Társkereső Szentendre

Legújabb szentendrei női társkeresők

Ildikó, 44 éves
Társkereső Szentendre
18 napja tag
44 éves elvált. Hobbim a túrázás, biciklizés, mozizás.
Kati, 50 éves
Társkereső Szentendre
27 napja tag
Egyedülálló vagyok - a szó minden értelmében! Önálló vagyok, de szeretem, ha nem egyedül kell színházba, moziba mennem, ha nem egyedül kell kirándulnom, bringáznom, síelnem. Nagy baráti köröm van, de a barátság mást jelent, mint a párkapcsolat. A gyerekem felnőtt, önálló családi életet él, a barátaim pedig mind egytől egyig boldog vagy épp boldogtalan kapcsolatban élik a mindennapjaikat. Én pedig itt maradtam egymagamban - vidáman és élvezve az egyedüllét előnyeit, de mégiscsak egyedül. Szóval hiányzik mellőlem valaki, szeretnék szeretni valakit, szeretném, ha szeretne valaki!
Emilia, 61 éves
Társkereső Szentendre
28 napja tag
Őszinte,vígkedélyű,természetszerető
Tímea, 43 éves
Társkereső Szentendre
28 napja tag
Tímea vagyok, 43 éves és nincs előfizetésem. Társam keresem Szentendre környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! .

Legújabb szentendrei férfi társkeresők

Adam, 39 éves
Társkereső Szentendre
5 napja tag
Szia, Adam vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Richárd, 45 éves
Társkereső Szentendre
23 napja tag
Sziasztok! 186cm vagyok, sportos testalkatú. Kedvencem az úszás, tenisz és a football. :)
Antal, 41 éves
Társkereső Szentendre
26 napja tag
Szia, Antal vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tibor, 26 éves
Társkereső Szentendre
39 napja tag
Tibor vagyok, 26 éves. Társam keresem Szentendre környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online szentendrei társkereső nők

Marietta, 44 éves
Társkereső Szentendre
2 órája lépett be
Nyitott szívű, érzékeny lelki ember vagyok. Hálás természetű. 24 éve élek keresztényként. Együttérző, empatikus és elfogadó emberként. Szeretem az Igazságot. A legnagyobb kincs az őszinteség, tiszta szív, hűség. Egy őszinte kommunikációra, teljes elfogadásra és együtt töltött minőségi időre vágyom. Nagyon szeretek másokban kincsekre találni. A másikban rejlő egyediséget, mélységet, talentumot kifürkészni. A megismerés egy izgalmas kaland, amikor beengedem a másik lényét a saját világomba. Amikor szeretném a másik szeretetnyelvét felismerni és jól szeretni. Lelki társakként, barátként, szerelmesekként egy irányba evezni. Testi módon is érintetté válni, egy finom intimitást megélni. Egy ketten támasztott menedéket építeni, amiben el lehet rejtőzni a világ elől, egymás szeretetében. ENFJ vagyok.

Éppen online szentendrei társkereső férfiak

László, 33 éves
Társkereső Szentendre
26 perce lépett be
Olyan lányt keresek, akinek nem probléma az, hogy neki kell kezdeményeznie. Mivel nem tudom a jelzéseket megfelelően értelmezni, ezért én azt a tervet találtam ki, hogy a lány kezdeményezi azt, amit szeretne és amit már kezdeményezett azt én utána bárhol és bármikor kezdeményezhetem. Ha a lány szól, hogy nem szeretné azt csinálni, amit kezdeményeztem, akkor abbahagyom és majd máskor fogom újra kezdeményezni. Különleges érdeklődési területek, amikkel általában minden nap foglalkozom: informatika, telekommunikáció, világgazdaság.
Miklós, 63 éves
Társkereső Szentendre
10 perce lépett be
Miklós vagyok, lakhelyem Szentendre. A kakaós palacsinta a kedvencem. Komoly vagyok mint egy vakbél gyulladás, csak nem olyan veszélyes. Egyébként normális, a hangok is mondták. Nem tudom megújítani az előfizetésemet. Csak akkor tudok válaszolni, ha kapok elérhetőséget.
László, 40 éves
Társkereső Szentendre
11 perce lépett be
László vagyok, 39 éves. Társam keresem Szentendre környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 45 éves
Társkereső Szentendre
19 perce lépett be
József vagyok, 44 éves. Társam keresem Szentendre környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás szentendrei társkereső nők

Viktória, 25 éves
Társkereső Szentendre
Egyetemet végzett
Sziasztok! Szentendrén élek kislányommal (1.5 éves) akit egyedül nevelek, keresztény alapelvek mentén probálunk élni,rendszeresen járunk gyülekezetbe is. Szabadidőmben szeretek olvasni, filmet nézni, edzésként sárkányhajozom és Zumbázom.
Mari, 55 éves
Társkereső Szentendre
Főiskolát végzett
Szentendrén lakom, Pesten dolgozok. Kedvelem a vidéki életet. Kert,kutya,sok sok séta a Pilisben,Duna parton. Azt gondolom kiegyensúlyozott vagyok. Nyugodt életet élek. Egy kedves, gyakorlatias,férfival szivesen megismerkednék. Persze tudom,így ötven felett nem könnyű . Mindannyiunknak ott a megszokott élete,otthona .....Ha ehez hozzájön még egy jó beszélgetés,randi, egy pohár bor ...és ha még szàmíthatunk is egymásra kell ennél több?
Judit, 47 éves
Társkereső Szentendre
Főiskolát végzett
Sziasztok! Judit vagyok. Hobbim a vezetés imádok kirándulni imádom a napfényt a tengerpartot a jó zenét. Ha szimpatikus lettem írj, válaszolok. *moderálva*
Eszter, 47 éves
Társkereső Szentendre
Egyetemet végzett
Nem bonyolult ez: csak vidáman és őszintén. Az érdekel, ami a felszín alatt van.

Diplomás szentendrei társkereső férfiak

Józsi, 58 éves
Társkereső Szentendre
Főiskolát végzett
Szia! A jelen állapotnál lehetnél jobban? "Persze!" Hát lehet/legyen! Én tartalmas, mozgalmas életet éltem. Mára a kanyarba értem, tehát nem tövig nyomom a pedált. Nem szükségeset, hanem az optimumot szeretném. Nememhez képest érzékeny, segítőkész vagyok Az egészségre és a jókedvre törekvés jellemez.A Nő-t tisztelem, kívánom a társamnak. Szeretem, ha kedves , mosolygós, gondoskodós, általában nőies (a lelke nem mellesleg). Én is szeretek kedves , rád figyelős lenni (hagyományosan Ffias). A fiatalokat nagyon szeretem ( legyenek bár isisek, hallgatók) Szeretek színházba járni (a Covid után is szeretni fogok :) ). A magyar, olasz és távol-keleti ételeket fogyasztom első sorban. Eddig évente 1-3 nyaralás, telelésre utaztam el. Ez bejött :), folytatnám. Persze - ha jössz - veled lenne jó :) ! Jó emberekkel tartok kapcsolatot. Szeretnék kutyust. A ház mellett jól mutatna a háza (persze, hogy nem ezért). Innen, már dialógusban folytathatnánk!? szia kedves ..... (?)
Péter, 63 éves
Társkereső Szentendre
Egyetemet végzett
Azzal kezdeném, hogy társat keresek, olyan valakit, akivel végig mehetek az úton, a végállomásig! Fontos, hogy az ideális társam egy mosolygós, filigrán hölgy legyen, akivel jól érezhetjük egymást éjjel-nappal, ágyban, asztalnál, örömben és bajban is kitartunk egymás mellett. Olyan valakit szeretnék meglelni, aki ha valami elromlik nem lecserél, hanem javít. A feltétel nélküli szeretet, a bizalom, az őszinteség az alapja minden valódi kapcsolatnak. A pénzhez való iszonyomat mi sem jellemzi jobban, mint az, hogy szoktam mondani: nekem nem kell, tólem is csak elkérik. Hobbymról annyit, hogy imádok rajzolni festeni, fotózni! Ennyit bemutatkozásképpen, a többit szóban.
Tamás, 45 éves
Társkereső Szentendre
Egyetemi diplomás (Közgazdász, Mérnök , Marketing)
Minden ember macska nem lehet, pedig a macska tudja csak a nagy titkokat....(Aristocats) Szép vagyok igazságos Jószívű barátságos Erős vagyok Nagyon kemény Csodálatos mégis szerény Okos vagyok tanult művelt Tökéletes mégsem öntelt Jóképű imádnivaló Minden téren megbízható Bátor vagyok sérthetetlen Győztes típus verhetetlen Elnéző megbocsájtó Egyszerűen frankó csávó Nem punnyadt Géza vagyok, velem nem a Tescoban fogsz fotoszintetizálni .. - Call Me Mañana Minden nap bejárok dolgozni, igen jól látod Covid-Terminátor vagyok ! Figyelt a stílust , ahogy jobb kézzel írom a Vírust ! Olyan Lányt keresek aki nincs tokától bokáig kivarrva , ne mondják már rám a strandon, nézd ez a fickó perzsa szőnyeggel jár Pacsálni ! Szeretem a napsütést hisz én is napelemes vagyok , szeretek kirándulni utazni.. Lassan már zsibbadok nem vagyok én plusssz , hogy egyedül pezsegjek .. Szeretem a kávét a kávét a kávét!! Jaj Tamás ne igyál annyi már kávét !!!! Egész nap ülök a fenekem, várom hogy csöngjön az a hülye telefon és azt mondja egy hang gyere Tomikám Ma kifordítjuk sarkából a világot Azért ilyen nagy a pofám ,mert szeretem a Pizzás fornettit .. és hogy több férjen bele … mikrofon szivacs cserélgető akartam lenni amikor pici voltam Ennyit magamról röviden Ha lehet ne legyen olyan képed, ahol fürdőruhában halat tartasz a kezedben !!
Balázs, 37 éves
Társkereső Szentendre
Egyetemet végzett
Szentendrén élek,jogász vagyok.szeretek olvasni,filmet nézni,zenét hallgatni,focizni-kosarazni-ping-pongozni és az új hobbim a futás.

Keresztény szentendrei társkereső nők

Emilia, 66 éves
Társkereső Szentendre
református vallású (alkalmanként)
Szeretnék megismerkedni egy helyes, független, becsületes férfivel. Szeretnék kérni elérhetőséget, email-címet, telefonszámot, egyébként nem tudok válaszolni! Köszönöm!
Bogi, 44 éves
Társkereső Szentendre
római katolikus vallású
Egyedülálló nő vagyok,van egy kisfiam,Komoly kapcsolat erdekel.
Maria, 63 éves
Társkereső Szentendre
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
maria vagyok, 63 éves, lakhelyem Szentendre még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Éva, 53 éves
Társkereső Szentendre
hivő: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Email cimem : *moderálva* Mert itt valamiért nem tudok válaszolni. Sziasztok! Jó kedvű, vidám , humoros, vicces nőt ismerhettek meg személyemben. Szeretek magamra adni. Családcentrikus személy vagyok. Nem vagyok egy otthon ülő tipus, szeretek kirándulni, új helyekre eljutni.

Keresztény szentendrei társkereső férfiak

Dezső, 63 éves
Társkereső Szentendre
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Dezső vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
kálmán, 41 éves
Társkereső Szentendre
vallása: református (alkalmanként)
Egyszerű átlagos emberkének tartom magam. Ami nálam nyerő az őszinteség, meglehessen bízni benne, ne dohányózon. A pozitív dolgokat szeretem. Sok mindent ide lehetne írni de azt úgy gondolóm sokkal jobb elmondani annak az illetőnek akit én választok. Munkám mellet fontos a zenélés számomra ezért úgy fogadjanak el amilyen vagyok mert tökéletes ember nincs és én sem vagyok az nem vagyok előfizető még így nem tudok írni másoknak de ami késik az nem múlik.
Dávid, 34 éves
Társkereső Szentendre
hite: római katolikus
Szeretnék ismerkedni.
józsef, 63 éves
Társkereső Szentendre
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 63 éves férfi vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Szentendre környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 173 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.

Fiatalabb, 30 év alatti szentendrei társkereső nők

Laura, 29 éves
Társkereső Szentendre
Szeretném meg találni a páromat akibvel jobban rosszban megértjünk egymást
Flóra, 16 éves
Társkereső Szentendre
Szia, Flóra vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Daniella, 23 éves
Társkereső Szentendre
Daniella vagyok, 23 éves. Társam keresem Szentendre környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anna, 26 éves
Társkereső Szentendre
Anna vagyok, 26éves, lakhelyem Szentendre. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti szentendrei társkereső férfiak

Norbert, 27 éves
Társkereső Szentendre
Szia, Norbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ádám, 29 éves
Társkereső Szentendre
Szia, Ádám vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ròbert, 25 éves
Társkereső Szentendre
Sziasztok kedves aranyos srác vagyok szeretek ismerkedni
Zoli, 18 éves
Társkereső Szentendre
Drága felebarátaim! Egy metálos életéről pár dolgot olvashattok most👑 Szooval nem valami magas 176, de hat ilyen az élet. Imadom a metalt de a raptol és a hiphoptol sem óckodok. Amerikai fociban fal voltam. Szóóval ezer valami ilyesmi a felépitésem. Sok terdfájásom van meg mindenfele fajdalom😂De majd rájössz. Elegge gyakran be flashelek pár faszságot es utána avval farasztalak erre vigyázz😂.

30-as szentendrei társkereső nők

Zsuzsa, 36 éves
Társkereső Szentendre
Kedves,megbízható nő vagyok aki komoly kapcsolatot keres.Szeretek kirándulni,színházba járni,sportolni és kutyát sétáltatni. Nős emberek kíméljenek.Olyan emberek jelentkezését várom aki tényleg komolyan szeretne ismerkedni.
Anett, 37 éves
Társkereső Szentendre
Egy kislányom van, akit én nevelek Szentendrén. Most válok szólval, ha ez megilyeszt lépj tovább. Most kezdek újra dolgozni, tervezem az új életem, nem kalandokra vágyok.
Katalin, 38 éves
Társkereső Szentendre
Két gyermekét egyedül nevelö édesanya vagyok, szivesen csevegnék :)
Ilona, 31 éves
Társkereső Szentendre
Egyedülálló anyuka vagyok. Olyan párt keresek aki így vele együtt fogad el

30-as szentendrei társkereső férfiak

Béla, 39 éves
Társkereső Szentendre
Szia, Béla vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Csaba, 38 éves
Társkereső Szentendre
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ferenc, 32 éves
Társkereső Szentendre
Ferenc vagyok, 31 éves. Társam keresem Szentendre környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Istvàn, 32 éves
Társkereső Szentendre
Istvàn vagyok, 31 éves. Társam keresem Szentendre környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú szentendrei társkereső nők

Gloria, 41 éves
Társkereső Szentendre
Szia, Gloria vagyok, Nem vagyok előfizető így sajnos nem tudok vissza irni telefonos elérhetőséget kérnék szépen
Andrea, 49 éves
Társkereső Szentendre
27 évnyi házasság után keresem a másik felem. Optimista embernek tartom magam,idővel sikerülni fog. Sok minden érdekel, de a kettesben eltöltött időt értékelem a legtöbbre.
Heni, 43 éves
Társkereső Szentendre
Heni vagyok, 40-en túl:) 2 kamasz anyukája. Az élet most csupa izgalom:) Ha elsőre telefonszámot kérsz, sajnos nem én vagyok a Neked való. De ha váltunk pár levelet (nem évekig!) kiderülhet, van-e közös vonás bennünk. Ha sürgetsz - befeszülök:)! Amúgy! vidám, közvetlen embertípus vagyok, jövök-megyek-szervezek-kommunikálok. A kommunikáció az életem! Mottó: élni és élni hagyni! Szeretni és szeretve lenni!
Gyöngyi, 49 éves
Társkereső Szentendre
Szentendrén lakom 2 fiammal élek. Szeretek kerékpározni, utazni, kirándulni, túrázni. 165 cm és 63 kg.

Középkorú szentendrei társkereső férfiak

Gábor, 47 éves
Társkereső Szentendre
Gábor vagyok, 47 éves, lakhelyem Szentendre. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Róbert, 42 éves
Társkereső Szentendre
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 40 éves
Társkereső Szentendre
Szia! Egész életemben rád vártam! Te vagy életem szerelme! Ahj..sajnálom nem matcheltünk, szóval mégsem téged kereslek. :/ 🚭, szarkazmus + humor ✅ Nem keresek görcsösen senkit, abszolut berendezkedtem az önálló életre, de ha valakivel jól érzem magam, akkor képes vagyok helyet csinálni neki az életemben. Ha pénzért árulod a kincseidet: nem Én vagyok az embered! Köszönöm a figyelmet! :)
Zsolt, 48 éves
Társkereső Szentendre
helló,azt keresem ami nincs meg !!!

50 év feletti szentendrei társkereső nők

Noémi, 61 éves
Társkereső Szentendre
Szentendrén elő független fiatlos nő vagyok. Keresem hozzám illő társam,hosszú távú kapcsolat híve vagyok. Ha magadra ismertél akkor írj bátran.
Rita, 64 éves
Társkereső Szentendre
Empatikus vagyok,önmagammal és a világgal harmóniában élek. Sportos, magas értelmi és érzelmi intelligenciával rendelkező társat keresek.
Gabriella, 69 éves
Társkereső Szentendre
Keresem a párom, mert meguntam a magányt!
Kata, 60 éves
Társkereső Szentendre
Kedves Lovag! Örülök, hogy ezeket a sorokat olvasod, mert megéreztél belőlem valamit. Remélem még többet mutathatok meg magamból egy személyes találkozás alkalmával. Vidám, mosolygós, érzelmes, megértő, gondoskodó Hölgy vagyok, és szívesen adnám meg magam egy Férfi erőnek. Bízom benne, hogy itt rám találsz és közösen alakítjuk a további életünket. Jelenleg nem vagyok előfizető, kérlek adj elérhetőséget!!!

50 év feletti szentendrei társkereső férfiak

László, 66 éves
Társkereső Szentendre
Romantikus, őszinte, önmagamat adó, optimista, vidám alaptermészetű férfi vagyok. Kölcsönös szimpátián és szereteten alapuló kapcsolatot keresek, ha létezik még ilyen. \"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak, és nagyon boldogok legyünk.\"/E. Hemingway/
Károly, 71 éves
Társkereső Szentendre
Károly vagyok, 71 éves, lakhelyem Szentendre. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Làszlò, 61 éves
Társkereső Szentendre
Szia, Làszlò vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Imi, 64 éves
Társkereső Szentendre
Fiatalos, sportos, széles érdeklődési körű férfi vagyok. Szellemi szabadfoglalkozásúként zenei szerkesztéssel foglalkozom. Hobbi: zenehallgatás, fotózás, filmek nézése, evezés.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • István (46), Németország Sziasztok! Sziasztok Jelenleg válófélben vagyok. Szeretek a természetben sátálni,olvas, főzni, masszirozni(van képesítésem)
  • Renátó (22), Tatabánya Sziasztok! 21éves vagyok Szingli Szeretem a sportot
  • Mariann (42), Ercsi Csak egy társra vágyom. Komoly kapcsolatot keresek.Remélem itt megtalálom. Szükségem van valakire, akinek egyetlen vagyok, aki tisztel, akinek tökéletes vagyok, aki szeret, aki megbecsül, és aki nem akar elveszteni sohasem!
  • Ditte (56), Budapest, VIII. Páratlan vagyok! Gyönyörű ,izgalmas és odaadó vagyok ,annak aki megérdemli. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozást részesítem előnyben. Nem vagyok előfizető, elérhetőséget kérek!
  • Zoltán (60), Szlovákia Sziasztok! Karos szokasoktol mentes anyagilag rendezett termeszetrajongo es szenvedelyes turazo valamint ketekparos eletet elo kenyerkereso ferfikent keresem hasonlo erdeklodesu Lee do partnerom. Jobb kettesben tekerni jeligevel

Társkeresés Szentendrén

Társkeresés Szentendrén

Szentendre Pest megye és az ország egyik ékköve, így ha itt tervezitek megejteni az első randevút, nem kell tartanotok attól, hogy nem akad a kedvetekre való program, vagy hogy nem lesz elég romantikus a találkozó.

Hogy mire kell számítanotok Szentendrén? Keskeny, girbegurba, macskaköves utcákra, romantikus Duna-parti éttermekre, rengeteg múzeumra és gyönyörű tájra, amerre csak elláttok. A város jellegzetes, mediterrán hangulata biztosan magával ragad majd titeket, a kis utcákon andalogva pedig meg is feledkezhettek róla, hogy Magyarországon jártok.

Ha csak néhány órára kiruccantok Szentendrére, tökéletes program lehet egy Duna-parti séta, és egy hangulatos vacsora. A Duna-korzón ballagva megcsodálhatjátok a naplementét, és a Duna zölden csillogó vizét, sőt még a felétek totyogó kacsákat is megetethetitek együtt.

Azoknak, akik ennél kicsit jobban elmerülnétek a város szépségeiben, segítünk megtalálni a legalkalmasabb programot.

Ha a korzótól egy utcával beljebb sétáltok, máris az óvárosi részben találjátok magatokat, ahol árusok, éttermek, zenészek teszik még hangulatosabbá a macskaköves utcákat.

Ha valami igazán finommal szeretnéd lenyűgözni kedvesedet, látogassatok el a Szamos Marcipán Múzeum és Cukrászdába. Itt 25 féle tortát, több tucat süteményt, rétest, kuglófot, pitét, fánkot, mingont, és fagyit kóstolhattok – egyszóval mindent megtaláltok itt, ami szem s szájnak ingere. Ha pedig már itt vagytok, érdemes megnézni a múzeumot is, ahol a rajzfilmfiguráktól egyes hírességeken keresztül a gyönyörűen díszített esküvői tortákig sok mindent megcsodálhattok.

Akinek nem volt elég az édességből, nem kell messzire mennie, hisz rögtön a Szamos cukival szemben található az Édeni édességek boltja. Itt kaphatók egész Európa legjobb táblás csokoládéi, desszertjei, sőt több mint 80 féle bonbon közül választhatjátok ki a nektek legszimpatikusabbakat. Emellett isteni, frissen pörkölt babkávé és krémes forrócsoki vár titeket idebent.

Az ínyenceknek szintén érdemes betérni a Dobos Édességmúzeumba, ahol megismerhetitek Dobos C. József munkásságát és a csokik világát, sőt megkóstolhatjátok az eredeti recept alapján készült dobostortát is.

Az ételeknél maradva, de búcsúzva az édességektől, figyelmetekbe ajánljuk az Aranysárkány éttermet, ami a Fő tér közelében, egy kis utcácskában bújik meg. Az étterem nagyon családias hangulatú, a padlástérben kialakított étteremben biztosan otthonosan fogjátok érezni magatokat. A látványkonyház egy 200 évnél is idősebb szőlőprés választja el a fogyasztó vendégektől, amitől csak még hangulatosabb lesz az étterem. Érdemes megkóstolni a rózsasziromlekvárral díszített füstölt libamáj-pástétomot, amiért garantáltan odáig lesztek mindketten. Az ételeket a borlapon szereplő 50 féle bor bármelyikével leöblíthetitek, a személyzet pedig természetesen segítségetekre lesz a legmegfelelőbb nedű kiválasztásában.

Akik szeretik a természetet, sőt imádnak túrázni, azoknak kötelező célpont a szépséges Rám-szakadék, ami Dobogókő és Dömös között húzódik, és hazánk egyik legvadregényesebb helye. Nagyon jó program, hisz a közös mászás, az utat tarkító vízesések jól összehoznak majd titeket.

A Prédikálószék is szuper randihelyszín, ugyanis ez a Visegrádi-hegység legmagasabb csúcsa. A 629 méter magasan található orom az ország egyik leglátványosabb kilátója. Hidd el, megéri felmászni, hisz ha feljuttok, csodálatos panoráma tárul majd elétek. Dömös vagy Pilisszentlászló felől is megközelíthetitek, ha a piros háromszöggel jelölt útvonalat követitek.

Ha egy kicsit nyugisabb szabadtéri programra vágytok, látogassatok el a Szabadtéri Néprajzi Múzeumba. A skanzen területén az ország jellegzetes népi építészetével, kultúrájával ismerkedhettek meg, miközben kellemeset sétálhatok a szabad ég alatt. Sőt számos hagyományőrző rendezvényen, programon is részt vehettek, kipróbálhatjátok magatokat a régmúlt idők olyan szakmáiban, mint például kötélverés, bőrfeldolgozás, ostorkészítés, és sok más.

A hosszú-hosszú séta után igyatok meg egy kávét a szerelmespárok egyik kedvenc búvóhelyén, a Café Dorotheában. A kis kávézó a belváros szívében an, de nem olyan könnyű rátalálni, úgyhogy reménykedhettek benne, hogy a helyiség romantikus félhomályában csak kettesben élvezhetitek a finom kévét és egymás társaságát.

Hogy bátrabban vágj bele a randizásba, olvass el néhány sikertörténetet, amit társkeresőink küldtek be nekünk!

SzentendreSzentendre

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk