Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Jászdózsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb jászdózsai női társkeresők

Ilona (64)
Társkereső Jászdózsa
71 napja tag
Ilona vagyok, 64 éves, lakhelyem Jászdózsa. Nyugdíjas vagyok, nagyon szeretem az otthonom, szeretek főzni és új ételeket kipróbálni. Az utolsó munkahelyemen, pénzintézetben 37 évig dolgoztam banki előadóként. Nagyon szerettem a munkámat és az ügyfeleket. Szabadidőmben szívesen olvasok, rejtvényt fejtek, filmet nézek - nagyon szeretem a tehetségkutató zenés műsorokat. A zene gyógyír a lelkemnek, mindegy milyen stílusú. Nagyon szeretem az idegen népek zenéjét. Szeretek sétálni, kirándulni, kerékpározni és este kiülni az udvarban hallgatni a tücskök, bogarak muzsikáját. Vidám, romantikus, gondoskodó, bújós alkat vagyok. Testem formában tartásához a pilates tornát alkalmazom és a szobabiciklit. Kettő felnőtt fiam van és kettő kislány unokám. Ők már élik a maguk életét. Rendezett anyagi körülmények között élek, csak egy társ hiányzik nagyon az életemből.
Anetta (30)
Társkereső Jászdózsa
542 napja tag
Sziasztok komolykapcsolatott keressek.
Ildikó (46)
Társkereső Jászdózsa
972 napja tag
Kedves, jó kedélyű embernek tartom magam. Tisztában vagyok önmagammal és az értékeimmel. Egy párkapcsolat alapjának a bizalmat tartom, ami őszinteségre épül. Nem söprök a szőnyeg alá semmit , mert nincs értelme. Az életet megélni, nem pedig túlélni szeretném. Ehhez keresem elfogadó, hasonló értékrenddel rendelkező párom , társam. “...Kalandból a föld anya ölén már így is volt épp elég .....” Aki párkapcsolatban van az nem kihívást jelent a csábításra , és ha szingli, az nem könnyű prédát jelent.
Ildikó (51)
Társkereső Jászdózsa
1857 napja tag
sosem voltam még társkereső oldalon..... úgy gondolom, ha valaki az itt leírtak alapján dönti el, hogy megismeri e a másikat az régen rossz.... persze itt mindenki csupa szépet és jót ír magáról, hogy szimpatikus legyen, aztán jön a fekete leves..... nem vagyok cica baba, mű nő.... vannak gyerekeim, ami nyomot hagyott rajtam, de büszke vagyok magamra.... Majd az élet biztos az én utamba is sodor egy olyan férfit, aki értékel úgy ahogy vagyok....

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mátè (24), Budapest Szia,Kedves idegen:) Sziasztok:) Hát,Nem is tudom,Mit írjak magamról.Kezdetben talán annyit,Hogy 24 èves vagyok:) Jászberènyben lakok,Illetve ott is dolgozok.Szeretem a hosszas beszèlgetèseket egy Kávè mellett.barátságos,Jó hangulatú,embercentrikus Embernek tartom magam,Ezáltal könnyen megnyíló,Illetve Bármilyen tèmában közreműködő szemèly vagyok:)Ha esetleg többet szeretnèl tudni,Írj bátran:)
  • Laci (35), Debrecen Vàrok a másik felemre. Nem mondok semmit magamról,majd èlőben kiderül úgyis minden.
  • Nóra (30), Budapest, XIII. Sziasztok! Sziasztok! Most vagyok túl egy négy éves párkapcsolaton. Szeretném újra megtalálni azt az embert, akivel újra élhetem boldogan az életemet.
  • Judit (47), Kiskunmajsa Élet Ismerkedem, közben kiderül, mi lehet belőle. A cél egy tartalmas, élettel teli, kölcsönösen elfogadó, támogató szeretetkapcsolat. Őszinteség, bizalom, nyíltottság alap, a többit közösen megoldjuk! ;)
  • Ilona (64), Nyíregyháza Sziasztok! Kedves Társkeresők! Elérkezett az idő, hogy Társat/Párt keressek. Jogilag, anyagilag rendezetten élek. Hasonló értékrendű férfi társaságát keresem, elsősorban Nyíregyházáról. Monden másról személyesen beszélgethetünk.

JászdózsaJászdózsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk