Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Tatabánya

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb tatabányai férfi társkeresők

Balázs (32)
Társkereső Tatabánya
16 órája tag
Sziasztok! Regisztrálásom elsődlegesen az ismerkedés miatt történt, kevés időm van a munkám mellett, a hétvégi vagy akár hétköznapi ismerkedésre. Független, határozott, alkalmazkodni tudó, érzelmes férfi vagyok, aki az alapján ítél, hogy milyem emberi értékekkel rendelkezik valaki. Nem szeretem a felszínes dolgokat, sem embereket, a befolyásolhatóságot, sokkal inkább a következetességet. Az, hogy kivel miként bánok? Én az vagyok amit a másiktól kapok!! Nem érdekel a szimpla érzelemtől mentes szex, sem azok akik képesek ezektől mentesen másokkal lefeküdni, egyszóval az egyszerű testi lények, az anyagias nők és azok akik úgy gondolják, magától értetődő férfi szerepvállalás a fenntartás. Az ilyen nézetek velejárója az ellehetetlenülés, én arra vágyom aki tudja mit jelent az, hogy a másikkal közösen, egymást kiegészítve teljes egészet alkotni.
Dávid (27)
Társkereső Tatabánya
21 órája tag
Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
István (43)
Társkereső Tatabánya
45 órája tag
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erik (21)
Társkereső Tatabánya
4 napja tag
Keresem azt a lányt, akivel bármiről lehet beszélgetni, van véleménye az őt körülvevő világról. Kommunikatív vagyok, olvasok és hobbi szinten írok. Ha megtetszett a profilom vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás tatabányai társkereső nők

Mariann (43)
Társkereső Tatabánya
Főiskolát végzett
Keresem a hercegem
Klári (55)
Társkereső Tatabánya
Főiskolai diplomás (könyvtár szak)
Tökéletesen illik rám: https://www.jellemrajzok.com/horoszkop/vizonto-no.php Sokat dolgozom, még kevés a szabadidőm, de azt szeretem vagy nyugodtan pihenve, vagy aktív élményekkel/programokkal dúsítva, tartalmasan eltölteni. Szeretem a művészeteket, a könnyed vagy elgondolkodtató filmeket, könyveket, beszélgetéseket, a színházat, a kulturális programokat, felfedezni vidéki kisvárosokat, hangulatos helyeket, várakat, kastélyokat. A múzeumokban, kiállításokon nem csak látok, olvasok is! Más kérdés, mire emlékszem... Nem sportolok, nem pancsolok, már nem túrázom, de szeretem a természetet, lenyúgöznek a hegyek és a völgyek, a természeti csodák. Nem szeretem, ha sürgetnek, ha időhöz vagyok kötve, de lehet rám számítani, megbízható és alapos vagyok mindenben. Nyugodt és kényelmes vagyok, mint a csörgedező patak, és igyekszem mindent racionálisan, pozitívan látni, szemlélni. Ha érzelmi kitörésekre vágysz, nem engem keresel, de a szeretet kifejezésének sok módja van, ami kölcsönösség esetén bizonyára értékelhető lesz részemről. Kérlek vedd figyelembe, hogy van egy neveletlen macskám és egy lányomtól megörökölt törpenyuszim, akiket velem együtt el kell fogadnod még kb. 10 évig, tovább részben miattuk, de egyébként is rendmániás vagyok.
Antónia (75)
Társkereső Tatabánya
Főiskolát végzett
Szia, Antónia vagyok, 75 éves nyugdijas, főiskolát végzett épitész tervező.A nyugdij mellett még keveset dolgozom. Szeretek utazni, komolyzenét hallgatni, Hobbim a kertészkedés, rejtvényfejtés, kézimunka. Szeretem a romantikát és ha szeretnek , én viszont szerethetek. Mottom:"Repülni veled az égre, zuhanni együtt a mélybe!"
Andi (45)
Társkereső Tatabánya
Főiskolát végzett
Komoly kapcsolatot keresek. Szeretni és szeretve lenni! Őszinteség, figyelmesség, tisztelet nagyon fontos.

Keresztény tatabányai társkereső férfiak

Laca (38)
Társkereső Tatabánya
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok! 38 múltam, elvált vagyok. Szeretem a természetet & az állatokat. Beszèlgetni nagyon szeretek & nálam mindig van miről 😊 Ritkán vagyok itt, inkább messengeren, de ha szeretnèd, megadom az elérhetősègem.
Attila (44)
Társkereső Tatabánya
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Azt hiszem, már nem leszek híres Rock Legenda, vagy Olimpiai Bajnok, de nem is irigylem őket mert szeretnélek megismerni, és akkor biztos nem lenne időm neked írni. Persze izgalmas lenne az első randink, ha tudnék a turnéimról, és a drága hotelekről mesélni. De abban bízok, hogy így sem fogsz unatkozni, mert széles az érdeklődési köröm, többek között szeretek utazni, sportolni, olvasni. .. Ja és nem mellesleg tudok főzni. S ha idáig eljutottál az olvasásban, és felkeltettem érdeklődésedet örülök, ha válaszolsz levelemre.
Csaba (52)
Társkereső Tatabánya
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Bálint (37)
Társkereső Tatabánya
hite: római katolikus (alkalmanként)
Hogy honnan származom? - szavalgatott magának Esti, megmámorosodva a feketétől és az álmatlanságtól. - Onnan, ahonnan minden ember. Egy anyaméh bíbor barlangjából. Én is onnan indultam egy bizonytalan utazásra, melynek sem rendeltetése, sem utolsó állomása nincs feltüntetve az útlevélben. Kéjutazás? Remélem, az lesz, mert roppant szeretek élvezni mindent. Vagy tanulmányút? Bár tudhatnék mindent, amit eddig tudtak. Vagy csak affaire familiale? Azt se bánnám, mert imádom a gyermekeket. Szóval a föld férge vagyok, ember, mint te, kedves, öreg talián, jó is meg rossz is. Mindenekfölött azonban érzékeny és kíváncsi. Minden és mindenki érdekel. Mindent és mindenkit szeretek, minden népet és minden tájat. Mindenki vagyok és senki. Vándormadár, átváltozó művész, bűvész, angolna, amelyik folyton kisiklik az ujjak közül. Megfoghatatlan és átfoghatatlan. (Kosztolányi Dezső: Esti Kornél)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Erzsi (65), Csorna 65 éves fiatalos hölgy ismerkedne korban hozzáillő intelligens, káros szenvedelyektol mentes úriemberrel.
  • Péter (41), Murakeresztúr Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Dóra (56), Tapolca 56 éves vagyok . Keresem a párom Lehetőleg Tapolca környékéről.
  • Rudolf (46), Debrecen Az élet azért jó,mert bármi megtörténhet. És azért *moderálva*,mert még is történik. Nem vagyok előfizető. Ha neked van rá lehetőséged,hogy felvedd velem a kapcsolatot ne habozz. 🙂
  • Árpád (60), Veszprém Árpád vagyok, 60 éves. Társam keresem Veszprém környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Társkeresés Tatabányán

Tatbányát sokan csak a Turullal kapcsolják össze és nem is sejtik, hogy milyen klassz helyek vannak még a városban.

Ha már a turulról beszélünk, nézzük meg, hogyan lehet odajutni, és mi van a közelében.

Rögtön megemlíthetjük a Ranzinger Vince Kilátót, amit az egykori XII-es akna felvonójából készítettek és ahonnan szép időben akár Komáromig is el lehet látni.

A kiépített turista örvényen tovább haladva átvághattok a Parkerdőn és eljuthattok a Turulhoz.

A turul egyébként Európa legnagyobb madárszobra, ami mára a város meghatározó jelképévé vált. Míg korábban gyakran tartottak fesztiválokat itt, ma már inkább csak kirándulóhelyként üzemel. A szobortól tiszta időben egész Tatáig is elláthattok, és persze felülről megcsodálhatjátok a várost.

Innen a másfél kilométeres Turul-tanösvényen keresztül eljuthattok a Szelim barlanghoz. Az éjszaka kivilágított tanösvény bemutatja a Vértes és a Gerecse jellegzetes kőzeteit, valamint állat- és növényvilágukat.

A csaknem 200 méter magasan található Szelim barlang a város egyik legszebb kirándulóhelye, és egyben jelentős őskori lelőhely – ez azt jelenti, hogy itt sétálgatva távoli őseitek lábnyomai mentén lépkedhettek.

A 40.000 éves barlang hatalmas: 45 méter hosszú,25 méter széles és 12 méter magas termében rácsodálkozhattok a természet erejére és gyönyörűségére.

A barlangot ma kulturális célra is használják, többek közt színházi előadásokat is tartanak itt. Ha szeretitek a kultúrát, mindenképpen érdemes ellátogatnotok egy ilyen előadásra. A hely akusztikája és légköre miatt garantáltan maradandó élményben lesz részetek.

Meleg időben jól esik a vízparti hűsölés, látogassatok hát ki a Gyémánt Fürdőbe. A medence szélén való napozás, a pancsolás, csúszdázás és az elmaradhatatlan lángosozás közben biztosan jól egymásra hangolódtok majd.

A nyári kánikula mellett télen is jó program lehet a strandolás, hideg időben ugyanis hét különböző hőmérsékletű medencével és szaunaparkkal várják a látogatókat.

Ha egy picit magatok mögött hagynátok a város zaját, az úti cél legyen Vitányvár!

A középkori vár a várostól alig 10 kilométerre található. Bár romos állapotban van, szépsége a múlt korokat idézi. Maga a vár nehezen megközelíthető területen található – Felsőgalla közelében, így ha nekivágtok az útnak, érdemes hosszabb túrát tervezni, hogy bebarangolhassátok a környéket. A vár és környezetének látványa kárpótol majd titeket minden fáradságotokért.

Ha egész napos, vagy egész délutános programot terveztek, átruccanhattok Tatára, ahol körüljárhatjátok az Öreg tó környékét. A park mentén haladva elsétálhattok a Kastély tér felé, ami a Hősök tere és a vár között fekszik. Ha már itt vagytok, vegyétek az irányt egyenesen a vár felé. A négy saroktornyos, négyzetes alaprajzú vár már egészen az 1300-as évek óta őrzi a tó csillogó vizét. Van valami romantikus és hátborzongató abban, hogy azokon a köveken sétálhattok, ahol Luxemburgi Zsigmond, vagy Mátyás király sétált sokszáz évvel ezelőtt. A várudvarban is érdemes körülnéznetek! Engedjétek szabadjára a fantáziátokat, így valósággal életre keltve a történelmet magatok körül.

An Angolkert is gyönyörű, sejtelmes és varázslatos hely Tatán. Egy itt eltöltött délután biztosan közelebb hoz majd titeket egymáshoz, ugyanis a buja növényzet, a műromok, a mecset, a Kiskastély, a Pálmaház, a Cseke-tó a platánokkal, a zegzugos kis utak és eldugott padok mind fokozzák a kert romantikus hangulatát – és természetesen a tieteket is.

Ha nem hiszed, hogy sikerülhet, olvass bele sikertörténeteinkbe, amiket a Randivonal felhasználói küldtek be, és meríts belőlük bátorságot!

TatabányaTatabánya

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk