Társkereső Füzesabony

Legújabb füzesabonyi női társkeresők

Rebeka, 61 éves
Társkereső Füzesabony
7 napja tag
mosolygós vagyok,bevállalós,vidám,gondoskodó
Erika, 41 éves
Társkereső Füzesabony
8 napja tag
Egyedül élek 3 gyerekkel. Szeretek kertészkedni kerékpározni
Henrietta , 42 éves
Társkereső Füzesabony
369 napja tag
Egyedül álló nő vagyok, van egy 13 éves fiam komoly kapcsolatot szeretnék, kirándulást, kikapcsolódást szeretem, jó kedéjű nő vagyok!
Marika, 26 éves
Társkereső Füzesabony
409 napja tag
Szia, Marika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb füzesabonyi férfi társkeresők

Richárd, 25 éves
Társkereső Füzesabony
21 napja tag
Szia, Richárd vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csaba, 53 éves
Társkereső Füzesabony
23 napja tag
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztián, 46 éves
Társkereső Füzesabony
34 napja tag
Sziasztok! Krisztián vagyok 46 éves. Társamat keresem, akivel egységet alkothatunk a mindennapokban. Barátaim kedves, becsületes, őszinte embernek ismertek meg, aki a társaság középpontjában érzi jól magát. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 31 éves
Társkereső Füzesabony
40 napja tag
Engem Tamásnak hívnak..én egy kedves mosolygós életvidám szeretetre méltó pasi vagyok..jelenleg Kálban lakok és Kálban is dolgozok mint gépkezelő :) és szeretnék megismerkedni egy hozzám hasonló szép csinos gyönyörű és szeretetre méltó nővel :)

Éppen online füzesabonyi társkereső férfiak

István, 45 éves
Társkereső Füzesabony
6 perce lépett be
Pisti vagyok.43 èves,elvált.Füzesabonyban lakom.2 kisfiam van.8 ès 12 èvesek.Nem velem èlnek.Azt a hölgyet keresem aki társam ès barátom lenne egyben,akivel kiegèszîthetjük egymást.Az őszintesèg,szeretet,odafigyelès a másikra nagyon számît.
Zoli, 59 éves
Társkereső Füzesabony
2 órája lépett be
Modern gondolkodású, megbízható, a több fennmaradó karaktert majd szóban vagy személyesen megbeszéljük. Nem vagyok az oldal előfizetője, ezért ha szimpatikusnak találsz, kérlek írj email-t, ott tudunk beszélgetni: *moderálva*

Diplomás füzesabonyi társkereső nők

Anna, 65 éves
Társkereső Füzesabony
Főiskolát végzett
Társamat keresem a hátralévő életemhez........ Fiatalos, temperamentumos az egyéniségem. Csak a személyes találkozásban hiszek!

Diplomás füzesabonyi társkereső férfiak

Tibor, 45 éves
Társkereső Füzesabony
Főiskolát végzett
Keresem a másik felem, akivel új élményekkel boldogan élünk. :) nincs elofizetesem, ezert kernek elerhetoseget, mert nem tudok valaszolni.

Keresztény füzesabonyi társkereső nők

Erzsike, 70 éves
Társkereső Füzesabony
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok! Kertes családi házban egyedül élek. Szeretnék egy korban hozzám hasonló férfival ismerkedni. Összeköltözni nem szeretnék! SZERETNÉM HA FÉNYKÉPPEL KERESNE MINDENKI TÁRSAT MERT CSAK ÍGY LEHET!!!!!!!!!!!!!
Katus, 60 éves
Társkereső Füzesabony
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Elmentél, mint a többi, Úgyis visszajössz mint a többi! mert tudod....Én nem vagyok olyan, mint a többi....Végül lekésel, mint a többi!
Irénke, 64 éves
Társkereső Füzesabony
hivő: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Ismerkedés céljából regisztraltam az oldalra. Ha te is szeretnel ismerkedni irj????
Györgyi, 44 éves
Társkereső Füzesabony
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Mit is irhatnék? Őszinte családcentrikus humoros mosolygós. Szeretek olvasni kertészkedni sétálni kirándulni kerékpározni. Ha zavar hogy van két lányom ne is keress...

Keresztény füzesabonyi társkereső férfiak

András, 57 éves
Társkereső Füzesabony
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, András vagyok! Nem rég szabaddá vált,konzervatív értékrendű,de nem minden újtól elzárkózó,állatszerető(főleg kutya barát),társkereső ember vagyok!Vallom hogy párosával szebb az élet,még ha kompromisszumok kellenek is ! Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Az élet megtanít dolgokra-a feltétlen bizalom bűn!?
Attila, 60 éves
Társkereső Füzesabony
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Szia, Attilla a nevem...."Ájj elém, mutatsd az arcod megmondom ki vagy. Érints meg, de ez nem elég. dobbanjon a szív és szárnyaljon a lélek." idézet (Tőlem ) Keresem a párom ,akivel megélhetném a mindennapokat.Rólam- Én egy nyugodt ,egészséges életvitelű ember vagyok. Szeretem a szépet a természetet. Szeretek hosszas tartalmas beszélgetések részese lenni. Kedvelem a jó zenéket és nem áll távol tőlem a humor sem . És nem szégyenlem a romantikus alkatomat sem Ha Te egy melegszivű ,szeretetet váró és adni tudó teremtés vagy ne habozz... Mottóm-Te légy boldog,boldogabb és a legboldogabb... ha rám találsz. köszönöm
József, 51 éves
Társkereső Füzesabony
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ferenc, 37 éves
Társkereső Füzesabony
hite: római katolikus (alkalmanként)
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti füzesabonyi társkereső nők

Alexa, 26 éves
Társkereső Füzesabony
nem tudom mit irhatnék magamról. A bemutatkozást nem lehet pár sorban leírni..

Fiatalabb, 30 év alatti füzesabonyi társkereső férfiak

Máté, 24 éves
Társkereső Füzesabony
A szemelyisegem viszza huzodo nem...nagyon nehezen nyilok meg es a szemelyisegem is toxic..de amugy jo fej vagyok
Kristóf, 20 éves
Társkereső Füzesabony
Kristóf vagyok, 19 éves. Társam keresem Füzesabony környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Barni, 17 éves
Társkereső Füzesabony
Nagyon becsülöm a lányokat, és megbizható kapcsolatot keresek!
Làszlo, 26 éves
Társkereső Füzesabony
Szia, Làszlo vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as füzesabonyi társkereső férfiak

Zsolt, 32 éves
Társkereső Füzesabony
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laci, 33 éves
Társkereső Füzesabony
Laci vagyok, 32 éves, lakhelyem Füzesabony. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dániel, 31 éves
Társkereső Füzesabony
Dániel vagyok, 30 éves. Társam keresem Füzesabony környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Balázs, 36 éves
Társkereső Füzesabony
Balázs vagyok, 35 éves, lakhelyem Füzesabony. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú füzesabonyi társkereső férfiak

Sanyi, 46 éves
Társkereső Füzesabony
Sanyi vagyok, 45 éves. Társam keresem Füzesabony környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila, 41 éves
Társkereső Füzesabony
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 44 éves
Társkereső Füzesabony
Azt hiszem már nem leszek híres rock legenda vagy sportoló, de nem is irigylem őket, én meg szeretnék végre megállapodni. Szóval én kicsit zárkózottabb típus vagyok. Persze, biztos izgalmas lenne az első randink, ha tudnék a turnéimról és a drága hotelekről mesélni. De azért remélem így sem fogsz unatkozni, mert szeretek túrázni, motorozni és imádom a jó filmeket. Többek között ezekről tudnánk egy jót beszélgetni. És ha idáig eljutottál az olvasásban, akkor valószínűleg tényleg összeillünk, örülök, ha válaszolsz a levelemre.
Tamás, 45 éves
Társkereső Füzesabony
Egy kis jellemzés magamról: -vidám,de nem bohóc -társasági,de nem a közepe -céltudatos,de nem gázol át -igényes,de nem pojáca -okos,de nem Einstein,és ami a legfontosabb:magányos,de nem farkas!:)

50 év feletti füzesabonyi társkereső nők

Jolán, 64 éves
Társkereső Füzesabony
Szeretem a zenét és táncolni. A romantikus filmeket és a vigjátékokat nézem szivesen. Szeretem a rendet és a tisztaságot. Vigkedélyű és barátságos vagyok. Oroszlán a horoszkópom.

50 év feletti füzesabonyi társkereső férfiak

Ödön, 62 éves
Társkereső Füzesabony
Ödön vagyok, 61 éves, lakhelyem Füzesabony. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
János, 63 éves
Társkereső Füzesabony
János vagyok, 61 éves, lakhelyem Füzesabony. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibor, 70 éves
Társkereső Füzesabony
Őszinte , ragaszkodó típusú, szavahihető vagyok, elvárom hogy a másik fél is ilyen legyen.Szeretem a virágokat, a jó filmeket, zenét,szeretek kirándulni,horgászni. A jó könyveket sem vetem meg, szeretek segíteni ha egy mód van rá.Van egy családi házam és egy kocsim is. Hobbim még a barkácsolás is.
Béla, 60 éves
Társkereső Füzesabony
Sziasztok! Béla vagyok. 50 éves, 170 cm magas és 75 kg, testalkatom pedig átlagos. Szemem színe barna, hajam barna, ritkán iszom alkoholt, dohányzom. Jelenleg Özvegy vagyok, iskolai végzettségem középiskola, foglalkozásom vállalkozás. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Józsika (36), Budapest, IX. keresem a párom sziasztok!szeretném megtalálni a másik felem.akivel boldogok lehetnénk
  • Anna (59), Szekszárd Jó szeretni, ha van kit ....... Szia, Anna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. "Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon"!
  • edit (53), Budapest, XV. Jó kedéjű ember vagyok, aki nem szereti a búslakodást Nem tudom, hogy mit írhatnék magamról. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, sétálni. Érdeklődő és kiváncsi természetű vagyok, ezért sok mindent megnézek illetve utána járok.
  • István (28), Szolnok Sziasztok! Szeretek a szabadban lenni, legyen szó sportról, munkáról,strandolásról...Kutyás vagyok.
  • Edina (45), Budapest, XIII. Szeretni és szeretve lenni. Szamomra picit idegen ez a terulet, de sosem lehet tudni...Van egy gyönyörű kislányom.

Társkeresés Füzesabonyban

FüzesabonyFüzesabony

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk