Társkereső Jászapáti

Legújabb jászapáti női társkeresők

Magdi, 58 éves
Társkereső Jászapáti
12 napja tag
Elváltam, felnőtt gyerekeim más városokban élik a saját életüket. Olyan kapcsolatot keresek, mely kölcsönös megfelelés esetén együttélésbe végződhet.
Ildikó, 42 éves
Társkereső Jászapáti
99 napja tag
..ezért használd a lépcsőt! Lépésről lépésre... Szeretem figyelni a madarakat, a konyhaablakból jól látszik a balkáni gerle fészke, a harkály által kikopogtatott odú és a széncinege költőhelye is. Talán közhelynek tetszhet, de szeretem a természetet, és nem csak figyelem, de igyekszem tenni is érte. Szeretek kertészkedni, ami nem csak abból áll, hogy nagyobb cserépbe ültetem a muskátlit. A kapa egyébként is ősi gyógyterápiás eszköz, ami jó elhízás, unalom, depresszió és a gyökerek ellen:) Tetszik, ha valaki tud helyesen írni, viszont nem tartom sem vonzónak, sem menőnek a tetoválást. Ott dolgozom, ahol egyszer volt kutyavásár, viszont második éve többnyire szülőföldemen hómofiszolok a Jászságban. Semmi esetre sem tervezek fővárosi életet hosszú távon életvitelszerűen, tehát kérem, hogy aki bármely kerülethez ragaszkodik, ne keressen.:) Szeretem az állatokat és a növényeket. Megenni is. A gombát nem szeretem, mondjuk nem tartozik egyik kategóriaba sem:) Komoly kapcsolatot szeretnék, azt is csak egyet.
Márta, 32 éves
Társkereső Jászapáti
100 napja tag
Márta vagyok, 32 éves. Társam keresem Jászapáti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Maria, 29 éves
Társkereső Jászapáti
154 napja tag
Maria vagyok, 28 éves. Társam keresem Jászapáti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb jászapáti férfi társkeresők

Imi, 35 éves
Társkereső Jászapáti
20 napja tag
Szia, Imi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tamas, 24 éves
Társkereső Jászapáti
141 napja tag
31 éves vagyok fekete haj kék szem
István, 45 éves
Társkereső Jászapáti
148 napja tag
István vagyok, 45 éves, lakhelyem Jászapáti. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ricsi, 22 éves
Társkereső Jászapáti
157 napja tag
Ricsi vagyok, 22 éves. Társam keresem Jászapáti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás jászapáti társkereső nők

Dóri, 30 éves
Társkereső Jászapáti
Főiskolát végzett
Szia, Dóri vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Katalin, 66 éves
Társkereső Jászapáti
Főiskolai diplomás (egészségügy ,oktatás)
Szeretek a kertemben tevékenykedni , a konyhában sütni-főzni! Optimista beállítottságú vagyok.Természetkedvelő!

Diplomás jászapáti társkereső férfiak

Adrian, 34 éves
Társkereső Jászapáti
Egyetemet végzett
Szia, Adrian vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
SÁNDOR, 63 éves
Társkereső Jászapáti
Egyetemet végzett
SÁNDOR vagyok, 62 éves. Társam keresem Jászapáti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szebasztián, 33 éves
Társkereső Jászapáti
Egyetemet végzett
Bízom abban, hog most végre rám talál az a férfi, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 189 cm magas férfit? Írj rám és meglátjuk!
Béla, 36 éves
Társkereső Jászapáti
PhD végzettségű (Kémia (szerves, fémorganikus))
Béla vagyok, 33 éves, lakhelyem Jászapáti. Szeretek sütni, főzni, olvasni és ha van társaság akkor társasozni is. Foglalkozásom szerint kutató vegyész vagyok, és jelenleg a PhD fokozat szerzéssel küzdök. Őszintén megvalava fogalmam sincs, hogy ide miket kellene leírni, mert mindenki másra kíváncsi. Valjuk be röviden összefoglani egy komplex személyiséget nem igazán lehet. Ami még fontos tudni rólam szeretek beszélgetni egy jó kávé, tea vagy egy pohár bor társaságában. Sőt a beszélgetéseket és a személyes kontaktott sokkal többre értékelem mint egy mozit.

Keresztény jászapáti társkereső nők

Líz, 63 éves
Társkereső Jászapáti
római katolikus vallású (alkalmanként)
keresem a boldogságot, és a holnapot .hol vagy ? Egyedül élek. Szeretem a rendet, tisztaságot. Adj elérhetőséget, mert nem vagyok előfizető

Keresztény jászapáti társkereső férfiak

Sándor, 56 éves
Társkereső Jászapáti
hite: római katolikus (alkalmanként)
Sándor vagyok, 54 éves. Társam keresem Jászapáti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laszlo, 65 éves
Társkereső Jászapáti
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Laszlo vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
László, 55 éves
Társkereső Jászapáti
vallása: római katolikus
Nem dohányzó,családcetrikus,kultúrát,természetet kedvelő.
Ferenc, 56 éves
Társkereső Jászapáti
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Szeretlek kirándulni, világot látni. Szeretek horgászni, sétálni. Ha szeretnél jobban megismerni **-on megtalálsz. *moderálva*

Fiatalabb, 30 év alatti jászapáti társkereső férfiak

Erik, 19 éves
Társkereső Jászapáti
Instán megtalálsz: farkas.erikk Ha animés vagy, nyert ügyed van😉 Nagyon céltudatos, kitartó, intelligens, kedves, törődő(talán túl sokat),sportos (sokak szerint vicces) vagyok és jól tudom motiválni az embereket. Tudok főzni, ha szeretnék és sütni is. Nagyon sokat szoktam az élet nagy dolgairól beszélgetni/gondolkozni és minden témában jártas vagyok. A kutyákat nagyon szeretem és a cicákat utálom, viszont a cicás lányokat kedvelem. Aki aranyos de tud kemény is lenni, érett de néha tud bolondozni, az nyugodtan írhat.💪🏼👼❤
László, 22 éves
Társkereső Jászapáti
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Vilmos, 26 éves
Társkereső Jászapáti
Vilmos vagyok, 25 éves. Társam keresem Jászapáti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Patrik, 24 éves
Társkereső Jászapáti
Patrik vagyok, 21 éves, lakhelyem Jászapáti. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as jászapáti társkereső nők

Lívia, 39 éves
Társkereső Jászapáti
Szia, Lívia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Melinda, 39 éves
Társkereső Jászapáti
Kizárólag komoly kapcsolatot keresek. Nem vagyok prémium előfizető itt. Kérlek , írj üzenetben elérhetőséget.

30-as jászapáti társkereső férfiak

Ádám, 33 éves
Társkereső Jászapáti
Ádám vagyok, 33 éves. Társam keresem Jászapáti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tibi, 30 éves
Társkereső Jászapáti
Szia, Tibi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Róbert , 32 éves
Társkereső Jászapáti
Róbert vagyok, 31 éves. Társam keresem Jászapáti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Róbert, 32 éves
Társkereső Jászapáti
Róbert vagyok, 31 éves. Társam keresem Jászapáti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú jászapáti társkereső férfiak

Zsolt, 42 éves
Társkereső Jászapáti
Sziasztok. Komoly párkapcsolatot keresek, ha van gyereked az előző kapcsolatodból elfogadom. Talán még nincs veszve minden...
Zoltán, 41 éves
Társkereső Jászapáti
Komoly kapcsolat lenne a cél de majd meglátom hogy mi alakul.
Péter, 46 éves
Társkereső Jászapáti
Ha szeretnéd tudni igazán akkor legyél kíváncsi rá... Nem vagyok egy nagy "durranás", de Talán még van esélye annak hogy végre én is boldog legyek, és boldog emberré tegyek valakit aki szeretné..

50 év feletti jászapáti társkereső nők

Íca, 60 éves
Társkereső Jászapáti
Egyedül élek gyerekeim külön élnek vidám szórakozni kirándulni szeretek társaság szerető

50 év feletti jászapáti társkereső férfiak

József, 63 éves
Társkereső Jászapáti
József vagyok, 63 éves. Társam keresem Jászapáti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
mihaly, 67 éves
Társkereső Jászapáti
mihaly vagyok, 66 éves, lakhelyem Jászapáti. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
András, 62 éves
Társkereső Jászapáti
Szijasztok komoj kapcsolatot szerenék egy rendes inteiges növel
János, 65 éves
Társkereső Jászapáti
János vagyok, 64 éves. Társam keresem Jászapáti környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*

Társkeresés Jászapátin

JászapátiJászapáti

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk