Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Ócsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Diplomás ócsai társkereső férfiak

István (38)
Társkereső Ócsa
Főiskolát végzett
Üdvözöllek az adatlapomon! Szeretek ismerkedni, beszélgetni. Sok minden érdekel, szeretem az ismereteimet bővíteni.
Zoltán (61)
Társkereső Ócsa
Főiskolai diplomás (mezőgazdaság)
Számomra egyetlen szeretet létezik, a feltétel nélküli szeretet. Erre lehet építeni, ha nincs, bármit építesz minden összedől. Létezésem legfontosabb értelme, hogy annyi szeretetet adjak ki magamból, amennyit csak tudok. Ha tudsz szeretni, minden vagy, és minden lehetsz! EGY APRÓCSKA ÉSZREVÉTEL: Úgy néz ki, itt mindenki moziba jár, színházba, koncertekre, kiállításokra. Szeretnek utazni, kirándulni, biciklizni, sportolni stb. (Persze ki nem?) Lassan kezdem úgy érezni magam, hogy csak egyedül engem érdekel a testiség. Pedig szépen finoman bele lehetne szőni a bemutatkozásba az ehhez fűződő viszonyunkat. Hiszen a párválasztás legfontosabb motivációja a szexualitás! Ha ez nem így lenne, ez az oldal kiürülne! Hosszú távú kapcsolatban gondolkodom egy olyan Hölggyel, aki a lelkitársam, a barátom, a szeretőm, és a vele eltöltött minden perc ajándék! Keresem azt a Hölgyet, akinek az alábbi gondolataimat a fülébe súghatom. Szeretném, ha megkedvelnél. Szeretném, ha megszeretnél. Ébredő szemeidben megfürödnék. Ölelő karjaidban gyermek lennék. Vággyal teli ajkadtól elolvadnék. Összeolvadó testünktől csillagok közt táncot járnék. Köszönöm, hogy itt jártál és elolvastad! Legyen szép a napod és örömteli!

Középkorú ócsai társkereső férfiak

Krisztián (45)
Társkereső Ócsa
Mi fémjelez engem? Az egyéniségem. Bármit írok, túl nagy súlyt kap a valósághoz képest. Kicsit \"ezós\", kicsit \"összeesküvés elméletes\", youtube-on lógó, ...vagyok. Nem dolgozom, de van kis jövedelmem. Szüleimnél lakom. Karitatív munkában emberekkel foglalkozom. Vannak betegségeim, amikkel együtt élek.
Richárd (40)
Társkereső Ócsa
Szia.Richárd vagyok,40 éves.Alapvetően,egy nyugodt természetű embernek tartom magam,de ha a helyzet úgy kívánja akkor nem :) Hűséges,odaadó tipus vagyok,aki inkább adni szeret,mint kapni,és szeretem látni az örömöt a másikon.Természetesen a családalapítás egy komoly cél számomra,de nem mindenáron. A bizalmam hamar elnyerhető,de visszaszerezni annál nehezebb.Szeretem a jó bulikat,de a punnyadás is nagyon jól megy 😉 Zenék,filmek,könyvek,nagyon jó barátaim,főleg ha ezek vegyülnek,a természettel is. A humor nagyon fontos számomra,mégha kicsit beteg is néha😀 A direkt,zsigeri rosszindulat,az emberi érthetetlen butaság,erőszakosság ki tud hozni a sodromból,de hamar túl teszem magam rajta.Túl rövid az élet ahhoz,hogy időt pazaroljak olyan dolgokra,amik nem adnak,hanem inkább elvesznek tőlem.Szeretem a talprasett,intelligens nőket,ami egyáltalán nem egyenlő az iskolák számával.Egy pár levél után úgy is kiderül számunkra,hogy tetszik e az amit olvasunk. Remélem tetszett,az őszinte jellemrajz magamról(sosem írtam még magamról ennyit)és remélem valahòl,valamikor,valamilyen formában összetalálkozunk.🙏🏻 Anyagi javakra hajtók,hamar kerüljetek el,mert nem én vagyok az akit ti kerestek. Egyébként Bika vagyok Rák aszcendensel,ha érdekel ez vkit is😄 Ja,és.. szeretem a nagy tereket körülöttem,a természetet,és a nagy vízfelületeket.A horgászatot,a siratòs drámákat,a jò filmeket.😊😊 (És persze azt is,ha üzit küldök egy szimpatikus lánynak,ès megtisztel a válasszal,még ha az visszautasítò is,mert ez természetesen jellemzi a másik felet is)
Lackó (44)
Társkereső Ócsa
Tatárszentgyörgy. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Károly (44)
Társkereső Ócsa
Sziasztok! Találjuk meg egymást!Komoly kapcsolat érdekel!Szerelem szeretet hűség a halálos ágyig!Tollaslabdázni szeretők előnyben!Tudok főzni méghozzá egész jól.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Anita (45), Polgár Szia! Nem kívánok ide írni, inkább pár levélváltás után majd szóban. Elérhetőséget is adj meg, hogy válaszolni tudjak. Szélhámosok, csalók kerüljenek.
  • Peti (34), Sárszentmihály Írj nekem! Teljesen mindegy, hogy mit írok ide, a többség el sem olvassa, aki kíváncsi rám és szeretne megismerni majd úgyis megkeres!
  • ERZSÉBET (73), Budapest, XXI. Sziasztok! Erzsébet vagyok,Budapestenn élek a XXI-kerületben,Özvegy, Nem iszom, Nem dohányzom,,160-magas,63-kiló,és 73-éves,,Szeretem a régi slágereket,74-80 ,év közötti uri embert keresek, egyenlöre csak egy jó beszélgetös partnert, és az idö majd ki forja,hogyann tovább,mivel nagyonn nehéz magány,,nem politizálok,csak Özvegy urat, vagy teljesenn fügetlent,család nem akadály,,az állatokat szeretem, de nekem nincs,mivel én panelban élek,Szeretek sétálni,elöadásokra járni,,jogositványom nincs,csak magyarúl beszélek, Diplomám nincs,,de úgy érzem, hogy én is értékes ember vagyok,,el lehet velem, több mindenről is beszėlgetni,, Üdvözlettel,,,Erzsébet
  • Karesz (50), Győr Életemnek B oldala forog. Őszinte, nyílt szívű férfi vagyok. Kölcsönös szereteten alapuló, hosszútávú kapcsolat a célom. Nincs hibátlan ember, én sem vagyok az. Néha nincs legközelebb, néha csak most vagy soha van.
  • Melinda (27), Budapest, XI. Sziasztok! Szeretem az angol nyelvet, olvasni, zenét hallgatni és néha sütni. Jegeskávé télen-nyáron jöhet. Régi vágyam egy sarokszekrény tulajdonosává válni és amint lehet ellátogatni egy Dürer kiállításra külföldön, de vevő vagyok más programra is. ;) Keresem azt az embert akivel hosszútávon együtt tudunk kirándulni, utazni és eredeti nyelven filmet nézni. Plusz pont ha te is korán kelő vagy :)

ÓcsaÓcsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk