Társkereső Sirok

Legújabb siroki női társkeresők

Noémi, 45 éves
Társkereső Sirok
188 napja tag
Jó lenne még nagyokat kirándulni, nevetni, táncolni, hétköznapi örömöket lelni...egy mosolyban, ölelésben, gondoskodásban, odafigyelésben, mozdulatban..ha lenne erre szüksége valakinek..szívesen megosztanám..
Viktória, 48 éves
Társkereső Sirok
278 napja tag
Viktória vagyok, 47 éves, lakhelyem Sirok. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erzsébet, 24 éves
Társkereső Sirok
616 napja tag
Erzséb vagyok, 22 éves, lakhelyem Sirok. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb siroki férfi társkeresők

Gergely, 44 éves
Társkereső Sirok
65 napja tag
Bárhogy lesz..ùgy lesz!:)
Gábor, 57 éves
Társkereső Sirok
198 napja tag
Kérlek adj elérhetőséget, mert nem vagyok előfizető!
Robi, 45 éves
Társkereső Sirok
202 napja tag
Robi vagyok, 44 éves. Társam keresem Sirok környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Mario, 37 éves
Társkereső Sirok
550 napja tag
Szia, Mario vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as siroki társkereső férfiak

Gyula, 34 éves
Társkereső Sirok
Nem mutatom be magamat. Felmérhetsz szemmel, és testtel. Keress, és megtalálsz! *moderálva*
Zoli, 36 éves
Társkereső Sirok
Nem szeretem magam jellemezni mert mindenki máshogy lát, ismerj meg és dönts magad.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Dávid (55), Győr Sziasztok! A futás, a zene, a humor az életem. Keresem a másik felemet, aki jóban-rosszban velem tart és szintén komoly kapcsolatot akar.
  • Kálmán (48), Kötegyán Sziasztok! Ne akarj valami lenni, ami nem vagy! Az élet egyik legnagyobb kihívása az, hogy önmagad légy egy olyan világban, amelyik próbál olyanná tenni, mint mindenki más. Valaki mindig csinosabb lesz, valaki más okosabb, vagy fiatalabb, de soha nem lesz olyan, mint te. Ne változz azért, hogy az emberek kedveljenek! Légy önmagad és a megfelelő emberek szeretni fogják a valódi énedet! :-)
  • Edit (61), Budapest Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék. Egyedül nagyon nem jó! Valaki kell Nekem is aki csak az Enyém,,, 62-66-éves jelentkezését várom. Köszönöm szépen S..O,,S,,VÁLASZOLNI SENKINEK NEM TUDOK. PRIVÁTBAN KÜLDJÉL ELÉRHETŐSÉGET.
  • Ildi (55), Budapest, XVI. Az ismerkedés kívülről befelé történik. Egészséges IQ, egészséges EQ, egészséges SQ. Magamhoz illő férfit keresek. Nincs előfizetésem.
  • Soma (24), Budapest, XI. Az élet rövid, így törekedjünk a boldogságra! Soma vagyok, 24 éves. *moderálva*, ha ismerkednél :)

Társkeresés Sirok-n

SirokSirok

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk