Társkereső Egerszalók

Legújabb egerszalóki női társkeresők

Anna, 37 éves
Társkereső Egerszalók
107 napja tag
EQ-IQ Modern pszichológia, bicaj-futás, életszeretet Energikus nőnek tartom magam, de máskor a nyugalom tölt fel. Szeretek a konyhában kísérletezni, erős önismeretem van és a másiktól is ezt várnám el, ha lehetséges. Légyszi, töltsétek ki a bemutatkozót és kerüljük a kliséket!
Mária, 57 éves
Társkereső Egerszalók
269 napja tag
1964 o1 3o Hatvanba születtem Nem szeretem az olyan férfit aki erős dohányos szeszkazán és **.Beteges édesanyámal élek együtt.Nálunk a kutya és a macska a családtag.Azt szeretem egy férfiba ha ezermester lehet vele hülyéskedni ellátja a ház körüli férfimunkát mivel apám 1997-ben meghalt.Kedvenc szórakozásom szintetizátoron játszani hímezni Bibliát tanulni 3 nyelvet tanulni de ha nem gyakorolom elfelejtem.Nincs testvérem.
Éva, 68 éves
Társkereső Egerszalók
463 napja tag
Éva vagyok, 67 éves, lakhelyem Egerszalók. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Éva, 68 éves
Társkereső Egerszalók
1066 napja tag
Éva vagyok, 67 éves. Társam keresem Egerszalókon élek rendezett körülmények között 3 gyermekem van nem velem élnek családosak. ezért most magamra gondolok persze imádom a családom .

Legújabb egerszalóki férfi társkeresők

Ádám, 23 éves
Társkereső Egerszalók
347 napja tag
Rólam: vicces,jólelkű,őszinte,adakozó,
Zoltán, 44 éves
Társkereső Egerszalók
562 napja tag
Zoltán vagyok, 42 éves, lakhelyem Egerszalók. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
László, 71 éves
Társkereső Egerszalók
637 napja tag
Vidám ,sportos, fiatalos ,romantikus,kertészkedő,aki táncolni és utazni is szeret !Megértő,aki azon van,hogy a másikat boldognak lássa ! csak email. : *moderálva*
Attila, 28 éves
Társkereső Egerszalók
2401 napja tag
Szeretek sportolni, barátokkal lenni, kirándulni, természetet járni. Meglehetősen aktív életet élek. Komoly kapcsolatot keresek

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gyurka (77), Budapest, II. Önfényezésnél jobb a beszélgetés Mérnöki alapképzettségű, 30 éve a nyelvoktatást fejlesztő pasi vagyok - természettudományos gondolkozással.Introvertált, kinesztétikus beállítottságú, külön utakat kereső, találó. Az ezotéria mindent tudó hittérítői, küldetéses megmentői kíméljenek.
  • Attila (30), Szombathely Szia! Komoly kapcsolatot keresek Szombathelyen, vagy annak környékén. Asszem ennyi.. :)
  • istván (48), Budakeszi Sziasztok! 183 cm magas, 85 kg sportos testalkatú vagyok. Szeretek sétálni, filmet nézni, utazni. Hüséges tipus vagyok, nem szeretem a hazug szót. Szeretem az állatokat. Olyan társat keresek, aki otthonos, családias,nem.bulizós.
  • Csilla (33), Nyársapát Sziasztok! Hosszútávú kapcsolatot keresek, komoly, érett gondolkozású férfi személyében.
  • Mercédesz (27), Piliscsaba Élvezni az életet Kicsi bonyolult, kicsi örült, ha jó napom van és szimpatikus vagy még kedves is vagyok.

Társkeresés Egerszalókon

EgerszalókEgerszalók

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk