Társkereső Jászárokszállás

Legújabb jászárokszállási női társkeresők

Erzsébet, 51 éves
Társkereső Jászárokszállás
34 napja tag
Erzsébet vagyok, 51 éves. Társam keresem Jászárokszállás környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsuzsa, 79 éves
Társkereső Jászárokszállás
162 napja tag
Zsuzsa vagyok, 78 éves, lakhelyem Jászárokszállás. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Teri, 25 éves
Társkereső Jászárokszállás
192 napja tag
Sziasztok Urak! Van köztetek olyan aki udvarolni is képes még? Az első 3 mondat után nem csak a sex jár az eszébe,és képes meghódítani egy nőt? Nem kell tökéletesnek légy,az elszállva az egóddal,egyszerűen csak tudjál meghódítani! Nem akarok sokat,csak egy normális kapcsolatot!
Ildikó, 46 éves
Társkereső Jászárokszállás
245 napja tag
Mivel komoly kapcsolatot keresek,nem pár kilogrammon és pár éven fog múlni hogy kivel sodor össze az élet.. De fontosnak tartom hogy pár alap meglegyen .... HUMOR, gerinc, jóérzés., tisztelet.. .. DE ha mindketten akarjuk sok dolog kialakitható. HISZEK AZ ÖSSZETARTOZÁS ÉLMÉNYÉBEN, EGYÜTT ÉBREDNI, HA EGYÜTT VAGYUNK ÉREZNI HOGY OTTHON VAGYOK. Ha valóban szeretnél megismerkedni velem szivesen veszem, irj, jelölj, vegyük fel a kapcsolatot. CSAK Játszmák nélkül, SOK-SOK SZERETETTEL!!! HA SZORAKOZOL ÉS NINCS FOGALMAD A FÉRFI SZORÓL, KERÜLJ EL!!!!

Legújabb jászárokszállási férfi társkeresők

Istvan, 73 éves
Társkereső Jászárokszállás
10 napja tag
Istvan vagyok, 73 éves, lakhelyem Jászárokszállás. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szabi, 44 éves
Társkereső Jászárokszállás
33 napja tag
Szia, Szabi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltán, 39 éves
Társkereső Jászárokszállás
71 napja tag
Zoltán vagyok, 39 éves, lakhelyem Jászárokszállás. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szilveszter, 39 éves
Társkereső Jászárokszállás
99 napja tag
Szia, szilveszter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás jászárokszállási társkereső nők

Mária, 73 éves
Társkereső Jászárokszállás
Főiskolai diplomás (egészségügy)
Imádom a gyerekeimet,oda vagyok a barátaimért.Mindig pozitívan gondolkodom.Szeretek utazni,kirándulni,olvasni és rejtvényt fejteni.Ha az idő engedi,sokat kerékpározok.Szeretem a rendet és a tisztaságot.Rendezett körülmények között élek,ugyanezt elvárom keresett barátomtól is.Ami még nagyon fontos,a jó humor,vidámság sokat jelent számomra.- *moderálva*

Diplomás jászárokszállási társkereső férfiak

Mate, 35 éves
Társkereső Jászárokszállás
Főiskolát végzett
Nem vagyok egy átlagos pali és sokan összetörték a szívem az utóbbi években. Talán azért, mert nagyon őszinte vagyok. Sosem rejtegettem az érzelmeim, azt sem ha szerelmes vagyok, és azt sem ha bánt valami. Ezt sajnos sokan kihasználták. De nem adom fel, hiszem, hogy valahol létezik az a nő, aki ezt erénynek tekinti és nem visszaél vele. Mert én akkor is SZÍVVEL és SZÍVBŐL élek! Párt szeretnék találni, akiben bízhatok, akihez bújhatok [Igen, nagyon bújós vagyok :) ] ,akihez tartozhatok és akit Nagyon Szerethetek. Aki mellett megnyugszom egy hosszú nap után, és reggelente újult erővel együtt ébredünk <3 . Ha Te is egy boldogabb életre vágysz, itt vagyok....mire vársz? ;)

Keresztény jászárokszállási társkereső férfiak

Gábor, 31 éves
Társkereső Jászárokszállás
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Alapvetően komoly, de komolytalanként is viselkedni tudó személy lennék. A fizetesemet esetleg a második találkozón elárulom, ne haragudjatok.
László, 60 éves
Társkereső Jászárokszállás
vallása: római katolikus (alkalmanként)
László vagyok! Szeretnék veled megismerkedni. Ha írnál boldogan valaszolnák! Szeretnék a barátod lenni! Komojan gondolom.
Zoli, 52 éves
Társkereső Jászárokszállás
hivő: római katolikus
Egyedül élek. Komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani egy kedves, szimpatikus hölggyel. Egymás megismerését közös programok, utazás, kirándulás alkalmával képzelem el. Hogy mi kerekedne ki a kapcsolatból azt az idő döntené el, én mindenesetre nyitott vagyok mindenre.
Tibor, 49 éves
Társkereső Jászárokszállás
hivő: római katolikus (nem hiszek benne)
Kedves hölgyeim! Én egy vidám természetű, viszont komoly gondolkozású férfi vagyok.Nem szeretném magamat fényezni, mert nem akarom, hogy egoistaként tűnjek fel! Ha szeretnél többet megtudni rólam, kérlek jelentkezz! Mivel nem vagyok előfizetője az oldalnak, a *moderálva* néven szerepelek. Ott megtalálhatsz! Köszi, hogy elolvastad a levelem!

30-as jászárokszállási társkereső nők

Margit, 34 éves
Társkereső Jászárokszállás
Komoly kapcsolatot keresek
Ibolya, 37 éves
Társkereső Jászárokszállás
Szia, Ibolya vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as jászárokszállási társkereső férfiak

Péter, 33 éves
Társkereső Jászárokszállás
Szeretnék megismerni egy kedves, odaadó Nőt! Csak is tartós kapcsolatot keresek!
László, 30 éves
Társkereső Jászárokszállás
Szeretek focizni van egy kisfiam akit nagyon szeretek

Középkorú jászárokszállási társkereső nők

Angelika, 41 éves
Társkereső Jászárokszállás
Szia, Angelika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Marianna, 44 éves
Társkereső Jászárokszállás
Szia, Marianna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú jászárokszállási társkereső férfiak

Tivadar, 40 éves
Társkereső Jászárokszállás
Tivadar vagyok, 39 éves. Társam keresem Jászárokszállás környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Józsi, 43 éves
Társkereső Jászárokszállás
két gyereket nevelek egyedül jozan életü vagyok szeresenek
Gyula, 43 éves
Társkereső Jászárokszállás
Jókedvű mosolygos fiu vagyok remélem megtalálom az igazit,ha szimpatikusnak találsz kérlek irj .Kedvenceim...a rally versenyek

50 év feletti jászárokszállási társkereső férfiak

György, 59 éves
Társkereső Jászárokszállás
Szia, György vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".

Társkeresés Jászárokszálláson

JászárokszállásJászárokszállás

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk