Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Rák
június 23. – július 23.
Víz jegy. És mint olyan, amennyire barátságos, annyira érzékeny. Bár e jegyben születettek gyors hangulatváltozásoknak vannak kitéve, legfontosabb ismérveik az alkalmazkodóképesség, a gyengédség, a türelem és a családcentrikusság. Jó humorérzékkel és logikával rendelkeznek, kedves, nyitott, társasági emberek. Érzelmeik mélyek és tartósak, nem szeretik az egyedüllétet. A Rák férfi romantikus szerelmes, a Rák nő védelmező, aki szeretteiért bármire képes. Érzelmeik nem pár napra szólnak, mélyek és tartósak. Ám ha sebezhetőnek érzik magukat, gyorsan felveszik páncéljukat…
Pozitívumok
 • másokkal együttérző, de nem mártír típus
 • valósággal elhalmozza szeretetével és figyelmével a kedvesét
 • törődő és gondoskodó
 • könnyen barátkozó, társasági ember és családorientált
 • határozott elképzelései vannak a világ dolgairól
 • lojális szeretteihez
Negatívumok
 • akit igazán szeret, arra féltékeny
 • sokszor érzelmileg manipulálja környezetét
 • szeret bűntudatot kelteni másokban
 • néha makacsul ragaszkodik saját világképéhez
 • valójában fél az érzelmi sérülésektől

Melyik jegy illik hozzá a legjobban?

Halak február 20. – március 20.
Nagyon gyakori páros, sokszor talál egymásra e két érzelmes jegy. Hosszú, tartós kapcsolat alakul ki közöttük, még akkor is kötődnek egymáshoz, ha már elmúlt a szerelem...
Skorpió október 24. – november 22.
Erre mondják, hogy végzetes szerelem! Az egyetlen, a nagy, a szenvedélyes, az örökké tartó – bármelyik jelző igaz lehet rá. Nagyszerű párost alkotnak együtt, hiszen mindketten vízjegyűek, vagyis jóval érzékenyebbek a többi jegynél...

Rák csillagjegyűhöz illő társkeresők a Randivonalon

Férfiak:

Rák + Bak
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Jól kiegészítik egymás hiányosságait: a Rák megtanítja a Bakot szeretni, a Bak pedig ügyesen intézi a Rák ügyeit. Ez egy nagyon szép kapcsolat. Mély érzéseken alapul, a szexben azonban egyensúlyt kell találniuk. Alapvetően azt nyújtják egymásnak, amit várnak egy társtól. A Rák kitartóan és sikeresen tud a Bak szívéhez férni, aki látszólag hűvös természetű és általában távolságtartó, de legalábbis a szívét ügyesen védi. A Rák odaadásával képes előcsalogatni a Bak érzéseit. A Bak stabilan (nem gyorsan, de stabilan) lépked előre a párkapcsolati lépcsőfokokon, számára különösen fontos a bizalom, a biztonság és a hűség, a Rák pedig kiváló partner e tekintetben. Így közösen egyre több élmény és egyre nagyobb szerelem vár rájuk. Ők a tipikus családapa és családanya megtestesítői (bármelyik felosztásban). Közös gyermekeiket nagy gondossággal, stabil családi háttérrel és felelősségteljesen nevelik. Egy életen át hűséges társai lehetnek egymásnak.

Bak csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Rachel (45) Székesfehérvár
A Little bit about Me \/ Röviden rólam ( !! Most épp van reg-em ;) élj vele.. ha épp nincs reg-em inkább írj köszi + email cimed ! mivel reg. nélkül Premium előfizető levelére se tudok válaszolni, hiába szeretnék netán ) Szia kedves ismeretlen :) Rachel vagyok, egy kedves, társaságkedvelő, őszinte, spontán, jó humorérzékű, romantikus lány. Életvidáman s fiatalosan ! Aki mindenre nyitott mi szép és jó. Székesfehérváron lakom. ( Pesten dolgozom ) - Hobbies and Interests - --------------------------------- - I love Budapest, Balaton , Duna, Tihany , Füred (Tagore sétány)..etc Rose & rozé ;) BBQ, Gastro things..Dining, Sailing & Flying by plane etc.. Amsterdam, München, NYC, Scandinavia, Croatia, Italy, Spain etc. - Zene / Pop,Rock, Live music, koncertek,fesztiválok, színház etc.. / - Sportok: bármi, lehet labda-.v. technikai sport egyaránt + téli sportok - Mozi, Filmek - Úszás Wellness / Spa, Sunshineee & Sea :) - Driving by my car ;) Imádok vezetni,utazni kikapcsol feltölti az embert. - Informatika IT/tech / hobbyként, néha segíteni másoknak/ LAN & Karaoke party társaságban az igazi - Kerékpározás, rollerezés, Go-kart , F1 , sportcars etc.. - Utazás bel és külföldön egyaránt, megismerni szép helyeket , más kultúrákat.új ízeket s gasztronomiát - .Kirándulás a természetben, hajózás etc - Bowling, biliárd , darts avagy társasjátékok ezek is egy jó társaságban az igazi s jó mulatság - Családi programok, Barbeque baráti társasággal, gyerköcökkel játszani etc Sok mindent írhatnék de inkább ismerj meg..Írj nyugodtan , de csak fényképes levelekre irok, ha tán nem válaszolnék ne vedd zokon ..További szép s csodás napot !

Rák + Nyilas
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Kapcsolatukat a Rák az érzelmeivel, a Nyilas a fantáziájával alapozza meg. Ám a Rák érzései tartósabbak és nyugodtabbak, a Nyilas pedig igényli a szabadságot, a teret. A Nyilas ha tehetné, egy hátizsákba pakolná a Rákot és vinné mindenhová magával, ám a Ráknak nincs nagy kedve a megszokott és szeretett életén változtatni. Kapcsolatuk így intenzív, de rövid életű lehet. A Rák többet vár el egy szerelemtől és párkapcsolattól, mint amit a Nyilas nyújtani tud számára, ez feszültséghez vezethet kettejük között.

Nyilas csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:

Rák + Skorpió
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Erre mondják, hogy végzetes szerelem! Az egyetlen, a nagy, a szenvedélyes, az örökké tartó – bármelyik jelző igaz lehet rá. Nagyszerű párost alkotnak együtt, hiszen mindketten vízjegyűek, vagyis jóval érzékenyebbek a többi jegynél. A Skorpió érzelmi biztonságot talál a Rák mellett, ami számára nagyon fontos, valamint megkapja azt is, hogy valaki csak az övé legyen. Úgy tudja magához kötni a Rákot, hogy azt ő cseppet sem fogja bánni. Mindketten érzelmek által motiváltak, képesek mindent megtenni a másikért, és ha szeretnek, akkor egész lényüket adják oda, teszik oda a kapcsolatba. A Rák az a jegy, amelyik a legjobban tudja tolerálni a Skorpió heves érzelmeit és féltékenységét. Annyira jól elvannak egymással, hogy nincs szükségük más társaságra. Roppant hűségesek. A maguk titkos nyelvén beszélnek, egy különleges világban élnek, amelynek ők a királya és királynője. Ha elveszítik egymást, azt csak nagyon nehezen heverik ki…

Skorpió csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Rák + Mérleg
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Ha becsukják a szemüket, elszámolnak tízig, majd kinyitják és még mindig együtt vannak, akkor érdemes tovább próbálkozniuk egymással. Mert egyébként nem ideális párosítás e két jegy. Az ész és az érzelem szüntelen küzdelme lesz, a Rák érzékenységét sokszor nem érti a felszínességre hajlamos, jóval racionálisabb Mérleg. Míg a Ráknak idő kell, hogy feldolgozza elvesztett kapcsolatát, a Mérleg csak annyi ideig bánkódik, amíg nem kopogtat a következő jelölt – sokszor még addig se. A Mérleg – bár empatikus tud lenni – sokszor nem veszi észre, ha megbántja a Rákot. Ám annak ellenére, hogy a Mérleg sokkal inkább vágyik szabadságra és egy kis flörtölésre a nagyvilágban, mint a Rák, fontos számára a társa, így ha a tízig történő számoláson túl is együtt vannak, szoros és szeretetteljes kapcsolat alakulhat ki közöttük.

Mérleg csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Rák + Szűz
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

A romantikus Rák, akit alapvetően az érzelmek vezetnek, elvileg nehezen tudna hosszú távon olyan jeggyel együtt lenni, akit a maximalizmus és a józan ész hajt. Ennek ellenére tartós maradhat a kapcsolatuk, bár szerelmük lassan bontakozik ki. Mindkettőjüknek tetszik a másik különbözősége: a Szűz szereti a Rák nyugodt személyiségét és azt a gondoskodást és kényelmet, amit egy Rák mellett élhet meg, míg a Rák szívesen veszi, ha elintézik számára az otthonán kívüli, „rohangálós” dolgokat, és imponál neki a Szűz dolgos, temperamentumos lénye. Mindketten szeretik a rendet, így az ő otthonuk igazán pedáns.

Szűz csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:

Rák + Oroszlán
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Micsoda szerelem! Hosszan tartó és szenvedélyes. A tüzes Oroszlán nagy hatást gyakorol a Rákra, valósággal lenyűgözi őt. Csodálja az Oroszlánt, és neki is lát érzelmei mélyítésének, szerelmi fészkük megágyazásának. Remekül gondoskodik az Oroszlán harmonikus és kiegyensúlyozott háttérvilágának megteremtéséről, ráadásul szellemi síkon összeköti őket az is, hogy mindkettőjüknek fejlett igazságérzetük van. Ám az Oroszlán jóval kevesebbet törődik mások érzésivel, és szívesen udvaroltat magának. Azt sem bánja, ha mások is elcsábítják és meghódítják – bár ő is nagy „trófeagyűjtő” vadász tud lenni. Ezzel szemben a Rák monogám típus, érzelmileg stabil és hűséges. Mégis összeillő két jegyről van szó, mert mindkettőjük számára fontos az otthon melegsége és a családi harmónia. A Ráknak lehet, hogy idővel nagyobb igénye lenne még több kettesben töltött, meghitt pillanatra, de be kell látnia, hogy egy Oroszlánnak parancsolgatni nem lehet.

Oroszlán csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Rák + Rák
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Ez a szerelem nagyon mély, nagyon szenvedélyes és nagyon érzékeny. Lehet, hogy lassabban bontakozik ki, mint a tüzes jegyű embereké, de sokkal tartósabb is. Nem szeretik a futó kalandokat, mert ők egy kapcsolatba sok energiát, figyelmet és törődést fektetnek. Talán éppen ez a baj: túl hasonlóak. Ha két Rák kerül össze egymással, túlságosan is egymásba fonódnak. Külön világot építenek fel maguknak, bonyolult érzelmi és kommunikációs rendszerrel, ami mások számára érthetetlen. Ketten együtt nagyon hűségesek egymáshoz és a másik elvesztését csak nehezen heverik ki. Vigyázat: néha túl sok a hat tonna érzelem!

Rák csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:

Rák + Ikrek
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

A Rák igazi otthonteremtő típus, gondoskodó védőszárnyait az Ikrek egy ideig élvezi is, később azonban már úgy érzi, túl sok kötöttséggel jár számára ez a kapcsolat, és szívesebben menne a maga feje után. A Rák szeretne mindenről tudni, mindenhol ott lenni, mindenbe beleszólni, ez pedig nem az Ikrek zsánere. Az Ikrek szabad, szertelen és könnyed viselkedése szinte állandó vitaforrás lehet közöttük. Az Ikrek könnyedsége a mély szeretetre és családi melegre vágyó Rák szemében érzéketlennek tűnik egy idő után – pláne, ha kiderül, hogy félre is lépett! Ez a kapcsolat végét jelentheti számukra.

Ikrek csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Rák + Bika
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Gyakori és sikeres párkapcsolat - nem véletlenül. Két fontos kapcsolódási pont köti össze őket: a szexualitás fontossága és a vágy a házi tűzhely és biztos támasz után. A gondoskodó, családcentrikus és érzelemdús Rák képes arra, hogy meleg, szeretetteljes otthont teremtsen a Bikának. Meghitt pillanatokat tölthetnek együtt otthon, szinte ki sem kell mozdulniuk a lakásból ahhoz, hogy jól érezzék magukat. További közös pont a kapcsolatukban, hogy nem szeretnek „virágról virágra szállni”, hűségesek szerelmükhöz és ha megtalálják a másikban azt, akire vágynak, nem teszik kockára egy futó kalandért. Azonban türelmesnek kell lenniük, mert lassan alakulnak ki a szoros érzelmek közöttük.

Bika csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Rák + Kos
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Be kell látni, a Kos nem éppen a legkönnyebb eset sok csillagjegy számára és ez alól a Rákok sem kivételek. A Rák lelkiző típus, külsőre lehet, hogy magabiztosnak látszanak, de belül érzelmesek és érzelgős alkatúak (ez persze nem jelenti azt, hogy gyengék lennének). A Kos inkább a „lerohanásban” hisz, erőteljes, önfejű egyéniség, aki hódítani akar – minél gyorsabban. Nehezen jön létre közöttük a harmónia, de persze sikerülhet, ha mindketten változtatnak kicsit az értékrendjükön. A Ráknak időre van szüksége, a Kos pedig türelem dolgában hadilábon áll. Szerelmük szenvedélyes lehet ideig-óráig, de a szenvedély múltával inkább két, a világ dolgairól határozott elképzeléssel bíró ember harcára hasonlíthat a párkapcsolatuk. A Ráknak az otthon és az őt körülvevő harmónia megteremtése a fontos, míg a Kosnak az önmegvalósítás. A Kos számára unalmas lehet a Rák által vágyott élet, ráadásul hűség és az ebből adódó bizalom dolgában sincsenek közös nevezőn. A Ráknál egy félrelépés a kapcsolat végét okozhatja, míg a Kos számára mindez csupán egy kaland…

Kos csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Férfiak:

Rák + Halak
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Nagyon gyakori páros, sokszor talál egymásra e két érzelmes jegy. Hosszú, tartós kapcsolat alakul ki közöttük, még akkor is kötődnek egymáshoz, ha már elmúlt a szerelem. Nem véletlen, hiszen mindkettő eleme a víz, sokkal szenzitívebbek és empatikusabbak a többi jegynél. Bár a tűz jegyűek is szenvedélyesek, érzéseik nem olyan összetettek és kifinomultak, mint a Ráké vagy a Halaké, és nem is annyira bonyolultak. Ketten együtt hosszú és romantikus szerelmet élhetnek meg, ráadásul a Rák gyakorlatiasabb és racionálisabb, mint az álmodozó Halak, akinek ez az előnyére válhat. Szexuális életüket teljes mértékben a gyengéd érzelmek irányítják, kettőjük kapcsolatában a mély érzésvilág találkozik a nagy fantáziával. Ha szerelmesek, mással nem is tudnak foglalkozni, csak egymással. Jellemző rájuk a külön fantáziavilág megteremtése, amelyben tökéletesen eléldegélnek akár az idők végezetéig is...

Halak csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Helén (57) Győr
Sorry nem tudok valaszolni ha nem vagy Platignum tag! :-( Nem vagyok elofizetve. Aki Mer! Az Nyer! A Kulso Csak akkor Igazan Szep mikkor a Belso is! Akik Egyut Foznek! Egyut is Maradnak! :-D Those Who Can Fly Solo! Can Only Then Truly Fly Tandem! Buszkeseg! Hiussag! Feltekenyseg! 3 Jellemvonas ami pusztito! Ezek hagyhatnak elmulasztott lehetoseget es utana megbanasokat sajnalatokal! A tarskeresesben, mitol felnek legjobban a nok meg a ferfik!? A vissza utasitastol! De miert? Ha nem kersz akkor semmit kapsz! Ha kersz akkor is lehet semmit kapsz! De az is benne van a pakliban hogy igen is kapsz! Igy elveszitjuk a lehetosegeket mert felunk a nem szotol!? Ha buszken tudunk egy nem szot elfogadni akkor tejessen mas lesz az eletunk! Ez nem csak a tarskeresserol szol! Hanem mindenrol az eletben! Aki megtanul egyedul repulni, nekik vannak a legerősseb szarnyuk, mert ha mar egyedul tudsz repulni, csak akkor tudsz igazan kettessben is! Angliában születtem, ide költöztem MO ra, 24 éves lányommal Sept 2004 ben Angolt tanítok, fordítok. Most egy konyvet irok! Szeretek sportolni, sielés meg a fallabda a kedvenceim. De szeretek kondizni is. Életvidám,fiatalos természetem van és szeretnék találkozni hasonló tipusú uriemberell komoly kapcsolatra. Te nagyon oszinte és figyelmes vagy és cserében nagyon foglak szeretni. Nagyon fogjük Egymást szeretni! 1 kis vicc, kaveztunk a lanyomal es volt 1 idegen kopasz pasi 1 gyonoru feher patkanyal a vallan, simogatam ( a patkanyt) A lanyom jot, mondta anyukam mindent szeret ami szoros! elsujeddtem! De a Magyar nyelv eleg nehez megtanulni! Sok ember akarja megvaltosztatni a masikat es ez nem jo dolog! Az elet meg a tapasztalat valtoztatja az embereket. A Magyarom nem a legjobb de a legtobb aki ismer meg van elegedve vele es tetszik is nekik! Holgy vagyok es tudok lenni, barmilyem helyzetben, De egy korso sort is tudok inni a fiukal! Ne Haragudjatok! De Nem Szerettem a Kulcs s Szivhez Teszteket! Olyan Gyerekes! :-(
Férfiak:

Rák + Vízöntő
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Alapvető különbségük jól megmutatkozik abban, hogy míg a Rák szereti a régiségeket és érdeklődik a múlt iránt, a Vízöntő általában csak előre néz és a jövőt tartja szem előtt. Nem csoda, ha így csak ritkán látják meg egymást. Ez a kapcsolat nehéz választás a Rákoknak és a Vízöntőknek is. A Ráknak otthonhoz kötöttségét, a Vízöntőknek szabadságát kell kicsit feláldoznia a másikért. Két különböző irányba igyekeznek, ez pedig nem sok jóhoz vezet. Persze olyan is van, amiért szeretik egymást: a Rák tiszteli az értékeket, a Vízöntő pedig a Rák fantáziáját és érzelemdús világát. Ellentéteik azonban hamar kiéleződnek, így nem biztos, hogy ez a páros egymás mellett fogja leélni az életét.

Vízöntő csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk