dolgozom akkor pedig 100% hogy szól, az ad energiát :)
Máté, 19 éves
Társkereső Salgótarján
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Sziasztok Máté vagyok 18 éves Salgótarján és környékéről (ha nem a környékéről az sem baj, a távolság nem akadály) keresek komoly kapcsolatot.
Gábor, 31 éves
Társkereső Salgótarján
egyéb keresztény vallású
Szevasz! Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Foci, mozi, bármi ötletben bennevagyok. Nyitott vagyok :)

Fiatalabb, 30 év alatti salgótarjáni társkereső nők

Valentina, 26 éves
Társkereső Salgótarján
Valentina vagyok, 26 éves, lakhelyem Salgótarján. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szimonetta, 26 éves
Társkereső Salgótarján
Szia, Szimonetta vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Szabrina, 24 éves
Társkereső Salgótarján
Szabrina vagyok, 24 éves, lakhelyem Salgótarján. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Petra, 24 éves
Társkereső Salgótarján
Petra vagyok, 23 éves, lakhelyem Salgótarján. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti salgótarjáni társkereső férfiak

Alex, 27 éves
Társkereső Salgótarján
alex vagyok ozt cso foci box box box box box boxbox
Zsolt, 24 éves
Társkereső Salgótarján
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dominik, 20 éves
Társkereső Salgótarján
Szia, Dominik vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ricsi, 25 éves
Társkereső Salgótarján
Ricsi vagyok, 24 éves, lakhelyem Salgótarján. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as salgótarjáni társkereső nők

Ramóna, 31 éves
Társkereső Salgótarján
Sziasztok! Ha érdekel mijen érzelmeket tudok táplálni gyertek..
Anita, 35 éves
Társkereső Salgótarján
Anita vagyok, 35 éves, lakhelyem Salgótarján. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
kitti, 39 éves
Társkereső Salgótarján
Szia, kitti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Léna, 35 éves
Társkereső Salgótarján
Szia, Léna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as salgótarjáni társkereső férfiak

Máté, 33 éves
Társkereső Salgótarján
Keresem életem szerelmét ha ilyen egyáltalán létezik. Ha meg akarsz ismerni írj bátran
Norbi, 37 éves
Társkereső Salgótarján
Sziasztok, Norbert vagyok,1 szakításból kigyógyult, és 1 újra felkészülő. Nem adom fel, hisz a boldogság a tét. Voltak, csalódások, amikből tanul az ember, de boldogság is volt, és azt szeretném újra érezni, lehetőleg nagyon hosszú ideig.
Gergő, 34 éves
Társkereső Salgótarján
Gergő vagyok, 34 éves, lakhelyem Salgótarján! Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! 🙂
Ferenc, 37 éves
Társkereső Salgótarján
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú salgótarjáni társkereső nők

Katalin, 49 éves
Társkereső Salgótarján
Sziasztok!!! Katalin vagyok!!!
Éva, 41 éves
Társkereső Salgótarján
Szia, Éva vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Beáta, 47 éves
Társkereső Salgótarján
Beáta vagyok, 47 éves. Társam keresem Salgótarján környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Sajnos nem tudok válaszolni,mert nem vagyok előfizető!!!!
Katalin, 46 éves
Társkereső Salgótarján
Szia, Katalin vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú salgótarjáni társkereső férfiak

István, 48 éves
Társkereső Salgótarján
Szia, István vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gabriel, 44 éves
Társkereső Salgótarján
Szia,Gabriel vagyok 44 éves. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg szeretnél ismerni!
Zsolt, 46 éves
Társkereső Salgótarján
Zsolt vagyok, 46 éves. Társam keresem Salgótarján környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tibor, 49 éves
Társkereső Salgótarján
Tibor vagyok, 49 éves, lakhelyem Salgótarján. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti salgótarjáni társkereső nők

Anna, 59 éves
Társkereső Salgótarján
Anna vagyok, 55 éves, lakhelyem Salgótarján. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsa, 64 éves
Társkereső Salgótarján
Kiegyensúlyozott, optimista, segítőkész Nő vagyok. Értem a humort, szeretem az eszmecserét, a jóízű beszélgetéseket. Igyekszem egészségesen élni, szívesen kirándulok, sétálok, s a színházi élmények is örömforrást jelentenek. Számomra fontos az őszinteség, a tolerancia és a szeretet. Hiszek a kölcsönös bizalom megszerzésének szükségességében. Tiszteletben tartom mások szokásait, s én is ezt várom el.
Erzsébet, 67 éves
Társkereső Salgótarján
„Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan útban vannak feléd................, s találkoznotok kell egy napon."
ibolya, 66 éves
Társkereső Salgótarján
Vidám, humort szerető kedves embernek tartom magom. Szeretek kirándulni, olvasni, főzni.

50 év feletti salgótarjáni társkereső férfiak

istván, 64 éves
Társkereső Salgótarján
Szia, istván vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
István, 66 éves
Társkereső Salgótarján
Társat keresek. Özvegy, nyugdíjas vagyok. Van két gyermekem nem velem élnek, az egyik Spanyolországba a másik itthon él, három unokám van már kamaszkorúak. Hosszútávú kapcsolatot keresek.
Józsi, 59 éves
Társkereső Salgótarján
Humort, sportot, zenét, utazást kedvelő férfi vagyok. Elsősorban hosszú távú kapcsolat érdekel, de nyitott vagyok minden megoldásra.
Károly, 60 éves
Társkereső Salgótarján
Károly vagyok, 60 éves. Társam keresem Salgótarján környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zsuzsanna (53), Szigetszentmiklós Sziasztok! Egyedülálló 53 éves nő vagyok. Komoly kapcsolatot keresek független férfi személyében.
  • klara (52), Pécs Sziasztok! Őszintén szeretni, és szeretve lenni. Komoly kapcsolatot keresek. Nem csak egy sexpartnert! -Hogy nekem mit jelent egy párkapcsolat? Bízni valakiben, aki bízik bennem. -Törődni valakivel, aki törődik velem. -Meghallgatni valakit, aki meghallgat engem. -Tisztelni, szeretni valakit, aki tisztel, szeret engem. -Lehet hogy hiányos a felsorolás, de nem a tökéletes Ő-t keresem, mert én sem vagyok tökéletes. ha valakinek szimpatikus lennék akkor várom az üzenetét!
  • István (35), Tahitótfalu Szia! \\\"Tanuld meg: akinek hiányzol, az keres, aki látni akar, az szán rád időt, aki szeret, az megbecsül, akinek hiányzol, úgy alakítja, hogy jó legyen, aki pedig egyik sem, az csak kifogásokat mond.\\\"
  • Tamás (26), Pécs Sziasztok! Sziaztok! Fiatal srácként ismerkedni szeretnék! Kezdő vagyok még az online ismerkedésben, de úgy érzem megéri kipróbálni. Remélem megtalálom az igazi társamat! Komoly kapcsolatot szeretnék :)
  • Éva (60), Kecskemét Sziasztok! ..talán egy örökzöld (Fenyő) a bemutatkozáshoz ... Értem, csak fel nem foghatom, Hogy az X-ekből már megvan az öt találatom, De a sorsjegyem még érvényes talán, Hiszen van még rajta néhány nyerő szám. Szalad az élet, úgy szalad az élet, Hogy fel nem foghatod, bár sajnos nagyon is érted, Szalad az élet, játszd el az egészet, Nincs nagy téted, utól sosem éred.

Társkeresés Salgótarjánban

Társkeresés Salgótarján

Imádod az erdőt járni, de egyedül valahogy nem az igazi? Jobb lenne valakivel párban róni a túraútvonalakat? Nincs is szebb annál, mint édes kettesben megnézni a napfelkeltét, vagy kalandos sátorozásra invitálni a kedvesed. Ha már csak egy igazán komoly társ hiányzik mellőled, regisztrálj a Randivonal salgótarjáni társkeresőjére, ahol rengeteg magányos szív keresi még hű társát.

Az Ipoly Erdő Zrt. Erdészháza épp tökéletes célpont, ha érdekel titeket az erdő világa, hiszen állandó múzeummal várnak benneteket. Ha nem tudjátok, merre induljatok, állandó túraútvonallal, a legszebb és legromantikusabb helyszínek ötleteivel várják az ideérkező turbékoló párokat.

Ha igazi vadregényes helyre húzna a szívetek, irány a Karancs-Medves Tájvédelmi Körzet. Itt található a Salgó vár, a Szilvás-kő, a Kercseg-völgy, a Földház-tető, a Gortva-völgy, a Bárna-patak és a Zagyva forrásvidéke, így annyi látnivalóban lesz részletek, amit biztosan sosem fogtok elfelejteni. Rengeteg tanösvény és kiállítás gazdagítja túrátok, így ezeknél a házaknál kicsit megpihenhettek, ha elfáradnátok.

Az Ipoly Erdő Zrt. Vadasparkja Salgótarján északi városrészében, közvetlenül a szlovák határ mellett fekszik egy hatalmas, 15 hektáros területen. A vadasparkban dámok, muflonok, őzek és vaddisznók természetes környezetben láthatók, idegenvezetéssel pedig megnézhetitek milyen egy igazi vadász les, és a gyönyörű táj látványa mindkettőtöket lenyűgözi majd.

Megtaláltad azt az embert, akinek még a csillagokat is lehoznád az égről? Akkor látogassatok el a salgótarjáni csillagvizsgálóba, ahol felejthetetlen élményben lesz részetek. Akkor sem kell aggódnotok ha hirtelen beborul az idő, hiszen a hatalmas videó gyűjteményükkel így is elkápráztatnak benneteket. A csillagvizsgáló mellett található egy piknikező hely is, így jó időben letelepedhettek a fűre és a csillagok alatt romantikázhattok kettesben.

Csak vársz és vársz, hogy betoppanjon a szerelem az életedben? Inkább regisztrálj a Randivonal salgótarjáni társkeresőjére és keresd meg Te magad! Ne pocsékold tovább az idődet, inkább keresd meg a számodra legmegfelelőbb randipartnert. Hidd el, itt nem lesz nehéz.

A Randivonal salgótarjáni társkeresőjén rengeteg nő és férfi várja, hogy megtalálja az igaz szerelmet és boldog, komoly párkapcsolatban élhessen. Keress a számodra legfontosabb paraméterekre és írj néhány levelet azoknak, akik igazán szimpatikusak. Hidd el, egy-két levélváltás után érezni fogod, ha megtaláltad az igazit.

Ha túl vagy néhány randin, de még mindig nem találtad meg a párod, sőt, úgy érzed mindegyik kudarcba fulladt, olvasd el az elcseszett randik rovatunk, amelyben sokan megírták már, milyen vicces randikon vettek részt. Ha kicsit letörnél emiatt, olvasd el sikertörténeteinket, mert sok-sok boldog kapcsolat és házasság született már a randivonalas levelezésekből.

SalgótarjánSalgótarján

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk