Társkereső Kartal

Legújabb kartali női társkeresők

Gabriella, 44 éves
Társkereső Kartal
25 napja tag
Gabriella vagyok, 44 éves. Társam keresem Kartal környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Merci, 25 éves
Társkereső Kartal
35 napja tag
Szia, Merci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Rózsa, 52 éves
Társkereső Kartal
665 napja tag
Kedves Valaki, Elvált, egyedülálló vagyok. Egy gyermek él velem.
Mária, 50 éves
Társkereső Kartal
784 napja tag
Mária vagyok Kartalon élek.48 éves vagyok,egyedülálló.Szeretném a páromat,társamat meg találni,akivel együtt tudnánk folytatni az életünket.

Legújabb kartali férfi társkeresők

Zoltán, 74 éves
Társkereső Kartal
6 napja tag
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Szebasztián, 20 éves
Társkereső Kartal
9 napja tag
Szia, Szebasztián vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Róbert, 51 éves
Társkereső Kartal
22 napja tag
Róbert vagyok, 51 éves, lakhelyem Kartal. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dániel, 31 éves
Társkereső Kartal
39 napja tag
Szia, Dániel vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás kartali társkereső nők

Beáta, 66 éves
Társkereső Kartal
Egyetemet végzett
Mások által csinosnak mondott, önmagára és a környezetére igényes, 65 éves özvegy értelmiségi hölgy, keresi 60-70 év közötti független, magas, értelmiségi, jó megjelenésű, ápolt partnerét hosszútávú kapcsolatra, a szabadidő kellemes eltöltéséhez. Szeresse a színházat, a zenét, a tartalmas programokat. Társasági, jó humorú férfi legyen Őszinteség, megbízhatóság nagyon fontos. Tudjon szeretni, megbecsülni .. Pest megyében élek, Budapesttől kb 30 percre, rendezett körülmények között, kertes házban. Szeretem az embereket, a társaságot, imádok főzni, nyitott vagyok a világ dolgaira, érdekel minden amivel az ismereteimet bővíthetem. Ragaszkodó, szeretni tudó típus vagyok. De itt lehetne még sok mindent írni, aminek nincsen értelme, hisz úgy is az ismerkedés,a személyes találkozás a döntő. Nem vagyok előfizető, így ha valaki megkeres, akkor egy e-mail címet kérnék.

Diplomás kartali társkereső férfiak

Mihály, 30 éves
Társkereső Kartal
Főiskolát végzett
Szia, Mihály vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény kartali társkereső nők

Katalin, 51 éves
Társkereső Kartal
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Ide bármit lehet írni én a személyes találkozás híve vagyok.

Keresztény kartali társkereső férfiak

Krisztián, 33 éves
Társkereső Kartal
hite: római katolikus (alkalmanként)
Krisztián vagyok, 33 éves. Társam keresem Kartal környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 34 éves
Társkereső Kartal
római katolikus vallású
Szia, Tamás vagyok. A célom mindenek előtt, komoly kapcsolat. Ha van közös szimpátia akkor kezdődhet az ismerkedés. Az alap paraméterek lejjebb olvashatók, de azok csak adatok, nem adják vissza egy ember személyiségét. Azt csak személyesen lehet megismerni.
Laci, 49 éves
Társkereső Kartal
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Milyen is vagyok? En úgy érzem, hogy őszinte megbízható és természetesen humoros. De azt szeretném, hogy miután megismertél ezt te mond rólam.
Tibor, 35 éves
Társkereső Kartal
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti kartali társkereső férfiak

Viktor, 29 éves
Társkereső Kartal
Introvertált embernek tartom magam aki szívesen tölti a szabadidejét a természetben a barátaival. Nem vagyok az a izgő-mozgó típus aki nem tud egy pillanatra sem megállni megélni a pillanatot.
Bence, 25 éves
Társkereső Kartal
Bence vagyok, 25 éves, lakhelyem Kartal. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 29 éves
Társkereső Kartal
Attila vagyok, 29 éves, lakhelyem Kartal. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Ha Buliról van szó akkor Csak a Bárány!!! ;)
Richárd, 29 éves
Társkereső Kartal
Richárd vagyok, 28 éves. Társam keresem Kartal környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as kartali társkereső férfiak

Norbert, 35 éves
Társkereső Kartal
Norbert vagyok, 35 éves. Társam keresem Kartal környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kornél, 31 éves
Társkereső Kartal
Komoly kapcsolati szándékkal regisztráltam ide! Őszinte néha túlságosan is, vicces, kedves megbízható személynek tartom magam. szeretek sportolni, túrázni!
Kornél, 31 éves
Társkereső Kartal
Szia, Kornél vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú kartali társkereső férfiak

József, 46 éves
Társkereső Kartal
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laci, 40 éves
Társkereső Kartal
Mint a legtöbben, aki jelenleg is egyedül tölti mindennapjait, én is szeretném megtalálni azt a kedves hölgyet, akivel valóban egy pár lehetünk, akivel segíthetjük, támogathatjuk egymást ha épp arra lenne szükségünk és megélhetjük egymással a boldog, örömteli perceket, órákat... a közös életünk során... Szeretem, ha egy hölgy romantikus és nem bánja ha a párja is az...:)! Mindent meg lehet velem beszélni, nem csak a jó dolgokat, a rosszakat is épp úgy, és örülök, ha valaki meg tud nekem nyílni, ha megbízik bennem, mert sosem élnék vele vissza, s, mert szívesen viszonzom a lélek közeledését...
István, 47 éves
Társkereső Kartal
Autószerelőként dolgozom egy fuvarozó cégnél, szervizvezető beosztásban. Nem dohányzom és csak nagyon ritka esetben fogyasztok alkoholt. Szeretem a természetet az állatokat, ha időm engedi horgászni is járok. Olyan társat keresek, aki hosszú távra vagy egy életre szóló kapcsolatot szeretne. Hűségesnek és romantikusnak tartom magam, aki megtesz mindent a boldogságért. Sajnos az élő fizetés lejáratáíg nem sikerült társat találni. De ha mégis szimpatikus lennék kérlek küldj elérhetőséget

50 év feletti kartali társkereső férfiak

Zoltán, 59 éves
Társkereső Kartal
Zoltán vagyok, 57 éves, lakhelyem Kartal. 4 éve külön élünk a feleségemmel. Válás még nem volt. Van két lányom és két lány unokám. Kisebbik lányom még velem él.
István, 59 éves
Társkereső Kartal
vagyok aki vagyok olyan amilyen de ez változhat ha van kiért és van mi ért

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gergő (32), Miskolc Sziasztok! Szia! Örömmel tölt el, hogy kíváncsi voltál a profilomra. Keresem a párom, akivel komoly kapcsolatra vágyom s a legjobb barátom is lessz egyben. Szeretem a termèszetet , sètálni De ha kíváncsi vagy rám írj nyugodtan ismerkedjünk...
  • Judit (55), Debrecen Sziasztok! Őszinte párkapcsolatot keresek.
  • Krisztina (23), Hajdúszovát Sziasztok! Most válok nagyon nehez idő szakon megyek megvértes varok bizalmat és van kett kisfiam
  • Ildikó Melánia (52), Szolnok Sziasztok! Jó kedélyű,vidám természetű nő vagyok, sok humorral...
  • Attila (45), Hajdúszoboszló Sziasztok! Szeretek erdőn-mezőn és hegyekben járni, \"vadkempingezni\". Idehaza olvasni, zenéket hallgatni, filmeket nézni. Hiányoznak hangulatos együtt töltött esték, de ha valakinek lenne kedve aktívan bekapcsolódni pl természetjárásba, azt is szívesen fogadom.

Társkeresés Kartalon

KartalKartal

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk