Társkereső Kisbér

Legújabb kisbéri női társkeresők

Anett, 25 éves
Társkereső Kisbér
22 napja tag
Szia, Anett vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andrea, 48 éves
Társkereső Kisbér
90 napja tag
Andrea vagyok, 48 éves. Társam keresem Kisbér környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anita, 33 éves
Társkereső Kisbér
102 napja tag
Anita vagyok, 33 éves, lakhelyem Kisbér. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csilla, 38 éves
Társkereső Kisbér
250 napja tag
Szia, Csilla vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb kisbéri férfi társkeresők

István, 36 éves
Társkereső Kisbér
9 napja tag
István vagyok, 36 éves. Társam keresem Kisbér környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gyuri, 47 éves
Társkereső Kisbér
75 napja tag
Szia Kedves Látogató!Írnék magamról pár sort.47 éves férfiként azért regisztráltam az oldalra,hogy találjak egy jóindulatú,kedves,empatikus Nőt akivel közös terveket szöhetnénk.De nyitott vagyok beszélgetni,barátkozni,ismerkedni is.Sok szerencsét és jó egészséget Mindenkinek!
Laci, 31 éves
Társkereső Kisbér
131 napja tag
Laci vagyok, 30 éves, lakhelyem Kisbér. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tamás, 34 éves
Társkereső Kisbér
136 napja tag
Sziasztok tamás vagyok kisbéri lakos szeretnék valakivel megismerkedni

Éppen online kisbéri társkereső férfiak

Levente, 50 éves
Társkereső Kisbér
2 órája lépett be
Nyugodt,kiegyensúlyozott élettel, egzisztenciával, lezárt múlttal , pozitívan várlak téged aki az igazi lehetnél . Gondold te is így és légy hasonló. Ha kedvencnek jelöllek az nem véletlen de ha látod és , nem jelölsz vissza , érteni fogom.
Zsolt, 48 éves
Társkereső Kisbér
6 perce lépett be
48 vagyok,de 40-nek érzem magam. Szeretem a vidám,pozitív, sportos embereket.Én is az vagyok.! *moderálva*
Tibor, 62 éves
Társkereső Kisbér
3 órája lépett be
15 éves korunktól idáig a mottónk (többé kevésbé) szerint éltünk, cselekedtünk, de ez hirtelen véget ért. tovább kell lépnem :lehetőség szerint újból ezen az úton. Csendes,határozott jellem vagyok,egy szeretetteljes otthonos társra vágyok,aki segít a további utamon.Köszi hogy szakítottál időt rám.További szép napot :Tibor

Diplomás kisbéri társkereső nők

Regi, 30 éves
Társkereső Kisbér
Főiskolát végzett
Regi vagyok, 28 éves, lakhelyem Kisbér. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás kisbéri társkereső férfiak

Attila, 32 éves
Társkereső Kisbér
Főiskolát végzett
Attila vagyok, 30 éves, lakhelyem Kisbér. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
György, 44 éves
Társkereső Kisbér
Főiskolát végzett
Siza😊 Nem vgayok eőilfzteő, így ha beeöjllsz nem ltáom. Írj rám nygduoatn, aazzl tböbre megnyük 😉 Ugye mliyen ngasyzeru az agy, hgoy igy is kpees vgay eoallvsni a soeezvgt. "Tnaulj a tegnpaóbl, élj a mnáak és rmnkdeéyej a holaanpbn. A lgfnteoosabb aoaznbn, hgoy ne haygd abba a krdzéseét." (Aelbrt Eienstin) "A koácakoóztkrl és mllkeéhtsaákoról kéerdzze meg keezőlrooávst, ggysózyeréészt!“😆 Koomly kapcsltoaot keeresk. Ha szereétnl töbebt mgteduni rlóam, írj!

Keresztény kisbéri társkereső nők

Gyöngyi, 60 éves
Társkereső Kisbér
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
,,Szeretve élni szemedbe nézni mindennél többet ér,, Ha szimpatikusnak találsz,szeretnél velem megismerkedni! Elérhetőséget kérnék,hogy válaszoljak.
Ágnes, 55 éves
Társkereső Kisbér
római katolikus vallású (alkalmanként)
Társamat,kedvesemet,barátomat keresem egy személyben.Ha szeretett kapok én is sokat adok.Magamról mit is írhatnék,aranyos,kedves,ha nem hiszed ismerj meg.Egyedül élek,és van egy kutyám.Többet privátban.

Keresztény kisbéri társkereső férfiak

János, 60 éves
Társkereső Kisbér
vallása: református (nem gyakorlom)
Szia, János vagyok, itt lakom Kisbéren, sok-sok szabadidővel rendelkezem, amennyiben társaságra vágysz engem bármikor megtalálsz. Szeretek biciklizni, kertészkedni,természetben szabadidős tevékenységet végezni. Ha kell egy kis segítség a kertben, szólj nyugodtan! :-)
Tibor, 52 éves
Társkereső Kisbér
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Átlag ember vagyok! Nincs értelme a nagy szavaknak!Rokkant nyugdíjas vagyok,de nem tehetetlen!Szakmám villanyszerelő! Hűséges őszinte párt keresek aki elfogad olyannak amijen vagyok! Személyes megismerésnél jobb nincs! Sajnos Telefonom van nettem nincs! Ezt az Anyukám csinálta nekem,de nem vele lakom.*moderálva*
Péter, 34 éves
Társkereső Kisbér
hivő: református (nem hiszek benne)
Sziasztok Petya vagyok jelenleg páromat keresem és talán egyszer meg is találom ha többet szeretnél megtudni rólam írj rám nyugodtan .
Ferenc, 66 éves
Társkereső Kisbér
vallása: református (alkalmanként)
Természetet,természetest, kirándulást, utazást kedvelő

Fiatalabb, 30 év alatti kisbéri társkereső nők

Juli, 29 éves
Társkereső Kisbér
Juli vagyok, 27 éves, lakhelyem Kisbér. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, *moderálva*
Niki, 23 éves
Társkereső Kisbér
meg kérek mindenkit hogy ne irjon mivel már nem használom s azért nem használom mert meg találtam a párom.

Fiatalabb, 30 év alatti kisbéri társkereső férfiak

Dominik, 20 éves
Társkereső Kisbér
Szia, Dominik vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Bence, 17 éves
Társkereső Kisbér
Sziasztok Bence vagyok!!! Szép lányokat keresek de írhatnak fiúk is!!!
Mihály, 26 éves
Társkereső Kisbér
A nevem Mihály 25 éves vagyok a szerelmet keresem és remélem itt megis találom. nagyon kedves, őszinte és megbízható személyiség vagyok
Misi, 28 éves
Társkereső Kisbér
Misi vagyok, 27 éves, lakhelyem Kisbér. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as kisbéri társkereső nők

Zsuzsanna, 38 éves
Társkereső Kisbér
Szia, Zsuzsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as kisbéri társkereső férfiak

László, 33 éves
Társkereső Kisbér
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
József, 35 éves
Társkereső Kisbér
Sziasztok Joconak hívnak 34 éves srác vagyok Komárom Esztergom megyében lakom Kisbéren Komoly kapcsolatot keresek 165 cm magas 70 kg FIZIKAI MUNKÁT VÉGZEK Szeretek kerékpározni jó emberek társaságban beszélgetni stb.
Elemér, 39 éves
Társkereső Kisbér
Elemér vagyok, 38 éves, lakhelyem Kisbér. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 31 éves
Társkereső Kisbér
sziasztok én egy 28 éves Kisben lakó fiatal srác vagyok aki keresi társát kivel jót lehet beszélgetni nagyokat sétálni például a természetben megértő és türelmes vagyok de ezt kérem vissza fele is mástól :) így keresem társam kit boldoggá tehetek jogosítványom sajnos most nincsen :( de ha ez valakinek megfelel szólítson meg nyugodtan :) kor nem fontos nekem ha ellehet valakivel beszélgetni és megértjük egymást. :)

Középkorú kisbéri társkereső nők

Ludmilla, 40 éves
Társkereső Kisbér
Szia, Ludmilla vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Nem vagyok vip tag. Ad meg az email címed ha szimpi vagy írok.

Középkorú kisbéri társkereső férfiak

István, 45 éves
Társkereső Kisbér
Szeretek beszélgetni ,viccelődni ,sokat, nevetni ,filmeket nézni ,motorozni,autózni,nem dohányzok,hűséges tipus vagyok,
István, 44 éves
Társkereső Kisbér
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter, 48 éves
Társkereső Kisbér
Péter vagyok, 46 éves. Társam keresem Kisbér környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gellért, 40 éves
Társkereső Kisbér
Szerintem ez nem a nagy monológok és idézetek helye. Ha akarsz megismersz. Köszönöm hölgyeim.

50 év feletti kisbéri társkereső nők

Gyöngyi, 60 éves
Társkereső Kisbér
,,Szeretve élni szemedbe nézni mindennél többet ér,,
Anna, 65 éves
Társkereső Kisbér
Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti kisbéri társkereső férfiak

Ferenc, 66 éves
Társkereső Kisbér
Társam keresem......

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mariann (43), Veresegyház Sziasztok! Elvált 43 éves vagyok, keresem a társam. Csak szex kiméljenek nem érdekel!!!
  • Soma (24), Budapest, XI. Az élet rövid, így törekedjünk a boldogságra! Soma vagyok, 24 éves. *moderálva*, ha ismerkednél :)
  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!
  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.
  • Edit (61), Budapest Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék. Egyedül nagyon nem jó! Valaki kell Nekem is aki csak az Enyém,,, 62-66-éves jelentkezését várom. Köszönöm szépen

Társkeresés Kisbéren

KisbérKisbér

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: