Színházkedvelő társkeresők

1 206 színházkedvelő társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A színdarabok sokszínű világa kiváló kulturális feltöltődést nyújt, de sokszor nehéz megtalálni azt a partnert, akivel igazán osztozni lehet a színház nyújtotta örömökben. A Randivonalon segítünk megismerni a megfelelő társat, akivel együtt élhetitek át a színházba járás élményét, így már csak azon kell megegyeznetek, hogy vígjátékot néznétek, vagy egy elvont Shakespare adaptációt. Keresd meg a színház iránt rajongó párod a profilodban beállítható egyedi címkék alapján. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg színházkedvelő társkeresőinkkel.

Néhány színházkedvelő társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb színházkedvelő társkereső nők

Regina, 53 éves
Társkereső Csobánka
8 órája tag
Hozzám türelem kell, megértés és magabiztosság, mert én is biztos vagyok magamban. Nem állok szóba vírustagadókkal és autokratákkal. Mélyen hiszek a vallásszabadságban és a PC-ben, és abban, hogy mindenki maga dönt arról, neki mi a család. Egyszerre vagyok ragaszkodó és bizalmatlan, bizalmas és kételkedő. Keress meg, ha elég felnőtt vagy mindehhez!
Emma, 20 éves
Társkereső Budapest, III.
30 órája tag
Sziasztok!Komoly párkapcsolat céljából regisztráltam ide fel,24-30 éves korig keresek magam mellé,tanult,és Diplomás,magas férfit.egy olyan embert keresek magam mellé, akivel őszinte szeretettel tudjuk egymást szeretni. -A képeimmel,illetve adataimmal vissza élni szigorúan tilos!,a kalandvágyók kerüljenek,és a rosszindulatú emberek!Köszönöm a figyelmet:)
Marcsi, 54 éves
Társkereső Isaszeg
3 napja tag
Marcsi vagyok, 54 éves. Társam keresem Isaszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Marianna, 60 éves
Társkereső Makó
4 napja tag
Letagadtam 6 évet, de a fotók: 2020. szept., dec. és a maszkosak még hajfestés nélkül 2021. május 3. I dealista N evetős T oleráns E szenciális L élelgyógyász L elkiző I zgága G őgös E mpatikus N eurotikus S zubjektív

Legújabb színházkedvelő társkereső férfiak

Gyuri, 46 éves
Társkereső Dunakeszi
31 órája tag
Keresem kedves és megértő társam, akivel kellemesen lehet tölteni az időt. Szeretem a finom dolgokat, a jó zenéket, szabadidőmben néha írni szoktam. Vannak gyermekeim akik velem együtt járnak. 😁 Nem vagyok teljesen független de erről bővebben inkább személyesen mert nem egyszerű a helyzet.
Viktor, 34 éves
Társkereső Eger
38 órája tag
Szia, Viktor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
József, 53 éves
Társkereső Esztergom
5 napja tag
53 éves minden káros szenvedélytől mentes nyugodt romantikus tipikus rák vagyok. Nem lakhatást nem cselédet.szolgát hanem egyenrangu szerető társat keresek. Nem szégyenlem ha veked kézenfogva sétálok az utcán vagy csak úgy viszek egy szál virágot neked a kezemben. Szeretem ha nem csak a testedet de a lelkedet is átölelhetem! A konyhában szivesen időzöm imádok főzni és mosogatni. Szeretek moziba, szinházba, opera-operett szinházba koncertekre járni. Járom a kéktúrát,napi 20-30km-t kerékpározom. Szeretem a munkám de nem vagyok munkamániás. A párom minden és mindenki előtt van! Szeretek vele minnél több időt tölteni tartalmas beszélgetéseket, holdfényes sétákat tenni. Szeretem , ha melettem nőnek érezheti magát ezért mindent meg is teszek. A házimunkát megosztva közösen végezni. Nem vagyok átlagos gondolkodásu sem a nőkkel való viselkedés sem az életfelfogás tekintetében. Ezt azért írom , hogy a késöbbiekben ne okozzon gondot! Nem kalandot , szexpartnert keresek hanem egy őszinte társat! Imádom Erdélyt és az ott élő embereket ! Születésileg szabolcsi vagyok de sosem éltem ott!
László, 45 éves
Társkereső Eger
8 napja tag
Sziasztok!Fiatalos, Sportos,vidám természetű,nem dohányzó, Vagyok. Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Szép napot mindenkinek Laci

Online színházkedvelő társkereső nők

Marika, 56 éves
Társkereső Hajdúböszörmény
1 órája lépett be
Közvetlen, jó beszélőkével megáldott pozitív gondolkodású nő vagyok. Kedvelem a humoros, derűs embereket, talán azért,mert magamat is ilyennek tartom.
Vanda, 37 éves
Társkereső Budapest, XVII.
2 órája lépett be
Vanda vagyok, 37 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Marcsi, 51 éves
Társkereső Budapest, XIV.
2 órája lépett be
Szia, Marcsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Szilvi, 45 éves
Társkereső Göd
2 órája lépett be
Őszinteség, tisztelet! Értelem és érzelem... Amennyiben a fenti tulajdonságok nálad is prioritást élveznek, lehet közös nevezőnk! Nyitott, pozitív beállítottságú nő vagyok. Fontosak számomra a fiaim, de egy társsal teljes az életem. Bemutatkozni szerintem csak személyesen lehet és érdemes. Kérlek e-mail címet küldj, ha szeretnéd, hogy tudjak válaszolni!

Online színházkedvelő társkereső férfiak

András, 36 éves
Társkereső Budapest, IX.
1 perce lépett be
Cirkalmas körmondatokban kommunikálok, ez egyrészt annak a jele, hogy érdekelsz (a másik ilyen jel a szűnni nem akaró kíváncsiság), másrészt erős megnyilvánulása annak, hogy sokat beszélek. Negyedik gyerek vagyok (utolsó), annak minden előnyével és hátrányával. Egyedülálló, egyedül élő, pozitív szemlélettel és humorral felvértezett, magas IQval és EQval (nem félek használni) rendelkező, a választékos beszéd és az értő figyelem képességével felszerelt, valószínűleg nem teljesen normális férfi vagyok 🤪 🔜Komoly kapcsolat, lezárt múlttal 🔜Nagy előnnyel indulsz, ha nem az oldal által generált bemutatkozást használod. 🖖
Ádám, 34 éves
Társkereső Szolnok
2 órája lépett be
Nehéz ide bármit is írni közhelyek nélkül... A megismerés amúgy is a beszélgetés, gesztusok, reakciók összességéből alakul ki. :)
Zsolt, 65 éves
Társkereső Budapest, XIII.
32 perce lépett be
Bízom abban, hog most végre rám talál az a férfi, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 175 cm magas férfit? Írj rám és meglátjuk! Hellyel vagy kocsival rendelkező akt. vagy uni partnert keresek. Hobbi cd u.-p. vagyakkal ffi vagyok. Szeretem a női fnmut magamon és ha szereti a partneremen is!
Zsolt, 53 éves
Társkereső Budapest, III.
17 perce lépett be
53 éves fiatalember megismerkedne korban hozzáillő, káros szenvedélyektől mentes, de szenvedélyes, csinos, ápolt, megértő, tisztességes hölggyel párkapcsolat létesítése céljából.

Diplomás színházkedvelő társkereső nők

Gyöngy, 53 éves
Társkereső Dunakeszi
Főiskolai diplomás (pénzügy, építészet)
Kicsit olyan ez, mintha kitenné magát az ember a húspultra és ott nézegetik, mustrálják... Majd megkérdezik az előadót: Van más is? Nyitott ember vagyok, ennek köszönhetően könnyen teremtek kapcsolatot az emberekkel, de igazán közel csak keveseket engedek magamhoz. Szeretek nevetni, szeretem a vidámságot, az élet napos oldalát megtalálni. Jól érzem magam, miközben nézem a lemenő napot egy pohár hűvös borral a kézben, suhanva a fák között, vagy a folyó mentén két keréken. Társasjátékozni, miközben könnyesre nevetjük magunkat magunkon és egymáson. Nem görcsösen és mindenáron keresem a páromat, de van még néhány jó évem, hogy egymásra találunk azzal, akivel jól érezzük magunkat egymás társaságában. Olyan párt keresek, aki meg tud nevettetni! Akivel bármit meg lehet beszélni, nem sértődős és tud kommunikálni. A dohányos, negatív, önmagukra igénytelen embereket kérem, írjanak másnak.
Erika, 50 éves
Társkereső Eger
Főiskolai diplomás (Közgazdaság)
Erika vagyok, 50 éves. Vállalkozásom van, elváltam, 2 lányom egyetemista Budapesten.
Era, 59 éves
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolai diplomás (Pedagógia)
Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉
Éva, 48 éves
Társkereső Ajka
Főiskolát végzett
Hogy milyen vagyok? Mosolygós, türelmes, őszinte, gondoskodó. Szeretem a természetet, sokat túrázok, kirándulok. Nagy szerelem a Balaton - bárhol, bármikor, bárkivel. Szeretem a társaságot - a barátaim fontos szerepet töltenek be az életemben, de néha az egyedüllétet is. Keresem a hercegemet, és az sem baj, ha nincs fehér lova.

Diplomás színházkedvelő társkereső férfiak

Imre, 49 éves
Társkereső Veresegyház
Főiskolát végzett
Szia kedves társkereső! Hagyományos értékrenddel, biztos egzisztenciával független párkeresőként keresem a boldogságot. Káros szenvedélyektől mentesen élem a cseppet sem sablonos és unalmas életem. Nyitott szemmel járom a világot, és ezt próbálom a való életben kamatoztatni. Úgy érzem, hogy nagyon jó emberismerettel és kifinomult érzelmi intelligenciával rendelkezem. Sem a munkámban sem a magánéletben nem ismerek lehetetlent. Vállalkozó vagyok, és hozzá vagyok szokva az élet adta furcsa helyzetekhez, és a véleményemet a tiszta érzéseim alapján, a szemedbe nézve mondom el neked. Szeretem a munkámat, szeretek utazni, kirándulni, sportolni, imádom a hegyeket a természetet és a romantikus esti vacsorákat! Szeretném megtalálni azt a hölgyet, akinek érzelmileg is át tudnám adni azt a szépet és jót ami bennem lakozik! Természetesen a rossz tulajdonságaimat titokban tartom, de ha úgy alakul, hogy kölcsönös a szimpátia közöttünk, a személyes találkozásunk alkalmával elárulom neked! Biztos lehetsz benne, hogy tisztességesen és becsületesen közelítek feléd, és történjen bármi az életben, nem fogsz sérülni általam! Sok sikert kívánok mindenkinek!
Gábor, 25 éves
Társkereső Budapest, XVII.
Egyetemet végzett
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 25 éves férfi vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Budapest környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 180 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.
Imre, 43 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett
Szeretem Győrt, Budapestet, és az egész magyar hazát. Szeretek kertészkedni, de ugyanúgy szeretem a számítógép előtt eltölteni az időt. Komoly kapcsolatot keresek. Római katolikus vallású vagyok, előny, de nem elvárás, hogy te is az legyél.
László, 53 éves
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemet végzett
Magamról bármit írhatnék, mit sem számít, a találkozás a döntő. Kedves, őszinte, optimista, korban hozzám illő párom keresem a \"B\" oldal tartalmas, változatos eltöltéséhez.

Keresztény színházkedvelő társkereső nők

Renáta, 39 éves
Társkereső Budapest
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Szia :) Reni vagyok, egy őszinte, határozott, odaadó, gondoskodó, humoros, romantikus, ragaszkodó, életvidám csaj.
Tímea, 30 éves
Társkereső Gödöllő
római katolikus vallású (nem hiszek benne)
Először is: aki pirosban van csillaggal annak nem tudok visszaírni akárhogy írja hogy miért nem vagyok képes válszolni? ezt a kérdést a randivonal csapatának tedd fel!!!!! Tímea vagyok, 30 éves. Társam keresem Gödöllő környékéről. Életvidám, kissé szégyenlős, bújós személyiség vagyok. Épp cukrászatot tanulok, hogy megnyithassam a saját cukrászdámat. Szeretek főzőcskézni, új receptket kipróbálni, ha van szabadidőm akkor barátnőimmel beszélgetek, zenét hallgatok, olvasok. Keresem hűséges, gondoskodó társam aki szeret kirándulni, utazgatni, mindig nyitott új ötletekre.
Rózsika, 60 éves
Társkereső Kazincbarcika
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Vidám és nyitott személyiség vagyok.Családcentrikus ,megértő,alkalmazkodó,sok féle zenét kedvelő. Szeretem a természetet,táncolni,kirándulni,wellnessezni,tópartot,baráti társaságot. Koncerteken rendezvényeken is szeretek részt venni, lehet az komolyzene vagy kulturális ,bármi ami szórakoztat és érdekes Szeretek főzni, sütni.Magamra adó,nőiesen öltözködő.Fontos számomra hogy olyan párt találjak aki mindenben társam. Nem vagyok előfizető.Ha kapcsolatotba szeretnél lépni velem írj elérhetőséget.
Ildikó, 49 éves
Társkereső Aszód
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Ide îrhatok bàrmit, semmi jelentősége nincs... A beszélgetés, talàlkozàs dönt el úgyis mindent😊

Keresztény színházkedvelő társkereső férfiak

Gábor, 59 éves
Társkereső Mogyoród
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Gábor vagyok, keresem a társamat, hosszútávra,hogy az elkövetkező napokban, években együtt élhessük meg az élet napos oldalát! Szeretnék Veled kirándulni, utazni, esetleg valami finomat enni, mert ezeket egyedül nem lehet élvezni! Ha megismersz, meglátod, hogy egy életerős, tevékeny ember vagyok!
Erik, 22 éves
Társkereső Szombathely
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Hosszútávú kapcsolatot szeretnék epíteni. Kimagaslóan fontos számomra a bizalom és a megértés.
ANDRÁS, 51 éves
Társkereső Budapest, II.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Szia, ANDRÁS vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Sándor, 48 éves
Társkereső Dunakeszi
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Elváltam, egy hosszabb kapcsolatból kilépve olyan társat keresek, aki tudja , hogy mi a szeretet, a tisztelet és a becsületesség. Nincs tetoválásom, nincs szakállam, és nem is tervezem, de nem ítélem el. Inkább az érzelmi intelligencia megléte legyen az erősséged, mint a játszmázás...😉 Cserébe nem anyámmal élek, nincs Babettám és macskám sincs.😀

Fiatal színházkedvelő társkereső nők

Eszter Noémi, 22 éves
Társkereső Érd
Eszter vagyok, többek között kíváncsi természetem miatt érkeztem ide, hogy új embereket ismerhessek meg. S ki tudja, lehet hogy több is rejlik majd ebben, ha Isten is úgy akarja. Számomra fontos az őszinte kommunikáció, erre törekszem én is. Bizonyos dolgok iránt szenvedélyesen lelkes vagyok (színház, költészet, zene, egy jó könyv, vagy akár egy új ötlet, amiben fantáziát látok). Érdekel a pszichológia, szeretek könyveket olvasni a témában. Túl vagyok egy váláson, és egyedül nevelem a kislányomat. Hiányzik egy társ az életemből, egy olyan férfi, aki valóban igazán partner a mindennapokban. Fontos, hogy beszéljük egymás szeretetnyelvét. Én leginkább a minőségi időt, és az érintéseket részesítem előnyben. Olyasvalakit keresek, akinek fontos hogy Istennel kapcsolatban legyen.
Szilvi, 29 éves
Társkereső Győr
Szilvi vagyok, 29 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsa, 29 éves
Társkereső Miskolc
Jókedvű, vidám, mosolygós, határozott ambiciózus, célorientált, őszinte nő vagyok. Szeretem a munkámat, ami mindig kihívásokkal jár, ezért minden napom más. Szabadidőmben szeretek aktívan pihenni, kikapcsolódni. Amennyiben látatlanban picit is felkeltettem a figyelmedet szívesen veszem ha mellékelsz egy e-mail címet.
Laura, 21 éves
Társkereső Budapest, I.
Laura vagyok, 20 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatal színházkedvelő társkereső férfiak

Gábor, 26 éves
Társkereső Budapest, XIV.
A természetben érzem igazán otthon magam, ha csak tehetem, elindulok. Jó volna megosztani ezeket az élményeket egy társsal, aki hasonlóan érez és gondolkodik. Az utazás, új helyek felfedezése is nagyon vonz. Szeretek síelni, színházba, moziba járni, és minden egyéb tartalmas és izgalmas kulturális vagy sportprogramot is kipróbálni - remélem, hamarosan újra lehetséges lesz. Nagyra értékelem az igazi, mély kapcsolatokat, barátságokat, melyek alapját számomra a szeretet, az őszinteség és a bizalom mellet a hosszú és tartalmas beszélgetések adják - humorral és nevetéssel fűszerezve.
Attila, 27 éves
Társkereső Vaskút
Nem dohányzom ! 27 éves vagyok ! 190 cm magas vagyok ! Hobbijaim : -szeretek edzeni ,és sportolni
Máte, 29 éves
Társkereső Káva
Szia/Szaisztok! Remélem jól vagy?! :) Hm hol is kezdjem.. Szakács vagyok, Franciaországban èlek,de jelenleg itthon tartózkodom. És erősen gondolkodom rajta,hogy haza költözök. Ha akad kellő motiváció ;) :) Szeretek biciklizni!! És a többi ha érdekel majd megkèrdezed! :) Szép napot! U.i. Nem fogok ezért fizetni.. szóval ha ne adj isten szimpatikus lennék.. *moderálva* dobja egy üzit bátran ;) :)
Sanyi, 29 éves
Társkereső Ajka
Komoly kapcsolatra keresek egy társat. :) 178cm magas vagyok. Szeretek, kimozdulni,zenét hallgatni, filmet/sorozatot nézni. Valamit nagy gamer is vagyok. De nem a játék az első és keresem azt a lányt aki miatt erdemes ki kelni a gép mögül. ;) Mackós a külsöm de dolgozom már rajta. Diéta és sport. :D ifj.boda és az a dzsímail ott tudsz nekem üzenni.

30-as színházkedvelő társkereső nők

Adri, 33 éves
Társkereső Szeged
Ha egy mosolygós,életvidám,gondoskodó társra vágysz aki nagyon tud szeretni-és még főzni is tud-akkor megtaláltad.🙂 Ha viszont egy pláza *moderálva* akivel villogni lehet a haveroknak csak meg ne szólaljon akkor nem engem keresel. A munkám miatt sajnos semmi rendszer nincs az életembe így picit nehezebb előre tervezni,de ha picit türelmes vagy és el tudod ezt fogadni garantálom,hogy kárpótolva leszel.😊
Ivett, 35 éves
Társkereső Székesfehérvár
Szia, Ivett vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Nikolett, 35 éves
Társkereső Budapest, III.
Budapesti, 35 éves egyedülálló, duci nő vagyok, káros szenvedélyektől mentes. Ha néhány tulajdonsággal kellene jellemeznek magamat, akkor az a kedves, segítőkész, céltudatos és a nagyon értelmes lenne. Emellett komoly gondolkodásúnak tartom magam, de a humor és a jókedv se áll távol tőlem. Nemigazán tekintem magam a társaság központjának, bulizni is ritkán szoktam. Szabadidőm szeretem változatosan letölteni, legyen az egy jó könyv olvasásra, egy izgalmas film, egy színházi előadás megtekintése vagy egy kis séta. Hiszem, hogy valahol rám is vár a nekem rendelt társ, csak szerintem eltévedt, tuti rossz helyre küldte a gps-e.
Szandi, 31 éves
Társkereső Budapest, XXIII.
Szia, Szandi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as színházkedvelő társkereső férfiak

Imi, 39 éves
Társkereső Budapest, XI.
Imi vagyok, 39 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László, 38 éves
Társkereső Gyöngyös
Őszinte, megbízható, becsületes és jókedvű férfi vagyok, aki imád kirándulni, új helyeket, tájakat felfedezni. Igyekszem minél többet mozogni és egészségesen élni. Köztisztviselőként vezető beosztásban dolgozom. Ha írtam neked üzenetet, akkor részemről a távolság nem akadály, van autóm és nem félek használni! :)
Kevin, 32 éves
Társkereső Abaliget
Őszinte szókimondó férfi vagyok.
Csaba, 38 éves
Társkereső Budapest, III.
A két mondatos bemutatkozástól eltekintenék :) viszont a fotók rólam nem retusáltak, szerkesztettek, nem több éve készültek, esetleges találkozásnál így könnyen megismerhetsz és nem okozok az első pillanattól csalódást.

Középkorú színházkedvelő társkereső nők

kinga, 44 éves
Társkereső Érd
Szia! Nem alkalmi kalandot keresek,hanem tartós kapcsolatot,amely remélem életem végéig kitart:) 1 gyermekem van akit heti váltásban nevelek. Szeretek olvasni,színházba,moziba járni. Szeretem a vízpartot Velencei tó,Balaton:) Nálam a bizalom és az őszinteség a legfontosabb ! Bakancslistámon van még pár dolog amit nem egyedül szeretnék véghez vinni,ehhez keresek társat,ha van kedvem velem együtt véghez vinni ,és szimpatikus vagyok akkor rád várok:) Szeretek kirándulni új városokat megismerni,kirándulni.
Szilvia, 43 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Kezdhetném a szokásos közhellyel, hogy kölcsönös tiszteleten, bizalmon és szereteten alapuló, harmónikus kapcsolatot keresek... ezek a legalapvetőbb igényeink. Gyakran elsiklik a tekintetünk az igazi értékek felett, ennek ellenére én még hiszek a csodákban. Kisfiammal élek, aki a legfontosabb a számomra. Egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrendekkel, jó humorérzékkel, sok kreatívitással. Szeretem a jó filmeket, a szabad levegőn lenni, szeretek főzni vagy elmenni egy jó étterembe. Szeretek jönni, menni, sétálni, kiülni, beülni vagy csak lábat lógatni. A gyengém egy jó kávé mellett megváltani a világot, vagy akár szavak nélkül úgy ellenni, mintha átbeszéltük volna az éjszakát. Társasági ember vagyok, akinek fontosak a barátai és a családja, de jó néha elvonulni a tömegtől és bevackolni otthon. 50 pluszosok kérem vegyék figyelembe a keresési feltételeimet!
Viktória, 42 éves
Társkereső Balassagyarmat
Viktória vagyok, 42 éves.Könnyen a bizalmamba fogadom az embereket. Fontos számomra a barátság. Nem vagyok féltékeny típus, mert azt gondolom, hogy ahol jót ad az ember, ott jót is fog kapni. A párkapcsolatokra úgy tekintek, hogy soha nincs befejezve az első randevú. Mindig érdekesnek kell maradnia mindkét félnek ahhoz, hogy hosszútávon, jól tudjon működni a kapcsolat. És fontos számomra a kezdeti láng életben tartása.Nem laza kapcsolat érdekel, társat keresek. Úgy gondolom, hogy jó humorérzékem van, nyitott vagyok a világra és az emberekre, még akkor is, ha kicsit felborult most minden körülöttünk. A könnyen jött könnyen megy elve nagyon távol áll tőlem.
Andrea, 48 éves
Társkereső Eger
Andrea vagyok, 48 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú színházkedvelő társkereső férfiak

Tamás, 47 éves
Társkereső Kulcs
Egy fennsíkon fekszel egy tisztáson úgy érzed senkinek nem kellesz már De fölébed hajol egy virág és azt mondja Téged még mindenki vár😏
Laci, 49 éves
Társkereső Győr
Laci vagyok, 49 éves, lakhelyem Győr. Kérlek írj, vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! :-)
Attila, 41 éves
Társkereső Budapest, III.
Nem vagyok egyszerű eset, bár sok vizet tán nem zavarok. Elég nyugis természetem van, de unalmas azért csak nem vagyok :| Nem a pótanyám keresem, persze a kölcsönös gondoskodás, az együtt működés képessége jó alap lenne. Alapvetően bízok az emberekben mert bizalom nélkül elég nyomasztó élni ... Mondanám, hogy az elvek embere vagyok, de ahhoz képest könnyen nyitok eltérő szemléletekre. Nem gondolom, hogy mindent tudnék, de azért mindenről van valami véleményem ... Szeretem a hasznos, értelmes elfoglaltságokat, közös punnyadásokkal felütve. Igencsak bújós vagyok, persze, adott helyzetekben, azért tudok disztingválni. Az összeláncoltság és az összetartozás nem ugyanaz (a szabadszerelemben azért nemigazán hiszek) ... Sajna nem most vagyok életem csúcsán, így nagy vakításra most ne számíts ... ami tán nem is nagy baj ;) Egyenlőre még nem intéztem előfizetést, így addig, ha gondolod, írj rám bátran elsőként (ha tudsz) egy email / messenger címmel kerekített üzenetet ... vagy majd egyszercsak ...
Greg, 43 éves
Társkereső Budapest, XI.
Na, akkor egy kicsit szétnézek itt :-) Esetleg akad itt egy szerény, csupaszív lélek? :-)

50 év feletti színházkedvelő társkereső nők

Terézia, 68 éves
Társkereső Kecskemét
Szia, Terézia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gabriella, 65 éves
Társkereső Tatabánya
A találkozásban hiszek. Találkozzunk és minden kérdésedre választ kapsz.
Katalin, 68 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Katalin vagyok, 68 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erika, 73 éves
Társkereső Szanda
Egyedül élek, gyermekeim Budapesten. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, filmeket nézni. Kertészkedem, sütök, főzö, kézimunkázok. Társaság kedvelő, nyugodt, csendes nő vagyok. Érdekel minden, szeretek internetezni.

50 év feletti színházkedvelő társkereső férfiak

Laci, 69 éves
Társkereső Budapest, XV.
Laci vagyok, 69 éves, Budapest XV. kerületben élek egy kertes családi házban. Feleségem meghalt. Volt egy hosszú kapcsolatom, de sajnos vége van. A gyerekeim már külön élnek. Nehezen viselem az egyedüllétet. Nem szeretem a készételeket inkább főzök magamnak. A kertben is szeretek dolgozni. Nagyon becsülöm a háziasszonyok, mert nagyon sokat kell dolgozniuk, hogy a család rendben legyen. Szeretnék egy társat, akit szerethetek, és közös programokat tudunk szervezni. Bármit mert mindenevő vagyok. Szabadidőmben festőművészettel foglalkozom magam is előszeretettel festek képeket, kiállításmegnyítókon veszek részt.
János, 64 éves
Társkereső Budapest, XXI.
Nem vagyok előfizető, ha többet szeretnél rólam tudni,: *moderálva* Nem sexchatelni, hanem ismerkedni szeretnék!
Balázs, 59 éves
Társkereső Székesfehérvár
Székesfehérváron élek, 59 éves vagyok. Szeretek kirándulni, utazni, színházba és koncertre járni. Kissé romantikus, hűséges, a koromnál lényegesen fiatalosabb sportos \"fickó\" vagyok.Egy kapcsolatban legfontosabbnak az őszinteséget, kitartást, a kölcsönös egymásra figyelést, és a közös érdeklődési kört tartom. Alapvetően nyitottnak érzem magam minden dologhoz, de szeretem az életem tárgyilagosan és reálisan élni. Nem szeretem, ha irányítanak, bár alkalmazkodó típus vagyok, az igazam mellett kiállok a végsőkig, még akkor is, ha ezzel megbántok embereket. A halak jegyében születtem, annak minden jó és kevésbé jó jellemzői igazak rám.
Dolfi, 67 éves
Társkereső Budapest, X.
Keresem a megbízható, nyugodt, mozognivágyó, érdeklődő, "kiegészítjük egymást" elképzeléssel rendelkező högy társaságát. A személyes benyomásoknak hiszek. Találkozzunk!

Néhány színházkedvelő társkereső bemutatkozása

  • Erzsebet (70), Svájc Sziasztok! Egyedül èlek,3 gyerekem es 3 unokam van.Allitolag korombol letagadhatok par evet.Szeretek kirandulni es szinhazba,moziba jarni.70 èven felüli partnert nem szeretnèk.Csak 70 en alulit.Jol szitualt intellektuel embert keresek.
  • Sanyi (52), Székesfehérvár Sziasztok! Székesfehérváron élek komoly kapcsolatot keresek.
  • Péter (28), Gödöllő Üdvözlet! 28 éves gödöllői férfi vagyok aki szereti romantikát, hosszú sétákat a naplementében és egyéb klisé dolgokat. Továbbá érdekel a művészet és kultúra kiváltképp a japán. Zenei ízlésem igen szerteágazó a metáltól a jazzig minden megtalálható de a klasszikus zenét kedvelem a legjobban. Elöljáróban ennyi, ha felkeltettem érdeklődésed üzenj bátran! Szép napot mindenkinek!
  • Ármin (48), Sopron Sziasztok! Valaki, aki minden helyzetben mindig a jót keresi, nagyon erős és példaértékű az életben, nagyon jó hallgató és szeretem a jó beszélgetéseket, szenvedélyes, de érzéssel. hogy minél jobban megismerjen
  • Gizella (66), Budapest kalandorok kiméljenek. Szeretem a természetet.Rejtvényezni,olvasni ha van idö rá.kirándulni.
A színdarabok sokszínű világa kiváló kulturális feltöltődést nyújt, de sokszor nehéz megtalálni azt a partnert, akivel igazán osztozni lehet a színház nyújtotta örömökben. A Randivonalon segítünk megismerni a megfelelő társat, akivel együtt élhetitek át a színházba járás élményét, így már csak azon kell megegyeznetek, hogy vígjátékot néznétek, vagy egy elvont Shakespare adaptációt. Keresd meg a színház iránt rajongó párod a profilodban beállítható egyedi címkék alapján. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg színházkedvelő társkeresőinkkel.

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk