Társkereső Bábolna

Legújabb bábolnai női társkeresők

Henrietta, 48 éves
Társkereső Bábolna
370 napja tag
Henrietta vagyok, 47 éves, lakhelyem Bábolna. 30Még nem írtam egyéni bemutatkozást,330 ezért ezt az automatikus szöveget83 olvashatod az adatlapomon.80 Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Timea, 45 éves
Társkereső Bábolna
636 napja tag
Szakmájára büszke agrármérnök vagyok. Szeretem az állatokat a munkám és sokat utazom. Nem tudom kit keresek :) talán olyat, aki megmozgatja a fantáziámat. Okoskodó vagyok néha és hajlamos a döglésre. De ez utóbbin dolgozom :)
Marcsi, 41 éves
Társkereső Bábolna
809 napja tag
Nem kérem, hogy hozd le nekem a csillagokat az égről, csak feküdj mellém a fűbe és nézzük őket együtt. Ha úgy alakul, majd közösen lehozzuk :) És rögtön egy kérés.. elérhetőséget kérnék, ha úgy gondolod, írsz nekem....:)
Edina, 43 éves
Társkereső Bábolna
991 napja tag
Edina vagyok, 41 éves. Társam keresem Bábolna környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb bábolnai férfi társkeresők

Barna, 19 éves
Társkereső Bábolna
47 napja tag
Barna vagyok, 19 éves. Társam keresem Bábolna környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 41 éves
Társkereső Bábolna
54 napja tag
Kedves vagyok szeretek zenét halgatni tetováltatni kint a szabadban lenni
Gyula, 35 éves
Társkereső Bábolna
79 napja tag
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Róbert, 39 éves
Társkereső Bábolna
83 napja tag
Komoly kapcsolat céljából vagyok itt gyerek nem akadály jókedvű humoros ember vagyok ne féljetek írni ismerj meg a többi sorsra bizuk !!!

Diplomás bábolnai társkereső férfiak

István, 32 éves
Társkereső Bábolna
Főiskolát végzett
sziasztok keresem azt a nőt aki azért szeret ami vagyok magamról annyit hogy nem vagyok egy adonisz ... :D de akit szeretek az biztos lehet abban, hogy sose hagyom el.... szeretek sétálni, autókázni,kirándulni ha megszeretnél ismerin írj bátran köszönöm :)

Keresztény bábolnai társkereső férfiak

Attila, 44 éves
Társkereső Bábolna
görög katolikus vallású
Keresem a nagy Őt. Szeretek utazgatni és főzni.

Fiatalabb, 30 év alatti bábolnai társkereső férfiak

Zoltán, 27 éves
Társkereső Bábolna
Zoltán vagyok, 26 éves, lakhelyem Bábolna. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsolt, 28 éves
Társkereső Bábolna
Zsolt vagyok, 27 éves, lakhelyem Bábolna. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krisztián, 29 éves
Társkereső Bábolna
kérdezz bármit válaszolok nincs tabu téma sok féle érdeklődési köröm van biztonsági szolgálatnál dolgozok ezért változó a Szabad időm dohanyzok alkohol ritkán akkor is csak sör anyámmal élek gyerek még nincs de szerintem ráér még többit privátba bárki írhat kortól függetlenül kék szemű teljesen átlagosnak mondanám magam barna hajam van nem feltétlenül társkeresés céljából regisztráltam ahogy jön úgy alakul terveim nincsenek

30-as bábolnai társkereső férfiak

zsolt, 36 éves
Társkereső Bábolna
komoly kapcsolatot kesresek

Középkorú bábolnai társkereső férfiak

Lali, 49 éves
Társkereső Bábolna
Egy vidám öszinte jofejnek mondott normális értékrendekkel rendelkező nem virtuális világba élő pasi,élete párját keresi!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Noèmi (40), Budapest, XI. Lelkitárs Spirituális beállítottságú értelmiségi társat keresek.
  • Zoltan (57), Csesztve Sziasztok! Szerető társam keresem.
  • László (44), Szolnok Sziasztok! LACI vagyok 44 éves egyedül álló nőtlen szeretem a természetett szeretek horgászni nyugodt békés barátkozos tipusú ember vagyok.Öszinte ember vagyok ézért elmondom hogy van egy gyermekori enyhe fokú ephylepsziás betegségem tüneteim nincsenek gyógyszert szedek rá.ugyan ilyen öszinte meleg szivű társat keresek.
  • Tibi (35), Mórahalom Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek!
  • Ildikó (62), Nagykanizsa Lelki társam keresem Tisztelem a természetet szeretem az állatokat kikapcsolódásom kreatív kézműves tevékenység barkácsolás törekszem a harmóniára minden szinten.

Társkeresés Bábolnán

BábolnaBábolna

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk