Társkereső Jászárokszállás

Legújabb jászárokszállási női társkeresők

Zsuzsa, 78 éves
Társkereső Jászárokszállás
73 napja tag
Zsuzsa vagyok, 78 éves, lakhelyem Jászárokszállás. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Teri, 25 éves
Társkereső Jászárokszállás
103 napja tag
Sziasztok Urak! Van köztetek olyan aki udvarolni is képes még? Az első 3 mondat után nem csak a sex jár az eszébe,és képes meghódítani egy nőt? Nem kell tökéletesnek légy,az elszállva az egóddal,egyszerűen csak tudjál meghódítani! Nem akarok sokat,csak egy normális kapcsolatot!
Ildikó, 45 éves
Társkereső Jászárokszállás
155 napja tag
Mivel komoly kapcsolatot keresek,nem pár kilogrammon és pár éven fog múlni hogy kivel sodor össze az élet.. De fontosnak tartom hogy pár alap meglegyen .... HUMOR, gerinc, jóérzés., tisztelet.. .. DE ha mindketten akarjuk sok dolog kialakitható. HISZEK AZ ÖSSZETARTOZÁS ÉLMÉNYÉBEN, EGYÜTT ÉBREDNI, HA EGYÜTT VAGYUNK ÉREZNI HOGY OTTHON VAGYOK. Ha valóban szeretnél megismerkedni velem szivesen veszem, irj, jelölj, vegyük fel a kapcsolatot. CSAK Játszmák nélkül, SOK-SOK SZERETETTEL!!!!!
Margit, 34 éves
Társkereső Jászárokszállás
189 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek

Legújabb jászárokszállási férfi társkeresők

Szilveszter, 38 éves
Társkereső Jászárokszállás
9 napja tag
Szia, szilveszter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor, 31 éves
Társkereső Jászárokszállás
145 napja tag
Alapvetően komoly, de komolytalanként is viselkedni tudó személy lennék. A fizetesemet esetleg a második találkozón elárulom, ne haragudjatok.
Tivadar, 40 éves
Társkereső Jászárokszállás
212 napja tag
Tivadar vagyok, 39 éves. Társam keresem Jászárokszállás környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
György, 59 éves
Társkereső Jászárokszállás
232 napja tag
Szia, György vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás jászárokszállási társkereső nők

Mária, 73 éves
Társkereső Jászárokszállás
Főiskolai diplomás (egészségügy)
Imádom a gyerekeimet,oda vagyok a barátaimért.Mindig pozitívan gondolkodom.Szeretek utazni,kirándulni,olvasni és rejtvényt fejteni.Ha az idő engedi,sokat kerékpározok.Szeretem a rendet és a tisztaságot.Rendezett körülmények között élek,ugyanezt elvárom keresett barátomtól is.Ami még nagyon fontos,a jó humor,vidámság sokat jelent számomra.- *moderálva*

Diplomás jászárokszállási társkereső férfiak

Mate, 34 éves
Társkereső Jászárokszállás
Főiskolát végzett
Nem vagyok egy átlagos pali és sokan összetörték a szívem az utóbbi években. Talán azért, mert nagyon őszinte vagyok. Sosem rejtegettem az érzelmeim, azt sem ha szerelmes vagyok, és azt sem ha bánt valami. Ezt sajnos sokan kihasználták. De nem adom fel, hiszem, hogy valahol létezik az a nő, aki ezt erénynek tekinti és nem visszaél vele. Mert én akkor is SZÍVVEL és SZÍVBŐL élek! Párt szeretnék találni, akiben bízhatok, akihez bújhatok [Igen, nagyon bújós vagyok :) ] ,akihez tartozhatok és akit Nagyon Szerethetek. Aki mellett megnyugszom egy hosszú nap után, és reggelente újult erővel együtt ébredünk <3 . Ha Te is egy boldogabb életre vágysz, itt vagyok....mire vársz? ;)

Keresztény jászárokszállási társkereső férfiak

Tibor, 46 éves
Társkereső Jászárokszállás
hite: római katolikus
Sziasztok! Tibi vagyok. Alapvetően egy kiegyensúlyozott, nyugodt srác vagyok nem én állítom ezt mondják. Talán ez a két jellemző ami tényleg rám vall. A többi dolog szerintem az ismerkedés során fog ki derülni. Eddig még soha nem voltam nős, gyerekem sincs....de semmítől sem zárkózok el. Az agglegény fogalom megtestesìtője vagyok no ezen szeretnék már változtatni elég volt.... Szeretek ismerkedni, mindenre nyitott vagyok! Ennyi a lényeg, mindenféle kamu közhelyes dolgot pedig nem akarok írni. Ismerj meg, és a többi csak rajtunk múlik.....
László, 60 éves
Társkereső Jászárokszállás
hivő: római katolikus (alkalmanként)
László vagyok! Szeretnék veled megismerkedni. Ha írnál boldogan valaszolnák! Szeretnék a barátod lenni! Komojan gondolom.
Zoli, 51 éves
Társkereső Jászárokszállás
hite: római katolikus
Egyedül élek. Komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani egy kedves, szimpatikus hölggyel. Egymás megismerését közös programok, utazás, kirándulás alkalmával képzelem el. Hogy mi kerekedne ki a kapcsolatból azt az idő döntené el, én mindenesetre nyitott vagyok mindenre.
Tibor, 49 éves
Társkereső Jászárokszállás
vallása: római katolikus (nem hiszek benne)
Kedves hölgyeim! Én egy vidám természetű, viszont komoly gondolkozású férfi vagyok.Nem szeretném magamat fényezni, mert nem akarom, hogy egoistaként tűnjek fel! Ha szeretnél többet megtudni rólam, kérlek jelentkezz! Mivel nem vagyok előfizetője az oldalnak, a *moderálva* néven szerepelek. Ott megtalálhatsz! Köszi, hogy elolvastad a levelem!

Fiatalabb, 30 év alatti jászárokszállási társkereső férfiak

László, 29 éves
Társkereső Jászárokszállás
Szeretek focizni van egy kisfiam akit nagyon szeretek
Gergő, 28 éves
Társkereső Jászárokszállás
27 éves, független, barátságos természetű fiatalember vagyok. Szívesen ismerkedek nőkkel barátság, akár komoly kapcsolat céljából. Közvetlen, alkalmazkodó és kitartó tipusnak tartom magam. Néha humorosnak mondanak, néha csendesnek. Mindenről van véleményem általában.. Háttérjátékos vagyok aki ha kell, képes megragadni a gyeplőt! Szabadidőmben rengeteg dolgot kedvelek és széles az érdeklődési köröm. Szeretnék egy társat, akivel lehet jókat beszélgetni, programokat kitalálni, csavarogni. Ha te egy ilyen lány vagy, lehet téged kereslek..

30-as jászárokszállási társkereső nők

Ibolya, 36 éves
Társkereső Jászárokszállás
Szia, Ibolya vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as jászárokszállási társkereső férfiak

Péter, 33 éves
Társkereső Jászárokszállás
Szeretnék megismerni egy kedves, odaadó Nőt! Csak is tartós kapcsolatot keresek!

Középkorú jászárokszállási társkereső nők

Angelika, 41 éves
Társkereső Jászárokszállás
Szia, Angelika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Marianna, 44 éves
Társkereső Jászárokszállás
Szia, Marianna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú jászárokszállási társkereső férfiak

Józsi, 43 éves
Társkereső Jászárokszállás
két gyereket nevelek egyedül jozan életü vagyok szeresenek
Gyula, 43 éves
Társkereső Jászárokszállás
Jókedvű mosolygos fiu vagyok remélem megtalálom az igazit,ha szimpatikusnak találsz kérlek irj .Kedvenceim...a rally versenyek

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Szabolcs (38), Budapest, VIII. Sziasztok!ketten minden könnyebb Sziasztok egy nyugodt normális pasinak gondolom magamat aki szeretne megnyugodni és egy nő mellett haladni előre
  • Böbe (50), Budapest Nevettess meg! \"Az élet olyan, mint egy léghajó. Ha magasabbra akarunk szállni, meg kell tanulnunk elszakadni dolgoktól, és kidobni a kosárból azt, ami nem enged felemelkedni\" Fél évszázados vagyok, nyitott gondolkodással. Az emberi (hagyományos) értékek fontosak. Tisztában vagyok magammal.kellenek a célkitűzések dolgozni a megvalósításon. Ami nem vagyok, vékony, sovány. Szeplős vagyok.
  • Csaba (27), Románia Sziasztok! Sziasztok szeretnék meg ismerkedni egy hozzám illő hölgyel aki komoly kapcsolatra vágyik és komolyan gondolja a többit személyesen..
  • Adrienn (50), Délegyháza Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam azer remélem még van ilyen
  • Zita Zelda (39), Csorvás Yetinő keresi túlélőtársát! Sportművészeti ezermester túlélő természetgyógyász kutya-madár-ló (yeti)

Társkeresés Jászárokszálláson

JászárokszállásJászárokszállás

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk