Társkereső Tatabánya

Legújabb tatabányai női társkeresők

Niki, 35 éves
Társkereső Tatabánya
21 órája tag
Szia, Niki vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Eva, 56 éves
Társkereső Tatabánya
46 órája tag
Leszazakekolt beteg vagyok Tudok magamról gondoskodni Szeretnék egy becsületes férfiről gondoskodni. Szeretem a zenét. Tévét,szeretnék túrázni de a gerinc hatol benne.
Zsuzsanna, 46 éves
Társkereső Tatabánya
8 napja tag
Zsuzsanna vagyok, 46 éves, lakhelyem Tatabánya. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Egzisztenciával rendelkezem velem él a nagygyerekem vendéglátásban dolgozom van egy 2 éves tacsink vele szeretek sétálgatni , kirándulni szeretem a nyugalomban tölteni a szabad időmet erdőben sétálva, beülni egy kávéra valahová. Kerékpárral közlekedek napi szinten. 3 vendéglátós szakmám van amelyekben jelenleg is tevékenykedem .Tömören ennyi.
Miriam, 21 éves
Társkereső Tatabánya
10 napja tag
Miriam vagyok, 21 éves. Társam keresem Tatabánya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb tatabányai férfi társkeresők

Péter, 40 éves
Társkereső Tatabánya
5 napja tag
Sziasztok lányok.Ismerkednék veletek.Irjatok és hozzuk ki a maximumot magunkból
Józsi, 32 éves
Társkereső Tatabánya
8 napja tag
Szia, Józsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter, 38 éves
Társkereső Tatabánya
11 napja tag
Péter vagyok, 38 éves, lakhelyem Tatabánya. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Pál, 30 éves
Társkereső Tatabánya
12 napja tag
Hiszem azt, hogy van egy hölgy a világban, aki nekem lett teremtve, akivel közös célokért együtt élhetnék és élvezhetnénk az élet apró örömeit... Pár szó magamról: a zord külső mögött tisztelettudó, gondoskodó lélek rejtőzik; egy lélek mely arra vágyik, hogy valakit igazán szerethessen! Ha szimpatikus lennék, kérlek keress rám név és lakóhely alapján az FB közösségi oldalon, az itt látható profilkép alapján megtalálsz könnyedén ott is. (Szerencsére nem túl gyakori a keresztnevem.) Köszönöm előre is, ha megkönnyíted így az ismerkedésünket!

Éppen online tatabányai társkereső nők

Beáta, 52 éves
Társkereső Tatabánya
2 órája lépett be
Szia, Beáta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ilona, 50 éves
Társkereső Tatabánya
14 perce lépett be
Keresem a korban hozzám illő férfit,aki elfogad ,és megtalálná a boldogságot velem együtt. Elvált,mindentől független Nő vagyok.. Hiszem ,hogy van élet még 50 év felett!! Elérhetőségem: *moderálva*
Marika, 70 éves
Társkereső Tatabánya
1 órája lépett be
Keresem azt az őszinte ,becsületes józan életű ,nem dohányzó férfit aki tud szeretet adni és is kapni is szeretne.Házasságban ,valamint élettársi kapcsolatban élők és és kalandorok kíméljenek .Lejárt az előfizetési szerződésem ,így nem tudok válaszolni. Kérek elérhetőséget .
Regina, 54 éves
Társkereső Tatabánya
1 perce lépett be
Hosszú távú, nyíltan vállalható kapcsolathoz keresem a párom. Rendezett körülmények között élek, jókedélyű és kiegyensúlyozott vagyok. Szeretek zenét hallgatni, táncolni, énekelni és olvasni. Szívesen megyek kirándulni, moziba, színházba.

Éppen online tatabányai társkereső férfiak

József, 55 éves
Társkereső Tatabánya
2 órája lépett be
Sziasztok, keresem a páromat.... az élet és az idö ketyeg...nem vagyok előfizető ezért kérnék valamilyen elérhetöséget vagy jelöljél kedvencnek, hogy megismerkedjünk. Köszönöm, hogy elolvastad !
Lali, 52 éves
Társkereső Tatabánya
14 perce lépett be
Lali vagyok, 52 éves. Társam keresem Tatabánya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 46 éves
Társkereső Tatabánya
2 órája lépett be
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 45 éves
Társkereső Tatabánya
11 perce lépett be
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. *moderálva*

Diplomás tatabányai társkereső nők

Barbi, 31 éves
Társkereső Tatabánya
Főiskolát végzett
Barbi vagyok, 31 éves. Társam keresem Tatabánya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anikó, 51 éves
Társkereső Tatabánya
Egyetemet végzett
Anikó vagyok, 51 éves. Társam keresem Tatabánya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tímea, 39 éves
Társkereső Tatabánya
Főiskolát végzett
39 éves óvónő vagyok és 3 csodás gyermek édesanyja. 176cm magas vagyok és dundi😊Komoly kapcsolatra, szerelemre vágyom. “Szeretni és szeretve lenni!” A hazugságot és a hűtlenséget gyűlölöm! Nem érdekel semmi ami pènzért megvehető ami külsőség!!! Őszinte ember vagyok és nyílt, jó szívű, kedves😊 “Soha ne tedd azt a másikkal ami Neked sem esne jól ha Veled tennèk!” Nagyon szeretem a humort és bármilyen nehézség is legyen az èletben, egy mosoly és egy ölelés na meg a szeretet ereje mindent legyőz!
Gabriella, 66 éves
Társkereső Tatabánya
Főiskolát végzett
A találkozásban hiszek. Találkozzunk és minden kérdésedre választ kapsz.

Diplomás tatabányai társkereső férfiak

Zoltán, 45 éves
Társkereső Tatabánya
Főiskolát végzett
Zoltán vagyok, 45 éves. Társam keresem Tatabánya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laci, 41 éves
Társkereső Tatabánya
Egyetemet végzett
Szeretném megtalálni a hozzám hasonló beállítottságú partneremet :) Imádok kirándulni, túrázni,bringázni! Utazni. Szinte örökmozgó vagyok. De a jó filmeket sem hagyom ki. Egy jó borozás sem kivétel az életemből.. Ha te is ezeket szereted ismerkedjünk (:
Péter, 29 éves
Társkereső Tatabánya
Egyetemet végzett
Péter vagyok, 29 éves. Társam keresem Tatabánya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 41 éves
Társkereső Tatabánya
Főiskolai diplomás (Mezőgazdasági technikum)
Kiváncsiságból regisztráltam az oldalra,aztán majd meglátjuk mi lesz belőle.

Keresztény tatabányai társkereső nők

Erika, 58 éves
Társkereső Tatabánya
vallása: görög katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szeretni és szerelmet kapni.Komoly kapcsolatot keresek.
Csilla, 28 éves
Társkereső Tatabánya
római katolikus vallású (alkalmanként)
Szia, Csilla vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Renáta, 30 éves
Társkereső Tatabánya
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Keresem a párom egy életre.kislányom van vivi szeretek kirándulni,fotozni.Szeretem a musicalt a rockzenet a tancolhato zeneket. Szeretek tancolni és rajzolni is.Honlapom Biborholgy nyugalom szigete.
Joli, 69 éves
Társkereső Tatabánya
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Joli vagyok, 68 éves, lakhelyem Tatabánya. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Személyes találkozás fontos! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,LEVELET NEM TUDOK ÍRNI,CSAK EMAIL OLDALON!!!!! A FÉRFI FÜGGETLEN LEGYEN. "HA BELÉP EGY NŐ A SZOBÁBA,ANNYIRA LESZEK FÉRFI,MINT AMENNYIRE NŐ AZ AKI BELÉPETT" "ÉS AKIKET TÁNCOLNI LÁTTAK,AZOK ŐRÜLTNEK GONDOLTÁK AZOKAT, AKIK NEM HALLOTTÁK A ZENÉT" ÚGY,TÁNCOLNÉK VELED!

Keresztény tatabányai társkereső férfiak

Gyula, 26 éves
Társkereső Tatabánya
hite: református
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán, 53 éves
Társkereső Tatabánya
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Zoltán vagyok, 52 éves. Társam keresem Tatabánya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ferenc, 57 éves
Társkereső Tatabánya
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Légy könnyed, magabiztos, őszinte! Biztos, hogy egymásra találunk!
Tamás, 55 éves
Társkereső Tatabánya
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok, Tamás vagyok, 54 éves, lakhelyem Tatabánya. Keresek kizárólag Tatabánya és környékéről egy pedáns rendszerető korban hozzám illő hölgyet. Dohányzás kizáró ok. Szeretek úszni, szaunázni, kerékpározni, túrázni, ezért hasonló érdeklődési körrel rendelkező hölgyek válaszát várom, tartós kapcsolatra. Tisztaság, valamint higiénia fontos.

Fiatalabb, 30 év alatti tatabányai társkereső nők

Diána, 24 éves
Társkereső Tatabánya
24 éves biszex lány vagyok. Alkalmi kapcsolatot keresek, szintén biszex, bevállalós hölggyel.
Anita, 26 éves
Társkereső Tatabánya
Anita vagyok, 25 éves. Társam keresem Tatabánya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anna, 28 éves
Társkereső Tatabánya
Anna vagyok, 27 éves. Társam keresem Tatabánya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Nikolett, 27 éves
Társkereső Tatabánya
Nikolett vagyok, 26 éves. Társam keresem Tatabánya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti tatabányai társkereső férfiak

Mario, 23 éves
Társkereső Tatabánya
Hűséges és Szerető párt keresek amelyiknek a hűséget meg a szeretetet vissza is adnám hosszú távra gondolkodom és az álmaimat nem adom fel Jóban Rosszban szeretnék lenni és tovább menni az életben
Rikárdo, 23 éves
Társkereső Tatabánya
sziasztok Ricsinek hivnak 23èves vagyok .ès keresem a párom .
Dávid, 29 éves
Társkereső Tatabánya
Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dávid, 19 éves
Társkereső Tatabánya
Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as tatabányai társkereső nők

Mónika, 36 éves
Társkereső Tatabánya
Szia, Mónika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ági, 31 éves
Társkereső Tatabánya
Hobbi fotós vagyok, imádok fényképezni, utazni és világot látni. Keresem párom :D 30-38 közt,közös érdeklődés előny komoly kapcsolat érdekel szeretném megtalálni a párom akivel tehet tervezni, határozott, törekvő, de vicces és laza is tud lenni :D köszönöm ha írsz bemutatkozást és nem csak annyit hogy ,, Szia mizu ,, :D
Niki, 30 éves
Társkereső Tatabánya
Sziasztok! Nem vagyok előfizető és előfizetőknek sem tudok válaszolni, maximum elolvasni. Közös értékrenden, közös célokon, szereteten, szerelmen, hűségen, őszinteségen alapuló, hosszútávú, kiegyensúlyozott kapcsolatot szeretnék.
Erika, 35 éves
Társkereső Tatabánya
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as tatabányai társkereső férfiak

Attila, 32 éves
Társkereső Tatabánya
Szeretnék ismerkedni, végre megtalálni az elveszettnek hitt párom. Nem vagyok VIP tag, viszont fb Juhász Attila Lucenzo. Szeretek sokat nevetni, mindig vidám, mosolygós vagyok és néha kicsit bolondos. Szeretem az időm nagy részét a szabadban tölteni így a sportom is szabadtéri :)
Geri, 34 éves
Társkereső Tatabánya
Szeretek ismerkedni beszélgetni komoly kapcsolatot keresek szeretem a sportot a jó beszélgetéseket mindenre nyitott vagyok
Miki, 37 éves
Társkereső Tatabánya
Szia, Miki vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Roland, 31 éves
Társkereső Tatabánya
Szia, Roland vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú tatabányai társkereső nők

Szilvia, 42 éves
Társkereső Tatabánya
Komoly kapcsolatot keresek.
Zsu, 46 éves
Társkereső Tatabánya
Szia, Zsu vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Regina, 41 éves
Társkereső Tatabánya
Regina vagyok, 41 éves, lakhelyem Tatabánya. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Monika, 44 éves
Társkereső Tatabánya
Átlagos testalkatu két gyerekes anyuka vagyok komoly kapcsolatot szeretnék

Középkorú tatabányai társkereső férfiak

Fecó, 44 éves
Társkereső Tatabánya
175cm magas 78kg szőkésbarna érettségizett 3 szakmával bíró tatabányai kandúr keresi cicamicáját.
Imre, 44 éves
Társkereső Tatabánya
Szia, Imre vagyok.Egy dögös csinos NŐT keresek.Aki tényleg változtatni akar az életén.Egy olyan NŐT aki képes közös komprumisszumokkal a hétköznapokban is egy ANGYAL,HERCEGNŐ, KIRÁLYLÁNY maradni.Ha egy szup -erhősre(Thor,Herkules,stb)vágysz,Megtaláltál!!! Egynyári csajokkal nem foglalkozom!Csáo
Peti, 43 éves
Társkereső Tatabánya
Peti vagyok, 42 éves. Társam keresem Tatabánya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Alfréd, 48 éves
Társkereső Tatabánya
Azt az egyet keresem....... azt ott, tetszik is nekem, kedves is gyakran, és ránézett már a profilomra.....úristen, belém szeret... mosolyog, ezzel vessz le a lábamról, mindig megmondja az igazat, imád a természetben lenni, és sok közös zenét is szeretünk, várja a leveleim, és látni is szeretne, nekem találták ki, értem született a földre...tényleg most már ismerjük meg egymást...épp ideje.

50 év feletti tatabányai társkereső nők

Júlia, 60 éves
Társkereső Tatabánya
Szeretném hinni, hogy nincs vége. Van még miért élni, van még miért dolgozni. Én legalábbis abban hiszek, hogy az embernek küzdeni kell a céljaiért! Mivel nem vagyok előfizető, nem tudok válaszolni, csak annak, aki lehetővé teszi.
Mária, 63 éves
Társkereső Tatabánya
Szia, Mária vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ildikó, 59 éves
Társkereső Tatabánya
Okos vagyok szép és szerény, együtt van a három erény!
Anna, 72 éves
Társkereső Tatabánya
Anna vagyok . Tatabànyán lakom . Egy Barátot keresek, aki szeret kertèszkedni,biciglizni, tàmcolni,sètálni.

50 év feletti tatabányai társkereső férfiak

Sándor, 61 éves
Társkereső Tatabánya
Sándor vagyok, 61 éves, lakhelyem Tatabánya. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Miklós, 63 éves
Társkereső Tatabánya
Én a rémálmod vagyok és a legédesebb egyben.. Én a,. Képzeletben élek és a fény vagyok szemedben.! :)
Jenci, 62 éves
Társkereső Tatabánya
Szia, Jenci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gyula, 66 éves
Társkereső Tatabánya
Gyula vagyok, 66 éves, lakhelyem Tatabánya. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mariann (42), Ercsi Csak egy társra vágyom. Komoly kapcsolatot keresek.Remélem itt megtalálom. Szükségem van valakire, akinek egyetlen vagyok, aki tisztel, akinek tökéletes vagyok, aki szeret, aki megbecsül, és aki nem akar elveszteni sohasem!
  • Renátó (22), Tatabánya Sziasztok! 21éves vagyok Szingli Szeretem a sportot
  • Zoltán (60), Szlovákia Sziasztok! Karos szokasoktol mentes anyagilag rendezett termeszetrajongo es szenvedelyes turazo valamint ketekparos eletet elo kenyerkereso ferfikent keresem hasonlo erdeklodesu Lee do partnerom. Jobb kettesben tekerni jeligevel
  • Ditte (56), Budapest, VIII. Páratlan vagyok! Gyönyörű ,izgalmas és odaadó vagyok ,annak aki megérdemli. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozást részesítem előnyben. Nem vagyok előfizető, elérhetőséget kérek!
  • Zsuzsa (67), Hódmezővásárhely szeretnék egy kicsit boldog lenni !! 11 éve özvegy vagyok. A közelmultig az Édesanyámmal éltem, de már Ő is "elment". A fiam a barátnőjével él, igy egyedül élek. Barátot keresek, akivel főként kiránduni, trandolni, szinházba tudnék elmenni. *moderálva* Ha egymás szemébe nézünk, sok mindent el lehet dönteni !

Társkeresés Tatabányán

Társkeresés Tatabányán

Tatbányát sokan csak a Turullal kapcsolják össze és nem is sejtik, hogy milyen klassz helyek vannak még a városban.

Ha már a turulról beszélünk, nézzük meg, hogyan lehet odajutni, és mi van a közelében.

Rögtön megemlíthetjük a Ranzinger Vince Kilátót, amit az egykori XII-es akna felvonójából készítettek és ahonnan szép időben akár Komáromig is el lehet látni.

A kiépített turista örvényen tovább haladva átvághattok a Parkerdőn és eljuthattok a Turulhoz.

A turul egyébként Európa legnagyobb madárszobra, ami mára a város meghatározó jelképévé vált. Míg korábban gyakran tartottak fesztiválokat itt, ma már inkább csak kirándulóhelyként üzemel. A szobortól tiszta időben egész Tatáig is elláthattok, és persze felülről megcsodálhatjátok a várost.

Innen a másfél kilométeres Turul-tanösvényen keresztül eljuthattok a Szelim barlanghoz. Az éjszaka kivilágított tanösvény bemutatja a Vértes és a Gerecse jellegzetes kőzeteit, valamint állat- és növényvilágukat.

A csaknem 200 méter magasan található Szelim barlang a város egyik legszebb kirándulóhelye, és egyben jelentős őskori lelőhely – ez azt jelenti, hogy itt sétálgatva távoli őseitek lábnyomai mentén lépkedhettek.

A 40.000 éves barlang hatalmas: 45 méter hosszú,25 méter széles és 12 méter magas termében rácsodálkozhattok a természet erejére és gyönyörűségére.

A barlangot ma kulturális célra is használják, többek közt színházi előadásokat is tartanak itt. Ha szeretitek a kultúrát, mindenképpen érdemes ellátogatnotok egy ilyen előadásra. A hely akusztikája és légköre miatt garantáltan maradandó élményben lesz részetek.

Meleg időben jól esik a vízparti hűsölés, látogassatok hát ki a Gyémánt Fürdőbe. A medence szélén való napozás, a pancsolás, csúszdázás és az elmaradhatatlan lángosozás közben biztosan jól egymásra hangolódtok majd.

A nyári kánikula mellett télen is jó program lehet a strandolás, hideg időben ugyanis hét különböző hőmérsékletű medencével és szaunaparkkal várják a látogatókat.

Ha egy picit magatok mögött hagynátok a város zaját, az úti cél legyen Vitányvár!

A középkori vár a várostól alig 10 kilométerre található. Bár romos állapotban van, szépsége a múlt korokat idézi. Maga a vár nehezen megközelíthető területen található – Felsőgalla közelében, így ha nekivágtok az útnak, érdemes hosszabb túrát tervezni, hogy bebarangolhassátok a környéket. A vár és környezetének látványa kárpótol majd titeket minden fáradságotokért.

Ha egész napos, vagy egész délutános programot terveztek, átruccanhattok Tatára, ahol körüljárhatjátok az Öreg tó környékét. A park mentén haladva elsétálhattok a Kastély tér felé, ami a Hősök tere és a vár között fekszik. Ha már itt vagytok, vegyétek az irányt egyenesen a vár felé. A négy saroktornyos, négyzetes alaprajzú vár már egészen az 1300-as évek óta őrzi a tó csillogó vizét. Van valami romantikus és hátborzongató abban, hogy azokon a köveken sétálhattok, ahol Luxemburgi Zsigmond, vagy Mátyás király sétált sokszáz évvel ezelőtt. A várudvarban is érdemes körülnéznetek! Engedjétek szabadjára a fantáziátokat, így valósággal életre keltve a történelmet magatok körül.

An Angolkert is gyönyörű, sejtelmes és varázslatos hely Tatán. Egy itt eltöltött délután biztosan közelebb hoz majd titeket egymáshoz, ugyanis a buja növényzet, a műromok, a mecset, a Kiskastély, a Pálmaház, a Cseke-tó a platánokkal, a zegzugos kis utak és eldugott padok mind fokozzák a kert romantikus hangulatát – és természetesen a tieteket is.

Ha nem hiszed, hogy sikerülhet, olvass bele sikertörténeteinkbe, amiket a Randivonal felhasználói küldtek be, és meríts belőlük bátorságot!

TatabányaTatabánya

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk