Társkereső Egerszalók

Legújabb egerszalóki női társkeresők

Anna, 37 éves
Társkereső Egerszalók
28 napja tag
EQ-IQ Modern pszichológia, bicaj-futás, életszeretet Energikus nőnek tartom magam, de máskor a nyugalom tölt fel. Szeretek a konyhában kísérletezni, erős önismeretem van és a másiktól is ezt várnám el, ha lehetséges. Légyszi, töltsétek ki a bemutatkozót és kerüljük a kliséket!
Mária, 57 éves
Társkereső Egerszalók
190 napja tag
1964 o1 3o Hatvanba születtem Nem szeretem az olyan férfit aki erős dohányos szeszkazán és **.Beteges édesanyámal élek együtt.Nálunk a kutya és a macska a családtag.Azt szeretem egy férfiba ha ezermester lehet vele hülyéskedni ellátja a ház körüli férfimunkát mivel apám 1997-ben meghalt.Kedvenc szórakozásom szintetizátoron játszani hímezni Bibliát tanulni 3 nyelvet tanulni de ha nem gyakorolom elfelejtem.Nincs testvérem.
Éva, 68 éves
Társkereső Egerszalók
384 napja tag
Éva vagyok, 67 éves, lakhelyem Egerszalók. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bettina, 21 éves
Társkereső Egerszalók
395 napja tag
sziasztok 20 éves vagyok fiatal csinos független nő vagyok és komoly kapcsolatra vagyom

Legújabb egerszalóki férfi társkeresők

Viktor, 19 éves
Társkereső Egerszalók
265 napja tag
Szia, Viktor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ádám, 23 éves
Társkereső Egerszalók
268 napja tag
Rólam: vicces,jólelkű,őszinte,adakozó,
Zoltán, 44 éves
Társkereső Egerszalók
483 napja tag
Zoltán vagyok, 42 éves, lakhelyem Egerszalók. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
László, 70 éves
Társkereső Egerszalók
558 napja tag
Vidám ,sportos, fiatalos ,romantikus,kertészkedő,aki táncolni és utazni is szeret !Megértő,aki azon van,hogy a másikat boldognak lássa ! csak email. : *moderálva*

Keresztény egerszalóki társkereső nők

Éva, 68 éves
Társkereső Egerszalók
hite: római katolikus
Éva vagyok, 67 éves. Társam keresem Egerszalókon élek rendezett körülmények között 3 gyermekem van nem velem élnek családosak. ezért most magamra gondolok persze imádom a családom .

Keresztény egerszalóki társkereső férfiak

Attila, 28 éves
Társkereső Egerszalók
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Szeretek sportolni, barátokkal lenni, kirándulni, természetet járni. Meglehetősen aktív életet élek. Komoly kapcsolatot keresek

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Edina (46), Baja Sziasztok! \"Minden ember egy másik csillag. Sőt, egy másik naprendszer. Nincs olyan csillagközi utazás, amellyel fölfedezhetnéd a másik embert. Érezni a bőrével, hallani a fülével, nézni a szemével lehetetlen, mert ő egészen mást érez és hall és lát, mint te. Minden más benne. Hiába a barátod. Hiába a szerelmed. Hiába a gyereked. Bár minden teremtett emberben Isten lelke él, de egy egészen más kalandban van benne, mint a tiéd - minden ember egy külön univerzum. Egyetlen út visz hozzá: a szeretet.\" /Müller Péter/
  • Adrienn (50), Délegyháza Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam azer remélem még van ilyen
  • Andi (38), Göd Lássuk, mit tartogat a jövő :) Egyedül nevelem a gyermekeimet, és rengeteget dolgozom. Amikor pihenek, akkor is előnyben részesítem az izgalmas programokat, szeretem, ha mindig történik valami :)
  • Csaba (27), Románia Sziasztok! Sziasztok szeretnék meg ismerkedni egy hozzám illő hölgyel aki komoly kapcsolatra vágyik és komolyan gondolja a többit személyesen..
  • László (50), Kalocsa Sziasztok! Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.Nem vagyok előfizető!Elérhetőséget szeretnék kérni ha beszélgetni szeretnél! 🙂

Társkeresés Egerszalókon

EgerszalókEgerszalók

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk